Se N-Tonight #6 i aften k...

Crash Team Racing Nitro-F...

Realm Royale udgivet på ...

Slay the Spire udkommer 6...

Game Freak arbejder på s...

Rise of the Giant-DLC til...

Baldo annonceret til Swit...

Få en introduktion til v...

Se de første billeder og...

N-Tonight #6: Just Dance ...

Spil på vej til Switch

Nintendo Labo

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Sonic

Switch - spilrygter og sp...

Feedback på ny side

Cuphead

Luigi's Mansion 3

Fortnite

Astral Chain

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Det bedste Mario Kart


AND

825
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 10-06-2012 12:56 - Redigeret 10-06-2012 12:56

Jeg har spillet en del Mario Kart på det seneste. Det er både blevet til en del Double Dash, og Mario Kart 64, så nu tænkte jeg at det kunne være fedt at få en diskussion i gang om, hvilket Mario Kart der er bedst, og hvorfor.

Jeg har selv været utroligt meget i tvivl om, hvilket spil jeg bedst kan lide i serien. Jeg har spillet Mario Kart 64, Mairo Kart Double Dash og Mario Kart Wii rimeligt meget, og har prøvet Super Mario kart og Super Circuit en smule, dog ikke rigtigt nok til at bedømme dem. Derfor nøjes jeg med at forholde mig til de tre førstnævnte, som alle har deres styrker.

Grunden til, at det er så svært at vælge, hvilket Mario kart der er bedst, er nok at de alle har noget helt specielt at byde på. Mario Kart Wii har retro-banerne, som virkelig tæller op i min bog, og Double Dash havde all cup-tour (som vist ikke er med i MKW?) som forlængede spillets varighed betydeligt. All cup'en fungerede virkelig godt, fordi banerne kom i random rækkefølge (minus første og sidste) og man på den måde hurtigt kunne skvatte ned i tabellen, hvis man fik to-tre svære i træk. Banerne i Double Dash er imidlertid af noget svingende kvalitet, synes jeg - om end hovedparten af dem er super gode.
Omvendt så var banerne også rigtig gode i MKW. Der var både nogle rigtig gode nye temaer, som manglede lidt i Double Dash, og samtidig var mange af klassikerne med. Dog vil jeg fremhæve Bowsers Castle, som en anelse skuffende.

Personligt er jeg endt på, at Mario Kart 64 overgår sine to efterfølgere. Til trods for at Wii og DD har rigtig meget godt kørende for sig, så er Mario Kart 64 bare bedre. Det er et spil, som har en lidt mere simpel struktur end efterfølgerne, med derimod har totalt fokus på det helt basale race. Man har ikke kørere med specialiserede våben, så der er ikke så meget taktik i det, som DD, og man kan ikke lave tricks i luften, på samme måde som i MKW, men det er lige netop derfor at spiller vinder. Der er færre elementer der ikke er livsnødvendige for den grundlæggende ide bag spillet, nemlig: race om kap med våben til hjælp.

Derudover synes jeg at banerne er overlegne i Mario Kart 64. Min personlige favorit er Rainbow Road. Den er mindre hektisk end de efterfølgende versioner, men stadig rigtig svær, fordi den er så lang, og der kommer chomps drønende imod kørerne hele tiden. Derudover synes jeg at det er en super fed ting, at man kan hoppe ud over siden af banen, og hvis man timer sit hop rigtigt, lander man længere fremme på regnbuen, og får dermed et forspring - hvis ikke, så kommer man tilsvarende langt bagud! Nogen der ved om dette er meningen, eller om det bare er tilfældigt, at det kan lade sig gøre?

Hvad siger I andre, er I enige? Hvilket Mario Kart er bedst, og hvorfor? Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
Side: 12Vis alle
Side: 12Vis alle