N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 25

Skrevet af Mr. Mario - 25-06-2010 12:35

Så er det blevet fredag, og vanligvis betyder det, at der blandt andet kommer nye WiiWare-, DSiWare- og måske nye Virtual Console-spil.

Uge 25 byder på tre WiiWare-titler og fem DSiWare-titler, mens Virtual Console-kataloget desværre ikke bliver udvidet i denne uge. Vi har atter en gang opsamlet lidt information omkring de i alt syv nye titler til jer, der kan læses på nedenstående liste.


Downloads i uge 25:


WiiWare:

Art Style: light trax 600 Wii Points
Serien af WiiWare- og DSiWare-spil fra Skip Ltd., Art Style, kaster sig i denne omgang sig over racing-genren. Her gælder det dog ikke om at styre hurtige biler over mållinjen, men derimod lysstråler. Og banerne det hele foregår i skifter mellem 2D og 3D og er selvfølgelig udstyret med forhindringer, som du skal undvige, hvis du vil nå først over målstregen. Spillet indeholder to game modes og er for en enkelt spiller.

The Tales of Bearsworth Manor - Chaotic Conflicts 1000 Wii Points
The Tales of Bearsworth Manor - Puzzling Pages 1000 Wii Points
Square Enix er i denne uge klar med disse WiiWare-titler. Fælles for de to titler er, at de begge tager udgangspunkt i en mystisk billedbog og at de begge indeholder 30 baner. Det, der gør de to titler forskellige fra hinanden er, at Chaotic Conflicts er mere kamporienteret og her skal du forsvare blå juveler, hvor Puzzling Pages er mere puzzle-orienteret og går ud på at indsamle rødt slik. Spillene er for en enkelt spiller og for ekstra Wii Points vil det være muligt at hente tilføjelser til spillene.


DSiWare:

24/7 Solitaire 500 DSi Points
GameOn er står bag denne titel, der lever 24 varianter af de mest kendte kortspil for en spiller. Så er du til syvkabale og edderkop er dette lige noget for dig. I de fleste spil, har du mulighed for at udvælge de regler, du synes bedst om. Og kaster du dig ud i spil du ikke kender til, vil du blive guidet igennem dem, så du ikke er helt på herrens mark. Spillet indeholder også syv versioner af det såkaldte Peg-solitaire. Spillet er for en enkelt spiller.

Date or Ditch 500 DSi Points
Gameloft er i denne uge rykket i det romantiske hjørne med denne datingsimulator. Så nu skal der dates! Spillet indeholder et lille udvalg af personer som du kan date som eller med, men spillet gør selvfølgelig brug af DSi'ens kamera, hvilket gør det muligt, at du kan tage billeder af dig selv og bruge dem i spillet, så du lige pludselig er hovedpersonen i spillet. Spillet er for en enkelt spiller.

Hello Flowerz 500 DSi Points
Dates og blomster er ofte noget der hører sammen, og tilfældigvis er Virtual Toys klar med denne simulator. Her gælder det om at passe og pleje sine blomster, så de kan blive flotte og sunde. Pluk dine velplejede blomster, lav skønne buketter af dem og deltag i konkurrencer for at finde ud af, om du kan det der med at passe blomster, eller om du lige skal have finpudset dine gartneregenskaber. Spillet er for en spiller.

Music on: Retro Keyboard 200 DSi Points
Så er Abylights endnu en gang på banen med en Music on-titel og denne gang er undertitlen Retro Keyboard. Spillet indeholder lyde og rytmer fra 80'ernes computer- og konsol-spil. Spillet er for både øvede musikanter og for dem, der tager sine første spæde skridt som musiker med denne titel. Spillet er for en spiller.

Real Crimes: Jack the Ripper 800 DSi Points
Som den sidste i rækken af DSiWare-titler, har vi Virtual Playground, der er klar med denne titel, hvor du først og fremmest skal lede efter skjulte objekter i omgivelser inspireret af 1880'ernes London. Du er nemlig som Scotland Yards detektiver på jagt efter Jack the Ripper. Udover at lede efter objekter, skal du af og til også løse små puzzels. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer: