Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sony og Microsofts næste konsoller

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 04-08-2012 21:27

Nu har Wii U været annonceret i snart halvandet år og der er kun nogle få måneder til udgivelsen af det - til trods for dette har intet specifikt hørt omkring PlayStation 4 eller XBox 8/720 endnu.Jeg fandt dette udklip fra et blad, der påstår at en af udviklerne ville have fremvist deres næstegenerationskonsol til årets E3 i juni, men trak ud i sidste øjeblik. Jeg ved ikke helt om dette er noget man skal tro på, men det sætter lidt tankerne i gang alligevel.

Hvem tror I først der officielt annoncerer deres næste konsol, og hvornår tror I den kommer? Bliver det tættere på Wii Us efterfølger end Wii U - eller sker det måske i anledningen af Wii U udgivelsen som Sony gjorde det med Vita og 3DS? Smiley

ThePatrickBay
ThePatrickBay

8065
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#301 - Skrevet 27-10-2020 23:20

Jeg har forudbestilt PS5 hos Coolshop og Series X hos Elgiganten. Elgiganten har dog meldt ud, at min forudbestilling ikke kan leveres før en måned efter release... Foreløbigt ser PS5 forudbestillingen ud til at holde.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7419
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#302 - Skrevet 30-10-2020 21:53 - Redigeret 30-10-2020 21:54

Svedigt. Sad du klar om natten, da Coolshop åbnede for PS5, eller har der været efterfølgende "bølger" med åbning for nye bestillinger? Har set dette omtalt, men så vidt, jeg kan se, har ingen butikker fået meldinger om nye sendinger, siden de første blev udsolgt.

Min tanke er umiddelbart, at nogle uger efter nytår, nok bliver realistisk at anskaffe den, hvis man stadig ikke har kunnet finde et åbent pre-order sted. (Medmindre, man blot benytter scalpere på eBay, selvf. Tilsyneladende er raten omtrent 4800 kr. for Disc Edition pt. Der vil jeg dog ikke selv hen. xD)


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8065
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#303 - Skrevet 31-10-2020 07:19

Nej, jeg bestilte den ca. kl. 10.30 den dag de åbnede for forudbestillinger. Prisen var vist oprindeligt 3999, men den var sat op til 4149, da jeg bestilte, så vidt jeg husker (disc-versionen). Det synes jeg er fint nok. Men jeg formoder, at jeg har været en af de sidste, der har fået en ordre igennem hos Coolshop.

Uanset hvor dårligt folk mener, at Sony har håndteret denne launch, så kan det ikke være dårligere end PS4. Der kom ca. 1500 PS4-konsoller til Danmark i første omgang, heraf 1250 til Elgiganten (og nej, der mangler ikke et nul). Jeg var heldig at få fat i en på release, fordi jeg var afdelingsleder i Elgiganten Fields' spilafdeling dengang Smiley


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7419
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#304 - Skrevet 31-10-2020 13:08 - Redigeret 31-10-2020 13:21

Ja, det ligner meget af samme rytme, som det tidligere har været. Jeg tænker også, at man derfor nogenlunde kan udlede tilgængeligheden, fra dette - som jeg husker det, gik det jo fint med at kunne anskaffe en PS4 lige efter nytår, og evt. tidligere.

Jeg tænker jo også, at det er i enhver producents naturlige interesse, at få efterspørgslen til at fremstå større, end den reelt er - "trykket" falder nok hurtigt igen. Smiley

Men det bliver jo en spændende launch, uanset, i hvert fald. Reaktionerne er jo åbenbart overvældende positive på DualSense-controlleren. Det lader til, at Sony netop har ramt en "gylden mellemvej", hvor den ergonomisk ligger lidt tættere på Xbox One-controlleren - både en smule større, og vist lidt bedre bygningskvalitet i knapper. Analog sticks er angiveligt også en anelse strammere. Jeg har selv lige fået PS4 (underholdning til ventetiden Smiley), og mit indtryk er, at DualShock 4 måske føles en anelse lavere i build quality, end konkurrenterne.

Desuden er reaktionerne på "hoved-gimmicken" - altså varierende modstand i skulderknapperne - åbenbart også positive. Jeg tænker mig, at dette bliver en gimmick med bedre fremtidsudsigter end Joy-Con's gimmick, i hvert fald (altså IR-kameraet. Hvor mange spil har benyttet dette? 2?)

(ResetEras opsamlingstråd om DualSense.)


Davir
Davir

1312
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#305 - Skrevet 10-11-2020 15:35

Skulle havde den nye Xbox series X i dag, men på grund at Elgiganten har fucket det op, har mange ikke fået deres mens mange har fået deres ved. Elgiganten

Gid de kan holde styr på deres order som de har fået


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7419
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#306 - Skrevet 07-12-2020 14:41 - Redigeret 07-12-2020 18:03

Jeg tænker mig, at flere herinde, må have modtaget deres eksemplarer af Playstation 5 og Xbox Series X, nu.

Sådan helt nysgerrigt, hvad har jeres oplevelser så været? Har I haft oplevelser med defekter/mangler/kvalitetskontrol på controllere, eller anden kritik? Hvordan har oplevelsen føltes, med at overgå til denne nye generation, i forhold til tidligere? Føles det meget voldsomt (eks. med SSD-loadingtider, 60fps 4K, eller lign) - eller føles det egentlig bare mere beskedent, nærmest som en slags "almindelig grafikopgradering" af sidste generation?

(Det er selvfølgelig også svært at vurdere, når der reelt kun er udkommet ét egentligt next-gen spil, samt et tech demo-spil for PS5's controller. Smiley)


zcream
zcream

1822
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

1
1ups givet

#307 - Skrevet 07-12-2020 15:46

Andreas Tarding skrev:
Jeg tænker mig, at flere herinde, må have modtaget deres eksemplarer af Playstation 5 og Xbox Series X, nu.

Sådan helt nysgerrigt, hvad har jeres oplevelser så været? Har I haft oplevelser med defekter/mangler/kvalitetskontrol på controllere, eller anden kritik? Hvordan har oplevelsen føltes, med at overgå til denne nye generation, i forhold til tidligere? Føles det meget voldsomt (eks. med SSD-loadingtider, 60fps 4K, eller lign) - eller føles det egentlig bare mere beskedent, nærmest som en slags "almindelig grafikopgradering" af sidste generation?

(Det er selvfølgelig også svært at vurdere, når der reelt kun er udkommet ét egentligt next-gen spil, samt et tech demo-spil for PS5's controller. Smiley)Umiddelbart tænker jeg at det er fine maskiner. Jeg har været glad for xbox længe pga. gamepass, der - i mine øje, er en super god deal. Maskinen fejler ikke noget, den er virkelig stille, den er hurtig og jeg er generelt godt tilfreds med den, men den føles ikke "ny", sådan mere som en stærkere udgave af den gamle. Det skyldes måske, at der ikke rigtig er så meget nyt til den. Og misforstå ikke, det er bestemt en god maskine og fremtiden for streaming, gamepass osv gør, at jeg tror, at jeg vil få den brugt en hel del, men lige nu er den mere en grafisk opgradering og føles ikke så next-gen som jeg havde regnet med. Det skal dog nok komme.

Jeg har ikke købt en PS5, men regner med at gøre det, efter jeg fik mulighed for at teste den en uges tid. Egentlig havde jeg afvist, at skulle have den det første års tid eller to, men jeg må sige, at jeg er imponeret. Astrs Playroom, til trods for at være en stor demo, er super sjovt og det tegner lovende for fremtiden. Fik prøvet sackboy og Spiderman - begge dele er fin underholdning og maskinen er lækker på alle måder. Når det kommer til PS5 får jeg mere en følelse af en ny generation og skulle jeg vælge om, så havde jeg taget den før jeg havde købt xbox.

Så fine maskiner - der dog ikke blæser mig bagover, men som begge har potientiale.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8065
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

1
1ups givet

#308 - Skrevet 07-12-2020 20:58

Jeg er positiv, i hvert fald over for PS5 som er den eneste af konsollerne, jeg reelt har brugt tid med. Ingen af de spil jeg har spillet, har grafisk følt som en ny generation. Men det er fedt at prøve de nye funktioner i DualSense controlleren.

Sackboy er et fantastisk spil. Har gennemført main story, men der er stadig en del tilbage for mig at lave. Det har jeg tænkt mig at spille færdig sammen med Retrolasse, når han skaffer spillet.

Astro's Playroom var også en kæmpe fornøjelse. Jeg ville gerne have spillet mere, men fik efter ca. 5 timer Platinum Trophy. Ville ikke have noget imod at betale for et større Astro spil.

Spider-Man er jeg ikke så imponeret over, men det er mest fordi, det ikke lige er min genre. Jeg kan godt se, hvorfor folk elsker det, men det er ikke noget, jeg kommer til at huske som et mesterværk.

Loadetiderne er jeg meget glad for er så korte. Det er ikke noget, jeg tænker over hele tiden, men når man vælger en bane i Sackboy og man er inde efter kun et par sekunder - det kan sgu noget. Loadetid og DualSense controller er helt klart de to store ting for mig. Revolutionerende? Måske ikke. Men super lækkert.


Marddos91
Marddos91

947
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#309 - Skrevet 08-12-2020 15:59

Det I beskriver i indlæggene før mit, er umiddelbart også den fornemmelse, jeg får, når jeg læser rundt omkring på nettet.

Jeg glæder mig til, jeg selv får fat i begge maskiner og kan prøve kræfter med dem, men jeg har personligt ikke den store tiltro, at vi sådan rigtigt får maskinernes potentiale at se før om et par år, når de så småt begynder at gå bort fra den nuværende/tidligere generation med PS4 og X1 og udelukkende/primært fokuserer på udvikling af spil til den nye generation.

Jeg synes hurtigt, at man mærkede forskellen fra Wii U til Switch, men det er måske heller ikke retfærdigt at lave den samme sammenligning hos de andre firmaer, da de - særligt grafisk - har været en del foran Nintendo.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7419
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#310 - Skrevet 02-02-2021 12:10 - Redigeret 02-02-2021 14:56

Jeg opdagede spontant, at Power kørte en pre-order åbning i dag, kl. 12, på deres site. Så, man forsøgte jo -

Jeg klikkede, helt bogstaveligt, i samme sekund, klokken slog 12, og knappen skiftede til tilgængelig. Og, guess what? SmileyDet er jo nok nede på et lotteri, i praksis - når der klikkes næsten samtidig, af hundreder af brugere, må det jo være faktorer i infrastrukturen, der afgør det - altså simpelthen forsinkelsen mellem den enkelte bruger > internetudbyder > Powers udbyder > deres server. Begivenheden, der skete 5 sekunder efter, behøver jo næppe megen forklaring heller.

Har der været andre eventyrlystne danske pre-order jagere herinde? Smiley


BroSmash
BroSmash

1088
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#311 - Skrevet 14-06-2021 21:55

Hvad synes folk om Xbox showcasen? Synes klart det var den bedste showcase hidtil Smiley


DragonTail
DragonTail

511
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#312 - Skrevet 15-06-2021 10:37

^Indtil i aften Smiley Den var ret god ja. Der er slet ikke timer nok i døgnet til alle de fede spil der kommer Smiley


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7419
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#313 - Skrevet 15-06-2021 12:20 - Redigeret 15-06-2021 12:22

.. Eventuelle E3-drukspil, hvor man har drukket på forekomster af "Play it on Game Pass!", er nok ikke endt vanvittigt sundhedsfremmende, aner man sig.

Det lå jo selvfølgelig nok også i kortene, at Microsoft stod til at skrue noget seriøst op for exclusive-udvalget, med opkøb af dén størrelsesorden, ZeniMax/Bethesda var i. Jeg må indrømme, at jeg selv bare bliver endnu mere forvirret, når "konsolkrigens dilemma" ligesom intensiveres, og nok næsten ender med, at ryge over på PC, udelukkende for at omgås valgene. Men - man kan jo selfølgelig også blot eje begge maskiner. xD


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7419
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#314 - Skrevet 10-07-2021 19:54

Nu havde jeg personligt held med Elgigantens lodtrækning, og får så et Playstation 5-eksemplar hjem.

Jeg ville derfor spørge jer herinde, der allerede ejer maskinen og spil dertil - hvilken af maskinens "egentlige next-gen" titler, kunne mon anbefales at prøves først?

Jeg forstår, at denne liste vist omfatter: Astro's Playroom-demoen, Demon's Souls, Returnal, og så selvf. det nye Ratchet & Clank, pt.

Astro's Playroom er selvf. den medfølgende tech demo - så den er vel en given #1 på "bucket-listen". Men mht. "indkøbsspil" - hvad skulle man mon så efterfølgende? Min umiddelbare tanke er, at Returnal klart er konsollens mest unikke spil hidtil? Hvad er jeres oplevelser herinde, med enten disse spil - men også bare, spiloplevelser generelt på PS5? Smiley


Michael
Michael

5376
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#315 - Skrevet 11-07-2021 00:08

Du har fat i nogle rigtig gode "next-gen" titler der allerede. Jeg er selv i gang med FF7 Remake, nu hvor den har fået en reel PS5 udgivelse. Rigtig flot spil, som jeg på ingen forstår at folk har kunne spillet i kun 30 FPS. Der sker for meget i det spil, hvilket er hvorfor jeg er glad for at jeg ventede på 'den nye udgave'.

Nu ved jeg ikke lige om du allerede har haft en PS4, men at opleve Last of Us 2, Ghost of Tsushima (måske vent til august ellers på remaster) og God of War i højere opløsning og i 60 FPS er noget af en oplevelse.