Super Mario Bros. Wonder ...

Lanceringstrailer for Tur...

N-cast #197: Hvilke spil ...

Super Mario Bros.-filmen ...

Batman: Arkham Trilogy f...

Pakkelegen er i gang!

Fashion Dreamer (Switch)

Gør klar til årets pakk...

Første gameplay-trailer ...

Jet Force Gemini kommer t...

Spil på vej til Switch

Legend of Zelda: Tears of...

Pokémon Unite

Sonic

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Super Mario RPG (Switch)

LEGO Super Mario

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben præsenterer * 1: A Short Hike

Jonezy
Jonezy

4401
Online
Level: 18 (Twhomp)

2
1ups givet

Skrevet 07-10-2020 17:08 - Redigeret 10-10-2020 13:14

Nindie Klubben præsenterer *1

A Short HikeVi starter Nindie Klubben med en lille darling på indie scenen. Nemlig spillet A Short Hike udviklet af en enkelt person, nemlig Adam Robinson-Yu. I spillet er man fuglen Claire, som skal op på toppen af et bjerg for at få mobil signal, men det vist som H.C Andersen siger, mere rejsen derop der er målet. Undervejs møder man nemlig forskellige NPC’ere som du kan hjælpe og få hjælp af. Vi er altså ovre i den mere chillede og wholesome afdeling af videospils genrerne.

Spillet skulle være kort (3-5 timer) og burde derfor kunne spilles på 1 eller 2 sessions og prisen er omkring 50 kroner, hvilket bør give de fleste mulighed for at være med. Derfor tænker jeg også, at vi for at komme i gang med klubben kun sætter en uge af til at spille spillet i denne omgang.

Del derfor oplevelser og tanker omkring A Short Hike på N-Club’s her i tråden eller ovre på N-Clubs Discord i indie kanalen fra fredag 9.oktober.

https://discord.gg/yDbqZgr

NNID: Jonezy77
  Jonezy
  Jonezy

  4401
  Online
  Level: 18 (Twhomp)

  2
  1ups givet

  #1 - Skrevet 07-10-2020 17:20 - Redigeret 07-10-2020 17:43

  Så fik jeg lige givet A Short Hike sin egen tråd. Ideen er at dele sine oplevelser med spillet herinde eller ovre på Discorden. Men først fra fredag. Smiley


  Jonezy
  Jonezy

  4401
  Online
  Level: 18 (Twhomp)

  1
  1ups givet

  #2 - Skrevet 09-10-2020 06:18

  Nåeh. Har I fået hygget med A Short Hike? Smiley Det gjorde jeg ihvertfald. Endte endda med at gå efter alle achievements. Jeg skriver lige lidt mere senere, men elskede de chillede vibes og dialogerne var virkelig gode med et glimt i øjet.


  DragonTail
  DragonTail

  525
  Offline
  Level: 6 (Cucco)

  2
  1ups givet

  #3 - Skrevet 09-10-2020 08:29

  Jeg har fået spillet det Smiley Elsker den laid-back stemning der er i spillet. Musikken er virkelig god og understøtter den følelse jeg får når jeg spiller det: muligheden for bare at slappe helt af og nyde omgivelserne uden at have travlt. Det er ret fedt, at de bare lader en gøre hvad man vil og selv bestemme, hvordan og hvornår man vil op på toppen. Humoren i spillet er også ret fedt imo.


  Zone
  Zone

  14854
  Online
  Level: 30 (Blooper)

  1
  1ups givet

  #4 - Skrevet 09-10-2020 14:50 - Redigeret 09-10-2020 14:51

  A Short Hike er i top 3 over de bedste Indie-spil jeg har spillet i 2020! Det er kort, men afsindsigt godt...

  Spillet er mega charmerende med sin specielle grafik og de sjove, mærkelige og wholesome dialoger man har med øens andre gæster. Jeg gik nu efter den mindst grynede grafik, men jeg var stadig vild med et grafiske udtryk. Man føler nærmest at ens engagement stiger i takt med at Claire får flere gyldne fjer og afprøver nye udfordringer om det så er Beachstickball, kapløp eller bådræs!

  Fælles for alle aktiviteter i spillet er selvfølgelig at spillets gamefeel er helt i top. Det spiller som en drøm og man har det skide skægt med at svæve rundt og finde skatte og NPC'er. Spillets åbne struktur er jeg mega stor fan af. Det minder nærmest om et miniature Breath of the Wild-spil, hvor spillet belønner din nysgerrighed og der ikke er nogen "forkerte" veje at gå. Spillet kan i min optik nydes af både Completionists (man har vildt meget lyst til at gennemføre det 100%! Jeg nåede dog ikke hele vejen) og casual spillere der bare vil have det sjovt i et spil de kan gennemføre på et par timer. Det eneste minus ved gameplayet er inventory-menuen som er lidt irriterende, men det er rent flueknepperi og ødelægger på ingen måde spillet.

  Det værste ved spillet er faktisk at det ikke er længere... For det er så sindssygt, fantastisk godt! Jeg håber virkelig udviklerne laver flere spil i samme stil og måske endda udvider konceptet en smule! Men jeg er så glad for at de har lavet A Short Hike og spillets længde gør jo at flere af jer har valgt at hoppe på spillet! Det er mega positivt. Nå, jeg må hellere slutte af...

  A Short Hike er en af de bedste Nindies jeg nogensinde har spillet... Punktum!


  BroSmash
  BroSmash

  1165
  Offline
  Level: 8 (Pirahna Plant)

  2
  1ups givet

  #5 - Skrevet 09-10-2020 15:29

  Blev også blæst list omkuld af spillet. Havde aldrig spillet det, hvis ikke det var for konceptet her Smiley Derfor havde jeg heller ingen forventninger til spillet what so ever. Havde ikke se trailers eller noget som helst. Jeg anede ikke hvad jeg gik ind til. Og wow hvor var det fedt at blive overrasket på den måde Smiley Som der bliver sagt er det en skam det ikke er længere, for det er virkelig et hyggeligt lille spil, som man kan fordybe sig i.

  Var vild med alle de små opdagelser. I starten virkede det meget lineært, men spillet lader fuldstændigt spilleren selv vælge sin vej til toppen, hvilket var virkelig forfriskende.

  +1 herfra Smiley


  JOEP
  JOEP

  70686
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  1
  1ups givet

  #6 - Skrevet 09-10-2020 16:25

  Som det ses her, var jeg også ret glad for A Short Hike. Et hyggeligt lille spil. Smiley

  https://n-club.dk/anmeldelser/switch-download-software/a-short-hike-switch-eshop/


  Jonezy
  Jonezy

  4401
  Online
  Level: 18 (Twhomp)

  1
  1ups givet

  #7 - Skrevet 09-10-2020 16:29 - Redigeret 09-10-2020 16:38

  Også skrevet ovre på Discorden, men deler også lige min oplevelse her. Smiley

  Jeg er faktisk ikke særlig begejstret for open world spil, da de kommer til at stresse mig med al det som jeg føler jeg skal nå. Jeg fik det endda også sådan lidt i starten på A Short Hike; ok ham nede på stranden vil have 15 skaller, ham ved campingvognen mangler sit ur, der er jordbær og toast kl 17.00 (men hvordan fanden ved jeg hvornår klokken er 17.00??) og hvor pokker skulle hende maleren hen og kaninen er ved at få stress over sit manglende røde pandebånd... Pyha... Men så tog vi det roligt; fik løst lidt af det og begyndte at nyde øen.

  Tidligt højdepunkt efter skuffelsen over at man åbenbart ikke kunne være med i det løb rundt om meteorsøen, var da man fandt fiskeren Ben og fik en fiskestang og startede verdens bedste fiske tutorial. Tryk B for at få linen ud siger han; så det gør man og så skete der ikke en skid; så spørger Claire om hvad man så gør og fiskeren svarer 'venter'. Smiley Smiley

  Derefter begyndte man så småt at finde de gyldne fjer og kunne lege med den helt fantastiske svæve mekanik. Seriøst hvorfor løbe, når man kan svæve? Elskede området over ved Royal Ridge og Outlook Point med floden ned ad bjerget og adskillige vandfald. Og så nåede man toppen. SPOILER: Nøj hvor var det fedt at svæve ned første gang (og anden gang, og tredje gang og....). Total opturs reward! Håber altså også folk har oplevet 'flyvehoppet', for det fik mig til at flække af grin. SPOILER SLUT (Man ser spoileren ved at highlighte teksten Smiley Vi mangler lidt en spoiler funktion. Smiley )

  Da jeg fandt ud af jeg kun manglede et par fisk, en enkelt skattekorts skat og et par fjer besluttede jeg mig for at jeg skulle 100% og det lykkedes, men min utålmodighed gjorde at spoilede mig selv med en guide til det sidste, men det var stadig en stor fornøjelse at opleve hele spillet og jeg fik endda også solhatten og min beachstickball rekord er 44.

  Jep Jonezy er meget glad for den helt igennem hyggelige og hjertevarmende oplevelse det var at spille A Short Hike på trods af lidt små stress i starten. Smiley


  KHFan
  KHFan

  43
  Offline
  Level: 4 (Stalkid)

  1
  1ups givet

  #8 - Skrevet 10-10-2020 14:02

  Super fedt spil. Har ikke lige spillet det siden det udkom, men jeg var også utrolig glad for det. Det gav mig lidt de samme følelser som Animal Crossing: ingen stress og masser af tid til at lave hvad man vil Smiley


  Jonezy
  Jonezy

  4401
  Online
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #9 - Skrevet 11-10-2020 14:22

  Synes sgu at det er fedt, at der er nogen, som kun har spillet det fordi det dukkede op her og så endte med at have en god oplevelse. Smiley

  Jeg endte forresten ligesome Zone med at tage den mindst grynede grafik stil. Hvad valgte I andre? Og hvad er jeres rekord i beachstickball?