KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Stemning på N-club

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 16-05-2007 12:27

Dette er et debat oplæg jeg længe har tænkt over jeg gerne ville starte herinde. Dels for at høre jeres mening om tingene og dels fordi jeg i perioder synes her hersker en noget negtiv stemning herinde.

Der er småting, der kan virke frustrerende for mennesker der bruger en stor del af deres fritid på at køre denne side. F.eks når en person bruger 20minutter på en nyhed eller 5 timer på at skrive en anmeldelse og den eneste kommentar personen får for sit arbejde er "Ha ha du stavede forkert i den her sætning" eller "synes spillet er lort" Det er okay at påpege fejl, skal det lige siges. Men er det en komma fejl, kunne det måske gøres som privatbesked til den der laver nyheden. At folk begynder at disskutere kommaer i en nyhed, som en har brugt lang tid på at skrive, er ikke relevant for nyheden.

Derfor vil jeg gerne stille nogle spørgsmål som jeg håber i vil svare på, jer der kommer herinde. I er velkommen til også at kommentere jeres svar naturligvis


Generelt

1) Hvad er det bedste ved N-club?

2) Hvis du skulle nævne en ting vi skal blive bedre til hvad er det så?

3) Hvordan synes du forummet fungere generelt efter vi fik tilknyttet moderators herinde?

4) Hvad kan gøre forummet endnu bedre?

5) Er der funktioner du synes N-club mangler

6) Kunne du finde på at anbefale N-club til andre?

7) Hvad gør du for at bidrage til den gode stemning herinde?


Omkring nyhederne

1) Hvis du ser bort fra stavefejl. Hvad synes du så generelt om kvaliteten af nyhederne?

2) Hvad synes du om nyhedsflowet? Er vi hurtige nok?

3) Er der typer af nyheder vi bør gøre mere ud af? (artikler, screenshots, rygter osv.)


Anmeldelserne

1) Er de for lange, for korte eller tilpas i længden?

2) Er de originale nok?

3) Hvordan kunne vi gøre anmeldelserne bedre?

4) Vi har forsøgt os med at anmelde spil til Virtual Console. Er det noget du gerne ser mere eller mindre af?


Jeg håber meget at så mange af jer som muligt vil deltage her så vi i fællesskab kan være med til at gøre N-club til et bedre sted for os alle.


Følg mig her: twitch eller twitter
Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#106 - Skrevet 25-05-2012 00:59

Det seneste nummer er et mastertroll, fordi han gennem retorik og forskellige personas har fået ændret så meget på siden og fået lokket så mange både med og imod ham, uden bagefter rigtigt at kunne hænges op på noget.
Det er et troll, fordi det ikke lægger op til nogen intellektuel debat, men istedet giver en følelsesmæssig respons.

Hans, eller rettere Malstrom's, syn på Nintendo er ikke troll som sådan. Oftest er det endt i nogle ret konstruktive diskussioner. Så det er ikke fordi jeg giver det skylden.

Iøvrigt synes jeg crewet burde blæse på reglerne og banne hvem de har lyst til.
Det her er ikke noget demokrati, men et crewkrati. Siden er crewets ejendom og ligesom jeg kan bede en person om at forlade min lejlighed, uden begrundelse, kan crewet også banne hvem de vil, hvis de f.eks. ikke bryder sig om personens adfærd, så længe der ikke er indgået nogen økonomisk eller juridisk aftale.
Om den dårlige reklame ban's giver er det værd, må de selv vurdere.


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#107 - Skrevet 25-05-2012 01:10 - Redigeret 25-05-2012 01:52

Jeg havde ikke i sinde at gøre nar af dig, så hvis det var sådan min besked blev modtaget, så beklager jeg.
#2, #3
Jep, jeg synes personligt at Alexander er hovedsynderen af de problemer som jeg detaljerede i mit forrige indlæg. Det troede jeg var underforstået i mit indlæg, og jeg beklager hvis det ikke stod klart nok.

Jeg kan godt lide kritik af Nintendo. Når jeg er sammen med andre fra siden, så gør vi personligt ret meget grin med Nintendos særheder og dumme designvalg.

Jeg er også sikker på, at de fleste der har givet udtryk for et problem med dårlig stemning og lignende ikke ser Nintendo-kritik som noget problem, og derfor vil jeg mene at du tager fejl på dette punkt. Det er mit indtryk, i hvert fald; jeg siger ikke, at jeg helt sikkert har ret.

Derimod tror jeg at noget af kritikken bliver modtaget dårligt på grund af tonen, især fordi den ofte bliver præsenteret på en arrogant måde (og til tider nedladende mod andre på siden). Men igen, som jeg sagde, jeg synes ikke det er problemet når det kommer til stemningen.

Med hensyn til din #4, så havde jeg indtryk af at hele dit indlæg var henvendt Togbis. Beklager hvis jeg misforstod.

Med din #5, så har mit største problem været med spammeriet i Midt om Natten-tråden, hvor jeg så en masse indlæg hvor hovedtanken bag det var at farme 1-ups og mønter.

Alexander har indrømmet at det var hovedsageligt spam, Nick har indrømmet det var hovedsageligt spam og at tanken var netop at høste point. Jeg er af den holdning, at intentionen betyder ret meget, men det er selvfølgelig en hårfin balance og N-club var ikke klar på at håndtere problemet, og deres udmeldinger fra crewet har ikke været gode nok. Jeg synes dog imidlertid responsen på dette problem har været lidt barnlig.

Som jeg sagde i forrige post, crew-aktivitet ville være på plads; det tror jeg ikke nogle er uenige om.

Jeg er ikke enig med din #6, men hvis du mener at Nintendo-kritikken er problemet kan jeg godt se tankegangen bag det. EDIT: Sådan generelt, altså. Jeg kan da godt nikke genkendende til, at der er enkelte der måske tager nogle ting lidt for nært.


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#108 - Skrevet 25-05-2012 08:31

Mit sidste svar i denne tråd... der var én nat (Purple Midnight), hvor 5-10 brugere lavede sjov - noget som ikke er nogen nyhed på N-club, men som faktisk har defineret adfærden de sidste 2-3 år herinde. N-club har sin egen kultur, der bygger på indforståethed, referencer og sjov.

Ja, der blev givet lidt 1UP's, men siden da har vi set et hav af metasnak og endnu flere 1UPs fra folk, der var butthurt - omend de har svært ved at artikulere, hvad det er de butthurt over (jf. Togbis' indlæg). Det er de færreste fra den nat (Purple Midnight), der overhovedet skriver i denne eller de andre brokke-tråde. I stedet har vi et hav af selvbestaltede eksperter, der pudser glorien, imens de høster XP (og Coins, indtil det blev fjernet). Hykleriet vil ingen ende tage.

Men nu har I da fået en bruger til at forlade siden. Godt arbejde, drenge. Fortsæt endelig.


stelzig
stelzig

4890
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#109 - Skrevet 25-05-2012 09:57 - Redigeret 25-05-2012 10:00

^"Jeg elsker bare at provokere"

Eagle skrev:
Jeg er også sikker på, at de fleste der har givet udtryk for et problem med dårlig stemning og lignende ikke ser Nintendo-kritik som noget problem, og derfor vil jeg mene at du tager fejl på dette punkt. Det er mit indtryk, i hvert fald; jeg siger ikke, at jeg helt sikkert har ret.

Nogle kan måske huske: http://www.youtube.com/watch?v=BZjSZuu1Yq8
Jeg skulle mene at stemningen var ganske fin under disse optagelser.


Statustekst
Statustekst

3
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#110 - Skrevet 25-05-2012 10:47

skrev:
Ja, der blev givet lidt 1UP's, men siden da har vi set et hav af metasnak og endnu flere 1UPs fra folk, der var butthurt - omend de har svært ved at artikulere, hvad det er de butthurt over (jf. Togbis' indlæg).Well said sir!

Al det rygklapperi og folk som er butthurt er fandme værre en lidt off-topic.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#111 - Skrevet 25-05-2012 10:55

Jeg kan næsten ikke lade være med at skrive herinde, nu hvor der er mange af jer der søger et svar fra crewet.

Vi har flere gange udmeldt, at N-club 4 er medlemmerne side og ikke crewets. Vi ønsker ikke at diktere hvad der er rigtig og forkert når det kommer til kulturen i vores community.

Vi er alle frivillige i crewet og vi balancere alle vores tid på N-club med resten af vores dagligdag ligesom alle andre medlemmer på N-club. Hvilket leder mig til jeg personligt ikke været meget tilstede de sidste mange uger, da jeg stod midt i en flytning og pt lige har afsluttet mit semesters sidste projekt. Derfor skal jeg da hurtigt sige at jeg ikke er 100% inde i situationen i debattere i øjeblikket - jeg kan kun opfordre til en god tone og give mine 5 cent fra min (og crewet side).

Jeg forstod på det øvrige crew, at der blev udnyttet et seriøst hul i vores Coin/XP system som desværre ikke kunne rettes lige så hurtigt som ønsket, hvilket krævede at vi greb ind på god gammeldags facon med personlige beskeder/forum svar for at stoppe episoden.

Problemet skulle være rettet, men nu fortsætter diskussionen imellem jer øvrige medlemmer om hvorledes kulturen på N-club bør forme sig. Vi i crewet ønsker ikke at diktere N-clubs fremtidige kultur - det ønsker vi I, medlemmer gør. Der er langt flere medlemmer end der er crew medlemmer. Det er jer der benytter N-clubs funktioner mest, vi er her kun for at sørger for at siden fungere og servicere jer bedst muligt.

Dette kulturskift som er ved at ske havde vi i crewet forudset længe inden N-club 4 blev søsat og vi besluttede allerede dengang, at det vigtigeste var at lade medlemmerne tilpasse sig og bestemme hvordan indholdet her på N-club 4 skulle forme sig.

Jeg vil personligt pege på Bo130 som et fantastisk eksempel på en skaber af fantastisk godt indhold. Han forstår hvorledes fed community kultur opstår og hvilket indhold der skal til.
KJ85 skriftlige arbejde med nyhederne samt de mange anmeldelser som øvrige har disket op med er også helt enestående.
De små gaming arrangementer som er på tegnetbrættet hos brugere som Monzii og Zøvnig er også noget jeg personligt ser meget frem til.

At Alexander har besluttet at slette store dele af hans originale forumtråde er ærgerligt, men det må være hans egen sag. Personligt håber jeg at der er nogen som kan (gen)oprette de bedste af Alexanders gamle emner (hvis ikke i kan huske dem bliver de nok heller ikke savnet Smiley).

Håber mit svar her er fyldstgørende ellers må i sige til Smiley


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#112 - Skrevet 25-05-2012 11:51

Brock skrev:

Ja, der blev givet lidt 1UP's, men siden da har vi set et hav af metasnak og endnu flere 1UPs fra folk, der var butthurt - omend de har svært ved at artikulere, hvad det er de butthurt over (jf. Togbis' indlæg). Det er de færreste fra den nat (Purple Midnight), der overhovedet skriver i denne eller de andre brokke-tråde. I stedet har vi et hav af selvbestaltede eksperter, der pudser glorien, imens de høster XP (og Coins, indtil det blev fjernet). Hykleriet vil ingen ende tage.Men du overvejer ikke hvorfor de fleste indlæg der er negative overfor dig og din adfærd får så mange one-ups? Folk er trætte af dit lort, Alexander (udover Nick, og måske nogle andre). Jeg kan kun tilslutte mig HGC's udsagn om at have mistet en masse respekt for dig. Du var et fantastisk medlem tilbage da du var crew. Tonsvis af interessant debat og provokerende, men konstruktive argumenter.

Brock skrev:
Men nu har I da fået en bruger til at forlade siden. Godt arbejde, drenge. Fortsæt endelig.Det er sådan noget her.


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#113 - Skrevet 25-05-2012 12:11

skrev:
Mit sidste svar i denne tråd... der var én nat (Purple Midnight), hvor 5-10 brugere lavede sjov


Tror du virkelig, det er det, folk stadig er sure over? Imo blev du og Nick behandlet ret uretfærdigt bagefter, men i stedet for at lægge det bag dig, har du brugt al din tid på N-club siden da på at gøre livet surt for andre brugere.


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#114 - Skrevet 25-05-2012 12:25 - Redigeret 25-05-2012 12:33

Jeg formoder at han svarede på mit indlæg hvor jeg skrev at det var "mit største problem", men det skal lige forstås i konteksten - altså som svar på det 'circle jerk'-problem Galactico nævnte. Der var også "Den gode historie" oveni dette, og eftersom jeg kender Oni Nick kan jeg godt genkende en af hans spam-indlæg når jeg ser det, hoho.

Mit egentlige problem er alt hvad jeg skrev i #104.

Alexander, jeg er ikke decideret uenig i, at det også er irriterende med alle disse klage-indlæg folk skriver. Jeg vil gerne se andet indhold på N-club, men der er jo en grund til at folk poster omkring det; derfor finder jeg det lidt ironisk at du anklager os for at "pudse glorien", når du ikke selv på noget tidspunkt har anerkendt den generelle provokerende, aggressive attitude du har haft i mange indlæg der grænser sig til spam. At disse høstede 1-ups er en mindre irritation, men det er kernen af disse posts jeg har et problem med.

Jeg er skideligeglad med XP og mønter. Jeg sidder på 84 mønter (jeg brugte vist 30 mønter på en auktion jeg ikke vandt), fordi det er alt hvad jeg har tjent på det jeg har skrevet. Jeg har ikke tænkt mig at bruge dem, formodentlig. Jeg er glad for, at de slog mønter fra på 1-ups, fordi det skabte tydeligvis noget spænding på siden.

Dit ovenstående indlæg illustrerer egentlig perfekt den tone (og hvad der minder lidt om en skinhellig attitude) som jeg har set i dine posts i lang tid.

Men hey, hvis du vil holde inde med sådanne indlæg, så vil jeg da også gerne stoppe med indlæg som dette.

Jeg er i øvrigt enig med Jonas!


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#115 - Skrevet 25-05-2012 15:35

Det var nu en ret god historie.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#116 - Skrevet 03-08-2012 23:55

Jeg går og leger med tanken om at gøre alvor af min udtalelse om at lave en ny af disse. Jeg tænker fokus dog nok mere vil være på brugen af N-club og generel tilfredshed end kun stemningen.

Hvis der er andre der hellere vil gøre det, så sig lige til - ellers send jeres spørgsmål til mig, hvis I vil have dem med Smiley


AND
AND

526
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#117 - Skrevet 04-08-2012 00:33

Lave en ny hvad, bo....?


Birks
Birks

2
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#118 - Skrevet 04-08-2012 00:35 - Redigeret 04-08-2012 00:35

Spørgeskema/tråd i stil med Zøvnigs #1 Smiley

Edit, /tråd


AND
AND

526
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#119 - Skrevet 04-08-2012 11:28

Hvad er der da galt med denne her...?


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#120 - Skrevet 04-08-2012 12:43

Den handler ikke om det samme? Desuden er den 5 år gammel, situationen og indholdet og brugerne er ikke længere det samme herinde.