Udgivelsestrailer nu ude ...

Dragon Quest I, II og III...

Ugens Downloads: Uge 38 2...

Lanceringstrailer udsendt...

Spyro Reignited Trilogy (...

Vind Link's Awakening til...

Ugens Downloads: Uge 37 2...

Kid Icarus: Uprising (3DS...

DLC-pakken Carnival of Ch...

Nintendo annoncerer Ring ...

Tetris 99

Pokémon GO

Dit seneste køb

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Nintendo på mobil

Hvor bor du?

N-cast: Retro-spil

Bayonetta 2

Super Mario Maker 2

Tilbudstråden

S: Nintendo- og Playstati...

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

B: Super Mario Maker 2

K: Ældre Pokemon spil (1...

S: Spilrelaterede nøgler...

K: Super Smash Bros Ultim...

K: Sonic Lost World (Wii ...

K: Switch Pro controller ...

Perfekt tegneplader XP Pe...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Super Mario Galaxy (Wii)

Skrevet af CAPTAIN N - 05-12-2007 09:48

Hvis du aldrig har hørt om Mario, har du nok boet i en lille mørk hule i de sidste 25 år, men kort sagt er Super Mario Galaxy et platformsspil, hvor du skal løbe, hoppe, springe, finde, samle eller løse opgaver, ganske som i gamle dage. Forskellen er bar, at det hele har fået en seriøs make-over siden dengang. Spillet starter meget klassisk med, at Mario modtager et brev fra Princess Peach, der beder ham komme til hendes slot og se den store meteorregn, som finder sted hver 100 år, over Mushroom Kingdom.


Super Mario Galaxy sætter virkelig nye standarder indenfor platformsspil


Men allerede kort efter Marios ankomst går det allerede løs, for ingen mindre end Bowser kommer og ødelægger freden og angriber Mushroom Kingdom endnu engang. Han tilfangetager hele det store slot med Princess Peach og Mario, og flyver det ud i rummet. På vejen bliver Mario angrebet og falder ud i det tomme, mørke rum. Han vågner på en lille planet han tilfældigvis er landet på. På planeten møder han en lille babystjerne som kalder sig for en Luma. Lumaer er små stjerner, der en dag vil vokse op og blive til rigtige stjerner, planeter eller kometer. Den lille Luma giver Mario evnen til at rejse gennem stjerneskud, som man finder rundt på de mange baner. Mario bliver straks sendt ud for at finde en såkaldt grand star som Bowser efter sigende har stjålet. Efter Mario finder den, bliver han sendt til et rumskib, der netop drives af disse stjerner. Her møder Mario Rosalina, som er stjernernes vogter. Hun forklarer Mario, at Bowser har stjålet de magiske Power Stars. Hun forklarer Mario at han må skaffe dem tilbage så hendes rumskib kan flyve til universets midte og redde hende fra Bowser.

En platfomer med nye tricks
Fra spillet starter har man allerede en god fornemmelse af kontrollen. Især hvis man har spillet andre af spillene, da de er simple og nemme at håndtere. Det er straks sværere at mestre dem, og det er det, der er den store udfordring.
Der er et univers af baner i Galaxy delt op sektioner på rumskibet, plus nogle bonus levels spredt rundt omkring. De mange baner varierer meget fra hinanden. Der er ca. 5-6 stjerner i alle de normale baner, mens bonusbanerne næsten altid kun har en enkelt. Det spændende og anderledes ved Mario Galaxy er selve måden du spiller på. Frem for et normalt platformsspil, hvor du ofte er på nogle flade, faste grunde, bevæger man sig i Galaxy for det meste af tiden, rundt på små, runde planeter eller andre skøre konstruktioner ude i rummet. Hvert level er delt op i mange små forskellige områder, som du så kan rejse imellem. Det er en virkelig sjov ny måde at spille et spil på. Når man står på en planet og hopper, og så pludselig begynder at falde opad og lande på en anden planet, hvor tyngdekraft trækker dig med, eller et vandrace, hvor det eneste der er mellem dig og uendeligt fald, er en svævende vandstråle i himlen, du så skal surfe på. Eller en planet, der skrumper, mens du står på den, for bare at nævne nogle få ting. Her er tale om et spil, der virkelig fører platformsgenren over gennemsnittet, og også formår at give noget helt nyt i form af tyngdekraftsmanipulation.



Der er i alt 120 stjerner, som skal findes


Der er også en masse nye power ups i Galaxy, bl.a. den kendte ildblomst, der giver Mario evnen til at kaste med ildkugler, der kan tænde fakler eller grille fjender. Der er også en isblomst der gør, at du kan fryse det vand, du går på og wall jumpe på vandfald osv. Desværre er de fleste power ups kun midlertidige og går ud efter meget få sekunder. Det er lidt en skam. Men der er også nogle, der virker, indtil du tager skade, ligesom i de gamle Mario-spil. Det kunne være det nye bi-kostume, som giver Mario evnen til at flyve i begrænset tid og at kravle på honningvægge. Der er rigelig med variation, og man får brug for alle de power ups der er, hvis man vil gennemføre. Selve Wii-moten bruger du til flere ting i spillet. Det meste af tiden bruger du den til at samle de små glimmersten (StarBits), der er rundt omkring på banerne, ved at pege på dem. Men oftest bruger du den til at ryste med, da det får Mario til at lave et spin, der holder ham længere i luften, som kan komme til at redde en, en masse gange. Du bruger også din Wii-mote til andre mindre udfordringer, som når du skal race, hvilket styres ved at bevæge Wii-moten, som et rat. Eller baner, hvor du skal stå ovenpå en bold med en stjerne indeni og balancere på den, ved at holde Wii-moten lodret og så tilte den stille i den retning, du vil have, indtil bolden er i mål. Spillet gør med andre ord god brug af Wii’s funktioner.

Flottere end nogensinde
Galaxy er grafisk et virkelig flot spil. Faktisk er det nok det flotteste spil på Wii-konsollen i øjeblikket. Når man flyver gennem universet med de mange detaljerede planeter og effekter over det hele, er det virkelig bare flot at se på, da alle områderne er blevet designet meget omhyggeligt, lige fra de flotte lyseffekter, til frosten på Marios tøj, når der er koldt. Alt den gode gamle Mario- musik, som alle fans kender, optræder endnu engang i Galaxy. Selvfølgelig med en masse nye soundtracks også. Mario siger ikke så meget, men det behøver han heller ikke, det er ikke lige talegaver, der er Marios mest vigtige træk. Spillets musik og lydeffekter fungerer rigtigt godt, når man spiller og er med til at gøre oplevelsen fuldendt. Når man samler mønter eller StarBits op, kommer der f.eks.lyd ud af Wii-moten.



Mario møder denne gang flere forskellige modstandere end nogensinde før!


Et univers af muligheder og underholdning for alle
Der er som sagt en masse levels i dette spil. Vi vil ikke afsløre præcis hvor mange levels og stjerner der er, men vi kan afsløre, at der nok er mere spilletid i det her spil, end der var i både Sunshine og Mario 64.
Der er også en co-op mode, hvor ”spiller 1” spiller normalt, og ”spiller 2” så kan hjælpe med at skyde eller samle de mange StarBits, der er rundt på alle banerne, men det havde nu været sjovere med to egentlige spillere, der kunne spille på samme tid, enten med eller mod hinanden. StarBits, der ligger spredt ud på de mange baner, er lidt ligesom guldmønter. Forskellen fra guldmønter er, at de ikke giver points til din livsbar, men til gengæld kan du skyde dem efter fjender og dermed paralysere dem, eller du kan fodre dem til de små sultne Lumaer, som nogle gange vil dukke op på banerne. Hvis du kan give dem det antal StarBits de ønsker, vil de transformere sig om til en ny planet, du så kan besøge, og dermed få nogle skjulte stjerner. Så man skal sørge for at finde en masse af dem.
Fra tid til anden vil en såkaldt prankster comet komme forbi nogle af de baner, du har besøgt. De giver mulighed for at få en ny stjerne, hvis du kan klare dens opgave. Det kunne enten være at løbe om kap, eller klare en bane med et enkelt liv i din livsbar, eller spille banen, hvor alle fjender er hurtigere eller andre opgaver. Der er kort sagt virkelig mange udfordringer i spillet her, og det er imponerende, hvor meget arbejde Nintendo har puttet i at gøre hver eneste stjerne helt speciel at få fat i. Nogle stjerner kan tage helt op til et kvarter at få fat i, selvom du gør det hele efter bogen. Der er masser af udfordring i at få fat i dem alle, hvis det er det du vil, og hvis du gør det, venter der en helt speciel præmie, som mange savnede i Super Mario 64.

Bowser udtaler:
Skal man nævne nogle ting, der ikke er så fedt ved Galaxy, må det mest irriterende nok være den til tider svigtende styring. Når man render rundt på /om ting og kameravinklen skifter, bliver der ofte vrøvl med controls’ne, som pludselig opfører sig spøjst, så du nemt mister kontrollen. Det er lidt irriterende, da det jo trods alt er en lidt vigtig ting for dette spil. Det er også lidt irriterende, at man ikke kan springe over de tekster, der er gennem spillet, hvis man ikke vil læse dem, men det er til at leve med. Nogle vil måske også mene, at sværhedsgraden svinger for meget, da selv nogle af de sidste levels i spillet kan være nemme nok til, at en nybegynder kan klare dem, og nogle af de andre er udfordrende nok til at få en til at bande og svovle og kaste med svampe. Du kommer til at dø en masse gange i Galaxy. Heldigvis er der gemt 1-Ups rundt omkring på banerne, faktisk er spillet virkelig gavmildt med 1-ups. Det er ikke særlig svært at komme op på 99 ekstra liv, efter man har spillet lidt, så der er rigeligt plads til at kvaje sig, selvom spillet sletter ens liv, når man slukker. Der er også kommet checkpoints på banerne, så du ikke skal starte helt forfra, når du dør i en bane, men i stedet bliver sendt tilbage til den planet i banen, du sidst var på.
Der er faktisk ikke meget skidt at sige om Galaxy, så man skal ikke lægge for meget i de småkritiserende ord.



Grafikken er formidabel og viser virkelig, hvad Wii kan!


En stjerne er født
Nintendo har virkelig gjort det igen, og det var godt nok også på tide, vil mange nok sige, for Super Mario Galaxy er virkelig et spil, der er værdig til at gå i sin forgængers fodspor, måske endda at overgå det. Selvom mange nok stadig vil holde sig til Super Mario 64, må man sige, at det er småt med ting, der mangler i Galaxy for virkelig at gøre det perfekt. Der måtte blandt andet gerne have været et større område udenfor banerne at rende rundt på, ligesom slottet i Mario 64, men Galaxy leverer virkelig en ny måde at spille en ellers meget gennemgået genre på, og det er en fornøjelse at spille det hele vejen til enden. Der vil nok være over 24 timers spilletimer i det her spil, hvis du vil skaffe alt, og nok 10-15 for bare at gennemføre det, men det er sagtens et spil, man kan tage frem og spille om igen.
Super Mario Galaxy er bare alt det, et godt spil skal være. Et solidt platformsspil med masser af udfordring, lang levetid, stor replay value, flot grafik og kan spilles af alle, uanset alder. Dette er et spil ingen Wii-ejere bør gå glip af, for det er uden nogen tvivl det bedst udførte platformsspil siden 1996. Mario har endelig fundet tilbage til sine rødder, og man kan tydelig se, at det er det, han er allerbedst til. Vi håber bare, at det ikke vil tage endnu et årti, før vi ser det næste Mario-spil.



Second Opinion (J3pseN):
På mange måder synes jeg virkelig, at Super Mario Galaxy opfylder næsten alle kriterier for at være det perfekte platformsspil; gameplayet er næsten perfekt, som i mange andre platforms spil slipper vi her for dårlige synsvinkler, dem har Nintendo gjort op med, og skulle du befinde dig bag en kasse eller lignende, så kan du stadig se Mario som en sort figur. Man skulle tro, at den nye feature, hvor tyngdekraften bliver udnyttet kunne skabe problemer, men det gør den på ingen måde, det virker ubeklageligt og giver spillet en masse nye muligheder. Til gengæld kunne man let ønske sig en anden måde at slå på. Det er virkelig irriterende, at man skal ryste kontrolleren, da det så er meget svære at time sit angreb – det ville være langt at foretrække hvis man kunne trykke på en knap. Grafikken er super lækker, lyden og soundtracks’ne er monster gode, holdbarheden er rigtig god, og efter man har tævet Bowser, er der stadig en masse stjerner, man kan gå på opdagelse efter, og en masse nye dele af planeterne, man ikke har set. Sværhedsgraden er passende, første del af spillet er rimeligt let, men efter det eskalerer sværhedsgraden kraftigt, og nogle stjerner bliver pænt svære at få fat i.

Jeg kan kun kvittere med et 10-tal, for Super Mario Galaxy er virkelig et af de bedste spil jeg nogensinde har prøvet. Alt er utrolig gennemført og der er virkeligt kælet for detaljerne hele spillet igennem. Dette spil skal være i enhver Nintendo-samling.


Begge anmeldere er enige om, at Super Mario Galaxy fortjener den her:

0
1ups givet

5/5


Fremragende lyd

Nemt at gå til

Øjeguf

Kommentarer:

#1 - ZharO-,,

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 10:04

Lyder godt .. måske skulle man prøve det ..
0
1ups givet

#2 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 10:23

Jeg har et lidt ambivalent forhold til spillet.. jeg kan godt se det er super godt og jeg er stort set enig i alt hvad der skrives af gode ting.. jeg giiider bare ikke spille det. Jeg ved ikke rigtig hvorfor - måske jeg bare er blevet for gammel Smiley



0
1ups givet

#3 - Moses

Level: 3 (Koopa-Troopa)

05-12-2007 10:29

jeg er også enig i det i skriver for mig har spillet over gået alle super mario spil i 3d og jeg er virkelig overrasket over nintendo har lavet et så flot grafisk spil Smiley
0
1ups givet

#4 - Munck

Level: 3 (Koopa-Troopa)

05-12-2007 10:40

Er jeg den eneste der syntes det ikke når SM64 til sokkeholderne? Smiley
IMO fortjener det ikke engang halvdelen af den ros det har fået og det har slet ikke fortjent at vælte OoT af pinden.
0
1ups givet

#5 - NessXX

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 11:03

Sejt et spil (jeg skal have!) 10 det må være super!
0
1ups givet

#6 - Koopajoh'N'

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 11:09

FOR GAMMEL ! ! Smiley shit, hvor gammel er du da tuxx ?
imo er det et suverænt spil. en masse gammelt og en masse nyt i smuk harmoni Smiley
0
1ups givet

#7 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 11:37

jeg vil til dels give dig ret munck.. synes at SM64 er bedre end galaxy.. men synes bestemt og at Galaxy er rigtig godt.. men som du siger så har det ikke fortjent at blive rated bedre end OoT..

men bestemt et godt spil.. og grafikken er awesome.. kunne faktisk ikke se det i starten.. men da jeg fik mit store tv tilbage kunne jeg sagtens se hvor god den var.. hehe...
0
1ups givet

#8 - MasterJJ

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 12:04

Jeg må altså også give Munck ret. SMG er uden tvivl et godt spil, men er ting i spillet, som gør at det fortjener en perfekt score. Fx er sværhedsgraden alt for nemt, især sidste boss. Ja ja, jeg ved godt at Nintendo gerne vil have at alle kan gennemføre spillet, men jeg synes at sidste boss var for nem at klare. Det er også lidt skidt at man kan gennemføre spillet med kun 60 stjerner. Det er ikke bedre end Super Mario 64, men det havde jeg dog heller ikke regnet med. En ting jeg tilgengæld godt kan lide er de mange forskellelige galaxies. Det var noget der manglede i Super Mario Sunshine. Jeg vil nok give spillet karakteren 9.5/10.
0
1ups givet

#9 - MasterJJ

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 12:57

Hov opdagede lige en fejl.

SMG er uden tvivl et godt spil, men der er ting i spillet, som gør at det ikke fortjener en perfekt score.
0
1ups givet

#10 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

05-12-2007 13:26

Dejlig anmeldelse Smiley Har selv spillet og jeg tæsker virkelig igennem det. Det er et fandens godt spil, der kan gøre Mario 64 ære. Jeg synes også det fortjener en høj karakter, men når der alligevel er minusser ved et spil, så bør det altså ikke få absolut maksimum :/

Jeg synes også det er lidt ærgeligt med det andet billede, hvor der bliver nævnt, at der er mange flere forskellige fjender med - og at der så kun bliver vist Goombas - De mest NORMALE fjender, der nogensinde har eksisteret i Mario serien Smiley Men okay, det er bare billedplacering.
0
1ups givet

#11 - Jainay

Level: 2 (Keese)

05-12-2007 13:27

Jeg håber sgu jeg får det i julegave Smiley
0
1ups givet

#12 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

05-12-2007 13:32

bedre end Oot syntes jeg heller ikke det er. måske er internettets anmeldere bare blevet større og flere siden zelda kom den gang. men holder stadig på er et af de fedeste spil jeg har spillet meget længe.
en lille smule off-topic sad jeg igår og spillede det nye ratchet and clank. og der så jeg faktisk at spillet havde nogle par "mario galaxy" elementer. i form af at gå på vægge og sådan. syntes jeg lige var lidt sjovt^^ så mario er altså ikke Heeeelt den første til at prøve det her. men han er bestemt den mest vellykkede
0
1ups givet

#13 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 14:07

Ligesom Sankiros og MasterJJ vil jeg give Munck ret. Galaxy er ikke bedre end Mario 64. Jeg elsker Super Mario 64 så meget, at det er mit absolute yndlingsspil, men før Galaxy havde jeg håbet, at det kunne tage pladsen fra Mario 64. Det skete bare ikke. I starten var jeg næsten skuffet over det, for tyngdekraften greb mig aldrig, og jeg fandt det ikke særlig sjovt.

Efter jeg så har fået de 120 stjerner, er jeg dog blevet langt, langt mere glad for det. Nogle steder chokerer det mig, hvad tyngdekraften giver mig lov til, og det føles bare sjovere og sjovere jo længere ind i spillet, jeg kommer.

Jeg føler mig ikke skuffet længere, og nu nyder jeg bare hvert sekund. Det er dog et temmelig let spil, og det med styringen har jeg selv oplevet. Det har dog også noget med kameravinklen at gøre, da jeg kan stå på den anden side af en komet og til tider skulle trykke ned for at komme mod kameraet, mens jeg andre gange skal trykke op.

Bortset fra de par ting, er det underholdning i bedste klasse hele vejen igennem. Det når dog hverken OoT (som det heldigvis ligger under igen) eller Mario 64.
0
1ups givet

#14 - Agger

Level: 3 (Koopa-Troopa)

05-12-2007 15:48

En ting jeg nok ville nævne som minus, er kameraet.
Jeg er utalige gange blevet irriteret af det.
0
1ups givet

#15 - Dummiz

Level: 3 (Koopa-Troopa)

05-12-2007 19:33

Ehm..i skriver 10/10 i gameplay.. og i skriver i Minus at der er problemer med styringen hist og her.. hvordan kan der være problemer med styringen hist og her og så stadigvæk få 10/10 i gameplay? det ødelægger da gameplayet lidt når der er problemer med styringen nogengange Smiley

IGEN...OVER HYPET SPIL..!
0
1ups givet

#16 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 19:37

Har det,, rigtigt godt spil..
Men 10 er lidt i overkanten..

Syns faktisk ik det er SÅ sjovt..
0
1ups givet

#17 - DK_MelMan

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 20:07

Ja, et spil der får 10 all over, burde ikke ha noget som helst til at stå under "minus"! Men jeg er slet ikke i tvivl om det er et fantastisk spil - Det er også et af de eneste ønsker jeg har til jul! Smiley
0
1ups givet

#18 - Rechain

Level: 7 (Korok)

05-12-2007 20:10

Har selv givet det 10/10 Smiley Galaxy er det bedste spil siden Mario 64!

/Rechain
0
1ups givet

#19 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 20:48

Syns heller ik man skal gi' de 10 fordi alle andre gør detSmiley
0
1ups givet

#20 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

05-12-2007 21:21

jeg tror at super mario 64 sidder så meget i rygradden på os alle at det næsten kan være svært at se om et nyt spil kan være bedre. ikke at jeg siger det nødvendigvis er. men tænker man over det er der ikke noget her som ikke var med i 64

Vi giver ikke karakter ud fra hva andre giver naturligvis. men som sagt før er det her nok det bedste wii spil jeg har gamet i år. i kan også glæde jer til anmeldelsen af et andet mario spil som kommer op når jeg har den nødvendige tid
0
1ups givet

#21 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 21:28

Hm.

Syns bl.a at det burde ha' 9 i gameplay pågrund af at spillet ikke udnytter wii'en funktioner særlig meget..

Tænker på Wiimoten
0
1ups givet

#22 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

05-12-2007 21:43

at udnytte wiimotens funktioner kan jeg ikke se skulle ændre karekteren. jeg syntes personligt spillet gør pænt brug af dem og det fungere godt. ville syntes det var en meget skidt idé at putte for meget gameplay i selve controlleren.
0
1ups givet

#23 - J3pseN

Level: 7 (Korok)

05-12-2007 22:02

Kan kun giv Cap N ret, overforbrug af wiimoten er en dårlig idé - og alt for mange udviklere gør det desværre.

Der findes intet perfect spil, så at give karrakterende 10 er måske lidt mærkeligt, men 9 er bare for lidt til Galaxy, for det er virkligt tæt på perfect. I øvrigt er de gameplay fejl der er, ikke noget der ødelægger spiloplevelsen specielt.
0
1ups givet

#24 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

05-12-2007 22:07

Synes godt man kan give gameplay 10 selvom styringen en gang imellem ændrer sig. Det trækker simpelthen ikke nok ned til at give en karakter mindre.
Du kan også godt få topkarakter i skolen selvom du laver et par fejl.
0
1ups givet

#25 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

05-12-2007 22:14

Super Mario Galaxy er et rigtig fedt spil. Jeg er meget enig i jeres anmeldelse - specielt angående sværhedsgraden. Phew, nogle af banerne er godt nok svære!

Jeg er enig i kontrolproblemerne - og især kameraet. Det fungerer altså bare ikke optimalt. Der er flere steder hvor jeg er ved at gå amok, fordi jeg ikke kan se hvad jeg laver. Dette gælder specielt når jeg svømmer. Svømning fungerer bare stadig ikke - ligesom det ikke gjorde i Super Mario 64. Det er bare alt for besværligt at svømme - og kameraet kan ikke følge med. Det fungerer bare ikke.

*STOR SPOILER*
Det samme synes jeg gælder når man flyver med den røde stjerne
*SPOILER SLUT*

Ellers god anmeldelse!
0
1ups givet

#26 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 22:21

Helt enig, Galaxy burde ikke udnytte Wii-Moten mere, end det gør, for dét kunne sagtens have ødelagt oplevelsen. Det gør kameraet og styringen dog ikke. Man skal også huske på, at anmelder og læser muligvis tænker forskelligt på, hvad et 10-tal er.

Et spil kan aldrig blive perfekt, men jeg kan sagtens se bort fra et par, små fejl, som Captn N sandsynligvis har gjort ved at give Gameplay 10. Smiley
0
1ups givet

#27 - Justaway

Level: 1 (Goomba)

05-12-2007 22:25

perfekt mængde wiimote-brug hvis i spør mig Smiley

men hvordan kan den få 10 i alt men at der stadig står noget under minus?
0
1ups givet

#28 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

06-12-2007 00:21

Koopajohn jeg er 27 .. hehe.. Jeg er nok bare mere til actionspil.. og IMHO er Super Mario ikke actionspil, men mere hygge pusse nusse spil med lidt for meget sukkersødt til mig.. Smiley

Men omvendt synes jeg det virker superfedt.. deri det ambivalente opstår Smiley
0
1ups givet

#29 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

06-12-2007 00:23

Captain N det er sjovt du nævner Ratchet.. hehe. Foxy, hendes bror og jeg har også lagt mærke til det.

Der er flere ting i Tools of Destruction der minder om Galaxy.. eller omvendt.
0
1ups givet

#30 - Henchy

Level: 1 (Goomba)

07-12-2007 15:52

Jeg glæder mig til jeg engang få det spil Smiley. Men Mht. Ratchet and Clank har den funktion altid været der... kom jeg lige i tanke om
0
1ups givet

#31 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

08-12-2007 17:15

Okay - Tools of Destruction er det første Ratchet spil for mig Smiley
0
1ups givet

#32 - AND

Level: 35 (Lakitu)

08-12-2007 17:40

What!? Hvordan kan I give spillet 10/10 i holdbarhed? Ja, det er et fedt spil, men alt, alt, alt for let!
0
1ups givet

#33 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

08-12-2007 20:32

Cap n og J3..

Ja okay..
0
1ups givet

#34 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

08-12-2007 23:20

Har du fået alle 120 stjerner, AND? Det i hvert fald ikke let.
0
1ups givet

#35 - Tomber

Level: 2 (Keese)

10-12-2007 18:17

Synes det er fint det får 10/10 i holdbarhed.
Hvertfald hvis man har tænkt sig at:
- Få samlet alle 242 stars (Har selv 191)
- Så nogle gode tider i de forskællige rekord baner
- Prøve at samle alle coins i de fleste baner

Men hvis man kun har tænkt sig at samle de første 120 Stars, så kan det gennemføres på godt en uge.
0
1ups givet

#36 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

11-12-2007 22:32

er der da flere?
0
1ups givet

#37 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

11-12-2007 23:05

Teoretisk er der 242 stjerner.
0
1ups givet

#38 - Kong

Level: 2 (Keese)

12-12-2007 23:32

burde ikke få 10 i gameplay når der er problemer med styring? - nok bare mig.

gider bare ikke sådan nogen mario - super mario world ftw -_-
0
1ups givet

#39 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

15-12-2007 14:40

M60Beserker.. Alle siger da der er 121?

Hvordan flere? Bonus baner?
0
1ups givet

#40 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

16-12-2007 18:59

Det finder du ud af når du skaffer 120 stjerner, Wiizard Smiley
0
1ups givet

#41 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

19-12-2007 09:36

Mic - Okay..
0
1ups givet

#42 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

27-12-2007 23:01

Og det spil købte jeg for 200krSmiley
0
1ups givet

#43 - maarten123

Level: 1 (Goomba)

30-12-2007 17:25

Hvem fanden klager over at det er for let?? Er der nogen herinde der har spillet Mario-spil før? De er altid rimelig nemme og hurtige at komme igennem, men de er også altid pissefede og sjove at spille igen og igen. Super Mario Galaxy er på ALLE måder bedre end Mario 64 efter min mening. Det bedste Nintendo har lavet i 10 år. Klokkeklar 10er - årets spil. Believe the hype!
0
1ups givet

#44 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

03-01-2008 19:02

maarten123 - Super Mario 64 kom for mere end et år siden Smiley
0
1ups givet

#45 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

04-01-2008 17:20

Mente selvfølgelig for mere end 10 år siden Smiley
0
1ups givet

#46 - Puggy

Level: 1 (Goomba)

04-01-2008 19:11

Som en klog mand har sagt "Super Mario Galaxy er kun godt fordi at vi er opvokset med det"

Det er min mening og hans
0
1ups givet

#47 - Petey_Piranha

Level: 1 (Goomba)

19-01-2008 23:49

God anmeldelse Smiley
0
1ups givet

#48 - Mikkel Larsen

Level: 1 (Goomba)

20-01-2008 12:36

Jeg synes også, at det er et spil, som lever op til alt hypen det spil har fået!

Mulgivis er der få kontrol- og kameraproblemer, men det er sgu ikke sådan, at jeg blev nødt til at lægge det væk i frustration. Derudover har spillet en charme, som intet andet spil, som jeg har spillet har. Gameplayet er fantastisk, musikken er fantastisk, grafikken er fantastisk, hele spillet er bare en hel fantastisk oplevelse, og det får en til at blive så glad! Spillet er måske og lidt kort og let (jeg fik de første 60 stjerner på en weekend, og en måned efter jeg fik det, havde jeg fået alle 120 stjerner, og det var med meget lange pauser, hvor jeg ikke spillede hver dag) men så er det jo heldigt, at man kan spille det flere gange, fordi det simpelthen er så underholdende! Og for mig er det bedre end OoT, da jeg fik prøvet OoT meget sent, og derfor gav OoT mig bare ikke den samme oplevelse som Galaxy gjorde.

10/10. GOTY 2007. Sådan, Nintendo!
0
1ups givet

#49 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

23-01-2008 17:26

Kanus - Ahva? Vokser op med det? x_X
0
1ups givet

#50 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

23-01-2008 17:26

Vokset*
0
1ups givet

#51 - Z4ppz

Level: 1 (Goomba)

26-01-2008 12:38

Det er mega godt Smiley

0
1ups givet

#52 - T-mand

Level: 1 (Goomba)

15-03-2008 16:54

det er bare så nice fundet på en rørranser der kæmper mod overnaturlige væsner og skal rede en prinsesse. men de har virkelig overgået dem selv nu jeg har klaret spillet med alle 120 stjernerSmiley
0
1ups givet

#53 - Munk

Level: 1 (Goomba)

30-04-2008 22:53

lyder rat godt må jeg sige
0
1ups givet

#54 - Ga-jol

Level: 1 (Goomba)

14-07-2008 21:01

jeg elsker det spil. har klaret det hele for længst og spiller det stadig væk meget.
0
1ups givet

#55 - Ga-jol

Level: 1 (Goomba)

14-07-2008 21:01

jeg elsker det spil. har klaret det hele for længst og spiller det stadig væk meget.
0
1ups givet

#56 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

16-02-2009 17:56

Der er ikke "kun" 120 stjerner der er 121 så er det på plads + og til alle jer der er kørt kold eller har gennemført det skal i lige vide i kan spille med luigi, + lidt mere som jeg ikke gider til at skrive, men her er et link der viser hvordan:


http://www.snyd.dk/snydekoder/Super-Mario-Galaxy---Wii.html
0
1ups givet

#57 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

05-04-2009 17:08

^ Der er jo egentlig 242
0
1ups givet