Pokémon Legends: Z-A ann...

Reynatis kommer til Veste...

Pokémon Presents - alle ...

Shin Megami Tensei V: Ven...

Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Switch 2 - rygter og disk...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wauw - imponerende øjeblikke i spil!

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 11-03-2016 16:10 - Redigeret 15-03-2016 15:44

Hej!

Jeg har haft sådan lyst til at spille Xenoblade Chronicles på det sidste. Jeg ejer desværre ikke spillet længere, og min 3DS XL er bare den gamle normale, så jeg er uden held på den front.

For nu nøjes jeg med musikken hehe.

<iframe width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/ELotSTXJZxw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jeg købte spillet kort efter udgivelsen, og det var én af få spil, som jeg gik relativ blind til - jeg havde da hørt om Operation Rainfall, og jeg forstod på folk, at det var et godt spil, men jeg havde ikke set mange videoer, og faktisk stod jeg ofte i GameStop med dét og The Last Story og forsøgte at beslutte mig for, hvilke ét af dem jeg ville købe først. Så gik jeg i Fona og købte det hehe.

Trods alle de store flotte HD spil der fandtes på det tidspunkt, så var jeg virkelig imponeret over Xenoblade! Det var farverigt, og alle zonerne var deres egne! Intet slår det tidspunkt i spillet, hvor man ser Alcamoth for første gang!Desværre var selveste Alcamoth en smule kedelig, men der var heldigvis tonsvis af andre steder at udforske - jeg har endnu Xenoblade Chronicles X til gode, men jeg ved, at når jeg får en Wii U igen, så skal jeg have 1'eren digitalt, for der er bare ét eller andet ved det som klikker for mig, og det var grunden til, at jeg virkelig genfandt min kærlighed til Wii og Nintendo.

Åh gud hvor jeg gerne ville spille det haha.

Er der nogen spil - nogle øjeblikke i spil - som efterlod et mindeværdigt indtryk for jer?

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
  seb_gbk
  seb_gbk

  172
  Offline
  Level: 16 (Space Pirate)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 11-03-2016 16:22

  Meget apropos Xenoblade Chronicles, og din historie omkring spillet.

  Jeg købte Xenoblade Chronicles X på release, uden at have nogen som helst anelse om hvad det egentligt var. Jeg vidste en ting, at det var open-world meget japansk RPG spil, og det var det. Jeg frygtede faktisk, at det ville være noget turn-based combat ting, hvilket ikke ligefrem er min favorit form for spil, altså, lige udover Pokémon.

  Men jeg tænkte jeg ville give det en chance, og det gjorde jeg så, og hold kæft hvor er jeg dog glad for min beslutning. Det er simpelthen ikke mindre en fuldstændig forrygende, jeg blev godt nok overrasket, men heldigvis meget positivt. Det er klart et af mine absolut yndlingsspil nogensinde.


  stelzig
  stelzig

  4635
  Online
  Level: 24 (Whomp)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 11-03-2016 16:54

  Hvis du er blevet så glad for xenoblade chronicles X, så vil jeg klart anbefale dig at anskaffe originalen, som du også kan finde på eShoppen. Meget bedre imo. De er begge gode, men damn originalen er bedre på alle punkter (historie, gameplay, musik).


  seb_gbk
  seb_gbk

  172
  Offline
  Level: 16 (Space Pirate)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 11-03-2016 17:04

  stelzig skrev:
  Hvis du er blevet så glad for xenoblade chronicles X, så vil jeg klart anbefale dig at anskaffe originalen, som du også kan finde på eShoppen. Meget bedre imo. De er begge gode, men damn originalen er bedre på alle punkter (historie, gameplay, musik).


  Det helt klart også planen en eller anden dag, der er bare lige det problem, at jeg samler på fysiske kopier af spil, og siden der ikke blev printet så mange af det er det ret dyrt at få fat i... Skal nok lykkes en gang, når alle de her kommende udgivelser er ovre. Der er rigeligt at koncentrerer sig om for mit vedkommende, både denne måned, og næste også, men så det vist også tid efterfølgende Smiley


  kartoffelporresuppe
  kartoffelporresuppe

  20
  Offline
  Level: 11 (Octorok)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 13-03-2016 19:03

  Final cut scene i de blob.


  Izarus
  Izarus

  0
  Offline
  Level: 5 (Cheep)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 14-03-2016 11:24

  Slutningen af Final Fantasy X. Godt skrevet og udført.
  Man kan vel altid kritisere de ikke for gode voice-actors, men det generer mig nu ikke Smiley


  Energisten
  Energisten

  802
  Offline
  Level: 5 (Cheep)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 15-03-2016 10:36

  Det er lidt svært at snakke om "wauw" moments uden at komme ind på spoilers Smiley

  For mig var det helt sikkert Tales of Symphonia som jeg husker bedst som sådan ift "Wauw" øjeblikke, stort set lige fra første gang jeg startede det op til slut. Jeg kunne stort set ikke slippe spillet igen til jeg var færdig med det - jeg var også en del yngre der, som "måske" kunne have noget at gøre med det Smiley

  Spækket med med "wauw" øjeblikke i mine øjne!
  Aneira
  Aneira

  531
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #7 - Skrevet 15-03-2016 11:06

  Første gang at jeg oplevede et af disse wauw-øjeblikke, som I kalder dem. Det var i Friday the 13th til Commodore 64. Man render rundt og prøver at finde ud af, hvem af alle de her campers som i virkeligheden er Jason alt imens at de bliver slagtet én efter én uden for skærmen. Skærmen scroller ikke i dette spil, når du bevæger dig rundt, så har du har kun ét skærmbillede af gangen indtil du går ud af billedet i enten nord/syd/øst/vest. Hvis man så går ind i et billede man tidligere har været, hvor en camper nu pludselig er blevet slået ihjel, så er der en minimal chance for, at hele skærmen går i sort med en hviiiinende lyd og et fuldskærmsbillede af en kniv gennem hovedet på en eller anden. Det sker utrolig hurtigt og er ligeså hurtigt væk igen, så man får... (i hvert fald dengang) i den grad et chok som ikke tidligere set i den æra.

  Siden har de fleste wauw-øjeblikke kommet gennem emotionelle oplevelser, da jeg kastede min interesse på J-RPG genren. Det tydeligste jeg husker er hvor nemt det var, at leve sig ind i historien i Final Fantasy 7 og det øjeblik hvor Sephiroth spidder én af spillets allermest centrale personer ihjel i en animationssekvens. Det var første gang, at jeg oplevede hvordan man i den grad kunne blive påvirket af hævntørst gennem et computerspil.


  Aneira
  Aneira

  531
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 15-03-2016 11:09 - Redigeret 15-03-2016 11:12

  Jeg bliver nødt til lige at nævne Star Wars: Knights of the Old Republic. Det øjeblik hvor man finder ud af hvem man er... WAUW!

  ...Xenoblade Chronicles har også et par vanvittigt fede øjeblikke, som jeg ikke vil nævne af hensyn til dem der stadig måtte have dem til gode.

  Edit: Og så selvfølgelig mit yndlingsspil: Resident Evil: Code Veronica. Det øjeblik hvor man finder ud af, at en bestemt person slet ikke døde alligevel. Mega WAUW, men kun for dem der har spillet de gamle slavisk uden at spille remakes.


  AND
  AND

  330
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #9 - Skrevet 15-03-2016 11:28

  Hvad sker der lige for emnets overskrift, Ollie?

  On topic: der er jo de to åbenlyse klassikere: første gang man træder ud på Hyrule Field i OoT og første gang man - efter landing på Tallon IV i Metroid Prime - kigger op og ser regndråberne ramme Samus visir.


  O-train
  O-train

  326
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #10 - Skrevet 15-03-2016 11:59

  AND skrev:
  Hvad sker der lige for emnets overskrift, Ollie?

  On topic: der er jo de to åbenlyse klassikere: første gang man træder ud på Hyrule Field i OoT og første gang man - efter landing på Tallon IV i Metroid Prime - kigger op og ser regndråberne ramme Samus visir.  Siden bugger. Det var ganske almindelige gåseøjne før.


  KJ85
  KJ85

  21177
  Offline
  Level: 58 (Tektite)

  0
  1ups givet

  #11 - Skrevet 15-03-2016 12:35 - Redigeret 15-03-2016 12:40

  Det sker altid på et eller andet tidspunkt, hvis man benytter sig af " eller andre mærkelige tegn i en overskrift. Hvorfor? Ingen ved det, men højst sandsynligt noget fejl i kodningen af siden..

  Det er jo kode for tegnet der dukker op i stedet for, og det har vi jo også set fucke op med video-elementer og andre ting i nogle tråde på siden..

  Edit: Det ser man for resten også tydeligt i OP'en, for den skriver teksten for en iframe i stedet for at indsætte elementet. Prøver I at citere det, så vil I opdage, at siden læser det som alt mulig kode i stedet for, og derfor fungerer funktionen ikke...