Årets pakkeleg er i gang

Koa and the Five Pirates ...

Se anden trailer for The ...

Anden trailer til The Sup...

Gør klar til årets pakk...

Black Friday-udsalg annon...

Få et indblik i kampene ...

Pokémon Scarlet og Viole...

Lanceringstrailer for Jus...

Golf kommer til Nintendo ...

Pokémon Scarlet & Violet

Sonic Frontiers

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Game Boy spil til 6 årig

Splatoon 3

Mario Kart 8 Deluxe

Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Engage

Nintendo Switch

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Metroid Prime 4

JOEP
JOEP

59262
Online
Level: 49 (Shy Guy)

0
1ups givet

Skrevet 08-03-2019 18:03Udvikler: Retro Studios
Udgiver: Nintendo
Platform: Switch
Størrelse: intet annonceret
DLC: intet annonceret
Amiibo: intet annonceret
Dato: 20xx
Genre: Metroid
Antal spillere: intet annonceret
Online: intet annonceret
Controls: Pro Controller, JoyCons, enkelt JoyCon
Demo: Nej
Anmeldelse: Ikke udkommet
Pris (eShop): ukendt kr.

Et nyt spil i den kritikerroste Metroid Prime-serie er under udvikling til Nintendo Switch.

"Metroid Prime 4 vender tilbage til det originale Metroid Primes eventyrrødder i førsteperson og introducerer en helt ny historie, som knytter hændelserne i Metroid Prime-universet sammen og tager historien i nye retninger," kan serien producent Kensuke Tanabe fortælle. Tanabe leder projektet sammen med et nyt, talentfuldt udviklingsteam og de arbejder hårdt for at bringe den rette action, isolation og udforskning fra Metroid Prime-universet til live på Nintendo Switch.


Trailere:
Annoncering:Udviklingen startet forfra:  Andreas Tarding
  Andreas Tarding

  5817
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 08-03-2019 22:07

  Min interesse i projektet her, er egentligt næsten blevet forstørret på længere sigt, af den ene årsag, at der tydeligvis allerede er en omfattende historie at fortælle - om udviklingen selv, udelukkende.

  Det lader ikke rigtigt til at ske normalt, for spil, der er udviklet internt i de japanske huse - som jo var tilfældet først, med Bandai-Namco her - at der slipper mange indgående detaljer ud, om spillenes udvikling. Det skyldes vel antageligvis bare, at de japanske firmaer simpelthen har kontrol nok over, hvad selv tidligere ansatte, kan udtale sig om, osv.

  Men det er bare anderledes for Retro Stuidos - der er sluppet rigtigt mange interessante smådetaljer ud, om tilblivelsen af deres tre første Prime-spil, simpelthen primært fra tidligere ansatte. Det forholder sig tilsyneladende sådan, at deres ansatte simpelthen ikke er lige så bundne af NDA'er, eller lign, til at holde munden lukket, efter de bliver opsagt. Måske er det også en kulturel ting, hvor japanere og amerikanere adskiller sig lidt?

  Der er i alt fald en ret god guldmine af informationer, evt. sjældnere indblik i, hvordan også de japanske partnere arbejder, som kan slippe ud på (meget) længere sigt, alene pga. dette her projekt. Spillet i sig selv, er i forvejen en længeresigtet ting - men der er ligesom et "ekstra meta-lag" af forsinkede interessante oplysninger, vi kan risikere at støde på her. Smiley Om - voldhamrende lang tid, måske 5-6 år. Men - jeg har efterhånden trænet mig til, at sætte stor pris på "slow-onset" ting i horisonten, her. Smiley


  DragonTail
  DragonTail

  499
  Offline
  Level: 6 (Cucco)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 10-03-2019 07:17

  ^enig. Og selvom jeg blev skuffet over forsinkelsen på kort sigt blev hypen omkring spillet på længere sigt skruet op. Det kan selvfølgelig blive en ulempe for nu er forventningerne endnu højere til spillet Smiley


  SwitchPlayer99
  SwitchPlayer99

  34
  Offline
  Level: 3 (Koopa-Troopa)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 14-03-2019 22:18

  Det er nok det spil, som jeg ser allermest frem til i øjeblikket Smiley


  Andreas Tarding
  Andreas Tarding

  5817
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  3
  1ups givet

  #4 - Skrevet 02-02-2020 17:37 - Redigeret 02-02-2020 20:01

  Svenske Jhony Ljungstedt, tidligere Art Director hos DICE - der bl.a. har arbejdet på Battlefield V, Mirror’s Edge Catalyst, Battlefield 3, Bad Company 2 og Medal of Honor - er nu blevet ansat af Retro Studios.

  Det længerevarende jobopslag om Metroid Prime 4 Art Director, er næsten samtidigt blevet pillet af - så, det er vist noget sandsynligt, at Ljungstedt her, altså er manden, man har fundet til denne rolle.

  Det lader jo umiddelbart til, at Nintendo tager en meget forsigtig "slower, better" tilgang med Metroid - jo både mht. at udskyde, men vist også med, at hyre nogenlunde solide ansatte ind fra industrien. (Det kan vist godt antages, at titlerne på hans CV, alle står relativt stærkt grafisk.)

  Edit: .. De har jo sådan set betalt ham for, ikke bare flytte professionelt fra enorme EA/DICE og deres Frostbite Engine, til Retro og deres in-house teknik - men jo også at flytte personligt fra Stockholm til Austin. De joker vist ikke med Metroid, i hvert fald. Smiley


  martinmartin
  martinmartin

  726
  Online
  Level: 12 (Fire Keese)

  1
  1ups givet

  #5 - Skrevet 03-02-2020 10:06

  Ansættelsen af Jhony Ljungstedt tyder også ret meget på, at Metroid Prime 4 lægger sig i forlængelse af de tidligere Retro Studios' Metroid spil. Jeg havde ellers lidt håbet, at de ville gå til Metroid Prime 4 som med deres genfortolkning af Donkey Kong. Min meget urealistiske drøm om et nyt 2D spil fra Retro er vist lige blevet knust der.

  Det bliver godt nok spændende, når det kommer. Jeg håber at Kenji Yamamoto, som altid nærmest, vender tilbage og lave endnu et sygt godt Metroid soundtrack, som han trods alt har gjort siden Super Metroid. Metroid Prime soundtracket var jo fyldt med bangers.


  Andreas Tarding
  Andreas Tarding

  5817
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  2
  1ups givet

  #6 - Skrevet 18-02-2022 00:09 - Redigeret 18-02-2022 00:26

  "Tråd sidst opdateret: 2 år siden." Smiley

  Vi er mildest talt i den sparsomme ende af teases, med dette her - men, som afledt af det ovennævnte, why the heck not! Intet bedre end voldelig info-tørke, og bitte-små dråber teasing -

  Her er nu tale om et opdateret banner på Retro Studios Twitter-profil. Om dette "er noget som helst", eller det bare er noget random Photoshop, de har smidt sammen hurtigt, er jo ikke godt at vide. Men i alt fald:  Der er jo næppe megen tvivl om, at "black box-situationen" har opbygget ret massive mængder potentiel hype om spillet. Så - at de lægger noget som helst konkret på nettet, tvivler jeg meget stærkt på, er nogen form for tilfælde. Smiley


  JOEP
  JOEP

  59262
  Online
  Level: 49 (Shy Guy)

  2
  1ups givet

  #7 - Skrevet 18-02-2022 09:48

  Utroligt, hvor lidt tease der skal til, før folk går helt amok omkring denne titel. Men det er nu også næsten fem år siden, vi hørte om spillets eksistens, der må da komme noget. Gætter på, at vi får første trailer til E3 i år...


  ChiCkenEL
  ChiCkenEL

  397
  Offline
  Level: 6 (Cucco)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 18-02-2022 22:11

  Spændende Smiley
  Glæder mig i hvert fald til nr 4 det er helt sikkert. Fik Dread i julegave, men har ikke haft tid og overskud til at komme i gang endnu. Men der er også ved at blive gjort klar til min WiiU i stuen, da jeg gerne vil i gang med Prime 1, 2 og 3 igen.


  Andreas Tarding
  Andreas Tarding

  5817
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  2
  1ups givet

  #9 - Skrevet 19-02-2022 10:00 - Redigeret 19-02-2022 10:10

  Jeg satser personligt på, at her er tale om bevidst black box-marketing på dét her tidspunkt. (3 år siden, den “nye udgave” blev startet op, og dér var der jo allerede 2 år gammelt materiale til rådighed, de har kunnet genbruge.) De har jo også eksperimenteret med viral internet hype i de senere år.

  Som du siger, JOEP, 5 år inde - der skal vel helst komme noget afkast fra de udviklingstimer snart, det begynder nok at brænde lidt i investeringen. Skru maksimalt op for moderne guerilla internet hype metoder. Smiley

  Bethesda gør det jo f.eks. også med Starfield - det spil er 8 måneder fra release, og man har stadig intet set, lol. (De har dog fremvist lidt in-engine grafik, artwork, og haft Todd Howard til at fable lidt - så ikke helt det samme, men stilen ligner)

  Det skulle ikke overraske mig, at de fortsatte stilen til E3 - og slet ikke viser en pind, og lige lægger et par billeder af grillmad på deres Twitter. Smiley

  (Alternativt er det slet ikke bevidst - og udviklingen sejler fuldkomment i helvede, og denne titel er Holiday 2024. Smiley )