Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sony og Microsofts næste konsoller

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 04-08-2012 21:27

Nu har Wii U været annonceret i snart halvandet år og der er kun nogle få måneder til udgivelsen af det - til trods for dette har intet specifikt hørt omkring PlayStation 4 eller XBox 8/720 endnu.



Jeg fandt dette udklip fra et blad, der påstår at en af udviklerne ville have fremvist deres næstegenerationskonsol til årets E3 i juni, men trak ud i sidste øjeblik. Jeg ved ikke helt om dette er noget man skal tro på, men det sætter lidt tankerne i gang alligevel.

Hvem tror I først der officielt annoncerer deres næste konsol, og hvornår tror I den kommer? Bliver det tættere på Wii Us efterfølger end Wii U - eller sker det måske i anledningen af Wii U udgivelsen som Sony gjorde det med Vita og 3DS? Smiley

ThePatrickBay
ThePatrickBay

8110
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#226 - Skrevet 29-03-2016 09:21

Spørgsmål er, om det ikke "bare" er en PS4 med den lille PSVR-boks indbygget i?


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#227 - Skrevet 29-03-2016 13:03

ThePatrickBay skrev:
Spørgsmål er, om det ikke "bare" er en PS4 med den lille PSVR-boks indbygget i?



Nej det kan det ikke være. PSVR-boksen tilføjer intet til GPU'en eller CPU'en. Som jeg forstår det, så kan udviklere heller ikke 'tappe' ind i den og udnytte den. Den er udelukkende til for følgende:

- Object-based 3D audio processing
- Displays social screen
- Mirroring mode
- Separate mode
- Displays PS4 system software interface in “cinematic mode”

Der har kørt en hidsig diskussion på GAF om denne boks. Jeg er ingen ekspert, men det lader til at være konsensus. Der var også et fantastisk argument fra et marketingsperspektiv, og jeg kan simpelthen ikke finde det, men jeg husker, at det bare gav sindssyg meget mening hehe. Det er vel irrelevant, medmindre jeg finder det.

Ærlig talt så tror jeg, at meget af det skyldtes, at teknologien braser fremad med 180 i timen lige nu. PC-publikummet er også blevet større, og der er nye engines på vej. Jeg tror simpelthen udviklere vil have færre begrænsninger og et system der læner sig mere om af PC'en hvad angår fleksibilitet. Konsoller skal fungerer som en discount-løsning for PC-oplevelsen, men samtidig er det et klemt marked. 36 millioner PS4'ere er naturligvis succesfuldt, men nu har de snart været på markedet i 3 år, og jeg tror ikke, at vi får en 7-års generation som sidst. Smider de en opdateret version ud nu, så kan de måske hive et nyt publikum til (jeg har stadigvæk ikke købt en PS4, så det er jo spændende), mens det etableret publikum kan gøre op med sig selv, om de behøver det bedste (eller i hvert fald det under en high-end PC), eller om de er tilfredse med det aktuelle.

Jeg forudser ikke rigtig noget backlash, såfremt udviklere ikke går på kompromis og ligefrem sælger spil der ikke fungerer på den aktuelle model. Det har vi så set rigtig, rigtig mange gange allerede, og det plejer folk at bide i sig, når udviklerne udgiver en patch som fikser det.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8110
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#228 - Skrevet 29-03-2016 13:38

O-train skrev:

ThePatrickBay skrev:
Spørgsmål er, om det ikke "bare" er en PS4 med den lille PSVR-boks indbygget i?



Nej det kan det ikke være. PSVR-boksen tilføjer intet til GPU'en eller CPU'en. Som jeg forstår det, så kan udviklere heller ikke 'tappe' ind i den og udnytte den. Den er udelukkende til for følgende:

- Object-based 3D audio processing
- Displays social screen
- Mirroring mode
- Separate mode
- Displays PS4 system software interface in “cinematic mode”


Men du tror ikke, at de i en PS4,5 vil indbygge boksen i konsollen, så den ikke skal stå ved siden af? Kan ikke se koblingen mellem at de ikke kan gøre det, fordi den ikke tilføjer CPU/GPU-power.


JOEP
JOEP

74310
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#229 - Skrevet 29-03-2016 13:46

^Der kan være lidt problemer med varmen, når man bygger en strømforsyning ind i en konsol (det er, hvad det er, ikke?). Ellers tror jeg bestemt også, at de gør det. Maskinen kommer sikkert i en sampakning med PSVR, da det jo netop er det, den ekstra kraft er beregnet til. Ifølge rygterne.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#230 - Skrevet 29-03-2016 16:25 - Redigeret 29-03-2016 16:41

@ThePatrickBay

Det ville hobe prisen op unødvendigt. Boksen er inkluderet i PSVR. Hvorfor lægge den i maskinen, hvis den ikke har nogen værdi foruden VR? Så skal folk betale mere for en maskine, hvis "nye ydeevne" er irrelevant. Der vil i bogstaveligste forstand ikke være grund til at investere i en sådan maskine; folk der vil have PSVR køber den, og får dermed boksen, hvorimod folk der ikke er, de så naturligvis ville købe den gamle model. Kan du følge mig - tjek linket nederst i beskeden, for der har været en del misforståelser omkring boksen. Jeg fandt det også bare mest logisk, at den tilføjede ét eller andet til CPU'en, men det er ikke tilfældet.

Desuden havde rygtet som udgangspunkt ikke noget at gøre med VR til at starte med - det handlede udelukkende om grafik (nærmere sagt output - der blev snakket om 4K grafik i starten, men det er latterligt) - man kunne dog fristes til at tro, at de vil sikre 1080p og 60FPS locked - det har dårligt kunne lade sig gøre at holde stabil 30FPS i nogen spil. Men det har altså noget at gøre med GPU'en, det er jeg 100 % sikker på - eller i hvert fald den del af chipsettet.. Det er jo noget med, at de der hybridchips der bruges i konsoller (GPU'en og CPU'en deles jo i samme silikonestøbning - navnet på disse chips undslipper mig pt... AMA chips?), de har vist taget et teknologisk spring her for nyligt. Jeg ved INTET om det, men folk på GAF snakker om, hvordan det kun er logisk, fordi det er billigere og bedre og blablabla... Der er nok noget om snakken dér.

Kotaku fremlagde rygtet under GDC, og det var specifikt spil - ikke VR - som var fokus. WSJ har nu også skrevet om det, og der er et tungere fokus på VR end før, men det bør noteres, at det som udgangspunkt ikke er VR der alene lader til at være grundlaget for dette rygte.

Tjek i øvrigt denne artikel. Boksen tilføjer ikke ydeevne til PS4'eren, som jeg tidl. sagde. Det blev udmeldt under GDC, og det var også derfor jeg bragte det på bordet. I kan læse om det her

PS: Noget som det her kunne måske forlænge generationen med endnu et år, uden at det ville koste Sony stort. Jeg kan sagtens forudse PS5 omkring 2019, for de nye Pascal GPU'er kommer i 2016, og det kommer til at splitte konsol- og PC-markedet endnu mere. Jeg tror MÅSKE også, at Sony's ryk kan have noget at gøre med netop dette.




KJ85
KJ85

21454
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#231 - Skrevet 13-06-2016 21:45

Hvad siger I til Microsofts move med at annoncere både Xbox One S og Project Scorpio her til aften?



I præsentationen lød det næsten som om, at Xbox One S ville komme med 2 TB harddisk som standard, men pressemeddelelsen viser det korrekte billede:

Xbox One S. Debuting a sleek new design and “robot white” color, the new Xbox One S is the smallest and most compact Xbox ever. The 40 percent smaller console has an internal power supply and supports 4K Ultra HD for Blu-ray movies and content streamed from partners like Netflix and Amazon Video. High Dynamic Range (HDR) support for video and gaming delivers richer, more luminous colors in games like “Gears of War 4.”1 Available for preorder beginning today and in stores starting August 2016:

- 500GB Xbox One S is $299/249 pounds/299 euros

- 1TB Xbox One S is $349/299 pounds/349 euros

- Limited launch edition 2TB Xbox One S will be available in select markets for $399/349 pounds/399 euros



Om Project Scorpio skriver de desuden:

“Project Scorpio.” Coming holiday 2017, “Project Scorpio” will be the most powerful console ever created, with 6 teraflops of GPU delivering a premier console gaming experience including true 4K gaming and high-fidelity virtual reality. “Project Scorpio” will join the Xbox One family and coexist alongside Xbox One and Xbox One S and all of your Xbox One games and accessories are compatible.


Synes det virker lidt dumt at annoncere Scorpio nu, hvis man har planer om at sælge nogle Xbox One S. Vil folk ikke bare springe den over, når de ved, at den næste konsol kommer om et års tid?


JOEP
JOEP

74310
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#232 - Skrevet 13-06-2016 22:17 - Redigeret 13-06-2016 22:18

Kunne godt finde på at købe en One S, men synes godt nok det er at skyde sig selv i foden allerede nu at annoncere næste generation, som vi må formode, det er, for man vil vel have tendens til at vente nu - der er jo alligevel intet presserende, man bare må eje, på Xbox for tiden.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8110
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#233 - Skrevet 14-06-2016 09:03

Da jeg læste om Xbox One S-lækket var jeg fristet til at købe den på grund af den større harddisk og interne psu, men nu hvor harddisken kun er større i en limited edition og Project Scorpio er annonceret, så bliver det højst til at jeg smider en ekstern harddisk til min alm. Xbox One, indtil Scorpio udkommer. Den er jeg nødt til at have, dog.

Jeg er overrasket over, at Sony slet ikke nævner PS4 Neo (eller hvad de kommer til at kalde den). De havde sagt, at de ikke ville fremvise den, men de kunne i det mindste have nævnt den. Dog havde de ret meget fokus på PlayStation VR - i hvert fald spillene dertil. Selvom det ikke er det bedste VR-sæt på markedet, kommer jeg til at købe PSVR, da jeg ikke har en ordentlig gamer-pc. Det ser sådan set også ud som om, at der kommer mange gode titler til.


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#234 - Skrevet 14-06-2016 09:32

Jeg har set en del kommentarer der skriver at de ikke kan se grunden til at have xbox mere netop fordi hvorfor skulle de ud at investerer i en konsol hvis de allerede har en kraftig PC nu hvor alle spillene alligevel kommer ud til den også.


JOEP
JOEP

74310
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#235 - Skrevet 14-06-2016 09:57 - Redigeret 14-06-2016 10:41

^Det er der en vis pointe i - især nu, hvor de udgiver nye udgaver af konsollerne for at kunne følge med PC - så er det i længden sikkert billigere bare at købe en stærk PC og opgradere den i stedet for at købe en konsol. Det er jeg lidt ærgerlig over.

For øvrigt:



KJ85
KJ85

21454
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#236 - Skrevet 23-08-2016 12:31 - Redigeret 23-08-2016 14:36

Hvad sker der lige for, at folk rundt omkring har fået fat på en konsol, som ikke engang er blevet annonceret endnu? PS4 Slim må være lige på trapperne, og Sony havde sikkert tænkt sig at annoncere den og sætte den til salg øjeblikkeligt derefter:

<iframe width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/2tI1GOBd8oA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Nekra
Nekra

66
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#237 - Skrevet 25-08-2016 18:45

fjernede han videon?



KJ85
KJ85

21454
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#238 - Skrevet 25-08-2016 19:28

^Sony beder om, at den bliver taget ned, så den er blevet fjernet og lagt op af andre flere gange i løbet af i går. Den findes sikkert stadig derude, hvis du søger efter PS4 Slim unboxing..


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8110
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#239 - Skrevet 25-08-2016 19:45

Det at de beordrer den fjernet, er et rimelig godt tegn på, at det er ægte.


KJ85
KJ85

21454
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#240 - Skrevet 25-08-2016 20:56

^Ved ikk' om du har set videoen Patrick, men der er slet ingen tvivl om ægtheden Smiley

Den bliver selvfølgelig først annonceret d. 7. september til deres event, og det skulle have været en overraskelse ved siden af Neo..