SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 31

Skrevet af Mr. Mario - 06-08-2010 12:18

Så er det fredag igen, og det betyder, at der er nye downloads klar til Nintendo DSi og Wii. Vi er selvfølgelig klar med et kig på hvilke nye titler, der er blevet gjort tilgængelige via Nintendo downloadservices fra og med i dag.

Uge 31 byder på to nye WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel samt tre nye DSiWare-titler. Og vi har som sædvanligt skrabet lidt information ind omkring de seks nye downloads, som du kan læse på nedenstående liste.


Downloads i uge 31:


WiiWare:

Chess Challenge! 500 Wii Points
Denne titel er udgivet af Digital Leisure og er et skakspil. Spillet giver dig mulighed for at spille mod en computerstyret modstander på forskellige niveauer, men titlen er også spækket med en masse online-funktioner. Du kan spille online mod venner og andre Chess Challenge!-spiller i din kamp om at nå toppen af verdensranglisten. Og har du tålmodigheden nok, kan du, ved hjælp af WiiConnect24, spille mod op til fem venner af gangen, hvor I skiftes til at rykke, når I nu en gang har spillet kørende, så her behøver I ikke at være online på samme tid. Spillet er for op til to spillere.

Sandy Beach 500 Wii Points
Konami er udgiveren bag denne titel, der er noget så simpelt som et spil, hvor du skal bygge sandslotte. Her kan du og eventuelt en ven bygge et flot sandslot og når du/I er tilfredse med resultatet, kan du forevige det ved at tage et billede af det. Lyder det kedeligt? Så kast dig ud i Crab Battle Mode, hvor krabber angriber dit slot, mens du er i gang med at bygge det, og du har selvfølgelig kanoner til at holde krabberne tilbage med. Spillet er for op til to spillere.


Virtual Console:

Aero the Acrobat 2 800 Wii Points
Her to uger efter udgivelsen af Virtual Console-titlen Aero the Acrobat, er Sunsoft klar med efterfølgeren, der udkom i 1994. Denne gang er det atter Edgar Ektor, der er spillets bad guy og han har taget hul på sin plan B. Så nu skal du endnu en gang ud i en omgang action platformer i selskab med akrobaten Aero, for at stoppe Edgar Ektor. Spillets 45 baner byder på nye venner og fjender samt nye angreb til Aero. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

Animal Puzzle Adventure 500 DSi Points
Arc System Works er for anden uge i træk klar med en nyt spil, og denne gang er det til DSiWare-kataloget og her er tale om endnu en puzzle-titel. Spillet byder på 50 baner, hvor du skal lede dyr ind i deres stalde. Men rykker du et dyr, rykker du alle dyrene med mindre en forhindring står i vejen. Så brug dine omgivelser til at forme dyrenes formation, så formationen passer med staldenes formation, men pas på diverse fælder. Spillet er for en enkelt spiller.

Chess Challenge! 500 DSi Points
Det er ikke kun Wii-ejerne, der får glæde af Chess Challenge!, det er nemlig også klar som DSiWare-titel. Her kan du igen give dig i kast med at spille mod computerstyrede modstandere på forskellige niveauer. DSiWare-versionen indeholder dog ikke nogen online-funktion, men du har dog stadig mulighed for at udfordre en ven lokalt på enten en eller to DSi-maskiner. Ydermere holder spillet øje med dine sejre og nederlag. Spillet er for en til to spillere.

Link 'n' Launch 500 DSi Points
Rosinen i pølseenden er endnu en puzzle-titel, som er lavet af Intelligent Systems, der blandt andet står bag Paper Mario-spillene. Her skal vi en tur ud i rummet i et rumskib, men det kræver jo en del brændstof. Så derfor er det din opgave at vende og rotere rør, så de forbinder rumskibet med brændstoffet. Spillet indeholder to forskellige game modes med en masse puzzles. Titlen er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

07-08-2010 01:42

Nøj hvor er der bare intet spændende Smiley Altså selvfølgelig kan der ikke være spændende spil hver uge, men jeg synes især DSiWare er fyldt med bras, og det er heller ikke ligefrem de mest spændende klassikere vi får på Virtual Console. Synes egentlig der er en del fornuftige WiiWare-titler, selvom der selvfølgelig også er mange "ligegyldige" spil i mellem.
0
1ups givet