N-club Streams: Uge 40

Spar op til 75 % på over...

N-club Streams: Uge 39

The Legend of Heroes: Tra...

N-cast #146: Er Splatoon ...

Første trailer for Super...

Shovel Knight Dig ude nu

Førstehåndsindtryk af L...

Se mere til verdenen i ny...

NieR: Automate The End of...

Spil på vej til Switch

Cuphead

LEGO Super Mario

Mario Kart Tour

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Film med videospilsrefere...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

Tilbudstråden

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #123: Switch Sports-indtryk og 3DS must-haves

Skrevet af Zone - 25-02-2022 13:13

Så er ugens episode af N-cast klar til jer! I denne uge følger vi op på hvad vi har spillet i den seneste uge, og her taler vi alt fra Xenoblade Chronicles Definitive Edition, til Chicory og selvfølgelig Nintendo Switch Sports, som afholdte Online Test i den forgangne weekend. Det var lige før nogle af podcast-deltagerne ikke fik det prøvet, men så gik den alligevel i sidste ende. Herefter giver Mark en lang række anbefalinger, som han mener man bør købe på især 3DS, for eShoppen på 3DS og Wii U lukker næste år.

Vi snakker også om nogle overskrifter, som f.eks. at Next Level Games er dem der udvikler det kommende Mario Strikers spil, og at Nightdive Studios, kendt for klassiske remasters af spil som Shadow Man og Quake, meget gerne vil remaster spil for Nintendo (så som Eternal Darkness), men at Nintendo ikke er så samarbejdsvillige.

Vi slutter af med et Retro-segment der i denne uge handler om et 3DS-spil der krævede ekstra apparatur, hvis man ville spille det uden af få ondt i håndleddene.

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne!

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

26-02-2022 14:10

Tak for cast! Smiley

Jeg giver lige Chicory: A Colorful Tale noget mere kærlighed end Marks første gangs indtryk. Det er lidt sjovt at Mark får julelys i øjnene af The Longing og de tanker og associationer det sætter i gang og så ikke en gang fornemmer hvad Chicory også har gang i.

Man får en pensel til at farve verdenen med, fordi den rigtige 'Wielder' er gået kold på alting, ikke føler sig kreativ mere og er blevet bange for at præstere. Det er jo hvad mange mennesker i en moderne verden præcis render rundt med af tanker og risikerer at blive ramt af depressioner og angst.

Konteksten bliver så her at være kreativ og miste lysten til at være kreativ, så man får jo næsten dårlig samvittighed, når man ikke gider at farve verdenen i spillet, da man jo så netop begynder at overveje om man selv har mistet gnisten lidt.

Synes spillet vinder meget ved netop at sætte gang i disse tanker og associationer.

Selve gameplayet føler jeg er meget klassisk Zelda-like med dungeons og bosser der skal klares. Og i stedet for et sværd har man så en pensel, som man bruger til at slå fjender og bosser med. Og der er faktisk ret kreativ brug af farve mekanikken til at løse forskellige gåder i spillet.

Men jeg har heller ikke gennemført det. Men det handlede om at det var en større mundfuld af et spil end jeg lige havde regnet med. Men det fortjener klart noget mere kærlighed end det Mark lige var i stand til at give det, så det måtte jeg lige give det. Smiley

Ellers som sædvanlig en skøn cast. Er lidt bange for at Niklas er lidt for committet på at spille Zenoblade 1 og 2, så jeg ender med at skylde en omgang ribs, men nu må vi se.

Tak for Switch Sports indtryk og 3DS e-Shop anbefalinger. Jeg kan stolt fortælle at jeg ejer Fantasy Life (har spillet det, men fik det aldrig gennemført. Kan huske at jeg spillede skrædder i rigtig lang tid inden jeg begyndte at skifte jobs Smiley ) og har brugt dumt mange timer i Pocket Football Club. Smiley


2
1ups givet

#2 - Pydte

Level: 4 (Stalkid)

27-02-2022 00:06

@Jonezy - Godt, du kunne tale Chicory op, nu jeg fejlede miserabelt. Jeg er nok ikke nået langt nok til at fange de tolkninger, du kommer med, men det lyder lovende. Må se, om jeg kan vende tilbage til det. Smiley
2
1ups givet

Læs videre

Knockout City bliver gratis fra sæson 6
Cult of the Lamb kommer til Switch senere i år
Pokémon Presents i dag, søndag kl. 15.00
MotoGP 22 annonceret til Switch - udkommer 1. april
Nye våben føjes til Monster Hunter Rise

Chicory: A Colorful Tale

Chicory: A Colorful Tale
Platform:
Switch Download Software

Udgivelse:
15-12-2021

Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
29-04-2022

Kan købes hos:
Coolshop - 362.00 kr

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
29-05-2020

Kan købes hos:
Coolshop - 405.00 kr