Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Batman: Arkham City

AND
AND

532
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 11-09-2012 19:34 - Redigeret 11-09-2012 19:34

Batman: Arkham City er et helt fantastisk spil. Klart et af de aller bedste som jeg har spillet inden for de seneste par år, og derfor synes jeg at det fortjener sin egen tråd Smiley

Jeg har selv netop gennemført spillet i game+ mode, inkl. side missions og alle 440 riddles - det har taget mig et lille års tid, men jeg har også holdt pauser engang imellem. Jeg er umiddelbart en smule skuffet over at man ikke får noget særligt ud af at samle alle riddles - det behøvede ikke være noget stort, men eksempelvis et nyt batman-kostume kunne have været fedt nok. Any ways, så er jeg nu gået i gang med udvidelsen: Harley Quinns Revenge, som er fint nok, men meget scriptet og lineært i forhold til den store åbne verden, som Arkham City ellers præsenterer.

SPOILER
Faktisk troede jeg netop at jeg havde gennemført Harley Quinns Revenge, men spillet sluttede tilsyneladende med at Batman og Quinn bliver sprængt i luften, hvilket tyder på, at jeg nok alligevel er blevet snørret, haha. Herefter startede missionen forfra, så jeg håber nu på, at kunne fremtvinge en anden slutning, ved at spille det igennem en gang til, og så måske tænke mig lidt om, inden jeg går i flæsket på Harley til aller sidst Smiley
SPOILER - slut

Hvad er din oplevelse af Arkham City? Har du prøvet udvidelsen og er der noget som du synes fungerer bedre end andet? Hvordan synes du spillet er, i forhold til originalen Arkham Asylum? Fyr løs Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
  JOEP
  JOEP

  74144
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 11-09-2012 20:05

  Det var, som Arkham Asylum, et rigtigt godt spil, men det led desværre af at være for stort og lidt for åbent, synes jeg. Kampsystemet gjorde det dog ret sjovt og udfordrende, og de udfordringer findes så i ren form i Riddler Challenges, som er ret krævende. Desværre mangler jeg stadig at klare nogle af de længere (dem hvor man skal klare tre missioner lige efter hinanden). En dag skal jeg nok få klaret dem.

  Jeg synes nu også, at belønningen for at få alle Riddler-trophies er noget bedre end i de fleste Nintendo-spil, hvor man tit bare får en ny titelskærm.

  Udvidelsen klarede jeg to gange, men kun for at få achievements. Jeg kan ikke huske det, du nævner, så jeg har nok fået en anden slutning. Generelt var udvidelsen en anelse kedelig og kort, men det var på den anden side rart nok at have et lineært spil i stil med Asylum igen.


  AND
  AND

  532
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 12-09-2012 08:51

  Så du er faktisk mest til de mere lineære spil, JOEP? Kunne du så bedre lide Asylum, end City? Smiley

  Jeg synes helt sikkert også at belønningerne for de enkelte riddler challenges var fede nok - især det artwork man fik, var jeg ret optaget af, men det var sgu lidt en antiklimaks, at der ikke kom et eller andet specielt, når man havde hentet alle 440 challenges hjem.


  JOEP
  JOEP

  74144
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 12-09-2012 12:28

  Hvis stemningen er i top, er jeg ligeglad med, at spillet er lineært, så ja, jeg kan godt lide lineære spil.

  SPOILER

  Er belønningen for at finde alle (eller 400) trofæer ikke, at man finder The Riddler og tæver ham?


  M60dk
  M60dk

  0
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 12-09-2012 12:32

  Jeg glæder mig til endelig at kunne gå i gang med Arkham City. Jeg har lige købt Game Of The Year edition på Steam. Har dog en lille kø af spil (bl.a. Sleeping Dogs og Darksiders 2 - begge er absolut anbefalelsesværdige btw) som jeg gerne vil spille færdigt før jeg går igang.


  AND
  AND

  532
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 12-09-2012 15:25

  @ JOEP - det behøver man ikke alle 440 riddles for at gøre. Hvordan vurderer du så Arkham Asylum vs Arkham City?

  @ M60dk - lyder fedt, og du skal virkelig glæde digSmiley Har du prøvet Arkham Asylum? Ellers vil jeg klart anbefale dig at spille det først.


  JOEP
  JOEP

  74144
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 12-09-2012 15:50

  Så er det vist kun 400 trophies, man behøver for det? De sidste 40 er jo egentlig Catwomans trofæer, som ikke rigtigt tæller med, så vidt jeg husker.

  Jeg synes, Asylum er det bedre spil på mange måder. City er en tand for kompliceret i kampsystemet - der er for mange gadgets - og historien er lidt mere spændende i Asylum, mindes jeg. Og som jeg sagde før, mener jeg, at City på en måde er for åbent for sit eget bedste. Dermed skal det dog ikke være sagt, at City er ringe. For det er edderrøvme sjovt at spille, og historien er trods alt stadig god. Især slutningen slår benene væk under én, og der er så mange fede referencer til Batman-universet.

  Omvendt synes jeg, at Scarecrow-segmenterne fyldte for meget i Asylum.


  AND
  AND

  532
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #7 - Skrevet 13-09-2012 10:05

  SPOILER
  Så fandt jeg ud af, hvorfor slutningen var så underlig, i Harley Quinns Revenge. Hvis man ikke når at desarmere bomberne i slutningen af spillet, så kommer der en lille cutscene, hvor bygningen eksploderer for øjnene af Gordon. Den samme scene er brugt, når man klare spillet - men forlænges med en længere film, som jeg i frustration over at jeg troede at jeg havde tabt, kom til at springe over. Således så jeg kun den samme scene, som når jeg ikke nåede at desarmere bomberne, og troede derfor at jeg havde gjort noget forkert. Lidt forvirrende, må man sige Smiley
  SPOILER - slut


  KJ85
  KJ85

  21409
  Offline
  Level: 58 (Tektite)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 10-10-2012 01:36

  Bliver også launch-spil i Europa, og følgende trailer viser tilføjelser Wii U-versionen:
  AND
  AND

  532
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #9 - Skrevet 10-10-2012 08:26

  To ting:

  1. Damn - de tilføjelser er virkelig i småtingsafdelingen - ud over brugen af kontrolleren til at styre, hvilket jo er selvindlysende, så er der jo reelt set ikke sket andet, end at Batman har fået en ny suit, som gør det nemmere at banke skurkene, og så har de tilsyneladende inkluderet Harley Quinns Revenge, som vi andre i sin tid fik lov at betale ekstra for.

  2. Hvor de oprindelige controls gjorde det ekstremt hurtigt at vælge og bruge Batmans gadgets, ser Wii Upaden desværre ud til at sikre, at det bliver trivielt, voldsomt langsommeligt og omstændigt at bruge gadgets i Wii U-versionen. Det er super ærgerligt, og Rocksteady har da i hvert fald tilsyneladende ikke andre ambitioner med spillet, end at malke et produkt, som helt fortjent har høstet stor anerkendelse for et års tid siden...