Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

3DS, overhyped?

gumphfy
gumphfy

0
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 29-03-2011 10:20

Var lige forbi gamestop i går for at prøve 3DS'en.

Jeg har fra starten været meget skeptisk overfor 3D, selv da det kom i biograferne, og derfor også mht. 3DS'en.

Ja. 3D effekten virker, overraskende godt endda, men der stopper det positive indtryk også. Selve konsollens design er som forventet, ikke noget endvidere innovativt på det område, og kvaliteten af selve 3D skærmen er lidt so-so, men det er jo ikke ting vi ikke har hørt om før, samt alle de andre kritik punkter.

Så er der jo kun selve 3D elementet tilbage, som den feature der skal adskille konsollen fra de andre på markedet. Det virker, men er det nok? 3D er, og vil altid være et gimmick og ikke en de facto standard. For mig er det en unødvendig feature som ikke har nogen dissideret praktisk funktion, men er mere bare en wow-oplevelse som ikke tilføjer et interessant nok lag til spillet, at det ikke kan spilles uden 3D.
Jeg er glad for nintendo har givet muligheden for, at slukke for 3D effekten, og jeg tror også med tiden, at den lille slider lige så stillen vil falden i bund.

I der har købt konsollen på release dagen, har nu fået lov til, at sidde med den i nogle dage. Derfor vil jeg gerne høre om I stadig synes 3D effekten er lige så spændende som den var i starten, eller om I er ved at være "mætte"?

 
 

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 04-04-2011 22:29

ok faktisk, her er xkcd svar på dit spørgsmål, sådan rimelig opsumeret




Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 04-04-2011 23:10

Jacob-René skrev:

Zøvnig skrev:
Jeg vil næsten vove den påstand, at det er en hel anden fornøjelse at sidde med maskinen derhjemme og have god tidtim den under afslappende forhold. Jeg får en klart bedre oplevelse ud af min 3DS når jeg smider mig i sofaen og lige fræser en 3-4 baner Ridge Racer igennem end jeg fik ved, at gå rundt på Hard Rock i 1 1/2 timer og prøve demoerne der.

Har en lige så fed følelse omkring min 3DS som jeg havde efter den første uge med den gamle DS. Men selvfølgelig handler det også om smag og behag Smiley



Jeg vil give zøvnig ret; man skal have tid til at prøve den ordentligt, og det er svært at gøre i butikkerne med alt den stress og jag. Jeg synes selv at øjnene lige skal vende sig til at kigge på 3D-skærmen, men når først de har vendet sig til den, er resultatet også imponerende (min mening), dog kommer det nok også an på hvilke forventninger man har haft til konsollen før man har prøvet den Smiley



I har lidt ret. Jeg havde ikke rigtigt tid da jeg var derinde med 7 gutter der ville væk fra forretningen (Jep, de er Nintendo-haters) så de blev meget sure og jeg blev nød til at gå for at kunne følge med dem ud. Jeg kan jo heller ikke vide om den har taget skade efter alle de mennesker der har været og prøvet. Smiley Hvem ved. Men jeg syntes at 3D'en jeg nåede at opfange var meget irriterende da jeg ikke kunne dreje hovedet uden at det blev slørret, og en hyperaktiv dreng som mig kan altså ikke stå stille og fokuserer ned i sådan en inde i en butik med spil i. Smiley


Jaksen
Jaksen

2
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 05-04-2011 10:14

Jeg er selv vildt imponeret over 3D effekten. Det er sjovt at spille Ridge Racer, og så slå 3D fra efter en tyve minutters fuld 3D spiltid. Det er simpelthen så fladt, og jeg har på fornemmelsen at det ligefrem vil være svært at vende tilbage til 2D spil for mig... Jeg ved det lyder lidt overdrevet, men for mig giver det så meget dybde at det giver spillene en hel masse ekstra.

Det skal nævnes, at jeg snart runder de 32 og har været med siden Legend of Zelda til NES, med min far i hånden, og jeg må sige, at Nintendo er de eneste der har formået at vende op og ned på min forestilling omkring spil. Først med Wii (se på hvad konkurrenterne har smidt på bordet de seneste år, sikke noget Wii kopi), og nu med 3DS. Jeg kan kun forestille mig at Sony sidder og ryster i bukserne over deres NGP. Hvis den ikke får 3D ser jeg ikke mig selv eje den, og jeg har ejet samtlige konsoller på markedet (pånær NeoGeo og Jaguar) siden NES. Så det er lidt vildt.

Mht 3D effekten så tog det mig en dags tid at vende mig til den. Jeg er så imponeret over hvor klart det står nu, og synes nu dog at der er forskel på effekten. I Pilotwings var det ikke godt for mig at skrue den mere end halvt op, ellers blev det sløret, mens det på Ridge Racer står på maks, og står helt klart. Det er sateme imponerende.

Kort sagt, på grund af 3D effekten giver jeg denne maskine maks karakter. Jeg kan slet ikke lægge den fra mig, og føler en glæde ved at spille som det er mange år siden jeg har oplevet.

Så overhyped? Smiley Ikke for mig ihvertfald.


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 10-04-2011 11:30

3DS sælger ikke som forventet i Japan

Jordskævlet har selvfølgelig en vis indflydelse, men det laver ikke om på, at 3DS allerede på nuværende tidspunktet er rykket under PSP'en på salgslisten.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 10-04-2011 12:35

Jeg forventede skam heller ikke, at 3DS'en ville slå rekorder på launchen. Nintendo har generelt ikke gjort et godt stykke arbejde med reklameringen, som de ellers plejer at være så gode til. Jeg tror, at de har læst på lektien, som de fik under Wii'ens udgivelse. De reklamerede helvedet ud af den, hvilket resulterede i, at maskinen var udsolgt i meget lang tid. Dette ville ikke være særlig godt, især når man tænker på, at de slet ikke har nok eksemplarer af 3DS'en. Det er dér, problemet ligger.

Jeg tror, at 3DS'en virkelig begynder at sælge godt, så snart der kommer flere spil til den. På det tidspunkt har Nintendo sikkert flere maskiner at sælge, så de rigtigt kan begynde på markedsføringen.

Just my two cents.


koopi
koopi

1580
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 10-04-2011 15:32 - Redigeret 10-04-2011 15:34

Alexander Brock Petersen skrev:
3DS sælger ikke som forventet i Japan

Jordskævlet har selvfølgelig en vis indflydelse, men det laver ikke om på, at 3DS allerede på nuværende tidspunktet er rykket under PSP'en på salgslisten.



Ja, det er måske ikke gode tegn. Men hvad med USA og Europa? Jeg tror det går lidt bedre der: 3DS i USA og Europa

Og når de bedre spil udkommer, så sælger den nok også bedre. Smiley


KJ85
KJ85

21505
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 10-04-2011 15:33 - Redigeret 10-04-2011 16:43

@ Alexander:

Som du selv er inde på kan vi nok ikke lægge alt for meget i de japanske salgstal på nuværende tidspunkt pga. jordskælv og tsunami. Men jeg synes lidt, at du ved kun at linke til den nyhed ignorerer, at salget af Nintendos ny håndholdte ser ud til at forløbe ganske godt andre steder i verden.

F.eks. meldte Amazon UK en uge før launch ud, at 3DS'en er deres mest preorderede spillemaskine til dato. Her kan det dog måske høre med til historien, at flere og flere bestiller ting over nettet og den forholdsvis lave britiske valutakurs har gjort det attraktivt for bl.a. os danskere at bestille den fra UK.

Derudover har NOE offentliggjort 3DS'ens salgstal for launch-weekenden, hvilke viser, at der blev langet ca. 303.000 konsoller over disken hen over første weekend - heraf 113.000 i UK. Nu ved jeg ikke, hvordan det ser ud i forhold til andre konsoller, men ifølge Nintendo selv gør det 3DS'en til deres hurtigst sælgende konsol i UK nogensinde.

Sidst men ikke mindst skulle NOA have udtalt, at salgstallene for 3DS'en på day one er de bedste for en håndholdt i US nogensinde. Dog bliver de reelle salgstal først offfentliggjort d. 14. april.

Blev godt nok lidt af en lang smøre, men ville bare sige, at der også er eksempler på at 3DS'en gør det ganske godt.

Personligt er jeg da ganske imponeret over, at den kan levere disse salgstal uden en decideret top-titel på software-siden, og det må da forventes at spil som Zelda, Mario Kart m.fl. formår at skubbe gang i salget for alvor.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 10-04-2011 15:49

Michael Pachter kom med nogle fine pointer angående 3DS'ens salgstal tidligere i ugen, her


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 10-04-2011 16:11

Hvornår har Pachter haft ret? Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 10-04-2011 17:30

Ok, granted har han taget fejl et utal af gange mht. forudsigelser og måske især omkring Nintendo, men når det handler om situationen lige nu tør jeg godt lade ham komme tvivlen til gode Smiley


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 10-04-2011 18:42

Alexander Brock Petersen skrev:
Hvornår har Pachter haft ret? Smiley


Tror han ville være arbejdsløs nu, hvis han aldrig havde ret.


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 10-04-2011 19:56 - Redigeret 10-04-2011 19:57

Noge gange kan man også undre sig over, hvorfor WedBush har ham ansat. Men når det er sagt, skal man huske på, at Pachter er uddannet i jura og statskundskab, og han er derfor mere "politiker" end "analytiker". Det faktum er vigtigt at have in mente, når man skal vurdere hans adfærd. Manden er ikke dum, og når han nogle gange kommer med nogle latterlige business udtalelser, fx om Nintendo, virker det på mig i højere grad som om, at han prøver at styre markedet (fordi han er blevet betalt af nogle.. host Take2 host) frem for at analysere det. Med andre ord ser jeg ham i højere grad som aktør end observatør i videospilsindutrien. Jesus, manden har sit eget online show. Siger det ikke en del?

Nå, det var et sidespring.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 10-04-2011 21:12 - Redigeret 10-04-2011 21:16

Uden større analyse synes jeg også en del af det han siger giver god mening. Jeg tror med lethed Nintendo i højere grad kunne have bombarderet os med reklamer og PR så ikke en sjæl ville være i tvivl om at der var en ny håndholdt Nintendo på gaden. Jeg tror ikke de er interesserede i hårdt og kontant at afskære opmærksomheden fra DS'en for som Nintendo selv bl.a. har offentliggjort står de første par kvartaler i år i DS'ens og 3DS'ens tegn. Wii'en står i skyggen lige nu, mens Skyward Sword gøres færdigt. .


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 11-04-2011 20:57

Hvor kan man egentlig prøve 3DS henne? Smiley Jeg kom forbi både en Gamestop og Game i dag, men ingen af dem havde en prøvestander. (Lidt OT, men jeg bliver nødt til at prøve den for at kunne være med i debatterne Smiley)


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 11-04-2011 21:11

Prøv at spørge dem i Gamestop om de ikke har én liggende til nysgerrige kunder. Første gang jeg prøvede DS'en var ved at snakke med en af ekspedienterne om DS'en, hvorefter han hev den frem og lod mig spille(det efter kommaet lyder virkelig ikke særlig godt).