KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sony og Microsofts næste konsoller

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 04-08-2012 21:27

Nu har Wii U været annonceret i snart halvandet år og der er kun nogle få måneder til udgivelsen af det - til trods for dette har intet specifikt hørt omkring PlayStation 4 eller XBox 8/720 endnu.Jeg fandt dette udklip fra et blad, der påstår at en af udviklerne ville have fremvist deres næstegenerationskonsol til årets E3 i juni, men trak ud i sidste øjeblik. Jeg ved ikke helt om dette er noget man skal tro på, men det sætter lidt tankerne i gang alligevel.

Hvem tror I først der officielt annoncerer deres næste konsol, og hvornår tror I den kommer? Bliver det tættere på Wii Us efterfølger end Wii U - eller sker det måske i anledningen af Wii U udgivelsen som Sony gjorde det med Vita og 3DS? Smiley

Andreas Tarding
Andreas Tarding

7674
Offline
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#316 - Skrevet 11-07-2021 14:20 - Redigeret 11-07-2021 14:58

Jo, generelt må man jo sige sig, at underholdningen nok er sikret - som vel også forventet med Sonys udvalg, jo. "Next gen" som begreb er jo nok også udvasket - endda Sony selv, går jo væk fra det, med eks. Horizon 2 og God of War 2 som "cross gen"-spil (og jo også flere af de kommende third party-spil - Kena, eks.)

Final Fantasy 7 ser også oplagt ud, ja - ser ret smooth ud med 60 frames, der er jo simpelthen nok bare et niveau af detaljer i japanernens animationer, der giver sig ret godt ud i den refresh rate. (Glemmer heller aldrig, hvordan man i det vestlige Doom 2016, meget specifikt brugte en japansk konsulent som "monster animator" ..)

Jeg må også indrømme, at det, jeg er mest spændt på, er at undersøge mit eksemplar grundigt for alle de nærmest sagnomspundne launch-defekter. Smiley Glæder mig især til at høre, om maskinens "coil whine" virkelig skulle være så slem, som nogle online beskriver det som. Har hørt om danskere, der ligefrem returnerede deres konsoller, fordi de simpelthen fandt det for højlydt. Min tanke er, at lydniveauet næppe kan være så højt, at det trænger igennem hovedtelefoner (der vel også virker som Sonys anviste lyd-modus - med fokusset på 3D audio.) Skulle man modtage en helt defekt konsol, er det selvf. nok alligevel smartest at returnere den - selvom det jo er "om bag i køen" igen, så. Such is life, jo. xD


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7674
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#317 - Skrevet 19-09-2023 09:39 - Redigeret 19-09-2023 09:50

It's that time of the half-decade igen - mid-gen refreshes fra Microsoft og Sony begynder at komme. "Sidste indlæg: 2 år siden", tid til at bumpe igen!

Der har været begrænsede leaks af en "slim" Playstation 5-revision, men man har nu et helt visuelt leak af den opdaterede Xbox Series X:Fysiske medier droppes tilsyneladende helt, og der smides 1 TB ekstra storage ind i stedet. Discdrev fåes altså kun i "first-gen maskinen", men forskellen i specs ud over storage lader til at være minimal.

Desuden ny styling af controlleren - lidt speciel, men jeg tror egentlig, jeg er positiv:Så med andre ord, "Slim"-udgaverne, fra begge lejre, ligger først i pipelinen og begynder at vise sig nu, og "Pro"- eller spec-opgraderede udgaver, ligger så en anelse længere ude.


JOEP
JOEP

76237
Offline
Level: 50 (Torizo)

1
1ups givet

#318 - Skrevet 08-02-2024 08:42

Nu svirrer rygterne omkring Xbox - de har tilsyneladende ifølge insidere tænkt sig at trække sig fra konsolmarkedet og udelukkende fokusere på spil-udvikling som tredjepartsudviklere til andre konsoller / PC. Med deres øko-systemer giver det god mening at forsøge at udbrede det til øvrige platforme (det er der sgu nok også flere penge i...)

Efter sigende skulle de melde det ud i næste uge, hvilket så også understøtter rygterne om, at den næste Nintendo Direct vil være en partner Direct. Her vil der i så fald være plads til en del Xbox-titler.

Lidt om det hele her.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7674
Offline
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#319 - Skrevet 08-02-2024 10:18 - Redigeret 08-02-2024 10:20

Ja, det er jo meget spændende, hvilken retning det præcist vil trække deres hardware i. Et totalt ophør spontant er jo umuligt, med det flow af konsoller, de trods alt stadig har kørende. De ønsker måske at trække Xbox hardware langsomt imod, at blive en slags "niche" (en meget stor af slagsen, på grænsen af definitionen) - men hvis ønsket er at licensere Xbox platformen til third-parties også, ligesom med Windows, er ambitionen vel alt andet end niche, og netop nærmere at blive det mest udbredte, ved at have hardware i lavere og lavere prisklasser.

Jeg var slet ikke faldet over "AI community managers" - lige dén har jeg bange anelser om, at vi på et tidspunkt ikke undgår, haha. Men den er jo måske mere oplagt, end man forestiller sig. Smiley

Man kan jo sige, at Microsofts "vilje til at lege" med Xbox-brandet, minder om Nintendo på flere og flere måder, hvilket jeg også synes, gør dem underholdende at følge af samme årsag.


JOEP
JOEP

76237
Offline
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#320 - Skrevet 15-02-2024 22:10

Det var interessant at tænke på, men det viste sig - næsten selvfølgeligt - at være alt for opblæst. Microsoft har netop meldt ud, at fire lidt ældre spil kommer til andre platforme. Spillene er alle over et år gamle. Det supporterer de sidste par ugers rygter om Sea of Thieves og Hi-Fi Rush. Hvilke to andre spil der er tale om kan vi så kun gisne om.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7674
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#321 - Skrevet 16-02-2024 13:00

Ja - det er vel også forståeligt nok. De finder nok fortsat anledning til at holde gearet en smule nede, efter Activision-Blizzard købet. I hvert fald for en stund endnu. De gigantiske financial risks, bliver dog spacet lidt længere fra hinanden end 2 år. Smiley