Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

DS/GBA Multiplayer oplevelser

Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

1
1ups givet

Skrevet 12-03-2023 11:57

Har i faktisk fået prøvet multiplayer features i jeres DS/GBA spil?

Jeg er vokset op med Gameboy, og som teenager valgte jeg DS frem for PSP. Trods for at jeg havde mange venner, så er de eneste spil jeg har prøvet multiplayer med Mario, F-zero og Pokémon. Men hvorfor er det sådan? Jeg fik talt mine DS spil, og opgjort dem i multiplayer spil, og spil uden multiplayer. Iblandt mine 65 spil, var 40 med multiplayer. Der er så mange spil der har noget multiplayer. Men det er svært at få prøvet af, når alle ens venner der skal spille med også skal have en konsol og et spil.

Det er dog ikke altid at alle skal have spillet. Single card multiplayer er ret genialt. Med et spil kan de andre være med. Ofte var det dog en begrænset oplevelse. Jeg har spillet meget F-Zero og Mario Kart DS, hvor man kun får adgang til hvad der føltes som en Demo. Men trods det, så var det en mega fed feature. Det er ærgerligt at det kun er en håndfuld spil der har benyttet sig af det.

Har i nogensinde fået en flok venner til at spille the Legend of Zelda Four Swords? Hvad er jeres oplevelser med obskure multiplayer spil på DS/GBA?

Master of Science
  Andreas Tarding
  Andreas Tarding

  7424
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  1
  1ups givet

  #1 - Skrevet 12-03-2023 17:59 - Redigeret 12-03-2023 18:02

  Jeg var som barn (er 1991'er) meget fascineret af link kabel-løftet i Game Boy'en, og fik det først prøvet i Pokemon Gold. Var på en lejrtur med min skoleklasse, hvor en andens storebror så også havde spillet. Kan tydeligt huske, hvordan jeg blev totalt slagtet. Den oplevelse sidder tydeligt fast. Smiley

  Så kom Game Boy Advance med single cart-multiplayer jo, og jeg fik prøvet lidt mere, med en Game Boy Advance-ejende kammerat. Jeg mindes det også som helt genialt, at man bare kunne overføre en miniature-ROM over kablet. Det var jo "watered-down" udgaver af spillet, og jeg husker især at lydkvaliteten var kompromitteret tydeligt, for at få plads i RAM'en - men fordelen var jo indlysende. Vi fik godt nok gamet meget, fordi kun én part behøvede eje spillet.

  Med Nintendo DS og déns single card-multiplayer, gik det så helt bananas. På dét tidspunkt i 2004, gik jeg i 6. klasse, og det trådløse Download Play har virkelig nogle minder med sig. Det var ligesom den specielle periode, før smartphones for alvor blev udbredt. Jeg mindes tydeligt Mario Kart DS-sessioner, hvor vi sad på tværs af klasselokaler (kun adskilt af simple gipsvægge, så signalet gik igennem), og ofte fik 8 spillere med på totalt kaos. Det var godt nok tider. Smiley Ligeledes var der Metroid Prime: Hunters og Animal Crossing i lange baner.

  Jeg er næsten fristet til at sige, at Nintendo DS'ens lokale multiplayer, var ét af Nintendos klare peaks. Det passede simpelthen bare ind i en teknologisk periode, hvor det ramte helt plet i et behov.


  Dead-Cheese
  Dead-Cheese

  2007
  Offline
  Level: 25 (Kokiri)

  1
  1ups givet

  #2 - Skrevet 12-03-2023 18:48

  Det lyder vildt sjov med download play på skolen. Jeg kendte stort set ingen der havde en DS i mine klasser. Til gengæld var der en del med PSP. Jeg tror de fik spillet Tekken 5, men det var en kort fase før alle gik over til computerspil.

  Udenfor skolen fik jeg spillet en hel del Mario Kart. Selvom det nogen gange var muligt at spille med flere kort, så var der ofte nogen der bare gerne ville Spille som Shy Guy. Mario Kart, Super Mario 64 DS og New Super Mario Bros. Multiplayer var virkelig godt. Det er næsten lidt ærgerligt at der ikke er den samme form for multiplayer på 3DS, pånær Mario Kart 7, der netop gjorde mere ud af det.