KuvertMinecraft fejrer 15 års ...

KuvertLEGO annoncerer LEGO Lege...

KuvertSuika Game får ny multip...

KuvertN-club Streams: Uge 21

KuvertNintendo World Championsh...

KuvertTre nye Game Boy-titler l...

KuvertN-cast #218: Endelig tale...

KuvertSalgstal for perioden mar...

KuvertNintendo Switch-efterføl...

KuvertAnimal Well ude nu - se l...

KuvertLegend of Zelda: Tears of...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAmiibo!

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSuper Mario 3D World + Bo...

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertNintendo Switch

KuvertAnnonceringer af annoncer...

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Interessant! (Ang. next-gen Nintendo)

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 22-10-2014 00:25 - Redigeret 22-10-2014 01:46

Okay, okay... Det er nok lidt overkill med en helt ny tråd, men jeg vil så gerne have at mange ser det, og vi får en god diskussion kørende (kunne vente til weekenden, men nope!)

Det ser ud som om, at Nintendo leder efter en "Lead Graphic Engineer" til deres næste konsol. Altså her er snak om en vigtig ansættelse ift. en fremtidig konsol.

"Okay og hvad så?" spørger i nok.

Ja ja, jeg ved godt, at firmaerne som regel går igang med at planlægge kort efter udgivelsen af deres aktuelle konsol, og forberedelse tager lang tid - det her er nok bare endnu et skridt i den proces. Ikke desto mindre, så er det interessant, at vi ser lige netop dette.

En sådan ansøgning betyder jo, at man ønsker nogen i aktivt arbejde her og nu, og derfor kunne man forestille sig, at der ikke skal gå alt for lang tid før vi ser noget nyt (stadigvæk nogen år bevares).

Det er interessant, at de søger ude fra, men jeg har nu ikke været bekendt med deres forrige situationer. Jeg var under den opfattelse, at de kun havde japanske ansatte til at fylde den position og gerne nogen som havde været med Nintendo i årevis.

Er der noget specielt som i umiddelbart ligger mærke til i beskrivelsen? Og er der noget, som i måske ville ønske, at i vidste mere om? Jeg ved der sidder nogen skarpe hoveder herinde, og de kan måske komme med idéer til, hvad det er Nintendo er ude efter.

Jeg er ikke selv fuldkommen indforstået med alt det tekniske, men jeg ved at 'low power'-ønsket er lidt irriterende, for det har før været en ting som har kostet forrige maskiner funktioner; fx. ved vi at det var et ønske til Wii U, fordi den skulle appellere til husmødre (no joke), og det er jo altså lidt bekymrende... en stille og effektiv maskine er én ting, men stærkt tech kan jo ikke være fuldkommen lydfrit som vi ved fra de andre konsoller og computere...

Dog synes jeg det her er mægtigt interessant:

"Keep track of GPU architectural improvements in the industry and devise strategies to incorporate them for future Nintendo gaming platforms. "

og vigtigst:

"Work with external SoC vendors as the Nintendo focal point for graphics GPU architecture."

Smiley - jeg ved Nintendo har fået ordnet custom-gøgl via AMD, men er de interesseret i noget mere traditionelt?! Jeg håber på det, for jo tættere de kommer på konkurrenternes arkitektur, desto nemmere vil det være for 3rd party at porte, og så kan vi have lækre 3rd party titler + Nintendos eget super software! Det ville være optimalt!

Jeg ser i hvert fald ikke Wii U lever til længere end 2016. Dårlige salg og mangel på software appeal er simpelthen ikke en god cocktail, og så kan man elske Nintendo ligeså tosset man vil, men der er ingen gode argumenter for at hænge fast i Wii U mens PS4'eren bare ræser derud af. Sony har ikke engang nogen gode spil at byde på endnu. Tænk hvis Wii U delte miljø men ovenikøbet kunne tilbyde Mario Kart og Smash Bros m.m.Højreklik for et større billed eller gå direkte til kilden:

https://nintendo.taleo.net/careersection/10000/jobdetail.ftl?job=140000005E&src=SNS-10380

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
  RuzPwn
  RuzPwn

  26
  Offline
  Level: 8 (Pirahna Plant)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 22-10-2014 10:47

  Lyder spændende, men som du selv siger, der er år til før vi hører noget konkret Smiley

  Indtil videre tør jeg næsten ikke tænke på "next-gen" nintendo, da jeg lige for en 2 måneder siden - men er først kommet i gang nu - har erhvervet min en Wii U, og den er jeg veldigt underholdt af Smiley


  Mike JezZ
  Mike JezZ

  471
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 22-10-2014 10:54

  De burde også skaffe sig en Lead Internet Engineer, så de kunne få et ordentligt konto system hvor spillene er låst til brugeren og ikke konsollen.

  Mit eneste krav til en næste Nintendo maskine er et ordentligt bruger system, så ville jeg være lykkelig. Alt andet er jeg nemlig tilfreds med på nuværende tidspunkt.

  Men kender jeg Nintendo ret, bliver det samme skod online system. Og forholdsvis lave spec, som alle Xbox One og PS4 fanboys kan råbe hånende af og kalde det "last gen".

  Men de glemmer alt om, at Wii U er den eneste konsol med 1080p output og 60 FPS spil som nærmest en standard.

  Og så er der bare mig der foretrækker den lidt gammeldags grafik Smiley


  LinkTheWindWaker
  LinkTheWindWaker

  3067
  Offline
  Level: 22 (Ice Keese)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 22-10-2014 12:54

  Spændende, men tror ikke, man skal læse så meget i det, da udviklere konstant lægger jobopslag op som dette.

  Derudover er Nintendo helt sikkert i gang med at udvikle deres næste konsol(ler). Jeg mener at have læst, at Wii U begyndte kort tid efter udgivelsen af Wii.

  O-train skrev:

  Det er interessant, at de søger ude fra, men jeg har nu ikke været bekendt med deres forrige situationer. Jeg var under den opfattelse, at de kun havde japanske ansatte til at fylde den position og gerne nogen som havde været med Nintendo i årevis.


  Det er en ny trend, som Sony også begyndte med, da de søsatte udviklingen af PlayStation 4. Her fik de en fra vesten, Mark Cerny, til at være hovedmand bag designet af den nye konsols arkitektur - noget, som ellers har været forbeholdt udviklere fra Japan.


  KJ85
  KJ85

  21628
  Offline
  Level: 58 (Tektite)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 22-10-2014 13:06

  Handler det ikke i bund og grund om at have en videnskilde placeret tæt på Silicon Valley, og letteregøre kommunikationen med de firmaer som udvikler og forsker i mikrochips?

  Nintendos deciderede udviklingsafdeling er jo placeret i Japan, hvor de for nyligt har opført ny bygning til at huse både den håndholdte gruppe og hjemmkonsol-gruppen. Formålet er, at de to afdelinger kommer til at fungere mere som en samlet enhed, så arkitekturen i maskinerne bliver mere ens, og man ikke kommer til at stå i samme situation, som da man måtte til at indføre NNID og Miiverse på 3DS'en. Det var jo tydeligvis ikke funktioner udtænkt til den konsol, men Nintendo er tvunget til at indføre fælles konto-system og den slags, så det var pludselig en nødvendighed.