Minecraft fejrer 15 års ...

Suika Game får ny multip...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Launch køb

ChiCkenEL
ChiCkenEL

820
Offline
Level: 6 (Cucco)

1
1ups givet

Skrevet 11-01-2024 13:24 - Redigeret 12-01-2024 19:28

Jeg har netop hørt afsnittet nr 120 af vores alle sammens N-Cast. I dette asnit slutter Anne, Mark og Niklas af med, at snakke om køb af launch produkter, Nintendo wii/Switch.

https://n-club.dk/podcast/n-cast-120-en-ny-aera-for-pokemon/

Så jeg fik inspirationen til at oprette dette indlæg, for jeg synes det kunne være sjovt at høre nogle af jeres unikke historier også.

Så fortæl gerne jeres historier når i har købt konsoller og spil på udgivelses dagen.

Kun to konsoller har jeg selv købt på udgivelses dagen, det er Wii og Switch.

Nintendo Wii
Da Wii'en var på vej, ente jeg ikke mange der regnede med de skulle have den. Men havde en rigtig god ven, der lige som mig selv, skulle have den. Vi kendte begge to Flemming, ejeren af den lokale Fætter BR butik, da vi havde nogle fælles fritidsinteresser og jeg bla var gode venner med hans søn.

Så vi kunne heldigvis få lidt informationer om hvor meget der forventet ville bleve leveret til udgivelsen.
Som så mange andre steder kunne man blive skrevet op på venteliste til købet, vi blev nr 1 og nr 2.
Jeg havde fået en en god del penge fra min farmor, så jeg bar så klar til at investere i nyt udstyr.

Da dagen endelig kom, stod vi uden for butikken og ventede spændt. Dørene blev åbnet og vi skyndte os ind. Men vi kunne i tet finde i butikken. Hurtigt fik vi fat i Flemming. Han var lidt stresset for de havde kun fået leveret alt til wii, konsoller, spil tilbehør om aftenen dagen før, så intet havde de kunne nå at pakke ud endnu.
Hurtigt fik Flemming fremskaffet både konsollerne, controllers og de Zelda spil vi havde reserveret. Han snakkede om det var godt vi havde været tidligt ude og skrive os op, for der var slet ikke nok maskiner til alle. De havde kun fået leveret ca 10 maskiner, og der var en lang venteliste.
Så poser og tasker blev pakket, og så skyndte vi os hjem til min ven der boede ikke lagt der fra, hvor vi fik spillet hele dagen på hans maskine.
Om aftenen kunne jeg så cykle hjem, sætte min egen op og selv sidde hele aftenen, klosteret til skærmen.
Samtidigt med jeg skrev og snakkede med andre fra en side side der den gang hed N-Gamez som mange af os fra crewet kommer fra.

Nintendo Switch
Med Nintendo Switch var jeg kun heldig at jeg fik den. Jeg havde reserveret en igennem mit arbejde i Elgiganten.
Men få dage inden, væltede det ind med regninger som vi slet ikke havde forudset. Så opsparingen jeg havde samlet sammen til maskine og spil var væk. Bare 3 dage inden udgivelsen måtte jeg tage et valg, og opgav min reserverede maskine samt zelda for at betale regninger.
Jeg var ret øv over det. Nu havde jeg glædet mig så meget, alt var planlagt, vi var nogle stykker der skulle spille sammen, og nu havde jeg ingen maskine.

Dagen kom, maskinen kom i handlen, men ingen til mig. Lige siden jeg flyttede hjemmefra, har min far altid haft interesse i at finde gode tilbud på spil og konsoller til mig. Jeg skulle selvfølgelig selv betale, men hvis han så noget, ringede han altid. Han vidste hvornår de nye maskiner og spil jeg ville have kom, for han spurgte mig altid, og han huskede det, så han kunne ringe og høre om jeg havde fået købt det.

Og lige som alle tidligere gange, så fik jeg et opkald, mens jeg dog var på arbejde. Han spørger om jeg har fået købt maskinen for han viste jeg havde reserveret den. Men nej.
Jeg fortalte ham historien om jeg havde måtte opgive købet og betale mine regninger. Han synes det var rigtig ærgerligt, men var også glad for at jeg havde valgt som jeg havde.

Efter vi havde snakket lidt, spørger han mig, hvis han overføre penge til min konto, kan du så stadig kunne købe maskine og spil. Jeg bliver helt paf. Jeg har fulgt saget hele dagen i elgigantens butikker, har holdt øje med alle butikkerne. Og han se maskine og spil bare bliver udsolgt på stribe.

Jeg siger til ham, jeg er nødt til af få fat i nogle kontakter ide i butikkerne. Jeg arbejde nemlig ikke i butik, men som hjælper til butikkerne. Efter lidt tid kan jeg imod alt forventning ringe tilbage til ham.
Der er et eneste Zelda BOTW tilbage i den butik jeg bor lige ved siden af, da en havde fået reserveret to stk og kun skulle have et, og der er 2-3 maskiner tilbage, som er ved at blive solgt. Jeg får lavet en reservation på både spil og maskine og så snart jeg havde fri var det ud i bilen og så fik den ellers hvad den kunne trække på motorvejen.

Jeg havde sent fri, og skulle nå til butikken inden de lukkede. Med ca 15-20 min inden luk, når jeg frem hiver fat i min gamle kollegae og han finder det frem til mig han har reserveret.

Der var intet at tage fejl af da jeg gik fra butikken med det største smil.
En glad dreng, der mod alle forventninger først mistede maskine og spil, ikke forventede at få det. Men endte ud med en helt uvirkelig dag og en lang lang nat foran tvet.

Nintendo Switch ● 1527-0927-6978
Xbox Live ● LL ChiCkenEL LL
Steam ● ChiCkenEL
Epic Games ● ChiCkenEL
  Madskimo
  Madskimo

  1872
  Offline
  Level: 11 (Octorok)

  1
  1ups givet

  #1 - Skrevet 11-01-2024 15:04

  Hvad med du selv byder ind med noget indhold inden du forventer andre gør det? Smiley


  ChiCkenEL
  ChiCkenEL

  820
  Offline
  Level: 6 (Cucco)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 12-01-2024 01:55

  Var på arbejde og frokostpausen var ved at slutte. Så har ikke selv kunne nå at skrive. Så jeg tænkte nu ville jeg blot starte emnet op 😊
  Regner med selv at skrive med wii og Switch.

  Men bliver først "i morgen". Klokke er for mange lige nu.


  ChiCkenEL
  ChiCkenEL

  820
  Offline
  Level: 6 (Cucco)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 12-01-2024 19:29

  Så fik jeg mine to historier tilføjet, håber andre vil dele deres.


  JOEP
  JOEP

  74883
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  1
  1ups givet

  #4 - Skrevet 14-01-2024 20:21 - Redigeret 14-01-2024 20:22

  Jeg har ikke rigtig nogen spændende historier. GameCube købte jeg på launch, og den gik jeg bare op i den nærmeste legetøjsbutik og købte, for jeg havde sparet op til den (og fik lidt hjælp af min far, var trods alt kun 14 år gammel). Købte den med Luigi's Mansion, men det blev hurtigt lidt kedeligt, så fik også hurtigt Sonic Adventure 2 Battle og sidenhen Super Smash Bros. Melee og en ekstra controller.

  Min Wii købte jeg lidt på samme måde, men her gik jeg på handelsskolen. Jeg havde forudbestilt den, og havde den fredag i december lånt min fars bil til skole. Klokken 8.30 gik jeg fra timen, tog bilen ned til legetøjsbutikken og hentede min Wii sammen med Twilight Princess. Kom tilbage til skolen og fortsatte med opgaverne i International Økonomi - min lærer spurgte, hvor jeg havde været, men jeg svarede bare, at jeg havde lidt vrøvl med maven. Så var der ikke flere spørgsmål på dén front. Smiley

  Switch... købte jeg ikke på udgivelsesdatoen, men fik den i fødselsdagsgave et par uger efter. Jeg havde egentlig forudbestilt den, men konen blev sur og sagde, at jeg skulle vente til jeg havde afleveret min master-opgaver (her var jeg i gang med at tage en master i software-udvikling på IT Universitetet). Så afbestilte. Da jeg så blev 30 et par uger efter overraskede hun mig med den, mens min ven kom med Breath of the Wild. Samme dag modtog vi også en helt ny bil, så var en ret vild dag på indkøbsfronten. Smiley (Master-opgaven blev også afleveret et par måneder senere.)