Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ports jeg gerne vil se til Nintendo Switch i 2019

Skrevet af Nemy - 04-01-2019 19:41

Vi har taget hul på et nyt år. Dermed er det også tid til et nyt år med nye forhåbninger på spilfronten. Som jeg nævnte i min nytårstale har Switchs andet år været godkendt, men dog ikke prangende. Jeg kigger forhåbningsfuldt på et 2019, som jeg håber bringer en masse nye titler, men også en fortsættelse af port-tendensen, som vi har set blomstre i 2018. Nedenfor får du min liste over, de titler jeg helst vil se portet til Nintendo Switch i år.

Listen er både en blanding af tredjeparts titler samt tidligere generationers titler fra Nintendo selv. Jeg har forsøgt at holde mig indenfor det, som jeg mener er realistisk maskinens kræfter taget i betragtning. Here it goes.

Super Mario Maker:
En sand perle, som kom mod slutningen i Wii Us levetid. Har en del gange funderet over, hvad det ikke kunne være blevet til på den rette konsol. Tror en genudgivelse ville gøre Super Mario Maker til det univers, som det fortjener.Hearthstone:
Blizzard har kigget mod Nintendo Switch med deres Diablo III-udgivelse, og jeg kunne godt forestille mig, at de følger op med en Heartstone-udgivelse på Switch. Det virker som en overkommelig opgave at få spillet til at køre på maskinen, så hvorfor ikke?The Legend of Zelda: The Wind Waker HD:
The Legendo of Zelda: The Wind Waker er for mig et af de bedste Zelda-spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg er netop gået i gang med Wii U-udgaven og har flere gange tænkt, at det ville være fantastisk at kunne spille på Switch. Den visuelle stil gør nærmest spillet tidsløst og med en HD-opgradering er det ikke blevet mindre lækkert at se på.The Legend of Zelda: Twilight Princess HD:
Jeg har til min store fortrydelse aldrig gennemført The Legend of Zelda: Twilight Princess. Det ville være fantastisk at kunne få chancen for det på Switch. Det virker for mig som en oplagt mulighed for Nintendo at kunne fylde ventetiden ud med sådanne titler.GTA V:
Rockstar har allerede dyppet tæerne i Nintendo Switch-farvandet, og jeg håber meget, at de er sultne på mere. Grand Theft Auto V virker som et oplagt valg for udvikleren at porte til Nintendo Switch. Selvom det har et par år på bagen tror jeg, at det ville gøre sig godt. Ganske som L.A. Noir gjorde det.Fallout 4:
Fallout 4 har også et par år på bagen, men set i lyset af Fallout 76s fiaskolancering kunne en genudgivelse af Fallout 4 måske ligge i kortene hos Bethesda? De skulle i hvert fald ikke høre et ondt ord fra mig, hvis jeg fik lov at begive mig ud i ødemarken på min Switch.The Witcher 3:
Dette er måske den af mine bud, som er størst ønsketænkning. Selvom jeg tror på, at det teknisk ville være muligt så har udvikleren mig bekendt ikke vist den store interesse for Switch. Det ville dog være fantastisk at kunne genudforske hele kongeriget som Gerald igen.Alien Isolation:
Måske er Alien Isolation det spil, som har skræmt mig allermest. Derfor kan det også undre mig en smule, at jeg gerne vil opleve det igen. At kunne skrige i bussen eller flygte ud af toget virker som det rene mareridt. Og så alligevel…Pikmin 3:
Pikmin-serien har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Jeg købte delvist Wii U pga. Pikmin 3. Jeg ville elske en genudgivelse på Switch. Den helt våde drøm ville bestå i en Pikmin Trilogy, men jeg tager også gerne til takke med Pikmin 3 (og så resten på Virtual Console tak).Burnout Paradise Remastered:
Det er ikke fordi, at Nintendos eShop er proppet med racerspil, og slet ikke de gode af slagsen. Burnout Paradise Remastered ville være en oplagt udgivelse i mine øjne. Jeg ville i hvert fald samle det op.

Beyond Good and Evil:
Med efterfølgeren undervejs kunne det være en oplagt mulighed at genudgive det originale spil på Nintendo Switch, hvis du spørger mig. Jeg er ret overbevist om, at vi ikke kommer til at se Beyond Good and Evil 2 på Nintendo Switch, men jeg kan også sagtens nøjes med etteren.Ovenstående var mine bud på de spil, som jeg gerne ser portet til Nintendo Switch. Er du enig? Hvilke spil ville du gerne se?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

04-01-2019 20:59

Jeg er ganske enig i dit Mario Maker på førstepladsen - det er teknisk nemt at konvertere, og det eneste, der holder det tilbage, er vel kannibalisering af New Super Mario Bros. U. Det er spændende, hvornår, de så evt. fyrer dén af.

Eks. The Witcher 3, er jeg også enig i, at sikkert er teknisk muligt at konvertere - Panic Button har efterhånden gjort flere vanvittige ting med Switch (herunder Video Capture i Doom, selvom grafikken er presset til sit yderste.)
0
1ups givet

#2 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

04-01-2019 22:21

En fin liste du der kommer med, min gode hr. Nemy. Smiley
Jeg vil egentligt bare hoppe let und elegant forbi og slå et slag for en "ZombiU"-port og så det lææænge ventede "ZombiU-2"-spil som jeg har fantaseret om i evigheder!

Det var blot dét. Aben svinger ut igen... Smiley


EDIT: Og så også liiige en bette port af "Call of Duty: Modern Warfare III" fra Wii'ens gyldne dage, tak!
1
1ups givet

#3 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

05-01-2019 11:02

Jeg er helt enig i Super Mario Maker. Med alle de ports, skal dette også blive genudgivet til Switch, da det slet ikke bør være slut med et sådan spil. Det er jo Mario med så mange muligheder i Smiley Og så fik jeg aldrig købt det til Wii U.

Angående de to Zelda spil, så var det som bekendt allerede genudgivelser (i HD), som kom til Wii U. Derfor ser jeg det mere oplagt at udgive Skyward Sword i HD på Switch. Dette ville jeg også foretrække af samme grund, men også fordi det er det eneste, jeg ikke har gennemført af de tre.


0
1ups givet

#4 - ChampionOfWhat

Level: 17 (Deku Baba)

05-01-2019 13:12

Isolation? Virkelig? Har du nogensinde fået det gennemført? Smiley

Zelda spillene så jeg også gerne få en port til Switch så man kan tage dem med på farten, jeg ville i hvert fald gerne kunne spille WW og TP på farten.
0
1ups givet

#5 - Nemy

Level: 27 (Beetle)

05-01-2019 14:36

#1 Ja præcis, Panic Button har vist at de kan presse de vildeste ting ned i den maskine.

#2 Har aldrig spillet ZombiU, men har hørt godt om det så ville jeg da heller ikke sige nej til Smiley

#3 Mario Maker: Ja helt enig, tror også det kommer på et tidspunkt. Som Andreas siger har de dog nok med vilje ventet til efter de har kunne spinne lidt guld på New Super Mario Bros U Deluxe.

De to Zelda-spil ser jeg bare som mere oplagte (fra Nintendos synspunkt) da de må have en masse materiale liggende de med mindre effort end Skyward Sword kan få ud på Switch. Jeg vil dog også gerne se Skyward Sword. Tror bare de to andre ligger mere til højrebenet for Nintendo.

#4 Ja selvfølgelig har jeg gennemført Isolation Smiley Og ville tvinge mig selv igennem det igen hvis det kom til Switch Smiley
0
1ups givet

#6 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

05-01-2019 15:38


Jeg er ikke selv inresseret i hearth Stone, men hvis det kommer på switch så er der gode chancer for at wizards of the coast og hasbro får arbejdet på konsol ports til magic arena tror dog ikke det bliver før det er helt færdigt

Jeg håber virkelig alien isolation bliver portet da jeg gerne vil prøve spillet og selvom det ikke var på listen drømmer jeg lidt om en port af det RE 2 remake der kommer i år til switch det vil selvfølgelig være lidt downgraded, men det tror jeg sku at jeg ville kunne overleve
0
1ups givet

#7 - Grauling

Level: 23 (Skree)

05-01-2019 17:53

Jeg er en af de Wii U ejere der har spillet stort set alle de Wii U spil der allerede er blevet portet over til switchen. Fik dog aldrig spillet Wonderfull 101 på Wii U så netop det spil så jeg rigtig gerne blev portet Smiley
1
1ups givet

#8 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

07-01-2019 08:51

Jeg fik aldrig spillet Super Mario Maker ret meget, selvom jeg har det til Wii U.
Jeg synes bare det er lidt uinteressant at spille tilfældige baner. Jeg vil have et world map og en følelse af "fremskridt".
Og så er jeg kun interesseret i at spille officielle Mario baner, af samme grund spiller jeg aldrig diverse fan skabte mods af Nintendo spil.

Når jeg spillede Super Mario Maker, så fik jeg bare mere lyst til at spille Super Mario World eller Super Mario Bros 3. Smiley

Mit største port ønske er uden tvivl at Zelda OOT + MM remake fra 3DS kommer til Switch'en. Herefter Skyward Sword og Super Mario Sunshine.

Af moderne titler, så håber jeg på at Spyro Reignited Trilogy finder vej til Switch'en.

Og så kunne jeg også godt tænke mig Super Mario 64. Det spil behøver de ikke at gøre noget ved, bare smid det på Switch'en som det er og så opskaler det. Smiley
0
1ups givet

#9 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

07-01-2019 09:20

Jeg gad ikke skaber-delen af Super Mario Maker, men Event-delen var fantastisk med super sjove baner. Det var her, man kunne vinde sjove kostumer til Mario.
0
1ups givet

#10 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

07-01-2019 13:11

Jeg er 100 % med på Mario Maker, det er super fedt på Wii U og 3DS, bare en skam, at 3DS udgaven ikke fungerer online.
Udover det, så er mit største ønske at få Sonic Adventure 1 og 2 til Switch. Jeg ved godt, at de spil har været meget i modvind over de sidste par år, men jeg har så meget nostalgi over dem. Det har længe været en barndomsdrøm at have dem med på farten, så det krydser jeg stærkt fingre for!
Det ville også være fedt, hvis Final Fantasy XIV kom til Switch, så ville jeg helt sikkert hoppe tilbage til det spil, men det er nok temmelig meget ønsketænkning.
Jeg ser også gerne en port at Pikmin 3 og Xenoblade Chronicles X, for så tror jeg stort set, at jeg kan pakke min Wii U væk Smiley
0
1ups givet

#11 - AND

Level: 35 (Lakitu)

08-01-2019 07:52

AND'en er generelt ikke super fan af porte fra tidligere konsoller, simpelthen fordi jeg ikke gider at betale penge for det samme spil to gange. HD Remakes giver til gengæld mening (ja ja, det er vel også porte!) - eksempelvis var Wind Waker på Wii U genialt.

Hvem ville ikke gerne have Metroid Prime-spillene i HD? Og så måske fulgt op af Luigi's Mansion 2 HD til dessert. Af ældre titler kunne Mario Party 2 og 3 være fedt, for dem der ikke har spillene på originalkonsollen allerede.

Nå ja, og så kan Switch-ejerne jo heldigvis se frem til HD-remaket af det originale Resident Evil - se dét var et spil, som undertegnede aldrig havde smagt på, før det kom til Wii og allerede denne version var både proppet med genialt gameplay og yderst easy on the eye Smiley
0
1ups givet

#12 - BroSmash

Level: 8 (Pirahna Plant)

10-01-2019 18:46

+1 på GTA V, den ville jeg æde råt Smiley

#11: Er meget enige i dine forslag, de ville berøve mig den fritid jeg har tilbage Smiley
0
1ups givet

#13 - Sneccooo

Level: 1 (Goomba)

22-12-2019 16:58

Skal have mig en switch, det er helt sikkert
0
1ups givet

#14 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

22-12-2019 17:05

Du fik sgu da nogle af dem @Nemy! Smiley
0
1ups givet

#15 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

22-12-2019 17:06

Egentlig ret nice, at vi både fik The Witcher samt Super Mario Maker fra denne liste. Det undrer mig dog rigtig meget, hvorfor vi ikke har fået Hearthstone på Switch ?! Det er jo meget oplagt og Blizzard har jo givet os fx Diablo 3.
0
1ups givet

#16 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

22-12-2019 17:16

Super Mario Maker var jo ikke den store overraskelse, da stort set alle har bedt om det. På den anden side, Nintendo gør jo ikke bare ting, fordi at fansene vil have det. Dog, så ville det nok være et dårligt træk business-wise, hvis ikke de gjorde det. Jeg er egentligt bare overrasket over at det tog dem så lang tid.

Men ja, hvem skulle have troet, at Witcher III skulle komme til Switchen med så god en port som den gjorde? Smiley
0
1ups givet

#17 - Marddos91

Level: 15 (Geega)

23-12-2019 00:34

En Twilight Princess port må også godt lige lande på Switch næste år, hvis ikke BotW2 udkommer der. Har ALDRIG fået det spillet og kan ikke tage mig sammen til mere Wii/Wii U Smiley
0
1ups givet

#18 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 00:42

Er helt enig, har aldrig fået spillet Twilight Princes eller Wind Waker - Breath of the Wild var mit første Zelda spil - så de må meget gerne komme på et af de der små spilkasetter, som smager virkelig dårligt ;b
0
1ups givet

#19 - Marddos91

Level: 15 (Geega)

23-12-2019 00:47

Wind Waker har jeg egentlig også kun spillet sporadisk, så dette ville heller ikke gøre noget. Tror dog chancen er større for Twilight Princess af en eller anden årsag.
0
1ups givet

#20 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 00:50

Hvorfor det? Da Twilight Princess udkom på Wii U var det i et bundle med Wind Waker, så jeg tror at ikke alene vil det være et dårligt træk forretningsmæssigt (2 spil for éts pris er et godt tilbud, hvilket nok lokker en del til), men det ville nok også skuffe fan-forventninger af en hypotetisk switch-udgivelse.
0
1ups givet

#21 - Marddos91

Level: 15 (Geega)

23-12-2019 00:53

Er du sikker på det? Jeg har Twilight Princess til Wii U, men ikke sammen med Wind Waker og jeg købte det mere eller mindre på release.
0
1ups givet

#22 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 01:00

Hmm... nu hvor jeg slår det op, så kan jeg faktisk ikke umiddelbart finde noget om et bundle, men jeg kunne have svoret, at jeg så det på et eller andet tidspunkt...
0
1ups givet

#23 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-12-2019 03:52

^Mon ikke du tænker på Wind Waker: Limited Edition til GameCube? Den kom med Ocarina of Time og Ocarina of Time: Master Quest..


0
1ups givet

#24 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 08:22

Hm... ja, det er muligt, at jeg forveksler det med det her, jeg var bare så skråsikker på at det bundle fandtes, og at det var den primære måde de blev udgivet på Switch'en på ^^'
0
1ups givet

#25 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

23-12-2019 09:48

Oh... Silent Hill-serien som en hel pakke med alle spillene ville gøre mig til en rigtig glad gamer. Smiley
0
1ups givet

#26 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 09:58

Jeg er helt enig! Har kun fået spillet den originale og lidt af et PS3 spil, men jeg ville elske at spille resten af serien. Dog skulle det nok håndteres lidt bedre end det tidligere PS3 bundle. Jeg tror bare ikke, at vi skal vente os mere fra serien med alt der er sket, og den vej, som firmaet har valgt at tage :/
0
1ups givet

#27 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

23-12-2019 11:14

HinKyto skrev:
Jeg er helt enig! Har kun fået spillet den originale og lidt af et PS3 spil, men jeg ville elske at spille resten af serien. Dog skulle det nok håndteres lidt bedre end det tidligere PS3 bundle. Jeg tror bare ikke, at vi skal vente os mere fra serien med alt der er sket, og den vej, som firmaet har valgt at tage :/Der har du ret, HinKyto... Konami er ikke, hvad de har været, desværre. De er blevet helt besat af Pachinko og så sidder de bare tungt på deres IPer og lader dem sygne hen... en skandale.
Hvordan var den PS3-bundle, siden den skulle håndteres anderledes? Jeg har ikke selv haft en PS3.

0
1ups givet

#28 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 11:19

Ja, de har fundet ud af at udnyttelse af dem, som har en mental lidelse (gambling-afhængighed), er langt mere profitabelt end at bruge bruge en masse penge på et kompleks spil, som folk kun betaler én gang for.

Nu har jeg ikke selv spillet PS3-udgaven, men som jeg har forstået det, så fjernede de (eller i hvert fald minimerede effekten af) tågen, som både hjalp med at den ikke skulle rendere så meget på én gang, men også gjorde spillet mere creepy, da man ikke vidste, hvad der ventede rundt om hjørnet
0
1ups givet

#29 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

23-12-2019 11:57

HinKyto skrev:
Ja, de har fundet ud af at udnyttelse af dem, som har en mental lidelse (gambling-afhængighed), er langt mere profitabelt end at bruge bruge en masse penge på et kompleks spil, som folk kun betaler én gang for.

Nu har jeg ikke selv spillet PS3-udgaven, men som jeg har forstået det, så fjernede de (eller i hvert fald minimerede effekten af) tågen, som både hjalp med at den ikke skulle rendere så meget på én gang, men også gjorde spillet mere creepy, da man ikke vidste, hvad der ventede rundt om hjørnetTågen er jo halvdelen af spillet (OK, lidt overdrevet), så den kan man da ikke minimere. Silent Hill fungerer efter min mening kun, hvis det er beskidt og råt at se på. Når det bliver alt for poleret forsvinder atmosfæren og uhyggen.

Gid der var nogen, som f.eks. dem der har lavet Remothered, der gad/kunne købe Silent Hill fra Konami, så denne fabelagtige serie igen kunne sprede skræk og rædsel bandt os gamere.

0
1ups givet

#30 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 12:01

Jeg tror faktisk ikke engang, at det er overdrevet at sige, at tågen er halvdelen af spillet; langt det mest skræmmende er jo ikke selve monstrene, men frygten for det ukendte, og din egen fantasi, der udfylder hullerne.

Jeg tror skam der er mange, der gerne ville købe franchisen, jeg tror bare problemet er det der med at kunne. Konami slipper nok ikke kløerne om det før om lang, lang tid, hvis vi er så heldige at det sker overhovedet.
0
1ups givet

#31 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

23-12-2019 12:22

HinKyto skrev:
Jeg tror faktisk ikke engang, at det er overdrevet at sige, at tågen er halvdelen af spillet; langt det mest skræmmende er jo ikke selve monstrene, men frygten for det ukendte, og din egen fantasi, der udfylder hullerne.

Jeg tror skam der er mange, der gerne ville købe franchisen, jeg tror bare problemet er det der med at kunne. Konami slipper nok ikke kløerne om det før om lang, lang tid, hvis vi er så heldige at det sker overhovedet.Det er intet mindre end en skandale. Lidt ligesom hvis Nintendo bare besluttede sig for at droppe Mario og så bare sidde på IPen. Æv altså... nå, man kan jo håbe, at de kommer til fornuft hos Konami en dag.

0
1ups givet

#32 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 12:25

Nu synes jeg ikke at Mario som en IP er særligt interessant. Det har masse rigtigt gode spil, men selve universet er ret basisk. Synes lidt mere det ville svare til, at de bare sad på The Legend of Zelda uden at lave spil til det Smiley
1
1ups givet

#33 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

23-12-2019 12:43

Yup... så ville jeg også være pænt utilfreds for at sige det mildt. Smiley
0
1ups givet

#34 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 12:45

Man kunne jo i og for sig udskifte næsten alle Mario spil med et andet univers, og spillene ville ikke rigtigt ændre sig, så længe stemning i det univers er det samme, men Zelda spil er mere lore- og historiefokuseret, så det bliver måske lidt svært at lave "Ikke-Zelda"-Zelda-spil, hvis det giver mening :b
0
1ups givet

#35 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

23-12-2019 14:46

Mario er nu engang Mario. Der er mange platformspil med mere eller mindre samme gameplay, men det er bare ikke det samme. Smiley
0
1ups givet

#36 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 15:45

Som jeg sagde, det skal jo selvfølgelig have samme stemning, men jeg tror som sådan ikke, at det er vigtigt, at det er Mario på samme måde som men ikke bare ville kunne erstatte Zelda universet i Zelda-spil grundet den langt mere komplekse historie og lore Smiley
1
1ups givet

#37 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

23-12-2019 17:46

Ja, OK... det kan du da nok have ret i. Smiley
0
1ups givet

#38 - HinKyto

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-12-2019 18:50

Ikke for at underspille Mario-spillenes kvalitet (for det meste), men men manglen på en større historie virker bare på mig som om, at det ikke, i følge mit hovede, skulle være så svært at skabe et spil, der føles som det på samme måde som det ville være med Zelda-spillene Smiley
0
1ups givet