Ugens Downloads: Uge 3 20...

Første runde af pakkeleg...

Blue Fire udkommer 4. feb...

Sidste Splatoon 2 Splatfe...

Prøv Dead Cells ganske g...

Se mere til de nye LEGO S...

Kingdoms of Amalur: Re-Re...

Hitman 3 får lanceringst...

Lanceringstrailer udsendt...

Hvad ønsker du fra Ninte...

New Pokémon Snap

Spil på vej til Switch

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Kickstarter Tråden

Pokémon-tråd

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

K: Wii remote plus

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #39: Game of the Year Special 2019

Skrevet af Zone - 19-12-2019 12:50

Så blev det tid til årets sidste udgave af N-cast. I denne episode vender vi de bedste af de spil, der er udkommet på Nintendo Switch i årets løb. Vi har hver især lavet en liste over vores yndlingsspil fra 2019 og har tilmed nævnt nogle "honorable mentions", der er værd at runde her ved årets udgang.

Det har været en fornøjelse at lave N-cast for jer i år og vi vender selvfølgelig stærkt tilbage i 2020. Tak til alle jer der har lyttet med i årets løb - uden jer var der ikke noget N-cast!

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

21-10-2020 15:51

Fed fed N-Cast og super afslutning på et klasse podcast år! Håber I starter tidligt i januar med en ‘hvad skal der ske i 2020’.

Personlig Top3: 1. Fire Emblem 2. Steamworld Quest 3. Luigis Mansion 3. 2 og 3 bytter nok plads når jeg får spillet LM3 færdig.

Fire Emblem blev jeg hooked på og elskede alle de fascinerende personligheder. Den turn based battle mekanik var også fremragende. Steamworld Quest blev jeg også hooked på med card mekanik som gav mig associationer til brætspil. En genre jeg må have mere af. LM3 er Nintendo, når Nintendo er bedst!

Og så lige en brokker til Mark/Pydte! Han hyper hyper og mere hyper Yooka-Laylee op, så man køber det på eShoppen. Og så får det ikke en gang en honorable mention eller noget... Hvad skete der? ??
2
1ups givet

#2 - Pydte

Level: 3 (Koopa-Troopa)

21-12-2019 11:45

@Jonezy - GISP, hu har helt ret. Yooka-Laylee skulle selvfølgelig have haft en honorable mention. Den er hermed udstedt på bagkant. Smiley

.. og stærk top 3! Godt at høre, du er kommet i gang med LM3. Smiley
2
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

22-12-2019 11:28

Tak for et suverænt podcast-år, de herrer!

Det har været en fornøjelse at følge med i de ugentligt udgivne podcasts og blive opdateret på hvad der sker på Nintendo-fronten. Bli' endelig ved, siger ANDen! Smiley

Og til denne uges snak om GOTY var det en fornøjelse at høre, at I ser langt mere positivt på visse titler, end det var tilfældet i redaktionens artikel om årets skuffelser. Bevares, der skal være plads til forskellige meninger, men fedt at I eksempelvis var så glade for Link's Awakening remake, som undertegnede næbdyr fortsat har til gode Smiley
1
1ups givet

#4 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

22-12-2019 17:08

Fedt! Jeg ser frem til at høre den Smiley Smiley God jul og godt nytår til Zone, Pydte og Kristian, - tak for nogle gode podcasts i løbet af året Smiley
1
1ups givet

#5 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

24-12-2019 00:13

Så fik jeg hørt det. Rigtig fed episode. I har virkelig holdt et højt niveau i år, - det er helt fortjent, at I har så mange lyttere med på hvert afsnit.

Jeg må indrømme, at jeg lol'd, da Kristian fortalte, at han havde BoxBoy med på sin Game of the year-liste, set i lyset af 3/5 Smiley. Enten så er det fordi året har været et dårligt spilår, eller så er det, som han nok også selv siger, fordi han gav en for lav karakter.

Mega fedt plot-twist med at Pydte også valgte Ring Fit Adventure som årets spil. Nu er jeg bare blevet mere bitter over, at jeg ikke vandt det i pakkelegen nu her. Smiley

Igen: Glædelig jul og godt nytår Smiley

2
1ups givet

#6 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

29-12-2019 15:33

- og KristianH er vist også fan af Troldspejlet? Jeg synes, jeg så ham i publikum i dagens udsendelse.
0
1ups givet

#7 - BroSmash

Level: 6 (Cucco)

30-12-2019 08:40

God episode som altid og en super afslutning på et godt år! Har været en fornøjelse at have jer i ørerne næsten hver uge. Glæder mig til I er tilbage! Smiley
1
1ups givet