SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 35

Skrevet af Mr. Mario - 03-09-2010 17:15

Så blev det endelig fredag igen, og det er dermed blevet tid til at tage et kig på hvilke nye WiiWare-, Virtual Console- og DSiWare-titler, der er udkommet her i Danmark i dag.

Uge 35 byder på en enkelt WiiWare-titel, en Virtual Console-titel og hele fire nye DSiWare-titler. Vi har selvfølgelige indsamlet lidt information på de seks nye downloads, som du finder på nedenstående liste.


Downloads i uge 35:


WiiWare:

FISHIE FISHIE 500 Wii Points
DK-GAMES er udgiveren af denne WiiWare-titel, der byder på en omgang action. Her tager du kontrol over en fisk med en yderst god appetit. Så her skal du, som fisken, på jagt efter føde. Dette foregår i over hundrede baner, der er fordelt ud på seks forskellige game modes ved navn: 'Capture the Star', 'Soccer', 'Story, Survival', 'Skill Run' and 'Championship'. Spillet kan spilles af op til fire spillere.


Virtual Console:

Samurai Shodown III 900 DSi Points
D4 Enterprise udgiver i denne uge denne titel, der er lavet af SNK's. Dette spil udkom til NEOGEO-maskinen i 1995 og hører til blandt fighting-genren. Her kan du vælge mellem 12 spilbare karakterer i din kamp om at nå dit mål, nemlig at besejre Zankuro Minazuki. Handlingsforløbet i spillet foregår imellem de to tidligere spil i serien (der også er udkommet som Virtual Console-titler). Spillet indeholder selvfølgelig også en two-player mode, hvor du kan prøve dine evner af mod en ven.


DSiWare:

GO Series: 10 Second Run 200 DSi Points
GameBridge prikker i denne uge hul på en ny serie af DSiWare-spil ved navn GO Series. I denne omgang skal du styre en tændstiksmand igennem mere end 50 små baner i dette nye platformer-spil. Dette lyder måske let og lige til, men som titlen antyder lyder tidsrammen blot på sølle 10 sekunder. Spillet er for en enkelt spiller.

Jazzy Billards 500 DSi Points
Arc System Works er klar med denne DSiWare-titel, og navnet på spillet siger jo næsten alt om spillet. Her skal du nemlig spille 9-ball pool mens baggrundsmusikken sørger for lidt jazz. Her kan du selvfølgelig spille mod en computerstyret modstander, men du kan også udfordre en ven på en og samme DSi/DSi XL.

My Farm 200 DSi Points
Denne titel er udgivet af BiP Media og er intet mindre end en bondegårdssimulator. Her lægger du ud med at eje en tom mark og en enkelt høne. Denne høne skal passes og plejes, så den lægger æg, som du kan sælge, hvorefter du kan købe flere dyr til din gård. Udover at fodre dine dyr, skal du blandt andet også vaske dem og tage dig af dem, hvis de bliver syge. Spillet er for en enkelt spiller, men det er dog muligt at udveksle dyr og objekter med andre My Farm-spillere.

Where's Wally? Travel Pack 2 500 DSi Points
Lige som i sidste uge er Ludia klar med en ny Find Holger-titel. Så nu er der endnu mere Find Holger til din DSi/DSi XL. Så hvis du ikke kan få nok af Find Holger er her hele tre nye temaer at kaste dig over. Og lige som sidste uges udgivelser vil du også her kunne udfordre en ven.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

04-09-2010 08:47

Tror faktisk Find Holger (eller Where's Wally? Travel Pack 2 som det rigtigt hedder) kan være rigtig sjovt Smiley Men måske også lige lovlig svært, når man bliver nødt til at flytte skærmen hele tiden, for at kunne se hele billedet (går ud fra at man kun kan se et lille område ad gangen) Smiley
0
1ups givet

#2 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

04-09-2010 18:19

Jeg kunne da bestemt også finde på at hente 'Where's Wally'. Om jeg gør det eller ej afhænger dog af, hvor mange timers underholdning det byder på.
0
1ups givet