KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spiller dine forældre med dig?

Sillyyy
Sillyyy

3254
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

Skrevet 20-12-2015 13:27

Jeg så en streamer på Twitch.tv der snakkede om sin familie, at hendes søskende og forældre er gamere. Hun spiller tit med hendes far eller mor, men de spiller også alene hvis de har tiden til det. Hvor meget 'gaming' er der i din familie?

Jeg har en storebror der gamer og tidligere spillede vi sammen, men desværre gør vi ikke det mere. Men han spiller tit PC alene. Min far eller mor har desværre aldrig været gamere. Enkelte gange lånte min mor min Gameboy og spillede Mario, og den første og eneste gang jeg spillede med min far, var Wii Sports for mange år siden.

Men det kunne være vildt fedt at have en familie, hvor vi alle havde gaming som hobby. Hvad med jer? :3

  Aneira
  Aneira

  574
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 20-12-2015 13:32

  Hvis forældrene er født i '75 eller senere, så er der en fair chance for at de er gamere. Er de født tidligere, så er det meget usandsynligt.


  LinkTheWindWaker
  LinkTheWindWaker

  3067
  Offline
  Level: 22 (Ice Keese)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 20-12-2015 13:50

  Sidste gang min mor "rigtig" spillede var Mario Kart 64. Har sidenhen vist hende NintendoLand, Splatoon og The Stanley Parable, men det gik knap så godt. Dog var iOS-spillet Monument Valley en stor success. Kan varmt anbefale det til at vise ikke-gamere, hvad spilmediet også kan byde på.


  Danish
  Danish

  330
  Offline
  Level: 6 (Cucco)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 20-12-2015 13:57

  Min far lærte mig stort set at spille MK64. Jeg spillede det meget - og min passion smittede af på ham, så han blev også hooked. Jeg var rimelig til det, men han fortalte mig hvordan jeg skulle tage svingene rigtigt, og hvornår det kom til min fordel at bruge diverse items Smiley Så jeg blev bedre. Han tæskede mig med lethed i Double Dash Smiley Desværre kan vi ikke dyste mere, da han sidste år fik en blodprop - og nu er lam i venstre arm Smiley Han lærte mig også Mario Golf! Smiley


  Rockarina
  Rockarina

  152
  Offline
  Level: 31 (ChuChu)

  1
  1ups givet

  #4 - Skrevet 20-12-2015 15:11

  Min mor spillede rigtig meget med mig og min storebror da vi var små. Det var i Nes'ens tid. Da vi fik Snes spillede hun også med os, men vi blev hurtigt meget bedre end hende, så tilsidst kunne hun kun være med på de første par verdener, og så udgik hun fordi hun ikke længere kunne finde ud af det Smiley idag spiller hun kun på sin ipad -.-'

  Min far var mest den person som gerne ville have vi sparede op til nye spil og konsoller, eller at vi ønskede os det til jul og fødselsdage. Normalt ville han aldrig køre os i f.eks toys R us for at kigge på legetøj, men en dag efter jeg havde haft fødselsdag (havde fået penge), der nævnte jeg at jeg egentlig godt kunne tænke mig den dengang helt nye gameboy pocket. Det skulle jeg ikke nævne to gange. Min far sagde til min mor, "vi kører lige til Randers. Karina skal ha den nye gameboy". Og så var vi ellers ude af døren Smiley

  Min storebror spillede hovedsageligt Mario spil, hvor imod jeg begyndte at favne lidt bredere. Jeg ville bare prøve så mange forskellige spil som muligt. Min bror havde super nintendoen, og en supergameboy så vi kunne spille mine gameboy spil på den. Jeg havde et Asterix spil, som jeg havde købt af min bror for en halv æske toffifee fordi han ikke gad det (han kunne ikke komme forbi en snebane). Men da jeg fik det gik jeg igang med at spille på min gameboy (jeg havde nemlig en idé til hvordan man kom videre), og hurtigt kom jeg forbi det sted min bror ikke kunne. Så blev han helt vild, og spurgte om ikke vi skulle spille det på super nintendoen Smiley det var ret fedt, at jeg pludselig var bedre til et spil end min storebror som alle altid roste fordi han var "god" til Mario.

  Siden barndommen gik vi så i hver vores retning ang spil verdenen. Min lillebror gik over til Xbox, min storebror spillede en smule PlayStation da han var teenager, og jeg beholdt nintendo som altid har haft en særlig plads i mit hjerte. I lang tid efter vi var blevet voksne hånede min storebror mig for stadig at spille nintendo, som han mente var for børn. Lige indtil super Mario maker udkom (vidste her var min chance for at omvende ham). Jeg tog min wii u med ned til ham, og lod ham spille Mario, som han elskede. Og den næste mange dage skrev han til mig, om ikke jeg kom ned med min wii u igen så vi ku spille. Men jeg havde jo også ting jeg skulle ha gjort, så kunne ikke rende derned med konsol og kabler hver anden dag. Tilsidst blev han så træt af at han ikke kunne spille, at han selv gik ud og købte en wii u - så nu er han tilbage på nintendo vognen igen Smiley
  Hvis jeg engang selv får børn, vil jeg også introduksere dem til spil verdenen.


  seb_gbk
  seb_gbk

  172
  Offline
  Level: 16 (Space Pirate)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 20-12-2015 15:51

  Ikke det der ligner. Jeg har ingen søskende, og mine forældre er ikke voldsomt begejstrede for hele spilverdenen, og at jeg bruger så meget tid på det, som jeg nu en gang gør. Både min mor og far har på sin vis gjort lidt, for mange mange år siden, men det var nu mest for at hjælpe mig, for eksempel med at oversætte Pokémon ting Smiley Til gengæld har jeg nogle rigtig gode venner som jeg deler interessen med, så jeg kan bestemt ikke klage.


  BamBamthePyro
  BamBamthePyro

  12
  Offline
  Level: 17 (Deku Baba)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 21-12-2015 11:05

  På et tidspunkt spiller jeg Nintendo med min far. Det var en stykke tid siden.
  Men, Jeg har små børn og planlægger at spille sammen med dem.
  ThePatrickBay
  ThePatrickBay

  8297
  Online
  Level: 33 (Hammer Bro)

  0
  1ups givet

  #7 - Skrevet 21-12-2015 21:14

  Da jeg var mindre, spillede jeg ofte spil med min far. Det var vel til jeg var 10-11 år. Efterfølgende er det kun meget sjældent, han har haft lyst til at spille noget spil, men en gang i mellem mens jeg stadig boede hjemme spillede vi Call of Duty multiplayer på PS3 og skiftedes efter hver kamp. Han kigger stadig gerne på, hvis man sidder og spiller et spil, men han har ikke lyst til selv at være med.

  Det er i øvrigt min far, der altid har provided mig og mine søskende med spil og konsoller som små. N64, PS2, PS3 og tilhørende spil har min far altid købt.

  Jeg har spillet mange flere spil med min bror i tidens løb, og når vi begge er hjemme hos mine forældre, så spiller vi stadig mange forskellige spil sammen.


  Park_Triolo
  Park_Triolo

  7
  Offline
  Level: 14 (Inkling)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 22-12-2015 07:23

  Min far på 82 sad forleden med min datters New 3DS og hyggede sig, og jan er faktisk meget imponeret over hvor flotte soil er nu om dage. For nogle år siden spillede han ekstremt meget Tetris og var tilmed hamrende god til det. Smiley

  Ellers er det mig der spiller meget med min datter på 10... hun er ret hård i spil som Tekken på WiiU. Smiley


  JOEP
  JOEP

  76226
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  6
  1ups givet

  #9 - Skrevet 01-11-2019 13:34

  Lidt et omvendt indlæg her, for nu svarer jeg lidt på min søns vegne:

  Min søn på godt to år (2 år og 4 måneder nu) er blevet meget interesseret i min Switch. For en uges tid siden fandt jeg ham siddende i sofaen med den i skødet i lidt samme stilling, som når jeg selv sidder med den. Jeg var ikke helt tryg ved det, men han havde passet fint på den.
  Hidtil har han holdt sig til at være interesseret i controllerne, og jeg har givet ham en gammel Xbox 360-controller, som han kan lege lidt med, men det er ikke nok længere. Så her til morgen tændte jeg for Mario Kart 8 Deluxe, satte et 2-player ræs op og gav ham en controller, så han selv kunne styre - jeg satte auto-accelerate og steering assist på, og så gik det faktisk fint. Han kørte meget i ring, men kunne godt forstå konceptet med at styre noget på en skærm via en controller.

  Jeg tror, vi nok skal få det sjovt sammen om nogle år. Smiley


  Park_Triolo
  Park_Triolo

  7
  Offline
  Level: 14 (Inkling)

  3
  1ups givet

  #10 - Skrevet 01-11-2019 16:00

  Hvis forældrene er født i '75 eller senere, så er der en fair chance for at de er gamere. Er de født tidligere, så er det meget usandsynligt.  Ahem... hehehehe... jeg er fra 1968 og jeg gamer HVER dag og har gjort det siden slutningen af 70'erne. Nogle af mine venner fra '73 og '69 gamer også... og så er der min far på snart 87. Han var nødt til at stoppe med at spille sin håndholdte Tetris, da han havde fået max. point. Smiley


  Krisp
  Krisp

  1628
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #11 - Skrevet 04-11-2019 07:53

  #9: Min datter på 5 år gennemskuer desværre hurtigt at hun ikke behøver at styre, fordi den står på "auto pilot", så det ender altid med at hun bare sidder stille med controlleren og kigger på skærmen. Smiley.

  Det er knap så spændende.