Første trailer for Olymp...

Blockbuster-udsalg på Sw...

Yderligere tre figurer vi...

N-cast: Labo VR support t...

SteamWorld Quest: Hand of...

Ny DLC-pakke klar til udg...

GameCube-spillet XIII gen...

Picross S3 annonceret - u...

Trailer for Konamis Arcad...

Vi streamer Katana Zero i...

Shoppen

Cuphead

Game Boy fylder 30. Jeres...

Mest spillede spil - Swit...

Reggie stopper - memes og...

TUB streamer til klubben!

Super Smash Bros. Ultimat...

Biograftur: Pokémon Dete...

Releasedatoer

Nintendo Switch

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Vi tager et første kig på New Nintendo 2DS XL

Skrevet af KJ85 - 23-06-2017 15:19

New Nintendo 2DS XL udgives i Europa d. 28. juli efter at være blevet lanceret i Australien i sidste uge, og mens vi forberedte os på nyhedsdækningen af årets E3-messe, så var vi så heldige på redaktionen at modtage et eksemplar. For ikke, at det skulle gå ubemærket hen, så undlod vi at kaste os over den med det samme, men med E3 lidt på afstand har jeg nu fået taget et første kig på den nye maskine, og denne oplevelse vil jeg her dele med jer i billeder.

Det er den sorte og turkisblå model af den nye håndholdte, som jeg har fået mellem hænderne, og først blev jeg ærlig talt overrasket over, hvor lille kassen til produktet er sammenlignet med nogle af de ældre modeller i 3DS-familien. Det er ikke noget, som I kan fornemme på billederne af æsken, der kommer her, men I må tage mit ord for det i første omgang.På de næste par billeder kan I se, hvilket syn der venter, når æsken åbnes og indholdet tages ud.

I plastikposen forrest i billedet finder vi såmænd bare AR-kortene til den indbyggede Augmented Reality-applikation, som I sikkert alle kender, og så er der en meget lille brugsanvisning med sikkerhedsanvisninger og en kort guide til at komme i gang – også på dansk, som I kan se det herunder.Mere spændende er det selvfølgelig, hvad det brune papindlæg gemmer på, og når man løfter konsollen, så finder man såmænd en oplader til systemet derunder. Det er ganske rart for en gangs skyld efter flere udgivelser fra Nintendo, hvor vi selv har måttet støve sådan en op i Europa.

Med alt det mindre interessante pakket ud og lagt til side, så skal vi selvfølgelig kigge nærmere på selve konsollen, og som det fremgår af nedenstående billeder, så leveres den med et beskyttende materiale mellem de to skærme, så der ikke skulle være risiko for at være kommet ridser under fragten rundt i verden.

Således ser det ud når man fjerner det beskyttende lag:

Som I kan se, så har man valgt at lade den turkis farve danne ramme om den sorte konsol på det ydre og så også brugt den til nogle af knapperne indvendigt, og på overfladen af konsollen, når den er klappet sammen har man så givet den et mønster med linjer på tværs. Linjerne er ikke kun synlige, så man kan også mærke dem på overfladen, der ganske fint også er blevet dekoreret med et lille Nintendo-logo i det ene hjørne.

Knapperne indvendigt er der ikke så meget hokus pokus over. Vi har Circle Pad, D-Pad og HOME-knappen til venstre, mens ABXY-knapperne, START, SELECT og det lille C-stick, der er karakteristisk for New 3DS-serien findes til højre. Foruden dette har vi dog også det indre kamera såvel som mikrofonen placeret i hængslet, som skærmen roterer om. På de næste par billeder, hvor konsollen vender på hovedet, kan man desuden se, hvordan Power-knappen og porten til høretelefoner er at finde på fronten, mens man har de ydre kameraer (dem der bruges til Augmented Reality blandt andet) nær bagkanten, hvor man foruden L/R-knapperne og porten til strømstikket har ZL/ZR-knapperne der ligeledes er karakteristiske for New 3DS-serien.

På venstre side finder vi i øvrigt slideren til at justere volumen, og når man åbner lågen på fronten af bunden, så finder man indgangene til micro SD-kort samt spilkassette, som det fremgår herunder. Det skulle i øvrigt være udgangene fra højtalerne, som man kan se nær hjørnerne på fronten.

Som det har været med 3DS-modellerne udgivet i nyere tid, så er det et SD-kort med kapacitet på 4 GB, der følger med til konsollen, og skulle du undre dig over, hvor de har placeret stylus denne gang, så sidder den såmænd lige ved siden af indgangen til høretelefoner. Det er dog ikke den største stylus denne gang, som I kan se det på de næste billeder.Med det er der kun tilbage at tænde op for dyret. Under opstarten ser vi selvfølgelig logoet for det nye medlem af familien, og under konfigurationen, som jeg ikke vil belemre jer med får præsenteres vi for en servicemeddelelse om, at konsollen ikke kan vise stereoskopisk 3D, men den kan som det fremgår afspille helt de samme spil som New 3DS og New 3DS XL.Ja, det var så dokumentationen af mit første møde med New Nintendo 2DS XL, og jeg vil selvfølgelig komme med en anmeldelse af konsollen før den udgives sidst i juli. Er der ting, som I gerne vil se – eventuelle sammenligningsbilleder med andre 3DS-modeller eksempelvis – så skal I være velkomne til at skrive det, og så vil jeg tage det til overvejelse.

Har du planer om at investere i denne konsol, når den kommer på markedet, eller har du allerede en anden model, som du er fint tilfreds med?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-06-2017 16:43

Ja, det var så mit bud på en unboxing kan man sige, og der er ikke fare for at overse noget, da billederne bliver på skærmen Smiley
0
1ups givet

#2 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

23-06-2017 16:59

Ser fed nok ud. Smiley
Håber der kommer en pokemon udgave. Smiley
0
1ups givet

#3 - Madskimo

Level: 10 (Bomchu)

23-06-2017 17:38

Nintendo kunne nu godt have valgt et bedre navn til maskinen....
0
1ups givet

#4 - The ultimate beast

Level: 19 (Bullet Bill)

23-06-2017 20:28

Jeg vil gerne, hvis I i anmeldelsen diskuterer hvordan denne nye 2DS måler sig med de andre konsoller i 3DS-familien. Personligt er jeg interesseret i at høre, om det kan betale sig at opgradere fra en oprindelig 3DS/XL. Smiley
Lækkert at se disse billeder!
0
1ups givet

#5 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

23-06-2017 20:54

Kan godt lide farve kombien, men de dersens "riller" i overfladen er ikke lige mig Smiley tænker det vil være en oplagt støvsamler, alt efter hvor dybe de er?
Umildbart synes jeg også at skærmen/hængslerne virker mere udsatte mht at knække, når nu de ikke går helt ud til hver ende af konsollen. Hvad tænker du om det Kenneth? Smiley
0
1ups givet

#6 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

23-06-2017 21:27

@KJ85 er det en IPS eller TN skærm? Ligner TN...
0
1ups givet

#7 - Angus101

Level: 13 (Baby Dodongo)

23-06-2017 21:50

Gad vide hvad der har fået Nintendo til at inkludere en oplader igen. Kunne måske godt finde på at købe en som fremtidig gave til min søn.
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-06-2017 23:22

@The ultimate beast: Det skal jeg selvfølgelig nok komme ind på i min anmeldelse. Er en vigtig snak synes jeg Smiley

@Rockarina: Rillerne kan mærkes, men de er ikke dybe (end ikke en mm), så der burde ikke samles støv der. Angående hængsler, så kan det måske godt se ud, til at de er mere udsatte i og med, at det stikker længere ud bagtil end resten af maskinen, men det er ikke sikkert. Tror faktisk der er større sandsynlighed for at tabe konsollen på et hjørne end direkte ned på hængslet, og så ville det jo sådan set være mere udsat på de gamle modeller. Hvor det på de gamle var den midterste del af hængslet der roterede, så er det i øvrigt her kun i de yderste led.

@O-train: Det er jeg ikke teknisk inde i, men jeg har læst, at man kan teste det ved at tage et kig på denne side. På min 3DS og 3DS XL kan jeg se firkanterne fra #8 og opefter, men på New 2DS XL kan jeg se fra #4 og op. Det betyder vel, at det er en bedre skærm, og dermed måske IPS?
1
1ups givet

#9 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

24-06-2017 14:22

Hvis jeg ikke ejede en New 3DS XL, ville New 2DS XL helt klart være mit førstevalg. Det vigtigste for mig, er de store skærme. 3D-effekten er jeg alligevel fuldkommen ligeglad med.
0
1ups givet