LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Banning af fiction

CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

Skrevet 20-06-2007 17:54

Jeg kunne godt ovenpå alt den her diskution omkring Manhun 2 tænke mig at spørge jer om hva i syntes om det at banne fictionelt materialle.

for mit tilfælde syntes jeg at det er dumt at sige at nogen vil blive inspireret af spillet. for det vil der ALTID være. spil, film, musik you name it. hvis personen der spiller dem er sindsyg i hoved så kan han jo altid finde på at udleve et spil i virkeligheden

så længe noget er 100% fiction og ingen kommer til skade syntes jeg det er HELT op til køberen om de vil eje eller spille det. hvis fiction skal bannes bør det jo også være ulovligt at tænke visse tanker.

men hva syntes i. hvor går grænsen. og er der overhoved en.

Gamer, Nerd, Bronie, it's all good.
ZharO-,,
ZharO-,,

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 20-06-2007 18:00

Citerer lige mig selv

I3r1ng-It-0n skrev:
Jeg har ikke noget umod at manhunt 2 bliver bannet. Jeg har noget imod der er noget overhovedet der bliver bannet. Tingene lavet til folk og hvis folk vil købe det bestemmer de jo selv. Hvis man synes det er frastødende og totalt over alle grænser så holder man bare fingrene fra det. Synes det er latterligt!



Banning er fuldstændig åndsvagt. Fictive ting udøver man ikke medmindre man er syg i hovedet. Fordi jeg er Zelda og Sonic fan prøver jeg sgu da ikke at løbe 110 km/t gennem Taastrup i grønt tøj med sværd og skjold bundet til ryggen Smiley


M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 20-06-2007 18:02

Jeg synes at det er latterligt at banne det... Men der er selvfølgelig en grænse... og da ingen af os har prøvet Manhunt 2 kan vi jo umuligt sige om det burde bannes...

Jeg vil helst se at man selv får muligheden for at bestemme hvad man vil se og høre på sit tv osv. og jeg synes at man burde tage aldersgrænserne mere alvorligt... Problemet er at folk siger at Manhunt 2 også kan være skadelig for voksne... Men vil man virkelig spille det kan man jo altid importere det...

Men jeg bryder mig bestemt ikke om at regeringen skal bestemme hvilke spil vi skal spille...


stelzig
stelzig

4800
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 20-06-2007 18:05 - Redigeret 20-06-2007 18:25

Nu er der jo også noget der hedder at støde folk, men generelt er jeg enig.
Hvad du så gerne vil selv i dit eget hjem kan folk selvfølgelig være ligeglade med og jeg tror heller ikke at du vil blive arresteret for at eje det (fra import). Det er jo mere det med adgangen til spillet er for let for børn.(og her er det altså ikke kun fordi at man kan blive inspireret til at efterligne, men også fordi at yngre kan blive skadet psykisk)


Mads_7
Mads_7

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 21-06-2007 18:00

Jeg har også en skør ide om at banning er en noget overdrevet handling at tage. Der er jo alders begrænsning på spillet, så jeg kan ikke rigtigt se hvor problemet er. Børn under 18 skulle jo alligevel ikke være i stand til at få fingre i det.

Det eneste de kommer af med er vel kun de dumme ekpedienter der ikke kan stave til 18+ eller de forældre der ikke synes at Manhunt er for voldeligt til deres barn. osv..

Hvis de mener at det er så slemt at det også kan skade folk på over 18 år tror jeg det er tid til at få skiftet lidt ud i toppen.


ZharO-,,
ZharO-,,

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 21-06-2007 18:04

@Mads_7; jeg mener vist at den aldergrænse der bliver sat på spil kun er vejledende.. eller er det mig der er helt hen i hampen ?


Snullo
Snullo

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 21-06-2007 18:12

I3r1ng-It-0n skrev:
@Mads_7; jeg mener vist at den aldergrænse der bliver sat på spil kun er vejledende.. eller er det mig der er helt hen i hampen ?



De er ikke vejledende, når det drejer sig om spil med vold i. Hvis butikkerne ikke overholder det, hvilket der er mange, der ikke gør, kan de få en bøde fra forbrugerombudsmanden.


Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 21-06-2007 18:28 - Redigeret 21-06-2007 18:30

folk kan side og spille, se, hører de sygeste ting, jeg er faktisk ligeglad.

Desværre er det bare sådan at folk sjovt nok kan møde hinanden på gaden, og eftersom man ikke har oplysninger på hver enkelt menneske om hvordan de reagere på hvad osv. kan det ske du møder en som har oplevet for meget til at hans hjerne er blevet drejet 180 grader.

mange af jer sidder og siger at "jamen jeg kan godt skelne imellem det" eller "det er jo kun den mindste del som ikke kan skelne imellem virkelighed og en visuel verden" føler i bliver snydt for en god oplevelse, og det er også rigtigt at dem som har interesse i denne slags voldsspil bliver snydt!, men nu er det sådan at man som regering ikke kan se på den enkelte medborger, man bliver nød til at lave regler som gælder for alle og eftersom der er personer der bliver forskruet oppe i hovedet er man nød til at banlyse de værste ting. For det er sku ikke sikkert at psykopat001 kan skelne som jeg kan, eller som CAPTAIN kan eller som en helt 3 kan.

der er sat en grænse, og den grænse er der sikkert blevet stemt om for lang tid tilbage osv. og det må man finde sig i, den bliver ikke sat for at snyde folk eller smide deres glæder væk, men simpelthen for at tage hensyn til hvad der kan ske.

vidste i at der skal være 62% kakao i chokolade før man må kalde det for mørk chokolade? det er der nogen som er uenig i, og andre synes det er for meget.. groft set er det samme princip. her er der bare ikke nogen som bliver plimelim af for meget kakao Smiley


Mads_7
Mads_7

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 21-06-2007 19:26

Som sagt, dem der har nemmest ved at blive sinsyge af spil er de børn, som alligevel ikke må købe dem. Man opnår ikke ret meget ved bare at forvise spillet fra landet. Det er jo nemt at importere, og der er jo flere eupæiske e-butikker man bare kan bestille det igennem. Sikkert også flere brittiske. Jeg tror i hvert fald ikke at banlysning af Manhunt vil nedsætte antallet af mord på et år, men jeg vil heller ikke stille mig helt imod, da jeg på ingen måde er ekspert.

@... Nu har jeg glemt navnene.
Jeg skulle mene at alders grænsen på spil er nogen lunde det samme som ved film, noget i retning af;

-Ikke anfbefalet til børn under 7 == Vejledende
-Forbudt for børn under 16 == Forbud mod at sælge.

Og for anden gang: Jeg er ikke ekspert Smiley


Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 21-06-2007 19:37

jeg tror også børn nemmere bliver påvirket af denne slags ting pga. man som barn hører mere efter hvad de voksne siger, hvad man oplever af ting osv. som ældre har man jo fået en idé om hvordan tingene hænger sammen.

men det ændre ikke på at der stadig findes psykopater over 18 år Smiley og jeg tror ikke at import alene holder salgstallene oppe, men jeg tror så heller ikke på at alene det at man ikke udgiver manhunt for drabstallet til at falde, det er nok først et resultat man ser på længere sigt.


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 21-06-2007 19:43

i aller værste tilfælde kan man gøre produkter meget svære at få fat i. diverse ren straffeattest og sådan.. altså selvom jeg allerede syntes det er at gå for vidt


Mads_7
Mads_7

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 21-06-2007 19:59

Selvfølgelig vil import nok ikke holde salgstal oppe, men jeg tror heller ikke at det er realistisk at satse på at filtrere en masse mentalt syge folk fra ved at banne spillet.

Anyways, det kan jo også vel være at der er andre faktorer der spiller ind, end dem som vi dødelige lige går og snakker om. Nogle regiringer har de sjoveste grunde til alt muligt. Måske til England bare ikke være kendt som et land, hvor der sælges så groteskt voldelige spil. Smiley
Who knows..


Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 21-06-2007 20:06

enig mads_7 der er rigtig meget som spiller ind og faktisk findes der millioner af disse diskutioner, for det er samme princip ang. dansk rap osv.

min holdning til alt det her:

det er ærgeligt at folk mister en titel som de har set frem til (personligt synes jeg ikke manhunt er i min interesse) men jeg synes ikke det dårligt de har valgt som de har, pga. jeg kan godt forstå hvad konsekvenser der kan være ved at slippe det løs.


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 21-06-2007 20:08

de skulle hellere fjerne alle de tåbelige gangsta rappere der er i landet så. e bidrager langt mere til det. i man hun har du da et valg går jeg ud fra


Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 21-06-2007 20:13

enig CAPTAIN det burde der også skæres ned på efter min mening (hold kæft man, jeg lyder som en gammel grå nisse Smiley)


M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 21-06-2007 20:14

Og meget heavy metal, ihvertfald døds metal ligger også op til vold og drab...