SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 30

Skrevet af Mr. Mario - 30-07-2010 11:05

Så er det blevet fredag igen og denne gang en regnfuld en af slagsen, hvilket giver rig mulighed for at blive indendørs og hygge sig med lidt gaming. Og mangler du et nyt spil at gå i gang med, kan du her se, hvilke nye downloads, der i dag er udgivet til Nintendo DSi og Wii.

Uge 30 kan byder på to nye WiiWare-titler, tre nye DSiWare-titler, mens Virtual Console-kataloget ikke bliver udvidet i denne omgang. Læs om de fem nye downloads på nedenstående liste.


Downloads i uge 30:


WiiWare:

Dive: The Medes Islands Secret 1000 Wii Points
Denne uges første titel er fra Cosmonaut Games. Spillet er et platformer action-spil, og selvom kosmonauter normalt er noget vi forbinder med rummet, er her tale om et spil, der foregår under havets overflade. Som dykkeren John Sanders skal du klare dig igennem ti store baner, der er fyldte med fjender, labyrinter, sunkne skibe og selvfølgelig også skatte. Spillet er for en enkelt spiller.

Family Pirate Party 500 Wii Points
Så er Arc System Works atter en gang klar med et nyt spil i deres Family-serie. Som i de tidligere spil i serien, kan du vælge mellem fire forskellige karakterer, nemlig faderen, moderen, sønnen og datteren. Familien har tidligere været ud at race, spille bordtennis og golf, men denne gang skal der hygges om et brætspil, der er fyldt med minispil, som vi kender det fra Mario Party-spillene. Spillet kan spilles af op til fire spillere.


DSiWare:

Crystal Monsters 500 DSi Points
Gameloft står for titel, der hører til blandt RPG-genren. Her kan du indsamle og træne op til 160 forskellige monstre i din jagt på at blive den bedste monsteropdrætter. De 160 monstre er inddelt i ni elementer og er spredt over en stor verden. Det lygter godt nok lidt af Pokémon, men der hvor Crystal Monsters for alvor skiller sig ud, er brugen af DSi'ens kamera. Ved hjælp af kameraet kan du nemlig tilpasse tre af dine favoritmonstre. Du kan for eksempel smække dit ansigt på dit favoritmonster. Spillet er for en spiller.

Mega Words 500 DSi Points
Denne titel er udgivet af Digital Leisure og byder på lidt hjernegymnastik i form af endnu en puzzle-titel til kataloget af DSiWare-titler. Her skal der leges med bogstaver og spillet indeholder de tre ordlege Word Scrambler, Anagram Hunt og Hangman. Så er du til ordlege på engelsk, er dette lige en titel for dig. Spillet er for en enkelt spiller.

Puffins: Let's Race! 500 DSi Points
Other OceanInteractive sørger i denne uge for et gensyn med søpapegøjerne. Denne gang skal søpapegøjerne flyve om kap. Spillet byder på otte forskellige baner og fire game modes. Banerne er selvfølgelig udstyret med diverse hjælpemidler, du kan samle op og benytte i din kamp om at blive den hurtigste søpapegøje. Spillet er for op til fire spillere.

0
1ups givet

Kommentarer: