LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Unreal Engine 4 kommer ikke til Wii U

Skrevet af Shajita - 29-03-2013 20:34

Det er ikke nogen hemmelighed PS3 og 360 konsollernes spil bibliotek er overbeboet af spil der render på Unreal Engine 3. Den utroligt fleksible grafik motor har stået model til kvalitets spil fra alle udgivere, i de fleste genre. Fra Action Eventyr som Batman Arkham spillene, til slåsspil som Mortal Kombat og det kommende Injustice, og naturligvis horder af skydespil.

Men nu er det tid til friskt blod. Unreal Engine 4 har været officiel i flere måneder, og i dag til Game Developers Conference (GDC) blev den vist frem endnu engang. Denne gang kørte den dog live på Playstation 4 hardware. Under fremvisningen kom en interessant lille detalje frem. Motoren kan reskalere til at køre på alt fra PS4, til smartphones og browsers. Så naturligvis tænker vi alle sammen, at den uden tvivl render strålende på Wii U, ikke sandt?

"Hahaha no" kunne Epic Games medstifter Mark Rein fortælle. Hallen brød ud i latter, og da folk faldt til ro uddybede han med følgene.

I mean, sorry, it's not really a correct answer. We're not… we have Unreal Engine 3 for the Wii U. Right? And Unreal Engine 3 is powering all kinds of amazing games, still lots of games are being made with Unreal Engine 3. We announced today about a new Unreal Engine 3 license. Unreal Engine 3 doesn't disappear because of Unreal Engine 4. But our goal for Unreal Engine 4 console-wise is next-gen consoles. That's really what our energies are focused on. If you want to make a Wii U game, we have Unreal Engine 3, and it's powering some of the best games on the Wii U already.



Så under alle omstændigheder, vil Unreal Engine 4 ikke rende på Wii U. Og det er endda anden gang inden for en uges tid at dette er sket, da det for nyligt annoncerede Battlefield 4 ikke kommer til Wii U, da frostbite motoren spillet køre på heller ikke understøtter maskinen.

Tror du at det vil have en kraftig negativ effekt på Nintendos tredjepart support? Smid den mening nedenunder.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

29-03-2013 21:09

Det er bestemt dårligt nyt for Nintendo. Man frygter lidt, at udviklerne vil ditche Wii U lige så groft som de ditchede Wii.
0
1ups givet

#2 - Grauling

Level: 23 (Skree)

29-03-2013 22:51

Hvad sker der lige for den her grafik krig? Wii U behøver ikke det skidt! Hvis jeg ville spille et eller andet battleships 4 ville jeg gøre det på mine computer alligevel. Giv mig nu bare nogle spil der faktisk er underholdene.
2
1ups givet

#3 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

29-03-2013 23:35

Bare vent om noget tid er det nogle der har cracket sig frem til en måde at bruge unreal engine 4 til Wii U spil, og så kan de ikke gøre noget ved det når tredje parts udviklere får fingrene i det. ud over at ærge sig over at nogle har lavet en engine ud fra deres der bliver brugt som open source og som de ikke kan tjene penge på.
0
1ups givet

#4 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

30-03-2013 05:56

Nintendo har virkelig screwed up denne gang. Det vælter med dårlige nyheder for dem, og vi ved ikke engang, hvornår deres EGNE spil udkommer. Der skal virkelig meget til, hvis de skal ændre på situationen. Start evt. med et Nintendo Direct og fortæl os, hvornår Pikmin 3, Wonderful 101 osv. udkommer...
0
1ups givet

#5 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

30-03-2013 06:53

Det er ikke helt sandt. Epic har ikke interesse i at få det til at køre på Wii U men hvis andre vil kan de. Det sagde de sidst de snakkede om den.

Det samme gælder frostbite, bare fordi Dice ikke vil bruge tid på det på Wii U kan andre godt hvis de vil Smiley
2
1ups givet

#6 - Bjorn

Level: 4 (Stalkid)

30-03-2013 12:33

Det er da overhovedet ikke overraskende! Unreal Engine 4 er jo netop udviklet til kraftige next gen maskiner, og ikke til PS3 eller Xbox 360. Eller for den sags skyld Wii U, som jo ligner disse 2 konsoller - styrkemæssigt.

Mht. Mark Rein, så kører han altid denne provokerende stil overfor Nintendo og deres fans. Der skete nøjagtigt det samme for 6 år siden, lige inden udgivelsen af Wii, PS3 og 360, hvor Wii maskinen blev groft nedgjort af Rein som han overhovedet ikke regnede for noget.

Jeg har lige siddet og kigget på demo'en af den nye grafikmotor på gamereactor, og bevares - den er da meget flot. Men jeg var altså også ved at falde i søvn!

Jeg er helt enig med Asger Grau, som ovenfor siger at han vil have spil som er underholdende. Jeg har moret mig langt mere med Nintendo Land end nogle af de Unreal Engine baserede spil.

Jeg købte først en PS3 da den var faldet i pris, havde nogle anderledes spil, samt pga. Blu-Ray og et stort Singstar katalog.
Jeg køber ikke en PS4 / Xbox 720 før de fremviser ordentligt indhold. Ikke pga. fed grafik.

P.S. Jeg synes Mark Rein er en nar, og bryder mig slet slet ikke om hans stil! Sådanne typer ville blive 'banned' omgående på Miiverse. Og godt for det! Smiley
1
1ups givet

#7 - DaneWolf

Level: 7 (Korok)

30-03-2013 14:07

Det er både dårligt nyt og alligevel vil jeg sige at jeg ikke spiller Nintendo for at spille de spil vi kan få til Xbox og ps3 osv. Jeg spiller på Nintendo på grund af spil som Mario, Pokémon, Zelda og Smash Bros. No worries... Nintendo lever videre på grund af sine elskede figurer! Smiley
1
1ups givet

#8 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

30-03-2013 16:40

Ikke fordi jeg skal lyde bebrejdende men det er holdninger som dine DaneVolf der også er skyld i manglende 3rd part support.
Mange har Nintendos konsoller men ville ikke supporte 3. Parts spil alligevel.
Og når 50 milioner siger det samme bliver det aldrig bedre. Og det er sikkert noget med at nye ting er fremmede og så dur det ikke.
3
1ups givet

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-03-2013 23:54

Kan se ham Rein også har udtalt, at det godt kan lade sig gøre at bruge den nye engine på Wii U, PS3 og 360, hvis nogen skulle have lyst. Grafikken bliver bare ikke så god, som den kan være, men da det hele er skalerbart kan man altså gøre det..
0
1ups givet

#10 - DaneWolf

Level: 7 (Korok)

01-04-2013 16:29

Tænker bestemt ikke at den ikke ville blive bedre af at Unreal engine 4 kommer til Wii U. Jeg sagde heller ikke noget som helst om at fremmede ting ikke duer! Spiller da også andet end nintendo! Sagde bare at det Nintendo har levet højt på genem tidener var spil som de før nævnte!

Glæder mig da til AC IV og har jeg fået fat i e Wii U til den tid vil jeg heller ikke udelukke at det bliver til den jeg anskaffer mig det.
0
1ups givet

#11 - Erik Madsen

Level: 19 (Bullet Bill)

02-04-2013 10:55

Kilden citerer dog Rein for at sige at hvis nogen vil prøve at implementere UE4 på WiiU, så kan de gøre det..
0
1ups givet

#12 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

03-04-2013 16:09

^ Til mit forsvar, det var tilføjet efter at jeg havde publiceret den her nyhed. Kunne godt opdatere vores nyhed her på siden, men de fleste af os har nok læst kommentarene på nuværende tidspunkt.
0
1ups givet

#13 - SirGadget

Level: 8 (Pirahna Plant)

03-04-2013 18:00

Jeg har aldrib været den helt store Nintendo fan, men jeg synes klart Nintendos styrke ligger i de, undskyld på forhånd, pussenussede spil de selv producerer. De er perfekt designet til deres konsoller, og efter min mening også de eneste der fungerer ordentligt på en Wii.
Jeg har ikke prøvet Wii U, så kan ikke udtale om styringen på den, men jeg kan absolut ikke forlige mig med styringen af mere "seriøse" spil med en Wiimote plsu nunchuk.
Såvel som jeg heller ikke synes om hverken Kinect eller Move.
Har Move, men bruger det aldrig.

Så for mig at se, er det ikke nødvendigvis et kæmpe tab, om en del andre er inde på. Selvom det selvfølgelig altid er ærgerligt når opbakningen ikke er der.
0
1ups givet