Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Deluxe-funktioner inaktiveres

aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

Skrevet 30-08-2012 23:13

Venner, tak for konstruktiv kritik i flere forskellige forumemner på siden, hvor talen er faldet på Deluxe-medlemskab de seneste måneder. Det er tydeligt at Deluxe-funktionerne ikke har haft den nødvendige interesse.

Deluxe-medlemskab
De væsentligste fordele ved Deluxe-medlemskab er mulighederne for at vinde ting i auktionshuset for Coins, og at opnå XP.

Der er ingen forskel på Deluxe-medlemskab hvad enten man opnår fordelene fordi man er aktiv eller om man betaler sig til dem. Efter min personlige mening, ville det være at snyde førstnævnte, hvis det ikke var sådan.

De 14 dages gratis Deluxe-adgang giver nye betalende Deluxe-medlemmer mulighed for at optjene Deluxe-medlemskab gratis, så de har mulighed for at opnå fordelene ved at være mere aktiv i stedet for at betale for dem. Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De 14 dages gratis Deluxe-medlemskab giver desuden nye betalende Deluxe-medlemmer mulighed for at se an om de bruger Deluxe-adgangen som forventet, hvor de har mulighed for at fortryde hvis det ikke er tilfældet (også selvom Deluxe-medlemskabet er taget i brug så den almindelige fortrydelsesret normalt ikke gælder). Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De betalende Deluxe-medlemmer, som viser sig aldrig at have taget sit Deluxe-medlemskab i brug, uanset årsag, deres Deluxe-medlemskab fortsætter ikke automatisk (selvom det kan fremgå af kampagnen), da det er tydeligt, at de er bedre tjent med et almindeligt gratis medlemskab, da de alligevel ikke benytter en eneste af et Deluxe-medlemskabs fordele. Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De betalende Deluxe-medlemmer, som bruger sit Deluxe-medlemskab, deres Deluxe-medlemskab fortsætter automatisk (som det fremgår af kampagnen), da det er tydeligt, at de er interesserede i det produkts fordele, som de har bestilt.
Hvis de på hvilket som helst tidspunkt i sit Deluxe-medlemskabs forløb vælger at blive mere aktive for at optjene Deluxe-medlemskabets fordele gratis, så overgår deres betalte Deluxe-medlemskab automatisk til et optjent Deluxe-medlemskab. Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De optjente Deluxe-medlemmer, som viser sig ikke at være aktive nok til at opretholde sin optjente Deluxe-adgang, deres medlemskab overgår automatisk til et almindeligt gratis medlemskab uden Deluxe-fordelene. Efter min personlige mening, ville det være at snyde alle, hvis det ikke var sådan.

Hvis der er nogen, der alligevel skulle føle sig snydt, så send en mail til kundeservice@n-club.dk og der vil hurtigt blive taget action på det.

Inaktivering
I medlemmer har tidligere givet udtryk for at I ikke ville have at ’forstyrrende’ bannerannoncer skulle betale for at vedligeholde og forbedre klubbens kultur, online aktivitet og live events, og at I hellere ville have at klubben kørte rundt og blev forbedret via betalt medlemskab.

Valget om at lade nogle optjene sit medlemskab i stedet for at betale for det, har dog vist sig at være uhensigtsmæssig, og med modstand fra både betalende og optjente medlemmer med Deluxe-adgang.

Klubben er medlemmernes klub. Uden interesserede og aktive medlemmer er der ingen klub. Da klubbens medlemmer ikke ønsker Deluxe-konceptet, inaktiveres muligheden for at tilmelde sig som betalende og optjent Deluxe-medlem. Deluxe-medlemmer, der allerede har betalt eller optjent Deluxe-adgang kan fortsætte sin Deluxe-adgang med samme fordele indtil Deluxe-adgangen udløber, hvor de overgår til et almindeligt gratis medlemskab. Coins kan kun benyttes mens man har Deluxe-adgang.

Jeg håber at I engagerede medlemmer vil holde fællesskabet ved lige og fortsætte den hyggelige aktivitet – online som live.

NNID: aidbit
Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 08-09-2012 15:12

At gå tilbage til det gamle design er da den mest håbløse idé jeg længe har læst Smiley

De funktioner som er her nu er fremragende og personligt føler jeg ikke et behov for mange flere.
Det eneste jeg selv ønsker at se, og som jeg også slår på i crew debatterne, er forbedret udnyttelse af medlemmernes "wall"/profil. En simpel boks med notifikationer fra "venner" i systemet, kunne være én måde at få lidt mere opmærksomhed på disse. Men igen, det kan gøres på mange måder.


Birks
Birks

2
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 08-09-2012 15:24

Link-The-Wind-Wanker skrev:
#23
Hvis du nærlæser mit indlæg, vil du også bemærke, at det er funktioner jeg efterlyser, ikke det gamle design (jeg pointerede blot, at det ikke virker som om, de gamle funktioner implementeres i det nye design foreløbigt (reelt aldrig), hvorfor man ligeså godt kunne vende tilbage). Nintendo er vist enig med mig, når jeg konstaterer funktioner > design Smiley



Jeg personligt savner især en chat -- f.eks. da Siglemic speedrunnede primo august, manglede den Smiley Desuden mangler der bedre inddeling af artikler, anmeldelser osv. -- begge features var noget det gamle design havde som det nye lacker. Jeg ser selvfølgelig også det hellere implementeret her i det nye, men tvivler på det kommer... Smiley



Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 08-09-2012 21:50

Tak for linket til N-club.no, Bjarne. Jeg blev virkelig glad da jeg så det gamle design. Gode minder!
Jeg syntes ikke vi skal gå tilbage til det gamle, da det nye er lidt pænere, og det er tydeligt at der er lagt meget arbejde i det, men jeg savner stadig også det gamle design.

Jeg ville også gerne se en chat herinde, men jeg tror ikke den bliver så populær, og hvis den gør, så vil aktiviteten dale meget i forummet, hvilket også ville være ærgeligt Smiley


AND
AND

573
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 09-09-2012 14:16

Jeg tror at det er en rigtig vigtig pointe du har der, Moysen - hvis man opretter en chat, så daler aktiviteten i forummet sandsynligvis. Og det ville godt nok være ærgerligt. Hvis man endelig vil skrive privat, så er der jo altid privat-beskederne til det formål, selvom de naturligvis ikke er helt så effektive som en decideret chat.

PS. Det gamle design var nice, men det nye er jo meget bedre.


Birks
Birks

2
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 09-09-2012 15:39

Jeg kan godt se problemstillingen vedr. forumaktivitet, når en stor andel af de emner, der oprettes er udformet såsom "Hjælp Youtube virker ikke", "Hjælp min printer virker ikke", "Hjælp til Fifa", "Hjælp, jeg mangler noget tegne-hardware" osv. -- alle emner, som på ingen måde lægger op til diskussion (i øvrigt vil jeg anbefale dig et google-kursus på dit lokale bibliotek, AND -- (alt) ofte kan dine spørgsmål besvares med en enkel søgning).
Emner der derimod lægger op til større diskussioner vil stadig blive debatteret i forummet, hovedsaligt fordi konteksten hurtigt vil forsvinde i en chat (en chat bruges mere til hyggesnak end diskussion, imo), men også fordi det i interessante diskussioner er værd at få flere forskellige inputs -- hvis diskussionen foregik i en chat, vil man naturligvis kun få folk der lige er on-line's meninger/tilkendegivelser, hvilket imo er ærgeligt, hvis debatten er god!

Jeg vil understrege, hvis det er min kommentar der henvises til, hver gang designet bliver nævnt her i tråden, at jeg også foretrækker det nuværende frem for det gamle. Jeg foretrækker bare endnu mere en overskuelig anmeldelses-, artikel-, nyheds-, spil-, whateverdatabase, som det nuværende virkelige lacker. Ydermere synes jeg personligt at chatten mangler. Ikke fordi jeg vil benytte den dagligt (det vil jeg slet ikke), men ved forskellige events o.lign. er det meget mere oplagt med en mere direkte indirekte (Smiley) kommunikation. F.eks. havde jeg lyst at skrive en masse kommentarer da Siglemic speedrunnede (vi var mindst et par stykker der så med), men undlod det, da jeg vurderede det som ligegyldigt for forummet (=SPAM).


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 09-09-2012 21:55

Min forhåbning er også at de ting man diskuterer i chatten ville blive forumemner, hvis der var nok kød på. Ellers er jeg generelt enig i alt du siger.

Jeg synes ikke spildatabasen er noget jeg mangler herinde dog, men synes stadig det er spøjst at N-club er blevet mindre funktionsdygtig efter det nye design blev introduceret.