Ny trailer for Pokémon L...

Vind Pokémon Brilliant D...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

The Smurfs: Mission Vilea...

Ny trailer for Game & Wat...

N-cast #110: Dommen over ...

Prisen på Nintendo Switc...

Nintendo Direct

Mario Kart Tour

Metroid Dread

Mario Party Superstars

Nindie Klubben

Pokémon-tråd

Dit seneste køb

Pokémon Legends: Arceus

Nintendo Switch

Animal Crossing: New Hori...

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

TDKR-tråden - SPOILERS INSIDE

Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

1961
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

Skrevet 26-07-2012 00:30 - Redigeret 26-07-2012 00:31

Hej alle Smiley

The Dark Knight Rises er så stor en film, at jeg synes den fortjener sin egen tråd.

Spoilers her er velkomne - det står desuden allerede i overskriften, så hvis du er gået herind uden at have set filmen, og ikke vil have noget spoilet, så smut igen!

Lad os starte med mit indlæg fra Filmtråden:

Noget jeg ikke forstår, er hvorfor ingen rigtigt prøvede på at skyde Bane. Altså ja okay, han er hammerstærk, men han er jo slet ikke usårlig - altså burde en patron gennem knolden da kunne ordne det rimelig hurtigt. Men som du også siger Thomas, så skal man selvfølgelig ikke begynde at tænke alt for meget over "hvordan kan det lade sig gøre?" og lignende, da det netop er en tegneseriefilm (om end deciderede plothuller selvfølgelig ikke er "i orden" ) Smiley

Link-The-Wind-Waker skrev:
The Dark Knights Rises er en fed film, selvom slutningen var lidt irriterende af flere årsager.

Det er i øvrigt interessant, hvor tematisk den lægger sig op af Bibelen med Syndefaldsmyten og Jesus' selvopofrelse. Jeg er normalt ikke en person, som tolker religiøse ting ind i fx film, men det er ret tydeligt i den nye Batman efter min mening.


Jeg tænkte faktisk over dette mens jeg så filmen, men jeg syntes ikke det var specielt tydeligt (godt nok er jeg kristen, men jeg har måske heller ikke fuldstændig styr på Syndefaldsmyten (jeg ved godt hvad det er, og kender godt til moralen og det umiddelbare budskab)). Vil du uddybe Smiley?

Med venlig hilsen Lukas Smiley
  Navn
  Navn

  33
  Offline
  Level: 19 (Bullet Bill)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 26-07-2012 00:39 - Redigeret 26-07-2012 00:41

  Jeg synes også denne film var fantastisk. Jeg vil starte min post med at adresse din, Lucas.

  Jeg giver Thomas komplet ret hvad angår de såkaldte "plothuller". Der er ingen grund til at nogen skulle prøve at skyde Bane. Det er Batman's opgave at klare ham, punktum. Man kunne da godt lave en eller anden scene med en civil der bliver forhindret i at myrde Bane, men det tjener intet formål. Redlettermedia-drengene har en god pointé omkring dette i deres samtale omkring filmen: http://redlettermedia.com/half-in-the-bag/2012-episodes/.

  Hvis man absolut vil pille filmen fra hinanden, kan man finde masse af disse små logiske fejl og mangler, men så misser man ærligt talt filmens artistiske pointé.

  Jeg husker heller ikke syndefaldsmyten specielt godt. Jeg forstår ikke hvorfor selvopofrelse nødvendigvis skal være religiøst betonet, måske du kan uddybe det nærmere?

  Jeg skriver mine egne tanker senere Smiley

  Edit: lige en lille ting. Jeg nød virkelig filmens små detaljer og throwbacks til tidligere tegneserier, såsom Bane der knækker ryggen på Batman, og Catwoman, der bliver stillet for et moralsk dilemma, og undergår en personlig udvikling til det bedre.


  Lukas Skywalker
  Lukas Skywalker

  1961
  Offline
  Level: 25 (Kokiri)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 26-07-2012 00:44

  Ja, fede referencer/homages/throwbacks. Som jeg også skrev, så tror jeg at bomben eller i hvert fald det at Batman slipper af med den, er inspireret af tv-seriens afsnit med bomben SmileyJeg synes desuden det er fedt at de har haft Crane i alle tre film, om end det kun er få minutter i de sidste to Smiley


  Birks
  Birks

  2
  Offline
  Level: 13 (Baby Dodongo)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 26-07-2012 00:44

  Lukas Pedersen skrev:


  Link-The-Wind-Waker skrev:
  The Dark Knights Rises er en fed film, selvom slutningen var lidt irriterende af flere årsager.

  Det er i øvrigt interessant, hvor tematisk den lægger sig op af Bibelen med Syndefaldsmyten og Jesus' selvopofrelse. Jeg er normalt ikke en person, som tolker religiøse ting ind i fx film, men det er ret tydeligt i den nye Batman efter min mening.


  Jeg tænkte faktisk over dette mens jeg så filmen, men jeg syntes ikke det var specielt tydeligt (godt nok er jeg kristen, men jeg har måske heller ikke fuldstændig styr på Syndefaldsmyten (jeg ved godt hvad det er, og kender godt til moralen og det umiddelbare budskab)). Vil du uddybe Smiley?  Jeg synes heller ikke der var det store bibelperspektiv i filmen -- slet ikke set i lyset af han slet ikke ofrede sig, men blot benyttede det som en mulighed for at starte på en frisk. Eksempelvis synes jeg I Am Legend bedre kan ses i bibel-perspektiv Smiley

  Og for også at tilføje lidt til tråden, håber jeg virkelig ikke de laver et Robin spin-off! Som jeg skrev i filmtråden, irriterer det mig helt, at de har åbnet op for det. Trilogien her er tjent bedst uden.


  Lukas Skywalker
  Lukas Skywalker

  1961
  Offline
  Level: 25 (Kokiri)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 26-07-2012 00:50

  Jeg tror ikke Nolan vil lave mere med Batman... tror bare det var et sjovt lille input for at få en slutning hvor man så kan sidde og fantasere omkring hvad der nu sker. Men selvfølgelig, det er jo noget at opbygge en person gennem en hel film, så det er jo ikke helt umuligt... hvis det endelig sker, tror jeg dog langtfra det ville være ødelæggende. Jeg er dog fuldt ud tilfreds hvis det viser sig at dette er den endelige afslutning, og at der ikke er mere at komme efter.

  En af mine venner er overbevist om at der kommer en Justice League-film. Hvad siger I til det?


  Birks
  Birks

  2
  Offline
  Level: 13 (Baby Dodongo)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 26-07-2012 01:04

  Lukas Pedersen skrev:


  En af mine venner er overbevist om at der kommer en Justice League-film. Hvad siger I til det?  Well, alene set i lyset af Avengers' enorme succes (læste for en lille måned siden, den snart havde omsat for det samme som Avatar, or so) virker det meget sandsynligt. Justice League er vel DCs pendant til The Avengers (så WB lugter sikkert cash).


  chessr
  chessr

  341
  Offline
  Level: 31 (ChuChu)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 26-07-2012 09:40

  Hmm ved ikke om der burde komme en Robin film men kunne da være sjovt. Ham der spillede Blake/Robin var faktisk god og jeg havde ingen ide om at han var Robin før til sidst. Tanken strejfede mig slet ikke. Ej heller hvor Batman siger han bør bruge en maske Smiley

  ved slutningen tænkte jeg først da bomben sprang at rygterne var sande at Batman døde men så døde han bare slet ikke Smiley


  Kanin
  Kanin

  489
  Offline
  Level: 23 (Skree)

  0
  1ups givet

  #7 - Skrevet 26-07-2012 11:35

  Jeg havde det lidt på fornemmelsen at Jake, skulle vise sig at være Robin. Men hans rolle lagde ikke op til det. Det eneste der pegede i den retning, var det faktum at han havde gættet at Bruce var Batman... Denne episode/scene gav ingen mening for mit vedkommende. Hvorfor skulle det være nemmere for ham at gætte, end resten af Gotham? ... oh well. Han var trods alt Robin Smiley

  Slutningen på filmen var perfekt i forhold til hovedpersonerne.

  Bruce Wayne ønskede at nå det punkt hvor Gotham ikke længere havde behov for Batman, så han kunne trække sig tilbage og leve livet med sin store kærlighed.
  Alfred ønskede at trække sig tilbage og se Bruce leve et simpelt liv og føre Wayne navnet videre.

  Kunne måske savne en mere klar afslutning på:
  Gordon got screwed? Ingen kone eller børn. Ingen kriminalitet. Blev hans navn også renset - han ofrede trods alt ikke sig selv? Eller. Det gjorde han kinda.
  Jake "Robin" Blake fik et nyt børnehjem til de forældre løse børn. Fandt Batmans grotte.  JOEP
  JOEP

  46131
  Offline
  Level: 48 (Magikoopa)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 26-07-2012 12:58

  Mon Gotham finder det besynderligt, at Bruce Wayne døde samtidig med Batman?


  Lukas Skywalker
  Lukas Skywalker

  1961
  Offline
  Level: 25 (Kokiri)

  0
  1ups givet

  #9 - Skrevet 26-07-2012 13:16

  Det samme kan du jo sige ved starten af filmen - der har hverken Batman eller Bruce Wayne vist sig i mange år. Jeg tror ikke folk undrer sig - de ved jo heller ikke at Batman er død (hvilket han jo så heller ikke er). Han viser sig bare ikke.


  Hassus
  Hassus

  0
  Offline
  Level: 22 (Ice Keese)

  0
  1ups givet

  #10 - Skrevet 13-08-2012 17:14 - Redigeret 13-08-2012 17:21

  Nogen der har fået set fanfilmen, Puppet Master, endnu? Den foregår et sted mellem The Dark Knight og The Dark Knight Rises og er egentlig ret fed synes jeg:
  Edit: Fun fact! Ham med de mange ar, Victor Zsasz, er også med i Batman Begins.
  Bo130
  Bo130

  110
  Offline
  Level: 38 (Tatori)

  0
  1ups givet

  #11 - Skrevet 29-08-2012 23:11

  Så fik jeg også set filmen, langt om længe. Jeg var egentlig ret stor fan af hvordan slutningen opsamlede det hele, men håber nu heller ikke der kommer en Robin-spinoff.

  Filmen var ret fin, men jeg synes slet ikke den er hvad den er blevet gjort til, dog en fin afslutning på trilogien, der er på niveau med de to andre. Tror måske stadig jeg er mest til Dark Knight pga jokeren. Jeg synes ikke nogle af de nye skuespillere var super gode i rollerne, heller ikke Joseph Gordon-Levitt (Robin), som jeg synes er meget bedre i 500 Days of Summer. Den bedste skuespiller i trilogien er helt klart stadig Michael Caine (Alfred).

  Det er fine film, så også de to første op til jeg skulle se denne, men ikke nogen jeg vil se igen tror jeg, og det er stadig ikke de bedste film om superhelte, synes jeg. Den får et 7-tal ud af 10 af mig Smiley Smiley


  AND
  AND

  1522
  Online
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #12 - Skrevet 30-08-2012 11:17

  Problemet med Rises er, efter min overbevisning, at der er alt for mange bipersoner med. Jeg synes at Gordon-Levitts karakter er fuldstændig ligegyldig - og det samme med Catwoman, som heller ikke overhoved har nogen betydningsfuld indflydelse på historien. I stedet skulle man have satset på at give Christian Bale med tid på skærmen - og det samme med Caine. Hvad sker der egentlig lige for, at man skriver Alfred ud af filmen efter 45 min!? Totalt vanvittigt, men det er stadig en god film - den kunne bare også være lavet bedre.