Rygte: Sonic Colors komme...

Nintendo eShop highlights...

Destroy All Humans! annon...

Hvad får du ud af at Nin...

Ugens Downloads: Uge 14 2...

Nintendo annoncerer Pac-M...

Miitopia modtager ny trai...

Større opdatering udgive...

E3 2021 afholdes digitalt...

Gameplay-trailer viser me...

New Pokémon Snap

Hvorfor siger man at Mari...

Nintendo Switch

Bøger

Nindie Klubben

Mario Kart Tour

Monster Hunter Rise

Annonceringer af annoncer...

Spil på vej til Switch

Dit seneste køb

K: Wii spil

S: Switch skuldertaske (g...

Tilbudstråden

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #87: Pokemon Go's arvtager og flere Switch Pro-rygter

Skrevet af Zone - 26-03-2021 11:43

Så blev det fredag og det betyder at vi er klar med en ny episode af N-cast. I ugens episode snakker vi om de spil vi har spillet, hvilket blandt andet byder på Apex Legends og Dicey Dungeons.

Derefter tager i hul på nyhederne. Reggie træder ud af Gamestops bestyrelse efter et hårdt år for koncernen, mens Nintendo og Niantic har annonceret et nyt projekt, nemlig et AR-baseret mobilspil i Pikmin-serien - bliver det mon Pokémoen Go's arvtager? Vi vender også et emne, som vi sjældent nævner, nemlig PC mods til Breath of the Wild, hvor vi snakker om Mod-pakken Second Wind, skabt af fans af spillet.

Mod slutningen snakker vi om endnu en Bloomberg-rapport, som støtter op om insider leaks omkring en eventuel Switch Revision. Vi slutter episoden af med et retro-segment hvor vi vender endnu en Rare-klassiker, som endda havde brug for N64 Expansion Pak for at virke!

Vi håber I vil give ugens episode en lytter, og så skal jeg huske at sige at N-cast holder påskeferie i næste uge, så der kommer ingen episode ud dér.

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2021 12:16

Jeg har også spillet Dicey Dungeons.

Det er faktisk bare en stor manipulation med 6-sidet terninger og mit brætspils hjerte elsker det. Jeg blev ikke lige så frustreret over terninge rng'en som Mark. Jeg føler mere at det er mit ansvar som spiller, at lave mit deck (eller hvad vi skal kalde det) så jeg kan få noget ud af alle slag.

Bliver faktisk mere frustreret over rng'en, når jeg ikke kan få loot der passer til mit deck og kan gøre det stærkere eller mere fleksibelt.

Jeg har kun gennemført med fire af klasserne, men har til gengæld klaret nogle challenge runs med den første klasse. Den klasse, som skal udskifte et kort efter hver battle skræmmer mig, da den netop rammer den rng jeg ikke er vild med.

Men overordnet en rigtig solid og velproduceret pakke, som jeg er glad for at have liggende, når brætspils hjertet banker på. Og er egentlig lidt overrasket over at 'action' Mark faktisk fik hygget sig gevaldigt med det indtil han mødte sin 'rng-mur' i de forskellige challenge runs. Smiley


2
1ups givet