Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

The Smurfs: Mission Vilea...

Alternative nyheder

Switch Online

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben

Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

9
1ups givet

Skrevet 01-10-2020 18:24 - Redigeret 07-10-2020 17:18

Nindie Klubben

Med Nintendo Switch og eShoppen har Nintendo fået fat i indie udviklerne, som oplever stor succes på vores yndlings platform. Det betyder et hav af fantastiske, originale og kreative oplevelser i små pakker, som de fleste kan være med på. Indie spillene, som vi kalder nindie spillene, når vi spiller dem på en Nintendo maskine kan ofte noget de store spil produktioner ikke kan med at tage en idé og føre den igennem kreativt og på nye måder, hvilket kan vække følelser og tanker man ellers sjældent får i den her vidunderlige hobby.

Derfor vil jeg nu prøve at lancere Nindie Klubben her på N-Club, som skal fungere som en gammeldags bogklub, hvor man aftaler et bestemt nindie spil, som alle prøver at få spillet over en uge eller 2 (eller hvad vi nu aftaler). Derefter er tanken at man så kan dele sin oplevelse af spillet med andre, som også lige har spillet det.

Vi kender alle, når der lander en kæmpe release og vi alle spiller det samme og snakker og deler oplevelser af spillet. Det er noget af det bedste ved at spille spil ved release. Jeg håber at vi kan opnå lignende, men i stedet give opmærksomheden og kærligheden til mindre Nindie spil, som kan give os anderledes, stærke og opløftende oplevelser.

Man behøver ikke være med hver gang og det er også tilladt at spille spillet på en anden platform, hvis oplevelsen ikke er markant anderledes, men udgangspunktet er naturligvis at spillet findes på eShoppen og kan spilles på Nintendo Switch.

Jeg har personligt et ret stort backlog af nindie spil og hvad jeg tænker kan være rigtig gode oplevelser og denne her klub i clubben er også ment som en måde hvorpå jeg kan committe til at få spillet disse spil og det ville være så fedt, hvis der er nogle som har lyst til at dele disse oplevelser med mig.

Tanken er at vi bruger denne tråd som en præsentation af klubben, generel oversigt, anbefalinger af spil og gode ideer generelt til klubben. Så tager vi refleksioner, diskussioner og tanker om de spil, vi har spillet enten ovre i N-Club’s Discord, hvor vi har fået oprettet en indie kanal til netop snak omkring indie og nindie spil, og hvor I er alle inviteret: https://discord.gg/yDbqZgr eller i den oprettede tråd for spillet her i forummet.

Hygge
Jonezy


NNID: Jonezy77
Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#16 - Skrevet 14-11-2020 17:08

Lige en heads op inden jeg laver en tråd til det en af dagene. Men tænker at vi udnytter ABZU på udsalg i eShop og lader det blive næste spil i klubben. Det er sat 90% ned til 15 kroner tror jeg frem til 19 november. SmileyJonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 28-11-2020 11:31

Masser af gode Nindie tilbud på eShop i denne uge. Har selv samlet Inside, Wandersong og Silence op til store rabatter og der er mange flere gode tilbud. Tænker at i hvert fald Wandersong og Inside har gode chancer for at blive taget op i Nindie Klubben på et tidspunkt.


JOEP
JOEP

46243
Online
Level: 48 (Magikoopa)

1
1ups givet

#18 - Skrevet 28-11-2020 12:27 - Redigeret 28-11-2020 12:28

Jeg har planer om at samle The Last Campfire op i tilbuddet. Det skulle være et helt fornuftigt spil. Og så er Inside også rigtig billigt fra den sydafrikanske eShop - så det skal jeg da også have. Smiley


Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 28-11-2020 15:01

JOEP skrev:
Jeg har planer om at samle The Last Campfire op i tilbuddet. Det skulle være et helt fornuftigt spil. Og så er Inside også rigtig billigt fra den sydafrikanske eShop - så det skal jeg da også have. SmileyDen er også på min radar. Giv endelig et par betragtninger når du får det spillet. Smiley Kigger også lunt på Knights and Bikes, som er sat 25% ned.


Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#20 - Skrevet 19-12-2020 16:46

Vi skal til at finde en ny titel til Nindie Klubben og med juletilbud på eShoppen er der mange gode bud til en yderst fornuftig pris. Så tænkte om der var nogen som havde udset sig en eller flere gode indier i udsalget, som kunne være gode at tage med i Klubben?

Gode bud kunne være: What Remains of Edith Finch, Mark of the Ninja, In Other Waters, Slay the Spire eller Steamworld Heist; men der er mange gode spil til gode priser lige nu. Smiley
niconej
niconej

728
Online
Level: 3 (Koopa-Troopa)

1
1ups givet

#21 - Skrevet 19-12-2020 19:42

What Remains of Edith Finch er en fantastisk perle og en af de mest mindeværdige spiloplevelser jeg har haft.
Mark of the Ninja har jeg kun spillet meget lidt af, men jeg har købt det igen til Switch, og mangler stadig at spille det, så den kunne jeg godt være med på. Smiley


JOEP
JOEP

46243
Online
Level: 48 (Magikoopa)

2
1ups givet

#22 - Skrevet 21-12-2020 06:12

Mark of the Ninja spillede jeg, da det oprindeligt udkom - og det er virkelig et godt spil, absolut det bedste stealth-spil, jeg har prøvet.


Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 25-03-2021 15:47

Halløj!

Nåh Nindie Klubben kom lige til at holde en lang vinter pause. Jeg har haft nogle hårde måneder med sygdom og dødsfald i den nærmeste familie, så har ikke haft det store overskud til originale og anderledes indie oplevelser.

Men nu er overskuddet ved at være der igen og desuden er der også begyndt at dykke nye og interessante oplevelser op. Derfor skal vi i gang igen.

Er godt klar over at ikke alle deler min kæmpe glæde ved disse anderledes og originale oplevelser, men Nindie Klubben kan i hvert fald hjælpe mig med at få spillet nogle indie spil på Switchen og tvinge mig til at reflektere over oplevelserne. Men det er så fedt når der er andre at dele oplevelsen med, så jeg håber at folk vil byde ind når de har lyst eller får spillet spillet på et senere tidspunkt.

Første spil efter denne længere pause bliver Signs of the Sojourner og kommende spil kunne godt blive Kentucky Route Zero, Inside, In Other Waters og Knights and Bikes; men er altid klar på at lytte til gode anbefalinger.

Har sgu savnet mine Nindies. Smiley


JOEP
JOEP

46243
Online
Level: 48 (Magikoopa)

1
1ups givet

#24 - Skrevet 25-03-2021 16:17

Inside købte jeg under sidste tilbudskampagne og har stadig ikke fået spillet, da Immortals lige kom forbi i mellemtiden. Det må gerne blive næste spil (og så er det også rigtig kort, hvad jeg hører). Smiley


Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 25-03-2021 16:21

Jeg har det også liggende fra et tidligere udsalg. Skulle være et must-play, især hvis man kunne lide Limbo. Og vi kan godt lide de korte og overskuelige spil. Smiley Det er noteret @JOEP

Skal også have spillet Kentucky Route Zero snart. Det har jeg lovet @Pydte.


KJ85
KJ85

20442
Online
Level: 58 (Tektite)

2
1ups givet

#26 - Skrevet 25-03-2021 17:27

Hvis jeg lige må give mit besyv med, så synes jeg faktisk, at Limbo er et "forfærdeligt" spil. Det er vildt meget trial and error, og der er alt for mange steder i spillet, hvor man ikke overlever med mindre, at man ved, hvad der kommer til at ske. I min optik er det dårligt spildesign, når man som spiller ikke kan overleve alene på sine færdigheder i første omgang, men jeg ved godt, at udviklerne har ønsket at overraske spilleren.

Jeg spillede faktisk både Limbo og Inside igennem sidste år, og der må jeg bare sige at Inside er niveauer over Limbo. Det har både en langt mere spændende fortælling og atmosfære, og så er det ikke lige så slemt med designet i det spil. Her kan man overleve på sine evner, men naturligvis kommer kan til at blive udfordret, og det kan ikke undgås, at man vil dø et godt antal gange alligevel.

Det korte af det lange; Inside er klart en anbefaling værd, men lad Limbo ligge, hvis du ikke har spillet det endnu. Det føles gammeldags på en dårlig måde, selvom det ikke er et decideret dårligt spil.


JOEP
JOEP

46243
Online
Level: 48 (Magikoopa)

2
1ups givet

#27 - Skrevet 07-04-2021 09:55

Jeg har købt The Outer Worlds her den anden dag og tænkte, at jeg ville starte det, men jeg er lidt træt ovenpå min påskeferie, så jeg kunne ikke overskue at starte et tungere spil op, så jeg tog forskud på glæderne og startede Inside i stedet. Er ikke nået så langt, men er ikke helt enig i det, KJ skriver - jeg er død flere gange, fordi jeg ikke forventede, at jeg ville snuble over en træstub, eller at en gris ville torpedere mig. Jo, Limbo var nok lidt mere brutalt, men synes Inside ligger i god forlængelse af Limbo indtil videre. Er spændt på at komme videre i det i hvert fald.


Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

2
1ups givet

#28 - Skrevet 05-09-2021 13:27

Det er vist ved at være på tide at få gang i Nindie Klubben igen. Spillede Hoa i den her uge og det mindede mig hvor meget jeg egentlig holder af de her små original indie spil.

Carto er på tilbud i eShoppen lige og det har jeg haft kig på i et stykke tid. Ser wholesome ud. Har også Firewatch, Kentucky Route Zero, Oxenfree og Knights and Bikes liggende.

Nogle der vil være med på at spille en af disse titler?
BroSmash
BroSmash

681
Offline
Level: 7 (Korok)

1
1ups givet

#29 - Skrevet 06-09-2021 14:03

^Jeg har længe haft Firewatch på min liste. Kunne være ret fedt at få gjort noget ved det Smiley


Jonezy
Jonezy

2668
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 06-09-2021 16:20

^Jamen så skal vi da spille Firewatch snart. Har også været på min liste i umindelige tider og samlede det op, da det var på tilbud. Smiley Tror vi tager Carto her i første omgang, da det er på tilbud lige nu. Selvom det sikkert kun bliver mig, der spiller det. Smiley