N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 19

Skrevet af Mr. Mario - 14-05-2010 12:50

Så er det endnu en gang blevet fredag, og vi er derfor klar med et kig på de nye downloads til Nintendo DSi og Wii, der er blevet tilgængelige fra i dag af.

Uge 19 byder på en WiiWare-titel, en Virtual Console-titel og hele fem nye titler i DSiWare-arkivet. Vi har vanen tro samlet lidt information om de syv titler, som du kan læse på nedenstående liste.


Downloads i uge 19:


WiiWare:

BIT.TRIP RUNNER 800 Wii Points
Så er Aksys Games klar med Gaijin Games' fjerde BIT.TRIP-titel. Denne gang har vi at gøre med et side-scrolling-running-arkadespil. Og det går hurtigt! Som CommanderVideo skal du løbe igennem mere end 50 baner for at finde dine venner, så I i fællesskab kan besejre bossen i sidste ende. Bandet Anamanaguchi har leveret musik til spillet. Spillet er for en spiller.


Virtual Console:

Ghoul Patrol 800 Wii Points
LucasArts er i denne uge klar med denne actiontitel fra 1994, der dengang udkom til Super Nintendoen. Spillet er en efterfølger til Zombies, der udkom som Virtual Console-titel sidst i oktober sidste år. Som Zeke eller Julie skal du ud at kæmpe mod et utal af zombier og diverse andre monstre for at rede udskyldige mennesker. Spillet kan spilles af op til to spillere.


DSiWare:

AiRace 500 DSi Points
QubicGames inviterer i denne uge med til en omgang ræs. Og denne gang foregår det ikke på landjorden, men i luften. Spillet indeholder forskellige opgraderinger til dit fly og banerne er i bedste Mario Kart-stil spækket med våben, der kan gøre det surt for din modstander. Ydermere indeholder spillet ni forskellige fly, du kan tage styringen over og i din kamp mod computeren eller op til fem af dine venner.

Brain Drain 500 DSi Points
Enjoy Gaming er i denne uge klar med en ny udgave af det gamle puzzle-spil, Brain Drain, der blandt andet kom til Game Boy, den gang den havde sin storhedstid. Spillet er let at gå til, da der blot skal flyttes rundt på forskelligfarvede figurer, så de er placeret på samme måde som vist på den ene skærm. Spillet indeholder tre game modes og hundredvis af opgaver. Spillet er for en spiller.

Chronos Twins 500 DSi Points
Så har EnjoyUp Games endnu en gang sikret sig, at vi kan komme til at spille Chronos Twins, der som bekendt er en blanding af action, platformer og puzzle. Endnu en gang får du chancen for at hoppe i rollen som Nec. Som Nec skal du kæmpe dig igennem 19 forskellige baner, hvor de to skærme er delt op i nutid og fortid og Nec optræder på begge på en gang. Spillet er for en spiller og er tidligere kommet til WiiWare og som rigtigt DS-spil.

Fire Panic 200 DSi Points
Playtainment tænder i denne uge, bogstavligt talt, op under byen med denne actiontitel. Her tager du kontrol over en brandbil, der skal ud at kæmpe mod et hav af flammer rundt omkring i byen. Tegn den rute brandbilen skal køre, og brandbilen kører ruten og slukker de brande, den nu en gang måtte møde på sin vej. Spillet er for en spiller.

Sudoku Challenge! 500 DSi Points
Atter en gang er et nyt Sudoku-spil har fundet vejen frem til DSiWare-arkivet. Denne gang er det Digital Leisure, der står bag. Med denne titel på din DSi, vil du næppe komme til at mangle Sudoku opgaver i resten af dit liv, da spillet indeholder over 100.000.000 opgaver. Spillet byder på ganske almindelige Sudoku-opgaver og lidt mere avancerede opgaver, bestående af fem almindelige, men overlappende Sudoku-opgaver. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Fentor

Level: 1 (Goomba)

16-05-2010 23:03

Hvad er pointen i at lave Virtual Console hvis man kun har tænkt sig at udgive ét spil om ugen -.-
Selv hvis de udgav et spil til HVER konsol om ugen ville der stadig være til mange år. Fuldstændig tåbeligt Smiley
0
1ups givet

#2 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

16-05-2010 23:33

@Fentor:

Jeg tror aldrig at det har været hensigten at man en skønne dag skal kunne købe et hvilket som helst spil til de forskellige gamle konsoller over Virtual Console, men mere at der kun er fokus på de større titler. Altså, kvalitet frem for kvantitet.

EDIT:
Jeg skal forresten helt klart købe BIT.TRIP RUNNER!
Det ser awesome ud!! Smiley
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

17-05-2010 08:40

Der udgives nu ellers masser af lavkvalitetstitller også vil jeg sige.

Problemet er snarere at det alt andet lige ikke er den store indtægtskilde, og der er en masse rettighedsproblemer og spillet skal rates på ny osv., der gør at det er en dyr proces hver gang. Og så spreder de udgivelserne ud over lang tid i stedet for, for at holde et jævnt salg i gang.

I det mindste er vi tilbage til en ny titel om ugen. I flere måneder var der ellers kun en ny VC-titel hver tredje uge eller noget.
0
1ups givet

#4 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

17-05-2010 08:51

Er BIT.TRIP-serien værd at investere i?
0
1ups givet