Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 27

Skrevet af Mr. Mario - 09-07-2010 10:11

Det er fredag, weekenden står for døren og lige som de forrige fredage er der igen i dag nye downloads klar på Nintendos to konsoller Nintendo DSi og Wii. Hvilke og hvor mange titler der er tale om, kan du finde ud af her.

Uge 27 byder på i alt otte nye downloads fordelt således: to WiiWare-spil, en enkelt Virtual Console-titel og hele fem DSiWare-titler. Vi har vanen tro indsamlet lidt information om de otte titler, du kan læse på nedenstående liste.


Downloads i uge 27:


WiiWare:

Toribash 1000 Wii Points
Denne titel er fra Nabi Studios og er et online spil, der hører til i fighting-genren. Og det går ikke stille for sig i denne titel! Du kan nemlig rive hovedet af din modstander, eller hvad du nu ellers måtte have lyst til at rive af, og selvom figurene i spillet ikke er lavet af kød og blod, står blodet alligevel ud til alle sider. Spillet er som nævnt et online spil og det er derfor muligt at udfordre andre spillere online. Dine replays kan du tilmed dele med dine venner online.

Zenquaria: Virutal Aquarium 600 Wii Points
Nintendo er i denne uge klar med denne titel udviklet af Paon og som det fremkommer af titlen, er her tale om et virtuelt akvarium. Så for anden gang i WiiWares historie, kan du nu lave dit tv om til et akvarium. Titlen indeholder omkring 40 forskellige fisk og et væld af forskelligt tilbehør til dit akvarium som div. pyntegenstande, baggrunde og selvfølgelig planter. Du kan tilmed, som din Mii-figur, hoppe en tur ned i akvariet og tage dig en dykketur. Spillet er for en enkelt spiller.


Virtual Console:

Shadow of the Ninja 600 Wii Points
Denne uges Virtual Console-titel stammer fra NES-maskinen og udkom første gang i 1991 og er udviklet af Natsume. Garuda har taget kontrol over byen, og du skal nu som to modige ninjaer sætte en stopper for Garuda. Dette skal gøres igennem 13 intense baner i dette side-scrolling-platformer-ninja-spil. Du kan enten tage kampen op mod Garuda alene eller alliere dig med en ven via spillets co-op mode. Så gør dig klar til at uddele øretæver!


DSiWare:

16 Shot! SHOOTING WATCH 200 DSi Points
Hudson Soft er klar med denne finurlige titel. Her er ikke tale om en ny shooter-titel, men om et meget simpelt spil, hvor det blot gælder om at trykke på en eller to knapper så hurtigt som overhovedet muligt i en kort tidsperiode. Spillet tegner grafer over, hvordan du har klaret dig, så du kan se, hvor du er god og hvor du er knapt så god. Hvor hurtigt kan du trykke på en knap? Kan du mon gøre som Takahashi Meijin, der tilbage i 8-bit-tiden nåede op på en hastighed på 16 tryk i sekundet? Spillet er for en spiller.

2Puzzle It - Fantasy 500 DSi Points
Neuland Multimedia står for denne puzzle-titel, hvor hjernen bliver sat på en prøve. Spillet indeholder tre forskellige game modes, hvor der skal skal samles motiver af diverse fantasivæsner. I den ene game mode, er brikkerne langt tilfældigt ved siden af hinanden, hvor du via DSi'ens trykfølsomme skærm skal glide brikkerne på plads. Og du kan selvfølgelig justere sværhedsgraden ved at øge mængden af brikker. Spillet er for en spiller.

Crazy Golf 500 DSi Points
Golf er som regel noget man forbinder med store grønne områder, men det er ikke tilfældet her. I denne titel, fra dtp entertainment AG, er de grønne områder nemlig blev skiftet ud med en bordplade, hvor diverse skrivebordsting som ekempelvis blyanter, limtuber og blyantspidsere danner banerne. Spillet indeholder en multiplayer mode, der kan spilles af op til fire spilere.

Hair Salon Pocket Stylist 500 DSi Points
505 Games leverer i denne uge dette DSiWare-spil, hvor du indtager rollen som frisør. I denne titel skal der sættes hår til den store guldmedalje. Så find saks, fladjern og alt det andet frisørgrej frem og sæt håret på karakterene i spillet eller brug DSi'ens kamera og tage et billede af dit eller dine venners ansigt og giv det en passende frisurer. Dine kreationer kan gemmes i DSi'ens album, hvilket åbner op for, at du kan dele dem med hele verden på Facebook. Spillet er for en spiller.

SteamWorld Tower Defense 500 DSi Points
Den sidste titel i denne uge står Image & Form for. I dette tower defense-spil tager du styringen over en race af robotter, der skal stoppe menneskerne, der er på jagt efter guld. Du får selvfølgelig et udvalg af robotter stillet til din rådighed i din kamp mod nedkæmpelsen af de grådige mennesker. Hvis du ikke tidligere har prøvet et tower defense-spil, kan du kaste dig over spillets 'Easy mode', så du kan lære genren at kende. Spillet er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rafaelsen

Level: 1 (Goomba)

10-07-2010 09:51

Zzzz... -.-
0
1ups givet