KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ace Attorney: Investigations

Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

Skrevet 22-02-2010 20:37

Vær venlig at markere spoilers hvis det bliver nødvendigt, plottet er jo trods alt en forholdsvist stor del i spillet.

Hvad synes folk om det seneste Ace Attorney-spil? Jeg kan godt lide det grafiske løft, sprite-arbejdet er godt og næsten på højde med M&L3, musikken er fantastisk (og passer i øvrigt godt til Edgeworths karakter), og persongalleriet er godt, især nogle af de figurer der bliver introduceret i de senere sager. Historien er god, men bestemt ikke den bedste i serien - dialogen er dog velskrevet og humoristisk, som man efterhånden kan forvente af Ace Attorney-spil.

Logic-systemet er en god tilføjelse, men det lider lidt under at det ikke bliver brugt nok, og der er for det meste desværre kun få ting man kan kæde sammen, hvilket gør det lettere end det burde være. Argumenterne i dette spil virker desværre også lidt tamme i forhold til tidligere Ace Attorney-spil, da de for det meste er ret ligetil. I det hele taget synes jeg ikke det er helt så tilfredsstillende at finde (de fleste af) konklusionerne på forhånd på gerningsstederne før du konfronterer folk med dem.

Ikke desto mindre synes jeg stadig det er et ganske fornøjeligt spil - hvis de har tænkt sig at lave en efterfølger i samme stil, så håber jeg at de udvider nogle af de nye gameplay-elementer mere end de gjorde i dette, ellers vil jeg næsten foretrække den gamle Ace Attorney-stil. Min favorit i serien er og bliver stadigvæk Trials and Tribulations.

  Thomas Christensen
  Thomas Christensen

  0
  Offline
  Level: 1 (Goomba)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 22-02-2010 21:02

  Jeg har nu spillet den første case, og må indrømme jeg også er ret begejstret for spillet. Jeg har altid være vild med Phoenix Wright spillene (kom aldrig rigtig igang med Apollo) så det nye her var bare et must!

  Synes også den grafiske opdatering, hvor man ser figurene fra siden, passer perfekt ind i spillet, og selvom jeg frygtede 3. personsvinklen til at starte med, synes jeg faktisk den er bedre end den klassiske fra Phoenix Wright spillene.

  Kan ikke kommentere på historierne, da jeg kun har spillet første case. Men må indrømme den sluttede lidt brat, selvom den lagde op til fortsættelse i de følgende episoder.

  Desuden er jeg vildt begrejstret for musikken i Attorney spillene. Capcom har uden tvivl nogle af de bedste komponister i industrien!


  Bota
  Bota

  140
  Offline
  Level: 20 (Moblin)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 22-02-2010 21:16 - Redigeret 22-02-2010 21:17

  Er enig med en del I siger. Synes musikken passer utrolig godt til Edgeworth, i stedet for det mere intense musik, der er i den "rigtige" serie.
  Synes også spillet er lidt for let, er et godt stykke inde i 3. sag og har kun været stuck én gang, simpelthen pga. det er for åbenlyst, hvad man skal kode sammen i logic eller præsentere af bevismateriale.
  Den nye tilføjelse "Little Thief" virker imo lidt cheap, men Edgeworth var jo næsten tvunget til at få et mystisk apparat, når PW har Magatama og AJ sin bracelet Smiley

  Gameplay'et er jo til nærmesesvis det samme som de forrige spil i serien - det er blot retselementet, der er taget ud af det; og så alligevel ikke helt, fordi man stadig laver krydsforhøringer. Derimod ikke sagt, det er en dårlig ting. Synes det fungerer fantastisk godt.

  Men generelt er jeg positivt overrasket over spillet, havde ikke regnet med, de ville gøre så meget ud af det.


  Zalman
  Zalman

  322
  Offline
  Level: 28 (Skeeter)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 23-02-2010 15:07

  Jeg er i øjeblikket i gang med tredje sag, og indtil videre er jeg også positivt overrasket. De ændrer stilen og beholder samtidig den gode stemning fra de forrige spil. Jeg synes dog ikke, at spillet er for let, selvom jeg har hørt mange sige det. For mig er sværhedsgraden lige tilpas, men det er måske bare mig, der er dårlig til at bruge logik? Apropos det, så er Logic en genial tilføjelse efter min mening.

  Jeg glæder mig til at spille mere, da de sidste par sager plejer at være de bedste.