Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon Ranger: Shadows of Almia (DS)

Skrevet af Mr. Mario - 04-01-2009 09:29

I Pokémon Ranger: Shadows of Almia er du en ung dreng eller pige som drømmer om at blive en Top Ranger i Almia-regionen. Så du starter derfor på ’Ranger School’, en skole som blandt andet uddanner Pokémon Rangers. Du graduerer hurtigt fra skolen og bliver ansat som Ranger i den nærmeste by Vientown. Man vil som Ranger hurtigt støde ind i de sære Gigaremo Machines, maskiner som kan styre Pokémoners sind. Disse maskiner er ikke noget Ranger udstyr, men tværtimod maskiner som er blevet skabt af Team Dim Sun, som har lagt skumle planer. Så nu er det op til dig og dine Ranger-kollegaer at stoppe Team Dim Sun og redde Almia-regionen.
Pokémon Rangers er en form for betjente, som har til opgave at bibeholde verdensfreden for både mennesker såvel som Pokémons.Grib stylus'en og fang den Tangrowth med din Capture-Styler!


Pokémon Ranger: Shadows of Almia er lige som sin forgænger, Pokémon Ranger, et action/role-playing game.
Det hele starter med et halvlangt ophold på Ranger School, hvor du bliver introduceret til styringen samt hvad en Ranger egentlig er. Et forløb der til tider minder en del om Harry Potter-spillene. Når man så endelig graduerer fra Ranger School begynder livet som Pokémon Ranger. Som Ranger skal man klare missioner (Missions) og små opgaver for beboerne i Almia-regionen (Quests).

Disse opgaver har dog ikke det store at gøre med selve historien i spillet og kan derfor af og til ende med at blive halvkedelige, da de ofte resulterer i, at man render frem og tilbage i større dele af Almia-regionen. Du bliver dog nødt til at klare disse opgaver, hvis du vil have flere Partner Pokémons eller Power-Ups til din såkaldte Capture-Styler, som er det redskab en Ranger bruger til at indfange Pokémons med.
I modsætning til beboernes små opgaver, så er det i missionerne, at spillets historie udvikler sig. Det er her, at man, sammen med de andre Rangers i regionen, langsomt får overblik over Team Dim Suns skumle planer. Så det er her det spændende sker, samt at det er via missionerne du langsomt stiger i rang og til sidst ender med at blive en Top Ranger.Via missionerne udvikler du dig til en Top Ranger


For at kunne klare opgaver og missioner bliver man nødt til at samarbejde med pokémons i Almia-regionen, da man vil støde ind i forhindringer, som man kun kan klare med de enkelte pokémoners egenskaber. Så for at kunne udnytte pokémoners egenskaber skal de først lige indfanges ved hjælp af Capture-Styler’en. Når Capture-Styler’en bliver taget i brug skal der tegnes cirkler omkring de pokémons man skal indfange. Antallet af cirkler der skal til for at indfange en pokémon afhænger af pokémonen samt ens Capture-Stylers level. Til forskel fra det tidligere spil skal pokémonerne nu ikke længere indfanges med én enkelt streg, hvilket godt kunne give en grå hår. Indfangningerne kan af og til godt blive en del heftige, så hvis du er typen der ikke er så god ved dit hardware, anbefaler vi at du anskaffer dig nogle screens protectors ved køb af denne titel.
Du kan for eksempel fange en Doduo, som du kan ride på eller en Golem som kan bruges til at slå store klippebrokker i stykker med. Dette fungerer meget godt, det kunne dog være rart at størstedelen af skærmen ikke gik i sort, når man eksempelvis smadre en klippe eller en Gigaremo Machine.
Når man ikke indfanger pokémons foregår den øvrige styring ligeledes på touch-skærmen, ved at man trykker i den retning man vil gå. Styringen fungerer generelt godt og er på intet tidspunkt irriterende.Fang en Mantine og svøm over dybe afgrunde under havets overflade


Konklusion
Alt i alt er Pokémon Ranger: Shadows of Almia et nogenlunde spil, hvor der er sket en del forbedringer siden forgængeren. Ikke nok med at indfangningen af pokémons er blevet nemmere, så har grafikken også fået et løft. Og det stopper ikke her, for ’the bad guys’ i dette spil er også blevet en smule mere seriøse. Der mangler dog en del endnu før Ranger-spillene kan gå hen at blive top-spil.
Spillet kan dog stadig godt underholde en pokémon-fan i et godt stykke tid, og skulle man være sulten efter mere når spillet er gennemført, er det muligt at downloade ekstra missioner ned via Wi-Fi.

Spillet er sponsoreret af Nintendo
Vi vil derudover gøre opmærksom på, at det er den amerikanske udgave af spillet, vi har haft mellem hænderne. Os bekendt vil der ingen forskel være mellem denne og den europæiske udgave, udover at der i den europæiske udgave nok vil være flere sprog understøttet.

0
1ups givet

4/5


For de yngste

Nemt at gå til

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

04-01-2009 20:04

Tror ikke dette spil er noget for mig :/
0
1ups givet

#2 - Linda B

Level: 13 (Baby Dodongo)

05-01-2009 13:27

Tvivler desværre også på det er noget for mig Smiley
0
1ups givet

#3 - iHateya

Level: ()

06-01-2009 18:11

Min lillebror fik det til jul. Jeg prøvede det kort, men det fangede mig ikke.
0
1ups givet

#4 - Cebt

Level: 1 (Goomba)

06-01-2009 23:17

jeg spillede etteren igennem og er i gang med toeren nu, de er nu meget fede Smiley
0
1ups givet

#5 - L0rd Doxah

Level: 1 (Goomba)

10-01-2009 04:03

Det står sløjt til for tiden når 25 timer er meget underholdning for et spil >>
0
1ups givet

#6 - Arne aka Den gamle

Level: 2 (Keese)

11-01-2009 19:01

Jeg synes nu at 1'eren var meget sjov - selvom det aldrig er lykkedes mig at klare den sidste boss Smiley

Så jeg nupper nok også 2'eren - der kan jeg få den Manaphy, som jeg nok aldrig får fat på i 1'eren, og så siger jeg da heller ikke nej til muligheden for at få fingre i Darkrai Smiley
0
1ups givet

#7 - Cebt

Level: 1 (Goomba)

13-01-2009 00:34

jeg fik manaphy fra etteren ^^ glæder mig til darkrai
0
1ups givet

#8 - The Terminator

Level: 1 (Goomba)

25-04-2009 12:08

Det er vist heller ikke noget for mig.

Men fin anmeldelse
0
1ups givet