Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Konsol Krigen.

MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 05-12-2006 16:38 - Redigeret 05-12-2006 16:40

Tænket det var på tidet af få en mere ordenlig debat om konsol krigen, nu hvor alle 3 konsoler er ude.

og med ordenlig mener jeg, af folk faktis begunder deres svar og ikke bare skrive ting som den konsol vinder eller styre, det kan man jo let gøre i nyheden.

Xbox360: har et klart forspring, om de kan holde det vil de næste 3-6måneder vise. De har god grafik og er billiger end ps3, og et par stærke spil som er ret hot hos gamers.
De kunne have udnytte det sidst år bedre, men det af have over 7millioer enheder ude i folks hjem gøre af folk måske køber en efter de har spillet det hos en ven, hvilken er en stor fordel.

Wii: nintendo har en klar fordel men denne, den er billige, selv normal folk køber den, deres politik som de kører med både DS og wii har virklig betalt sig hjem, og samtidet kan de sørger for der er en masse konsoler i butikkerne mens wii er ny og hot.
De har lidt ladet gratis omtalte været deres reklamme i de mindre områder som DK, jeg har set flere ps2 reklamer siden 1/12/06 end jeg har hele året af nintendo reklammer på dansk tv.
Dette vil nok ramme salget i disse områder.

PS3: lige for tiden betyder ps3's pris eller alle dens funktioner eller hvor hurtige den er eller hvor fed dens grafik er ikke rigtig noget.
Om der var 100millioner der bare ville købe en ps3 her og nu ville det ikke ændre på det.
Fakta er af vis sony ikke snart begynder af øge produktion af ps3 vil de være ude af kampen før de kom ind i den.
Det lave antal af ps3 konsoler solgt, kan også skade udgivelse af spil, da udgiver/uvikler vil synes der er for lille mulighed for profit ved ps3 spil.

Så for tiden er kampen mellem xbox360 og wii, kan xbox360 holde sig foran, eller vil wii overtag?
vist nintendo lever op til sine løfter om flere wii kanaler og kan holder fast i udgiver/udvikler af spil, og så få deres stor titler ude(uden for lang ventetid) er deres chance for af slå xbox360 ret gode.

Skrive ikke i min gæstebog, ikke vist det er vigtig, læser den aldrig, send brev.
dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 22-01-2007 13:00

samsh online kunne man sagtens
ville fungere godt
marioparty online måske men det er måske for langsomt
mariokart wii online er oplagt
mari -diverse sportsgrene online


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 22-01-2007 18:48

hmm ok, jeg troet Nintendo_Ranger snakket om nyheden om af ps3 var blevet skubbet fra marts til september i EU, for det ville da være en slem nyhed for ps3.

PriCorp, det er det jeg mener, problemmet er nok af titler for nintendo nok ikke vil nå ud til hardcore gamers, eller bare vil være ligeglad, og det har ikke noget med af de er dumme.
Bare af et 3.parts spil vil have større virking på dem.
Aslå de 2 størreste serier nintendo laver er jo mario og pokemon, hvilken mest spilles af børn, så der er grund bar deres image og folks opfattelse af nintendo.
Men igen er Hardcore gamer ikke den vigtigste del af market, det er nye spiller.

dustman, jeg tro også de titler vil udkomme med online muligheder, alt andet ville være en tilbage gang for nintendo og være dumt, men okring Hardcore gamer tro jeg ikke de titler vil få dem over til wii, vist de ikke har en wii.
Men nintendo kan let tager den størreste del af market uden af fange de fleste hardcore gamers.

Nintendos politik skal være 2 delt, 1, få fat i en masse folk som ikke normalt spiller, og 2, holde fast på dem når de bliver gamer/hardcore gamer.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 24-01-2007 23:13

Nintendo har sådan set vundet, ikke med wii, men med DS/GBA, de sælger stadig mere end de 3 nye konsoler gør Smiley

jeg sad og tænket tilbage tidliger, nintendos politik har altid været af få nye spiller ind og gøre dem "afhænning" sådan de slog sega, med NES/SNES. så kom ps1, hvilken var meget bedre til af fange nye spiller end N64 var, samme med ps2 og GC.
Mircosoft har altid kørt samme politik af være elite/hardcore/grafik gamers' konsol.

Men med ps3 gik sony en helt anden vej end med de 2 andre, de var pluslig over i mircosofts område, og banet vejen for af wii uden problemmer kan tage den del sony normalt ville tage.
Hvilken nok er en grund til wii vil sælge mest.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 13-02-2007 13:38 - Redigeret 13-02-2007 14:26

er der entaget nogen der har fulde sagstal fra psp/gba/ds? kunne være sjovt af se.

En anden ting sony er igen på bane med af påstår af deres ps3 er den mest efterspurt vare i hele usa.
Jack Tretton, chef for SCEA(Sony Computer Entertainment of America) udlovet 1200dollars for hver ps3 folk kunne finde på hylder i usa.
en masse folk kom så med tilbage medlinger om af det var rigtig let af finde de såkaldt udsolget ps3 i butikkerne, kilder siger enda af visse butikker har bedt sony stoppe med af sende dem nye ps3'er da de ikke har kunne sælge dem de har.
penny-arcade kommer med denne lille sjove bemærking til det Smiley
Det kommer af at Jack Tretton påstod af ps3 var helt udsolgt og var umuligt af finde i butikker i usa.

Der er igen report om folk faktis har modtage de penge... typisk sony.

Fra nintendo mangler vi af se deres online funktioner til wii, nyheder, vejret og internet er ok, men ikke grunden til jeg købet en wii.
Vi blev lovet demo spil med wiiconnect24, men har endnu ikke set noget den wiiconnect24 blive brugt til noget.
Spil med online del ser også ud af lade sig vente på sig desværre.
Nintendo har noget af arbejde på for af leve op til det de lovet.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 05-03-2007 16:01 - Redigeret 05-03-2007 16:01

sidder og er syg så her er en lille opdate.

Xbox360 klare sig ok og med alle de hardcore grafisk spil de har ude skal den del af market nok blive holdt glade, desværre for mircosoft har de ramt en dal i salgstal af konsoler, for med alle de spil der kommer til xbox360 er der ikke meget forskel imellem dem, deres klare fordel er der 10millon bruger og deres online mulighed, da det jo er letter af finde nogen af spille med jo flere da er på.

Ps3 er udkommet, men det stoppe ikke sony fra af komme med ting til ps3 som aldrig var planlagt, og bare ligner ting de har taget ud af den blå luft for af have modstykker til de 2 andre konsoler, en ps3 virker mere og mere som en konsol der er blevet smelte sammen af en xbox360 og wii.
og jeg har aldrig været vild med sammenkogt ret eller rester.....

Wii, har endlig fået en wiiconnect24 funktion, af det så er en stemme kanal er lidt trist, ligner nintendo bevæger sig i den rigtig retning, desværre er de nok så nye i det af de gøre det i ret lansom tempo.


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 05-03-2007 16:22 - Redigeret 05-03-2007 16:22

Vent et par måneder eller 5, så begynder 3.parts-online-spillene lige så stille at dukke op. Nintendo udsendte Online-dev.kits for et par måneder siden, så 3.part kan også være med nu.
Men Ja. Integreringen af online-features går langsomt på Wii'en. nok mest pga. Nintendos manglende erfaring på området. Det er nok også derfor de starter stille og roligt ud med Everybody Votes-Channel, og så vælger at forsinke MP3: Corruption, så Retro har en chance for at indarbejde de online-erfaringer Nintendo har gjort sig med Pokémon og de forskellige channels. Hvis altså Metroid Prime bliver online... (?!)

Jeg tror det var på IGN at Jeg læste et ret interessant synspunkt omkring Wii'ens online del: Nemlig at Wii24Connect virker meget lidt 24Connect-agtigt. Når man åbner de ting der benytter sig af det (Everybody Votes/News/Forecast/Shop -channel), downloader Wii'en faktisk ting i en 20-30sek. Ikke at det er ret længe man skal vente, men det giver stadigvæk det indtryk at Wii'en ikke er så connected24. Det burde være sådan at Wii'en konstant cachede lidt af alle channels, ligesom Xbox-live gør det, sådan at man bare kan slå sig løs, uden at den skulle loade.

Salget af Xbox360-konsoller har nok toppet, sådan rent hype-mæssigt. Jeg tror Xboxen sælger stille og roligt fra nu af, men chancen for at få "flest solgte på en måned"-priserne er det nok slut med. Altså med mindre MicroSoft beslutter sig for at lette gumpen, og går igang med at købe sig ind på det Japanske marked, ligesom de købte sig ind på det amerikanske med den gamle Xbox... For Microsoft skal pengene tjenes på salg af spil, og udstyr.... og så får de jo lige 100bobs hver måned fra alle Xbox-live-ejere...
Vi kan vel egentlig bare læne os tilbage og vente på at "Project Xenon2" (har Jeg hørt nogle xbox-fanatikere kalde det), som er Xbox360'ens svar på Playstation2 Slimline, udkommer. Hvis den virkelig får rettet op på de ufatteligt mange irritationsmomenter der er ved Xbox360'eren, så kunne den helt sikkert godt gå hen at blive en succes, men ærlig talt så er det altså temmelig usædvanligt hvis MS vitterligt gør en indsats for at rette deres fejl...

PS3??? Pffft! PS3 er en Gimmick!! Smiley



MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 06-03-2007 11:31

alså jeg vil altid fortrække af spille med venner i samme rum end over nette, men for os der ikke er børn mere og måske snart har nogen selv, er da ikke lige altid mulighed for af det sker med vennerne
Man har måske lige tid til af spille en halv time med vennerne og vist man så skal først til over til dem så er den tid gået, derfor for et ældre gruppe online er vigtig.

Det wiiconnect24 undret også mig, jeg tænket vist den er på 24/7 er det da mærklig den altid skal hente, også med post, det få jeg tit først efter jeg har brugt wii lidt selv om folk har sendt det lang tid før.


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 06-03-2007 11:38

Min Wii har en gang hentet en update, mens den var slukket... Jeg kommer også ret tit hjem til en blå-lysende Wii, både når Jeg får WiiMails og Emails, så Jeg tror nok selve Wii'en benytter Sig af 24Connect, men Jeg tror ikke det er integreret så meget i de forskellige channels, som det burde... Lad os håbe at Nintendo lærer... Det er trods alt første gang de laver en konsol, med så stor fokus på online-features som Wii'en, og Jeg tror på at de sagtens kan få det op og stå... De skal bare lige lære først! Smiley
Jeg er i hvert fald sikker på at Wii'en har den hardware der skal til!!