KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Michael Jackson Død!

CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

Skrevet 26-06-2009 00:39 - Redigeret 26-06-2009 19:25

Så skete det desværre. Den stakkels Michael ser ud til at ha taget billetten. Ihvertfald hvis man skal tro på hvert eneste medie der eksisterer.
Det er delme en sørgelig nyhed. Og så ligenu. 3 uger fra hans sidste store comeback koncert som vi nu aldrig får at se. Jeg frygtede selv at Michael ikke kunne holde til det men troede ikke at han ville dø før selve showet.

Når man taler om at tage billetten må det også være surt for de mange fans. Så vidt jeg har forstået er der blevet solgt godt over 1 million billetter. Og har set dem gå på ebay for helt op til 10.000£ (Det køb er der nok mange der nu fortryder)

Michaels li har bestemt ikke været en dansk på roser de sidste par år.. medmindre vi taler om roser med gifttorne
Michael Jackson har virkelig sat sit præg på musik verdenen og jeg syntes det er en utrolig sørgelig ting at han ikke lige fik lov til at lave det sidste show.

Jeg ville lige lave det her emne for at gøre jer opmærksom på nyheden hvis i ikke allerede er det. Og så for at hylde The King of Pop.

I er velkommen til selv at lægge nogle ord eller fortælle om Michael Jackson har haft nogen indflydelse på jeres liv.

Michael blev 50 år.

Han stor bag mange kendte sange som
Beat it!
Bad
Thriller
Smooth Criminal

Så vidt jeg forstod lavede han også musikken til Sonic 3 & Knuckles.

Han er også den person der gjorde Moonwalk populært. Han lavede faktisk også en film der hed Moonwalker og spil bygget over filmene.Gamer, Nerd, Bronie, it's all good.
Kihaishii
Kihaishii

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 27-06-2009 15:58

Fordi han betalte enorme summer til dem?
Hvis han nu var uskyldig ville han ikke ha' behøvet at gøre det. *Fnis*


MINI
MINI

4
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 27-06-2009 16:08

Kihaishii skrev:
Fordi han betalte enorme summer til dem?
Hvis han nu var uskyldig ville han ikke ha' behøvet at gøre det. *Fnis*Det beviser stadig ingenting.. Tænk på den enorme popularitet MJ havde.. hvis sådan et rygte kom ud, hvad ville andre så ikke tænke om ham? du kan jo bare se hvordan du ser på det.. så han valgte selvfølgelig at betale, og ingen kender MJ's bagland, man ved ikke om den familie havde andet på ham? så som den desperate mand han var betalte han de store beløb. Og selvom han betalte, blev han stadig sagsøgt og kom i retten. Både rygterne og beskyldningerne kom i medierne..Ignorancia
Ignorancia

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 27-06-2009 16:10 - Redigeret 27-06-2009 16:32

Faktum er at han er dømt uskyldig, at han har haft et noget turbulent privatliv er også et faktum, men så er den ikke længere. At sådan en "verdensmand" som dig ikke kan se udover din egen næsetip og føler et behov for at sammenligne ham med Josef Fritzl er jo hovedrystene, når du så følger op med sådan en kommentar:

Den ene kan synge og hvad så? Han har ikke lavet noget værd at lytte til de sidste par år.
Selv hvis han var i live, ville den turné aldrig være blevet til noget.Bevidner det jo bare til din egen åbenlyse infantile tankegang.

"Han har ikke lavet noget der er værd at lytte til de seneste år", undskyld mig hr. men er du et musikalsk clusterfuck af en idiot? Michael Jackson lavede i en alder af 25 år verdens bedst sælgende album i Thriller, han har på verdensplan solgt over 3/4 Milliard plader, et tal der meget vel kan runde den hele milliard nu! Hans indflydelse i det musikalske miljø strækker sig udover alle genre og aspekter. Hans musik er tidsløst, der er få numret udgivet idag som kan måle sig med Bad, Billie Jean, Smooth Criminal etc. når det kommer til poppens verden.

Michael Jackson var en éner, han har rørt så mange mennesker med hans musik at det ikke er til at forstå, han er i den sjældne liga med Elvis, Beatles, Freddie Mercury osv. Vi kommer aldrig til at se en person som ham igen nogensinde, men idioter som dig der føler et behov for at latterliggøre nogens død over internettet fødes hver dag.


Michael
Michael

5661
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 27-06-2009 16:13

Rechain skrev:
Fik lige lyst til at hive min Sega Megadrive frem og spillle Moonwalker...stadig et af de bedste spil, simpelthen pga. Michael Jackson...king of pop...

/RechainCheers! Awesome spil.


Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 27-06-2009 17:58

ja nu er king of pop død men han bliver ikke glemt før om hmm lang tid super musik og nu er han væk Smiley


Kema
Kema

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 27-06-2009 18:54

Asger Grau skrev:
... i denne video vil man kunne få en forklaring over af nogle af de ting MJ har gjordt.Meget interessant video! Vidste fx ikke det med hans hudkraft.

Men det er altså sådan nogen som dig Kihaishii, som bare virkelig kan pisse mig af.
For mig lyder det som om at du er direkte glad for MJs død, og ser det som en god ting at han ikke længere findes, så han ikke får mulighed for at pille ved små børn igen! (Hvilket jeg ikke tror på han nogensinde har gjort...)
Hvordan kan man dog på nogen som helst måde ønske andres død! Så er jeg fandme ligeglad om han var pædo eller ej, for ingen har fortjent af dø! Han var trodsalt bare et menneske. Man skal respektere folk, især når de dør. Tænk på hans familie og hans 3 børn, tror du de er særligt glade over hans død? Tror du hans millioner af fans er glade for hans død?
Han var endelig ved at få hans liv on track igen med de 50 koncerter der var blevet planlagt, og stadig er der folk der hader den mand, som er blevet revet ned af medierne, selvom han er den celebrity, som har doneret flest penge til velgørenhed. Han var bare et menneske, som ville bringe glæde til verden.
Han har haft et utroligt hårdt liv, og har vel aldrig rigtigt haft lov til at være et barn med hans lange musikkarriere.

Jeg synes bare at vi skal vise den mand, som har ændret så mange ting her i verden, noget respekt.


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 27-06-2009 23:35

Hvad med at man bare respekterer manden for at have lavet noget godt musik.

Om han er pædofil eller ej betyder jo intet, specielt fordi det eneste vi ved er hvad vi hører igennem medierne, og medierne har det jo med at fordreje sandheden.

MJ er awesome. 'nuff said.


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 28-06-2009 01:37 - Redigeret 28-06-2009 01:37

Kema skrev:
Så er jeg fandme ligeglad om han var pædo eller ej, for ingen har fortjent af dø!


Nu er der jo ingen der med sikkerhed ved om MJ var pædofil, andre end ham selv og eventuelle ofre hvis han var skyldig, så derfor synes jeg også det er lidt hårdt at være glad for hans død - men hvis en person bringer en masse dårligt til verdenen, og ødelægger andre mennesker, er verden så ikke et bedre sted uden den person? (Ikke at jeg er for dødsstraf eller noget som helst i den stil, men jeg mener bare ikke at man skal tvinges til at sørge over eksempelvis en massemorders død, hvis det ikke føles rigtigt for en).

Hvil i fred MJ. Smiley


Rechain
Rechain

936
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 04-07-2009 19:01 - Redigeret 04-07-2009 19:03

Hvis I ik ved det, så er der masser af hans musik som aldrig er blevet udgivet. Han lavede altid flere numre end der kom med på hans albums...så vi kommer til at høre mere musik i de næste mange år...noget siger også at det var med vilje, så hans børn (efter MJ's død) kunne levere musik som kunne sælges til deres "børnenes" fordel og fremtid...udover det, så kommer der jo også de nye numre som han lavede som et comeback album op til This Is It koncerterne...

Her er lidt mere info omkring det (nederst på siden) > eksternt link <

A TREASURE TROVE OF UNRELEASED RECORDINGS

[i] Michael Jackson had a mountain of unreleased recordings kept in a vault, it emerged today. The material includes unused tracks from studio sessions of some of Jackson's best albums, as well as more recently recorded songs made with Senegalese R&B singer and producer Akon and Black Eyed Peas frontman will.i.am.

Record company Sony and and Jackson's family are likely to cash in on the horde by releasing the music for years to come. There are dozens and dozens of songs that did not end up on his albums,' said Tommy Mottola, who from 1998 to 2003 was chairman and CEO of Sony Music, which owns the distribution rights to Jackson's music. People will be hearing a lot of that unreleased material for the first time ever.

There's just some genius and brilliance in there. The releases, Mottola said, 'could go on for years and years - even more than Elvis. Since Jackson's death last Thursday, there has been an almost unprecedented demand for the King of Pop's music. Three of his records - Number Ones, Essential Michael Jackson and Thriller - were the best-selling albums of the week, and 2.3 million tracks have been downloaded in the US alone.

Jackson also topped the UK charts with the Number Ones album. Four other albums were in the top 20. When a music star of Jackson's stature dies, labels typically comb through their archives to pull out anything they can release. New compilations of recordings by performers such as Elvis, Tupac and Jeff Buckley are still released nearly every year. Mottola has described himself as the 'shepherd and gatekeeper' of Jackson's catalogue and is more familiar with it than anyone, He revealed that for every album the star made he recorded several tracks which were not on the final release.

The details of who owns Jackson's unreleased music and concert footage are not entirely clear. Sony Music would not comment. Nor has there been any public discussion by the Jackson family about the singer's back catalogue. In a 2002 will filed in court on Wednesday, the pop star left his entire estate to a family trust, with his mother and his children named as beneficiaries. Steve Gordon, an entertainment lawyer and author of The Future of the Music Business. worked at Sony Music during the 1990s.

He said he was at Sony when Jackson's last contract was negotiated, though he acknowledged it could have recently been updated. Gordon said Jackson owns some of his master recordings, while others are owned in partnership with Sony. However, the company retains exclusive distribution rights for anything Jackson produced during the term of their contract. Jackson's last original album was 2001's Invincible.

His 2005 child molestation trial and other controversies distracted him from recording, but he was active in recent years. He died just weeks before he was to perform 50 concerts at London's O2 arena in what was supposed to be his comeback. He had also begun working on new material.[/i]

/Rechain


LocoLogo
LocoLogo

3
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 04-07-2009 20:30

Manden var genial og døede som en legende...

Synes Billie Jean er hans største hit og har bedste scene show


R.I.P. Jacko


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 05-07-2009 00:17

Jeg blev sgu ked af det, da jeg læste om hans død. Han er i mine øjne en af tidens største musikere. Hans musik ændrede først pop'ens lyd og satte så nye standarter for R&B. Hele den måde R&B laves på idag, udspringer fra den måde, hvorpå han ændrede lyden.

Jeg vil uden tvivl høre hans musik resten af mit liv. Jeg tror ikke meget på de mange dårlige sager omkring ham, tror tværtimod han var meget misforstået. Et ødelagt menneske, der aldrig selv fik en normal barndom og derfor forsøgte, at gennemleve sin barndom igen, igennem de unger der kom på hans ranch.

Hvad der er sandheden om de ting, er der ingen af os der ved, men jeg synes hans liv er et tragisk bevis på, hvordan medierne bygge enkelte mennesker op til "gudestatus" hvorefter de gør alt hvad der står i deres magt, for flå dem ned igen, ydmyge dem, hvorefter de som gribbe, gør alt hvad de kan for at profilere sig når personen dør.

Jeg håber at folk vil lægge de negative ting og rygter bag sig nu og huske ham for hans musik, hans dans og hans shows. Er super ærgelig over, at jeg aldrig selv nåede at se ham live.

hvil i fred Michael.


Rechain
Rechain

936
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 05-07-2009 08:07

Zøvnig --> Fuldstændig enig...

/Rechain


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 07-07-2009 13:13 - Redigeret 07-07-2009 13:14

Hvad er jeres tanker omkring dette? Det blev sendt på Live TV fra CNN for et par dage siden, hvor man kan se en skygge gå igennem rummet, der umiddelbart kan ligne MJ's skikkelse (høj, tynd, og måden den går på, hvis man ser videoen i slowmotion).

Det har haft en del omtale, og der er så blevet argumenteret for, at der er et vindue i det rum, og at det kan have været en skygge fra en der gik udenfor, forbi rummet, og det er selvfølgelig også det der lyder mest logisk ... Det mærkelige er bare, at skyggen har en skygge. Den spejler sig i gulvet, og det burde jo være umuligt. Tror I det er et setup lavet af CNN?


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2203
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 07-07-2009 14:19

Det er noget lys-reflektions-tis... Jeg kan ikke forklare hvordan eller noget, men tror dog ikke det er noget CNN har lavet (med vilje) Smiley


Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 07-07-2009 18:06

Lukas Pedersen skrev:
Det er noget lys-reflektions-tis... Jeg kan ikke forklare hvordan eller noget, men tror dog ikke det er noget CNN har lavet (med vilje) Smileyja jeg tror også bare det er et filmtrick de har lavet for omtale mårske reklame lidt åndsvagt synes jeg