Prøv Suika Game ganske g...

Batman: Arkham Trilogy f...

Ny trailer for Contra: Op...

Lanceringstrailer for Ste...

Super Mario Bros. Wonder ...

Lanceringstrailer for Tur...

N-cast #197: Hvilke spil ...

Super Mario Bros.-filmen ...

Pakkelegen er i gang!

Fashion Dreamer (Switch)

Fire Emblem Heroes

Sonic

Spil på vej til Switch

Legend of Zelda: Tears of...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Super Mario RPG (Switch)

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #153: Award-sæsonen skydes igang

Skrevet af Zone - 18-11-2022 14:32

Så blev det fredag, og nu er ugens episode af N-cast klar til jer! I denne uge varmer vi op til det store flødebolleshow, også kendt som The Game Awards, da de nominerede spil er blevet offentliggjort og award-sæsonen dermed er blevet skudt igang! Vi ser på hvilke Nintendo-titler der er at finde i årets kategorier, ikke mindst i 'Game of the Year' kategorien, hvor et episk eventyr fra Nintendos side er at finde.

Derudover er Mark tilbage efter længere tids fravær, så vi skal lige høre hans tanker om nogle af de spil vi har snakket om de sidste par uger, så som Sonic Frontiers, Bayonetta 3, Harvestella og Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Han er måske ikke helt på linje med Anne og undertegnede, så vi vil også gerne have hans besyv med. Vi følger også en smule op på sidste uges kvartalsregnskab, og så er der også plads til et retro-segment, som i denne uge omhandler Mario Party 2, der i øvrigt også er kommet til NSO.

Vi håber I vil nyde ugens episode. God weekend!

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne!

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

20-11-2022 18:09

Nåeh, vi skal vist have os en Mario+Rabbids: Sparks of Hope snak Mark og resten af castet. Smiley

For det første skal jeg lige slå helt fast, at jeg har en fest med det spil her, ligesom jeg havde med originalen. XCOM gameplayet med de skøre kaniner og Mario slænget rammer lige mit gamer hjerte. Dertil hørende et helt fantastisk soundtrack, som konstant sætter mit fjæs i happy mode. Men jeg har faktisk meget, som jeg kan nitpicke over og godt gad var bedre, men det er så åbenbart ikke helt de samme ting som Mark har det svært med.

Jeg har for eksempel et par ting ved selve combat delen, som I freder og hylder. Jeg behøver ikke timing baseret elementer i mine tur baseret spil, men det giver da noget dynamik. Synes også at det der manglende grid får lidt for meget opmærksomhed; man havde også kæmpe frihed i originalen og kunne en endda skyde og bevæge bagefter. Man sad ikke og talte felter, da de alligevel var highlightet, så for mig er følelsen egentlig meget det samme. Men den store frihed og fleksibilitet er helt unik og klart en af forcerne ved Mario+Rabbids serien.

Til gengæld får jeg helt noller af de spawn portaler der dukker op uden man har en idé om hvad og hvor meget der kommer; nogle gange kan man skyde dem i stykker og andre gange ikke. Hvordan skal jeg lige planlægge mod det? Samtidigt er spillet her i første gennemspilning på standard setup så nemt, at det ikke er noget problem, men jeg mangler også nogle lidt bedre værktøjer til at forudse hvilke fjender kan ramme mig og hvordan (FE er eminent til det f.eks.). Men XCOM combat med åndsvag høj fleksibilitet og 9 helte med helt forskellige skill sets at vælge imellem er bare helt exceptionelt underholdende.

Så kommer vi til Marks udfordringer med spillet, nemlig spillet rundt om combat. Synes faktisk stadig at det er hyggeligt at opdage hver planet og få et afbræk fra kampene, og man kan jo bare lade være med at kigge på kortet, til man faktisk har brug for det. Ikke noget der kan irritere mig så meget og det er jo heller alt som man kan finde på kortet. Random encounterne har jeg det også lidt op og ned med, men jeg synes da ikke at de er nøjagtig de samme gang på gang, men med små ændringer hver gang. Men man kunne udnytte til dem til at afprøve en helt eller to som man ikke har prøvet så meget.

Det guld og star bits man får af de forskellige encounters kan jo bruges til at købe items for og upgrade sparks. Tror at hvis man gjorde spillet markant sværere, så ville brugen af items blive ret vigtigt. Enig i at man kan savne at købe nye og bedre våben med forskellige effekter, men nu har sparks jo de effekter. Kunne være fedt at man kunne gøre hver helt endnu mere unik med meget større skill tree og forskellige våben at vælge imellem, men så må variationen istedet ligge i hvilke helte og sparks man tager med til kamp. Men enig, der er ikke den store belønning at finde i spillet udover progress.

Musikken er vidunderlig og jeg synes ikke at det er ofte, at jeg bemærker at den er forsvundet. Tværtimod tager jeg ofte mig selv i bare at sidde og nyde musikken. Løfter hele spillet den baggrunds musik. Meget enig i det mærkelige design valg omkring voice acting; det er helt håbløst at man kun fuldstændig voice acter de to robotter, giver Rabbids et enkelt ord og Nintendo karakterne ingenting. Ché Ubisoft?

Loading er et issue, men for pokker giv os nu den Switch Pro Nintendo. Synes godt nok at flere og flere spil performer halv skidt på platformen efterhånden. Jeg har også oplevet et crash og flere glitzes (looking at you Secret Zone på Palette Prime), så performance er helt klart ikke så godt som man kunne ønske.

Jeg synes også er det nok er lidt for nemt og næste playthrough skal jeg have prøvet at skrue på alle knapperne, der kan gøre oplevelsen mere udfordrende. Jeg spiller bare på standard settings lige nu. Det der auto heal efter hver battle skal jeg i hvert fald have fjernet. Man gider jo ikke bruge skønne Rabbid Peach lige nu. Så ved faktisk ikke hvor svært man kan gøre spillet, men her i første omgang har jeg valgt bare at nyde at udforske spillet uden at skrue på knapperne.

Men som sagt. Jeg har virkelig en fest. Vinter planeten kæmpe-elskede jeg, de der sparks er en sjov tilføjelse, musikken er uovertruffen og combat er suveræn underholdning. Det kunne have været epic win hele vejen rundt, men der er vi desværre ikke, men jeg er i gang med at 100% det og det gør jeg næsten aldrig med spil, der tager over 30+ timer at spille. Jeg har stadig et kæmpe smil på, når jeg spiller det, så det gør i den grad rigtig meget rigtigt.

1
1ups givet

Læs videre

Lær Wish List-funktionen på Switch at kende
Lanceringstrailer for My Fantastic Ranch udsendt
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion får ny trailer
Front Mission 1st Remake får ny trailer
Ny trailer for Marvel's Midnight Suns udsendt

Bayonetta 3

Bayonetta 3
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
28-10-2022

Kan købes hos:
Coolshop - 288.00 kr
Proshop - 401.00 kr

Harvestella

Harvestella
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
04-11-2022

Kan købes hos:
Coolshop - 236.00 kr
Proshop - 365.00 kr

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
20-10-2022

Kan købes hos:
Proshop - 377.00 kr
Coolshop - 489.00 kr

Mario Party 2

Platform:
Nintendo 64

Sonic Frontiers

Sonic Frontiers
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
08-11-2022

Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
29-07-2022

Kan købes hos:
Coolshop - 397.00 kr
Proshop - 449.00 kr