KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertLEGO Horizon Adventures u...

KuvertN-cast #234: Dommen over ...

KuvertCrow Country kommer til S...

KuvertLanceringstrailer for Wor...

KuvertN-club Streams: Uge 39

KuvertTales of the Shire: A The...

KuvertRugrats: Adventures in Ga...

KuvertTo nye figurer udgivet ti...

KuvertLevel-5 annoncerer Holy H...

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSonic

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertF-Zero 99

KuvertDit seneste køb

KuvertXenoblade Chronicles 3

KuvertPokémon Unite

KuvertNintendo Switch

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Pokemon Fire Red

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Super Mario Galaxy Theorizing Thread

Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

Skrevet 30-09-2011 23:58 - Redigeret 01-10-2011 02:00

Jeg ved godt, at denne tråd er mega dum. Men jeg kedede mig lidt, og tænkte at jeg lige så godt kunne poste dette.

Var jeg den eneste, der opfattede Rosalinas tale i slutningen af Super Mario Galaxy som en cliffhanger til Super Mario Galaxy 2?

When stars die, they turn to stardust and scatter across the cosmos. Eventually, that stardust reforms to create a new star... And so the cycle of life continues. But the cycle never repeats itself in quite the same way... So...you'll see.

Som bekendt smadrede Bowser jo hele universet, eller, det så i hvert fald ud til at det hele imploderede. Men selvom hele universet forsvandt, vil alting fortsætte ifølge Rosalina. Så livets cyklus vil gentage sig selv, men ikke på den helt samme måde.

Ergo var Super Mario Galaxy 2 planlagt på forhånd. Eller, Galaxy 1.5 var. Galaxy-serien var på forhånd bestemt til at være en serie, man kunne malke. Tankevækkende, I know.

Men dette ville også forklare, hvorfor SMG2's historie minder så meget om 1'eren. Og hvorfor Mario tydeligvis ikke kender Rosalina i SMG2: For han har aldrig mødt hende i sit nye liv! SMG2 foregår i et nyt univers, der blev skabt efter at Bowser havde smadret det gamle. Dvs. at alle de levels, worlds og fjender vi engang kendte er borte - de er erstattet med nye.

Tingene gentager sig - men de vil aldrig blive det helt samme igen. En meget sigende sætning - især når man tænker på, hvordan Nintendo anskuer deres spil- og konsoludvikling.

De vil aldrig lave de samme produkter, fordi det er kedeligt. De finder ingen tilfredsstillelse i, at lave det samme igen og igen, fordi det er kedeligt. Dette lyder måske ironisk, når man tænker på at de lavede en 2'er til Super Mario Galaxy. Men det var blot for at understrege, at Nintendo vil skabe en ILLUSION hos deres kunder om, at de stadigvæk laver Mario-spil, og udbygger serien, men det de i VIRKELIGHEDEN GØR, er at lave nye spil, der nok ligner, men aldrig bliver helt de samme som de gamle.

Så Super Mario Galaxy-serien LIGNER måske Super Mario Bros., ligesom Super Mario Galaxy 2 LIGNER Super Mario Galaxy. Men det er to forskellige ting.

Jeg håber I kan se hvad Nintendo gør her - de prøver at retfærdiggøre, at de svigter deres fans. Rosalina er ikke blot en figur, der styrer Kometobservatoriet i SMG - hun er Nintendos gudefigur, der overvåger Nintendo-universet, og sørger for at der bliver født nye stjerner (læs: gimmicks), så Nintendo kan udvide og udforske et univers, fyldt med nye, spændende ting, i stedet for at fokusere på det mest jordnære.

Der er meget mere i Super Mario Galaxy, end folk går og tror... Det er Miyamotos livsfilosofi, der syrer igennem spillets dialoger og budskaber. Jeg er sikker på, at historiebogen i SMG også vil underbygge mine påstande, på en meget rationel måde, men det må vi tage en anden dag.

For nu kan vi konkludere: Rosalina er en metafor for Nintendos uhåndterbare og vilde kreativitet.


(hun har endda en tryllestav)

hvem der bare have penge...
Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 03-10-2011 17:18

Vent, havde Galaxy den slags baner?


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 03-10-2011 17:18

Så må du jo komme til at elske det der 3D Mario Land. Smiley


stelzig
stelzig

5110
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 03-10-2011 17:20 - Redigeret 03-10-2011 17:25

Jonas: Ja det vil jeg mene. Kan da huske en af de baner i galaxy 2 også var med i det første galaxy og et par af dem i galaxy 2 minder fuldstændig om den type jeg snakker om i sunshine.

Nick: Hvorfor? Af hvad jeg har set virker det da til at være et ganske almindelig mario bare med lidt mere 2D-ish gameplay. Enig i at den type baner jeg efterspørger minder mere 2D mario end andet 3D mario, men ved ikke om jeg synes 3D land har vist noget der ligner den slags baner endnu =/ (dog synes jeg det ser godt ud! Lige på nær at han stadig er langsom... Men så heldigvis kan løbe... Med en løbeknap -_-)

Edit: Denne bane jeg tænker på, jonas: http://www.youtube.com/watch?v=jNXqsba9QXE
Fik et deja vu som sagde at den også ved med i det originale galaxy. Dog muligt jeg husker forkert, men er nu ret sikker på at spillet havde den slags baner.


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 03-10-2011 18:03

jeg kunne godt lide den bane i Galaxy 2, hvor man spillede en bane fra Mario 64 :]