KuvertLEGO annoncerer LEGO Lege...

KuvertMinecraft fejrer 15 års ...

KuvertSuika Game får ny multip...

KuvertN-club Streams: Uge 21

KuvertNintendo World Championsh...

KuvertTre nye Game Boy-titler l...

KuvertN-cast #218: Endelig tale...

KuvertSalgstal for perioden mar...

KuvertNintendo Switch-efterføl...

KuvertAnimal Well ude nu - se l...

KuvertLegend of Zelda: Tears of...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAmiibo!

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSuper Mario 3D World + Bo...

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertNintendo Switch

KuvertAnnonceringer af annoncer...

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Er der et ny switch version på vej???

Davir
Davir

1312
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

Skrevet 07-07-2022 06:56 - Redigeret 07-07-2022 06:58

Hej der

Det siges at Nintendo har gjorde Switch Lite og Switch OLED trailer til privat (det kan betyde på at de vil vise en ny version/model på et tidspunkt, og det behøver ikke at betyde det)

Plus at der er mange rygter omkring den

Plus at det har være juli at de har vise de nye modeller frem (men det betyder jo ikke at det komme til at ske)

Og et nyt rygte siger nu at det først bliver i slutning af året

Så er der en my switch model på vej eller ej

  JOEP
  JOEP

  75028
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 07-07-2022 07:35 - Redigeret 07-07-2022 08:01

  Måske det bare var den her?

  Eller også er det bare fordi, at de gamle videoer brugte noget musik e.l., som de kun har rettigheder til at bruge i et år. Det er et år siden, de blev annonceret, så det passer jo meget godt. Det er meget normalt.


  Andreas Tarding
  Andreas Tarding

  7564
  Online
  Level: 18 (Twhomp)

  4
  1ups givet

  #2 - Skrevet 07-07-2022 17:47 - Redigeret 07-07-2022 21:28

  Jeg var røget ud af loop'et af nyheder om Switch 2, pga. for lang tids tomgang, men tjekkede nu anledningsvis igen, på de løbende tråde på ResetEra -

  Der kører en langvarig cyklus af, at troværdige leakers (dvs. med reel historik af rigtige forudsigelser, inkl. Switch Lite, den batteri-forbedrede Switch, Switch OLED, og endda den helt nye Splatoon Switch OLED), gang på gang har nye informationer, men at der så simpelthen ender med, at alligevel ikke "ske noget".

  Den sandsynlige konklusion heraf, er jo så ret indlysende, at der simpelthen konstant "er ét eller andet under opsejling" - men at Nintendo, med deres sandsynlige (og vel forståelige) høje krav til forsyningssikkerhed, simpelthen bare bliver ved med, at udskyde, hvornår de altså vil udgive "Switch 2".

  Hardwareprojekter, der er under udvikling, ændrer jo naturligt form flere gange, undervejs i deres tilblivelse. Det, man umiddelbart kan læse sig til (omend det er lidt kaotisk at overskue), er vist ganske enkelt bare, at silicon-krisen, der jo hærger industrien pt, altså bliver ved med at udskyde, at Nvidia kan producere den nye chip, konsollen skal bruge - og at dette har stået på så længe, at det naturligt har udviklet sig fra "Switch Pro", eller "Switch 1,5", til simpelthen bare at være "Switch 2" nu. Dvs. jo et normalt generationsskifte, på ca. samme timing som altid (altså cirka sjetteåret.)

  Af samme årsag, begynder forventningerne jo selvfølgelig at stige nu, da dette jo efterlader dem ca. et års vindue til at udgive "Switch 2" - men dette er jo ikke nødvendigvis, hvad problemet med silicon-krisen her, vil tillade dem. Denne situation lever jo sit eget liv. Hvis Sony og Microsoft kunne magisk trylle den væk, og rent faktisk begynde at vokse deres forsyninger af PS5 og XSX (= flere betalende spilkunder), ville de jo også dette. Men - situationen kører jo, som den gør. Smiley

  Der har altid kørt evig, intens teknisk spekulation over Nintendos næste hardware på nettet (siden tidernes morgen på det gamle NeoGAF, og i dag splittet mellem ResetEra og NeoGAF), og det er næsten én af de kørende charmer ved gamingfora online. Det er lidt energien, der bare ikke vil uddø. Nogle af forudsigelserne rammer plet, hvis man kan læse igennem den tid tider sindssyge tekniske jargon, og andre rammer totalt ved siden af. Det hele er ligesom "en del af pakken". Det sjove ved det, er netop, at der reelt ér folk med insiderviden indblandet - fra flere brancher - og at det hele alligevel er totalt kaos. Smiley

  Det mest spændende er jo derfor næsten, hvad det næste, næste kapitel er - Switch 2 er nærmest allerede spekuleret til døde, og når denne engang endelig bliver annonceret, er onlineforaerne for længst videre, til at spekulere over den "næste big thing". Der i sig selv jo så er 3-4 år yderligere væk (eller 6.) Smiley


  powerfull499
  powerfull499

  0
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 09-07-2022 12:19 - Redigeret 09-07-2022 12:20

  ^Tak, Andreas! Virkelig god analyse og interessant læsning!
  En anden god ting er, at Steam Deck er kommet på banen. Det giver Nintendo noget tiltrængt konkurrence på det håndholdte marked, og det kan måske medvirke til at den kommende Switch bliver endnu bedre!

  I øvrigt har Valve betydelige problemer med at producere nok Steam Decks. Lige nu står der på deres hjemmeside, at de først forventer at kunne levere en bestilling tidligst i oktober. Det er helt vildt, og det stemmer godt overens med manglen på computerchips.

  Så ja, - kan egentlig godt forstå Nintendo. Det må være ret frustrerende for at firma at se, at der er kæmpe efterspørgsel på ens produkt, men uden man har mulighed for at efterkomme den. Jeg vil tro, at det kan medføre betydelig økonomisk tab på den lange bane, fordi nyhedsværdien på en konsol falder jo længere tid, der går. Derfor tænker jeg, at det må være bedre først at udgive et nyt produkt, når man har mulighed for at følge lidt bedre med bestillingerne Smiley.