Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Glæden ved at samle

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 28-11-2012 19:48 - Redigeret 28-11-2012 21:36



Dead Cheese og jeg har fornyligt diskuteret vores samlinger (hans med videospil og min med tegneserier) og tænkte at vi hellere måtte involvere nogle flere i snakken.

Tråden lægger op til spørgsmål som...

...Hvad samler du på?
...Hvordan ser din samling ud?
...Hvad er din oplevelse af at samle?
...Hvad gør din samling særlig nice?
...Hvilke samleobjekter er på ønskesedlen i øjeblikket?


...og hvad end du selv ønsker at dele om emnet selvfølgelig.

[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 28-11-2012 20:39 - Redigeret 28-11-2012 20:51

Som det nok også fremstår i tegneserietråden samler jeg mest på en tegneserie kaldet "Swamp Thing". Overordnet samler jeg faktisk kun på tegneserier der direkte eller indirekte er forbundne til forfatteren, Alan Moore. Han kendes nok bedst for at have skrevet "Watchmen", "V for Vendetta" og "The League of Extraordinary Gentlemen", der alle er blevet filmatiseret.

Oprindeligt har jeg aldrig været bidt af tegneserier og det var ikke før jeg så den første trailer til Watchmen-filmen for en håndfuld år siden at jeg blev inspireret til at give mig i kast med det. Jeg startede blødt ud med at låne Watchmen på biblioteket og den betog mig meget bl.a. med dens karakterer, temaer, symbolsprog og univers. Kort tid senere købte jeg bogen, "From Hell" af Alan Moore, der er en samling af tegneserier af samme navn og den var også imponerende, men som en helt anden type fortælling. Før eller siden kom jeg i gang med at købe "Swamp Thing", som kan kaldes en utraditionel superhelteserie af Alan Moore. Stemningen, historien, karakterens udvikling og måden den på den ene side var en ret traditionlet struktureret tegneserie og på den anden side var enormt rammebrydende og mind-blowing (for mit vedkommende) sugede mig ind og gjorde det til en af mine yndlingsfortællinger i det hele taget. Jeg startede ud med hardcover-samlinger af historierne og nu er jeg så godt i gang med at skaffe mig samtlige 46 originalhæfter som Moore's forløb med tegneserien varede (jeg mangler nu kun 8). Det er imidlertid et forløb i en serie... D.v.s. at der var Swamp Thing-historier før Alan Moore satte sig for at revolutionere serien og flere af de historier refereres der til af Moore. Sagen/Udfordringen er at langt de fleste af gamle historier ikke kan findes andre steder end i deres originale hæfteform og drevet af min kærlighed til Alan Moore's forløb med serien og for at få en større forståelse for hvad Moore havde at arbejde med da han tog over serien er jeg også gået godt i gang med at samle de originale historier fra før Moore tog over: Ud af 44 historier mangler jeg kun 9 af dem.

På et tidspunkt ønsker jeg også at færdiggøre min samling af Promethea-tegneserier, igen skrevet af Moore, som jeg har en rigtig dejlig stak af de originale hæfter af (der findes 32 + diverse særudgaver) og jeg har så stor tiltro til serien at jeg rent faktisk ikke har læst den endnu og ikke vil gøre det før jeg har hele samlingen. Det fede ved Promethea er at hun i mere en én forstand lever i folks fantasi og bevæger sig igennem en hel masse forskellige stilarter i sit forløb - det er en af grundene til at det er rigtig fedt at have de originale farvestrålende hæfter i stedet for bogsamlingerne. Alle covers kan ses her.

Jeg har også planer om at købe alle numre af Tom Strong på et tidspunkt. Han er en typisk tegneseriehelt i "typiske" tegneserieheltescenarier bortset fra at kvaliteten på flere planer er noget for sig, takket være Moore's evner.

For et par år siden havde jeg ikke drømt om at jeg skulle samle på originale tegneseriehæfter og det er stadig lidt en joke for mig at se mig selv putte dem i plastiklommer og organisere dem i kasser. Til gengæld giver det virkelig en ekstra glæde i mit liv føler jeg. Jeg samler ikke bare for at samle, men fordi jeg er dybt begejstret for Alan Moore's evner som historiefortæller. Det gør mig varm om hjertet og passioneret at bladre igennem min samling og det er fedt at blive inddraget i de historiske aspekter, hvilket man for eksempel kan gøre ved at læse brevkasserne omme bag i hæfterne eller ved at se en reklame for Mario Bros. til Atari i et af hæfterne. Det koster selvfølgelig lidt at udvide samlingen, men i det mindste bliver pengene brugt på noget jeg virkelig sætter pris på Smiley

Måske tager jeg et billede af det på et tidspunkt så jeg kan klaske det op herinde.

Anyway, det var min historie og erfaring med at samle.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 28-11-2012 21:10 - Redigeret 28-11-2012 21:12

Fedt nok at du faktisk lavede en tråd Smiley
Jeg opsummerer lige kort:
Jeg samlet mest videospil og helst de ældre. Jeg kan godt lide at have spillene, både for at spille dem, og for at kunne henvise til dem og få deres kultur med.
Min samling er speciel på flere måder. Jeg kan godt lide at have en hel serie til et spil, men jeg starter altid kronologisk på en serie. Dvs. spillet der først udkommer spiller jeg først. Kun mine favorit spil får lov til at beholde alt. Jeg har omkring 600 spil, og mindst 200 tilbage. De fleste er så blevet smidt ud som barn, da jeg ikke samlede som så. Mange af de andre er lige netop uden kasse da jeg har købt dem brugte. Den anden måde min samling er speciel på er at jeg ved noget om alle spil. Jeg kan sige lidt om dem alle, og fortælle om noget af historien bag ved spillet. Lidt ligsom hvis man læser inde på didyouknowgaming.com , kan jeg give en del viden om spillene. Modsat den nævte side er det mest om spillet, og ikke hemmeligheder ved spillet, selv om jeg også kender dem Smiley

Spil på min ønskesedel? Smiley
Det må næste være nogen Dreamcast klassikere. Jeg har kun 7 spil til den, så jeg kunne godt tænke mig et bredere udvalg. Ellers er jeg lige nu i gang med at få en complet metal gear serie. Ærgerligvis har jeg ikke det første spil og som sagt spillet jeg dem kun kronologisk. Der er dog undtagelser, men det er metal gear ikke en del af.
Castle Vania klaskerene ville jeg også gerne have. Efter at have set en del fra det, må jeg indrømme at det helt klart er noget jeg er gået glip af. Jeg betegner klassikerne som 8 og 16 bit erea spillene, og de gode til Playstation 1. Resten ser ikke videre interessante ud. Måske undtagelsesvis de håndholdte spil, jeg ikke har kigget meget på Smiley

Hvis i vil læse mere om Både Hassus og min samtale om samlinger, kan i se hele samtalen på Hans væg. Et enkelt indlæg fra DKbrony er der også Smiley

Så hvorfor er jeres samlinger gode? Er der nogen der har en lidt mere speciel samling end resten af os? Fyr løs!


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 28-11-2012 23:01

Betegner i jeres digitale spilsamling som noget i samler på?


' Personligt tæller jeg det ikke med i min spilsamling. Jeg føler at jeg har det, og kan bruge det, men i den digitale form har jeg ikke rigtig nogen virkelig ejer fornemmelse af spillet.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 28-11-2012 23:11

Jeg tror jeg ser mine digitale spil mere som et "udvalg" jeg har til rådighed end en samling. Når det er sagt er jeg virkelig glad for alt det gejl jeg har tilgængeligt på min 3DS - over 70 spil (mange af dem klassiske Nintendo-spil), demoer, et tegneprogram, 3D-trailere og andet. Hvis Nintendo sørgede for at man kunne have en konto, hvorpå alle ens erhvervede Virtual Console-spil eksisterede, som man så kunne overføre fra system til system ville jeg være mere tilbøjelig til at kalde det en samling.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 28-11-2012 23:49

Har du det også sådan med tegneserier på f.eks. Marvels tjeneste tilgængelig fra google play og appstore? (eller disney's tjeneste. Som man nu vurderer det)

Det er jo sådan at det følger med ens konto, men efter min mening går charmen fra tegneserierne fra på den måde. Desuden er lugten af gamle blade komplet fraværende. Måske savner ikke alle den lugt, men den er lidt nostalgisk hvis man har brugt en del timer med at læse anders and klaskkerne, og blade fra dengang Jens lyn var sej.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 30-11-2012 01:43 - Redigeret 30-11-2012 01:45

Forresten, angående Castlevania, så er Dawn of Sorrow et af mine alletiders favorit DS-spil. Det er helt sikkert et køb værd. Symphony of the Night er virkelig også godt og meget muligt det bedste selv uden nostalgiske briller.

Jeg har ikke rodet med tegneserier på iPods of iPads endnu, men jeg har som sådan ikke noget imod konceptet. Prisen skulle dog være betydeligt bedre end den ville være ved køb af hæfter før jeg ville gøre i det (Shajita nævnte en digital tjeneste i tegneserietråden, der kræver 12 kr. for en af de nyere Swamp Thing-historier hvilket ville koste det dobbelte, nemlig 24 kr. hvis jeg købte dem som hæfter i Fantask i København). For mig er papiret i en eller anden forstand en del af mediet og det ville umiddelbart være en skam at undvære det synes jeg. Ideen om at man kan holde selve historien i hænderne, udstille den på sin hylle, klippe sider ud og hænge dem op (selv om man nok sjældent ville gå så vidt) og se samlingen i fysisk manifestation kan jeg rigtig godt lide. Der er klart aspekter ved hæfter jeg ville være ked af at undvære (at jeg som sagt begyndte at samle på hæfterne til trods for at jeg allerede ejede alle Swamp Thing-historierne i 6 flotte hardcover-samlinger siger måske lidt om min glæde ved hæfter). I det store hele handler mediet selvfølgelig om tegningerne, historierne, kompositionen og andre ting, der sagten kan overføres til en skærm. Derfor er jeg alligevel åben for konceptet og prisbesparelsen lyder helt sikkert ikke dårligt, hvis alt man ønsker er en god historie med nogle tilhørende billeder.

Det er en ret imponerende mængde spil du har hamstret dig Smiley Hvad får dig til at blive ved med at ville samle på gamle spil? Jeg tænker lidt, hvad føler du selv at du opnår med det, hvis jeg må være så ubehøvlet at spørge.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 30-11-2012 09:17 - Redigeret 30-11-2012 09:20

Hassus skrev:
Det er en ret imponerende mængde spil du har hamstret dig Smiley Hvad får dig til at blive ved med at ville samle på gamle spil? Jeg tænker lidt, hvad føler du selv at du opnår med det, hvis jeg må være så ubehøvlet at spørge.


Faktisk er den langt fra så stor som folk der normalt siger at de samler.
Jeg køber spil jeg regner med at få glæde af før eller siden. Pris er også en vigtig faktor.
Det der får mig til at samle var nok at jeg elskede at bruge tid på det.
Nu samler jeg mest fordi at jeg godt kan lide min samling. Jeg kan godt lide at lege rundt med samlingen. Det er ligsom blevet en del af mig. Det er lidt svært at forklare.

Jeg bruger mange af mine penge på det, men jeg ser det som en investering, jeg kan indløse til en gevindst i sidste ende.
Uden download spil og computer spil, har jeg optalt 515 spil, uden min PS2 samling, som er på ca. 110 spil.
Igennem alle år har jeg brugt kr. 26.554,32 på spil alene. Det har så en værdi af 41.864,69 kr. (vurderet ud fra laveste amazon eller ebay vare tilgængelig i tilsvarende stand; f.eks. er der taget hensyn til manglende kasser, ridser og ligende). Så hvis jeg solgte min samling enkeltvis er det en mulig fortjeneste på kr. 15.310,37 eller 58%.
De gennemsnitlige antal penge jeg har brugt pr spil er kr. 51,56, og den gennemsnitlige værdi pr spil er kr. 81,29.

Jeg har ikke lavet en statistik over konsoller, men over mine computer spil har jeg. Der har jeg brugt kr. 558,00 pr spil, og værdien er anslået til kr. 2.692,00. Men samlingen er så også kun på 61 spil. Igen er download spil ikke talt med, samt spil der ikke kan geninstalleres/genbruges, hvilket ville have gjort salg overflødigt, og dermed også analysen. i øvrigt er der en fortjente der på 382%.
Nu vil jeg ikke gå i detaljer, men Commodore er den maskine der har været mest lønsom at samle på. Der er en mulig fortjeneste på 1419% blandt 38 spil, med en samlet værdi på kr. 2.779,57.
Den eneste konsol jeg har tabt penge på er GBC. Der er et tab på 28% blandt 17 spil. Jeg har brugt kr. 1.001,15 på spillene, og de har en anslået værdi på kr. 716,00.

Efter alt den overflødige statistik har du vel en idé om at jeg godt kan lide at gå op i samlingen på en økonomisk måde også. Jeg kan huske hvad jeg har givet for næsten alle mine spil, samt hvor og hvornår jeg har købt dem. Jeg tror der er rimelig overflødigt, men det er vel smart på en eller anden måde. Tror jeg...
Det er også lang tid siden jeg decideret har begyndt at opsøge en titel jeg gerne vil have. Tror det var Kingdom Hearts til GBA jeg købte af en bruger på n-club.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 30-11-2012 17:34

Det var heller ikke en lille fortjeneste. Gudskelov for gamle ting andre vil købe, hehe. Sidder du så med planer om at sælge dem på et bestemt tidspunkt eller vil du vente til du en dag evt. får brug for nogle ekstra penge? Jeg ville nok selv nyde dem så længe jeg kunne velvidende om at jeg sad inde med noget der var penge værd hvis jeg skulle få brug for det.

Tegneserier er lidt et andet spil tror jeg, m.h.t. hvad de er værd. På den ene side er langt de fleste tegneserier ikke meget værd, men i blandt dem er der nogen der er ekstremt meget værd fordi de har symbolsk eller historisk betydning. Det første blad med Superman i god stand er flere millioner kroner værd f.eks. Bladet hvor Swamp Thing gjorde sin debut kan svinge meget i pris afhængigt af kvaliteten - jeg har set det til 10.000 kr. og jeg har set det til knap 1.000 kr. De første 10-13 numre er også bemærkelsesværdigt dyrere, da det var det oprindelige team, der lavede dem - heldigvis er alle de dyreste blade at finde i en samling kaldet Roots of the Swamp Thing som jeg har købt, så hvad de angår har jeg ikke planer om at købe originalerne lige foreløbigt.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 30-11-2012 20:05

Jeg har faktisk ikke tænkt mig at sælge det. Jeg ville bare have skrevet det op, mens jeg havde og kunne huske informationerne endnu.
Normalt så falder værdien af spil i lang tid, hvorefter nogen får en fast lavpris i rigtig mange år, og andre får en rimelig høj værdi, og de færreste overstiger lancerings pris. Af de spil har jeg kun ganske få. 2-4 spil. 2 er af de spil er jeg ikke lige bevist om de seneste priser der er.
De fleste spil har jeg bare købt på de rigtige tidspunkter. I den periode hvor prisen har været lavest. Eller i hvert fald deromkring.

Hvis jeg faktisk kommer til at mangle penge, kunne jeg godt finde på at begynde at sælge nogen af spillene, men kun dem jeg ikke vil bruge igen, og som ikke betyder mig noget. F.eks. er Sonic 06 nok det værste spil i verden, men det er så dårligt at det er blevet kultur. Så det er nok et af de spil jeg vil beholde.
Men først ville mine overflødige konsoller ryge. Jeg har en del Commodore maskiner, og mere end 2 skal jeg virkelig ikke bruge. Så jeg kan starte med at sælge 2-3 af dem, og så vurdere om jeg skulle sælge noget andet fra samlingen.
Men nej. Lige nu, og heler ikke da jeg startede på listen, har jeg haft planer om at sælge af min samling. Og dog. Et spil solgte jeg, men det var fordi at en ven virkelig gerne ville have det, og det ikke rigtig interesserede mig. Spillet nåede aldrig ind i min liste over spil. Men det er vidst det eneste spil jeg har solgt. Byttet spil har jeg så en eller 2 gange.

Jeg har endnu ikke gjort det ved alle spil, men nogen spil er DLC pakkerne jeg har købt til gællenede spil talt med i prisen. Jeg har desværre ikke gjort det konsekvent.
Det er så for at se hvor mange penge jeg har brugt på spillet i alt, og ikke bare i butikken. Det vil selvfølgelig ikke have indflydelse på vurderingsprisen.
Jeg skal bare lige have lavet min liste om så det kan indtastes.

Bare sådan for sjov, har du også styr over hvad dine blade er værd? Det er jo alligevel noget helt andet, så det er sikkert ikke særlig spænende at lave en liste over det, men jeg kunne forestille mig at du har fundet ud af det meste når du har prøvet at opdrive bladende.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 01-12-2012 21:18 - Redigeret 01-12-2012 21:28

Jeg ved det ikke. 1.500-2000 kr. for Swamp Thing-samlingen måske. Det er ikke noget jeg går op i.

Til gengæld ved jeg at jeg efter et halvt år nu i følge sælgeren stadig står til at gøre en handel på en yderst sjælden vare med høj symbolsk værdi (ikke mindst for mig selv) til 300kr. Sidst den var at finde på nettet kostede den 3.000kr. Med en mulig salgspris på 1000% af hvad jeg gav for den må jeg indrømme at pengene trods alt alligevel interesserer mig lidt her, men vil betegne det som undtagelsen fremfor reglen. Den symbolske værdi er dog stadig vigtigst for mig. I øvrigt tror jeg næppe den kommer til at falde i pris, hvis jeg passer godt på den, så det er også nice. Nu håber jeg bare sælgeren ikke er fuld af varm luft Smiley

Hvordan klarer du dig m.h.t. plads og din samling? Det lyder som lidt af en bunke du skal opbevare. I modsætning kan næsten alle mine tegneserier være i to ret flade kasser under min reol, hvor de hverken stjæler pladsen eller udsigten. Før lå de lidt i poser indtil tegneserienørden tog over og begyndte at organisere dem i plastlommer og bundter. Det er rart at de ikke fylder det hele synes jeg. Spil må være en væsentlig større udfordring at bakse med kan jeg forestille mig.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 01-12-2012 22:36

Mit fjernsyn er omringet af spil og ellers har jeg 3 mapper og 4 kasser (ca. 1*0,5 meter) der lige nu er gemt lidt væk.
Mit værelse har været utæt, så jeg bor nærmest i en bar vi har i huset. Men jeg sover i et gæsteværelse. Normalt ville mine spil havde haft deres eget lille reol system, hvor jeg viser dem frem. Det så rimeligt godt ud. Men det er bare ærgerligt at det ikke lige kunne blive ved Smiley

Jeg vil gerne have det stående fremme, eller bare dem der er værd at vise frem, men lige nu er det ikke til at komme til.

I øvrigt er mange af kasserne til de spil der er i mapper gemt i nogle andre kasser... Jeg tror det fylder mere end jeg lige går og tænker over... Nå ja. Indtil jeg har et værelse igen så bliver det nok ved med at være rodet. Men når alt er på plads igen, så skal de have deres egen reol igen Smiley


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 02-12-2012 07:42

Jeg elsker at samle. Det er bare svært at forklare, hvad det er, der gør det til en nice ting, men gamere forstår det nok. Det, at jeg altid kan skimme sin hylde igennem efter et spil og sætte det ind i min konsol, betyder meget for mig. Især fordi mange af de ældre spil minder mig om bestemte perioder i mit liv. Det er nostalgisk og bringer minderne frem, og jeg vil helt sikkert også have det sådan med spillene fra denne generation i fremtiden. På denne måde kan man næsten sige, at min samling ikke kun symboliserer video game history, men også min egen livshistorie.

Nogle gange er det også bare fedt at kigge på en æske og tænke: "Det dér, det var et godt spil!" Derfor beholder jeg altid spil, som jeg har nydt at spille. Hvis jeg af en eller anden grund ikke bryder mig om et spil, ender det altid med at blive solgt. Det er dog meget sjældent, at det sker, da jeg ikke bare køber alt, hvad jeg kan finde. Jeg ved altid præcis hvilke titler, jeg leder efter. Af denne grund er min samling ikke nær så stor som mange andre samleres.

Jeg går også kun efter spil fra den femte konsolgeneration og opefter. (PS1, N64 etc.) Dette er endnu et punkt, der gør mig anderledes end den gennemsnitlige samler. Grunden til dette er, at det først var der, jeg virkelig startede med at game. Jeg har derfor ikke det store forhold til konsoller som NES og SNES. Der er dog en håndfuld titler på dem, som jeg virkelig elsker, men de er blevet genudgivet på en senere konsol, som jeg selvfølgelig ejer.

For tiden går jeg efter lidt af hvert - GC, GBA m.m. Jeg har et Word-dokument med spil, som jeg skal skaffe, så det er kun et spørgsmål om tid, før jeg også har dem.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 02-12-2012 10:45

Jeg kan rigtig godt lide din omfatning af at samle. Især den måde du beskriver den.

Jeg syntes det er fint at du kun går efter spil fra 3D generationerne. Er der en bestemt grund til at du ikke vil have spil fra generation 1-4? Fordi du ikke søger nostalgi eller samler glæde ved de spil?
Hvor stor er din samling egentlig?


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 02-12-2012 12:10

Som sagt er det mest fordi, at jeg aldrig ejede konsoller som NES, SNES og Genesis/Mega Drive som barn. Det er lidt ærgerligt, for jeg synes rigtig godt om 2D, sprite-baserede spil. Jeg synes bare ikke, at det giver mening for mig at skaffe disse konsoller nu - især fordi jeg allerede ejer remakes/genudgivelser af mange af de bedste spil på de maskiner. For eksempel har jeg Sega Mega Drive Collection til PS3, som dækker (stort set) hele mit behov for Genesis-spil.

Jeg er ret usikker på, hvor stor min samling er. Der er vel et par hundrede spil. Jeg mangler dog stadig en del old school titler, så den er langt fra "komplet". Jeg kan dog sige, at DS er den konsol, jeg har flest spil til. PS3 har jeg også rigtig mange til, men det er også pga. de mange PS2 collections/trilogies.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 02-12-2012 12:27

Det er jo også rigtigt at du kan få de bedste spil i opsamlinger. Jeg havde det faktisk på samme måde som dig lige inden og i starten af den tid hvor jeg kom ind på n-club. Det var først deromkring at jeg begyndte at anskaffe mig de maskiner jeg aldrig havde haft, men gerne ville spille på stadig Smiley