N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

Pikmin GO bliver til Pikm...

Ny opdatering til Disney ...

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sony og Microsofts næste konsoller

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 04-08-2012 21:27

Nu har Wii U været annonceret i snart halvandet år og der er kun nogle få måneder til udgivelsen af det - til trods for dette har intet specifikt hørt omkring PlayStation 4 eller XBox 8/720 endnu.Jeg fandt dette udklip fra et blad, der påstår at en af udviklerne ville have fremvist deres næstegenerationskonsol til årets E3 i juni, men trak ud i sidste øjeblik. Jeg ved ikke helt om dette er noget man skal tro på, men det sætter lidt tankerne i gang alligevel.

Hvem tror I først der officielt annoncerer deres næste konsol, og hvornår tror I den kommer? Bliver det tættere på Wii Us efterfølger end Wii U - eller sker det måske i anledningen af Wii U udgivelsen som Sony gjorde det med Vita og 3DS? Smiley

Andreas Tarding
Andreas Tarding

6879
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#316 - Skrevet 11-07-2021 14:20 - Redigeret 11-07-2021 14:58

Jo, generelt må man jo sige sig, at underholdningen nok er sikret - som vel også forventet med Sonys udvalg, jo. "Next gen" som begreb er jo nok også udvasket - endda Sony selv, går jo væk fra det, med eks. Horizon 2 og God of War 2 som "cross gen"-spil (og jo også flere af de kommende third party-spil - Kena, eks.)

Final Fantasy 7 ser også oplagt ud, ja - ser ret smooth ud med 60 frames, der er jo simpelthen nok bare et niveau af detaljer i japanernens animationer, der giver sig ret godt ud i den refresh rate. (Glemmer heller aldrig, hvordan man i det vestlige Doom 2016, meget specifikt brugte en japansk konsulent som "monster animator" ..)

Jeg må også indrømme, at det, jeg er mest spændt på, er at undersøge mit eksemplar grundigt for alle de nærmest sagnomspundne launch-defekter. Smiley Glæder mig især til at høre, om maskinens "coil whine" virkelig skulle være så slem, som nogle online beskriver det som. Har hørt om danskere, der ligefrem returnerede deres konsoller, fordi de simpelthen fandt det for højlydt. Min tanke er, at lydniveauet næppe kan være så højt, at det trænger igennem hovedtelefoner (der vel også virker som Sonys anviste lyd-modus - med fokusset på 3D audio.) Skulle man modtage en helt defekt konsol, er det selvf. nok alligevel smartest at returnere den - selvom det jo er "om bag i køen" igen, så. Such is life, jo. xD


Andreas Tarding
Andreas Tarding

6879
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#317 - Skrevet 19-09-2023 09:39 - Redigeret 19-09-2023 09:50

It's that time of the half-decade igen - mid-gen refreshes fra Microsoft og Sony begynder at komme. "Sidste indlæg: 2 år siden", tid til at bumpe igen!

Der har været begrænsede leaks af en "slim" Playstation 5-revision, men man har nu et helt visuelt leak af den opdaterede Xbox Series X:Fysiske medier droppes tilsyneladende helt, og der smides 1 TB ekstra storage ind i stedet. Discdrev fåes altså kun i "first-gen maskinen", men forskellen i specs ud over storage lader til at være minimal.

Desuden ny styling af controlleren - lidt speciel, men jeg tror egentlig, jeg er positiv:Så med andre ord, "Slim"-udgaverne, fra begge lejre, ligger først i pipelinen og begynder at vise sig nu, og "Pro"- eller spec-opgraderede udgaver, ligger så en anelse længere ude.