Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Yo-kai Watch kommer til Cartoon Network i april eller maj

Skrevet af KJ85 - 16-03-2016 10:52

En udgivelsesdato for Level-5s japanske monsterhit, Yo-kai Watch, har vi efterhånden kendt et stykke tid, så da en ny pressemeddelelse fra Bergsala tikkede ind i går vedrørende dette, så ignorerede undertegnede den blot. Det viser sig imidlertid, at der faktisk var noget spændende at komme efter, for vi har nu fået bekræftet, at Tv-serien er på vej til Danmark, hvor Cartoon Network kommer til at sende den.

Pressemeddelelsen lyder som følger:

15. marts 2016 – I Japan er Yo-Kai Watch blevet et af de mest populære brands. Det er både en tv-serie, legetøj og spil til Nintendo 3DS. Fredag den 29. april er det Europas tur til at opleve fænomenet, for da udkommer Yo-Kai Watch til spilkonsollerne i Nintendo 3DS-familien. Yo-Kai Watch er udviklet eksklusivt til Nintendo af de efterhånden legendariske spiludviklere LEVEL-5, som blandt andet også står bag spilserier som Professor Layton og Inazuma Eleven.

I Yo-Kai Watch befinder du dig i byen Springdale, hvor du finder butikker, parker, smukke skove og en livlig trafik, hvor du skal huske at se dig for! Springdale er også fyldt med Yo-Kai, der er mystiske væsener, som du kan blive venner med. Det særlige ved Yo-kai er, at de morer sig med at skabe problemer for folk og at de er svære at opdage. Heldigvis har du et helt specielt ur, som kan hjælpe dig med at finde de frække Yo-Kai.

Spillet byder på et gedigent og morsomt eventyr, hvor du møder mange charmerende figurer, men også nogle lidt stygge typer. Springdale er et stort og levende sted med mange sjove opgaver!

Over ti millioner eksemplarer er solgt verden over hidtil. Har du lyst til at teste dette sjove spil, kan du allerede nu downloade gratis demoversion fra Nintendo eShop til dit Nintendo 3DS-system.

Vil du følge Yo-Kai Watch på Twitter, er det denne konto: https://twitter.com/yokai_watch_uk

Tv-serien Yo-Kai Watch bliver sendt i Danmark på Cartoon Network med premiere i løbet af april eller maj i år.


Hvorvidt Yo-kai Watch også kommer til at tage Europa med storm må vi se, når det udgives d. 29. april til 3DS, men hvad tror du? Kan det blive lige så populært som Pokémon er det her, og vil du give Tv-serien et skud?

2
1ups givet

Kommentarer: