N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 26

Skrevet af Mr. Mario - 04-07-2010 21:55

Vi har nu taget hul på den sidste halvdel af år 2010, og vi er allerede blevet beriget med et hav af WiiWare-, Virtual Console- og DSiWare-titler, og det er blevet tid til at tage et kig på hvad uge 26 byder på af nye titler.

Uge 26 byder på en WiiWare-titel, en Virtual Console-titel og fem DSiWare-titler. Vi har samlet lidt info om de syv nye downloads på nedenstående liste.


Downloads i uge 26:


WiiWare:

Jett Rocket 1000 Wii Points
Shin'en Multimedia er folkene bag denne uges eneste WiiWare-titel. I dette platformer tages du, i selskab med Jett Rocket, med ud på en rejse til det smukke Yoroppa for at finde ud af, hvorfor planeten er blevet angrebet. Rejsen byder blandt andet på tropiske øer og giftige sumpe og som Jett Rocket skal du eksempelvis springe i faldskærm, flyve med jetpak og bekæmpe fjender. Spillet er for en enkelt spiller.


Virtual Console:

Ufouria: THE SAGA 500 Wii Points
Denne uges Virtual Console-titel er lavet af SunSoft og udkom til NES'en i 1992. Her skal du som Bop-Louis redde dine venner, der er faldet ned i et krater, som indeholder en helt ny verden. Bop-Louis har dog ikke alle de egenskaber, der kræves for at Bop-Loues kan redde sine venner. Derfor bliver du i løbet af spillet nødt til at bruge dine venner, der har andre egenskaber. Denne titel er for en enkelt spiller.


DSiWare:

Ball Fighter 500 DSi Points
Teyon står for ugens første DSiWare-titel, der hører til blandt puzzle-genren. I denne titel skal du affyre kugler mod andre nedfaldende kugler for at skabe grupper af ensfarvede kugler og dermed fjerne dem. I løbet af spille kan du støde på et lille udpluk af fordelagtige hjælpemidler, der går livet lettere for dig. Titlen indeholder fire forskellige single-player modes samt en multi-player mode, der kan spilles på en og samme Nintendo DSi af to spillere.

Extreme Hangman 200 DSi Points
Gamelion leverer i denne uge det klassiske Hangman, som på dansk går under navnet Galgeleg, hvor det gælder om at gætte et ord, inden man bliver hængt. Spillet indeholder syv forskellige animationer og tre forskellige sværhedsgrader, der samlet byder på over 2000 ord (formentlig på engelsk). Ydermere kan du også udfordre en ven.

Maestro! Green Groove 500 DSi Points
Neko Entertainment har taget de tre ingredienser: musik, platformer og junglen og har dermed kreeret denne musikalske titel. Alt hvad du foretager dig i denne titel er musik. Slå på edderkopperne for at skabe tromme lyde, slå på strengene for at skabe toner og så videre. Spillet giver også rig mulighed for at synge. Spillet er for en spiller.

PREHISTORIK MAN 800 DSi Points
Interplay bringer i denne uge dette platformer-spil, hvor du skal styre den mindre kendte hulemand igennem 22 forskellige baner, fyldt med sære forhistoriske væsner. Hulemanden bliver igennem spillet udstyret med forskellige våben og kommer blandt andet ud at flyve med dragefly og hoppe på kængurustylte. Spillet er for en enkelt spiller.

Puffins: Let's Fish! 500 DSi Points
Ugens sidste titel er fra Other Ocean Interactive og her skal der spises. Denne gang skal søpapegøjerne nemlig have noget at spise og føden skal indsamles a la Pac-Man. Banerne er fyldt med føde, der skal indsamles og indsamlingen bliver selvfølgelig besværliggjort i form af hajer og andre fjendske fisk. Spillet indeholder 18 baner og to forskellige game modes. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rafaelsen

Level: 1 (Goomba)

05-07-2010 06:28

Ufouria = WIN!
0
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

05-07-2010 13:47

Mmmm, Ufouria Smiley!
0
1ups givet