Første runde af pakkeleg...

Blue Fire udkommer 4. feb...

Sidste Splatoon 2 Splatfe...

Prøv Dead Cells ganske g...

Ugens Downloads: Uge 3 20...

Se mere til de nye LEGO S...

Kingdoms of Amalur: Re-Re...

Hitman 3 får lanceringst...

Lanceringstrailer udsendt...

Hvad ønsker du fra Ninte...

New Pokémon Snap

Spil på vej til Switch

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Kickstarter Tråden

Pokémon-tråd

K: Wii remote plus

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben

Jonezy
Jonezy

1194
Online
Level: 18 (Twhomp)

9
1ups givet

Skrevet 01-10-2020 18:24 - Redigeret 07-10-2020 17:18

Nindie Klubben

Med Nintendo Switch og eShoppen har Nintendo fået fat i indie udviklerne, som oplever stor succes på vores yndlings platform. Det betyder et hav af fantastiske, originale og kreative oplevelser i små pakker, som de fleste kan være med på. Indie spillene, som vi kalder nindie spillene, når vi spiller dem på en Nintendo maskine kan ofte noget de store spil produktioner ikke kan med at tage en idé og føre den igennem kreativt og på nye måder, hvilket kan vække følelser og tanker man ellers sjældent får i den her vidunderlige hobby.

Derfor vil jeg nu prøve at lancere Nindie Klubben her på N-Club, som skal fungere som en gammeldags bogklub, hvor man aftaler et bestemt nindie spil, som alle prøver at få spillet over en uge eller 2 (eller hvad vi nu aftaler). Derefter er tanken at man så kan dele sin oplevelse af spillet med andre, som også lige har spillet det.

Vi kender alle, når der lander en kæmpe release og vi alle spiller det samme og snakker og deler oplevelser af spillet. Det er noget af det bedste ved at spille spil ved release. Jeg håber at vi kan opnå lignende, men i stedet give opmærksomheden og kærligheden til mindre Nindie spil, som kan give os anderledes, stærke og opløftende oplevelser.

Man behøver ikke være med hver gang og det er også tilladt at spille spillet på en anden platform, hvis oplevelsen ikke er markant anderledes, men udgangspunktet er naturligvis at spillet findes på eShoppen og kan spilles på Nintendo Switch.

Jeg har personligt et ret stort backlog af nindie spil og hvad jeg tænker kan være rigtig gode oplevelser og denne her klub i clubben er også ment som en måde hvorpå jeg kan committe til at få spillet disse spil og det ville være så fedt, hvis der er nogle som har lyst til at dele disse oplevelser med mig.

Tanken er at vi bruger denne tråd som en præsentation af klubben, generel oversigt, anbefalinger af spil og gode ideer generelt til klubben. Så tager vi refleksioner, diskussioner og tanker om de spil, vi har spillet enten ovre i N-Club’s Discord, hvor vi har fået oprettet en indie kanal til netop snak omkring indie og nindie spil, og hvor I er alle inviteret: https://discord.gg/yDbqZgr eller i den oprettede tråd for spillet her i forummet.

Hygge
Jonezy


NNID: Jonezy77
Jonezy
Jonezy

1194
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#16 - Skrevet 14-11-2020 17:08

Lige en heads op inden jeg laver en tråd til det en af dagene. Men tænker at vi udnytter ABZU på udsalg i eShop og lader det blive næste spil i klubben. Det er sat 90% ned til 15 kroner tror jeg frem til 19 november. SmileyJonezy
Jonezy

1194
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 28-11-2020 11:31

Masser af gode Nindie tilbud på eShop i denne uge. Har selv samlet Inside, Wandersong og Silence op til store rabatter og der er mange flere gode tilbud. Tænker at i hvert fald Wandersong og Inside har gode chancer for at blive taget op i Nindie Klubben på et tidspunkt.


JOEP
JOEP

35302
Online
Level: 47 (Boo)

1
1ups givet

#18 - Skrevet 28-11-2020 12:27 - Redigeret 28-11-2020 12:28

Jeg har planer om at samle The Last Campfire op i tilbuddet. Det skulle være et helt fornuftigt spil. Og så er Inside også rigtig billigt fra den sydafrikanske eShop - så det skal jeg da også have. Smiley


Jonezy
Jonezy

1194
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 28-11-2020 15:01

JOEP skrev:
Jeg har planer om at samle The Last Campfire op i tilbuddet. Det skulle være et helt fornuftigt spil. Og så er Inside også rigtig billigt fra den sydafrikanske eShop - så det skal jeg da også have. SmileyDen er også på min radar. Giv endelig et par betragtninger når du får det spillet. Smiley Kigger også lunt på Knights and Bikes, som er sat 25% ned.


Jonezy
Jonezy

1194
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#20 - Skrevet 19-12-2020 16:46

Vi skal til at finde en ny titel til Nindie Klubben og med juletilbud på eShoppen er der mange gode bud til en yderst fornuftig pris. Så tænkte om der var nogen som havde udset sig en eller flere gode indier i udsalget, som kunne være gode at tage med i Klubben?

Gode bud kunne være: What Remains of Edith Finch, Mark of the Ninja, In Other Waters, Slay the Spire eller Steamworld Heist; men der er mange gode spil til gode priser lige nu. Smiley
niconej
niconej

80
Online
Level: 2 (Keese)

1
1ups givet

#21 - Skrevet 19-12-2020 19:42

What Remains of Edith Finch er en fantastisk perle og en af de mest mindeværdige spiloplevelser jeg har haft.
Mark of the Ninja har jeg kun spillet meget lidt af, men jeg har købt det igen til Switch, og mangler stadig at spille det, så den kunne jeg godt være med på. Smiley


JOEP
JOEP

35302
Online
Level: 47 (Boo)

2
1ups givet

#22 - Skrevet 21-12-2020 06:12

Mark of the Ninja spillede jeg, da det oprindeligt udkom - og det er virkelig et godt spil, absolut det bedste stealth-spil, jeg har prøvet.