Pokémon Legends: Z-A ann...

Reynatis kommer til Veste...

Pokémon Presents - alle ...

Shin Megami Tensei V: Ven...

Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Switch 2 - rygter og disk...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

De gode Nintendo 64-spil

AND
AND

330
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 25-11-2014 10:19 - Redigeret 01-01-2019 12:14

Så kom turen til 64'eren. Her er forhåbentlig endnu flere folk, som kan byde ind, med forslag til gode spil. Smid meget gerne en lille forklaring af, hvorfor spillet er godt. Jeg lægger ud:

-Banjo-Kazooie - nok ikke den store overraskelse; Banjo-Kazooie er mit all time favorite-spil. Det er en platformer, som fokuserer på exploration, frem for collectomania, som Rares senere spil var præget af. Banerne er virkelig godt designede og konceptet holder stadig den dag i dag

-Mystical Ninja: Starring Goemon - første rigtige 3D installation i Mystical Ninja-serien. Spillet er lige så skævt og underligt som det foregående til SNES, men skiller sig ellers ud fra resten af serien, fordi det er designet som et action-adventure, hvor man bevæger sig rundt i Japan, fra by til by, og undervejs skal igennem forskellige templer, med en boss for enden. Man starter med at have to karakterer til rådighed, men samler et par stykker op undervejs, som løbende tilegner sig nye våben og special abilities.

Star Wars: Shadows of the Empire - måske ikke et spil i samme klasse som nogen af de to ovennævnte, men det her Star Wars-spil fungerede rigtig fint, tiden taget i betragtning og vinder meget på sit varierede gameplay. Spillet skifter således løbende mellem first person shooter-baner og racer/fly baner, som fx den battle of huth-lignende første bane. Helt klart et kig værd, for alle Star Wars-fans.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

1
1ups givet

#31 - Skrevet 04-01-2015 23:31

Også lidt forsinket her, men vil da lige give et par ord med. Virkelig mange gode spil på maskinen, men langt de fleste fra Nintendo eller Rare. Jeg har markeret de spil der ikke tidligere er nævnt med fed Smiley

Perfect Dark bliver ofte overskygget af GoldenEye synes jeg. Begge spil er eminente, men da jeg prøvede GoldenEye sidste år havde det virkelig ikke ældet godt. Det eneste jeg har prøvet med Perfect Dark er genudgivelsen på Xbox Live, der stadig er genialt.

Super Mario 64 er fortsat mit yndlings 3D spil med Mario. Donkey Kong 64 og Banjo-Kazooie-spillene var også super underholdende, og Conker's Bad Fur Day er til dato stadig et af mine yndlingsspil.

Smash var okay, men dog langt overgået senere. Lylat Wars havde geniale repikker og tror aldrig jeg har startet et spil fra første bane så mange gange, men synes egentlig ikke det var super sjovt, meget som jeg havde det med South Park Rally egentlig. Ocarina of Time er virkelig stemningsfyldt og bringer stadig minder den dag i dag, i høj grad pga musikken.

Paper Mario var nyt og spændende og stadig det bedste i serien synes jeg. Mario Kart 64 har battle-banerne, men det holder ikke særlig godt i dag synes jeg. F-Zero X er ligeledes blevet overgået sidenhen, men death race var nu en fed spildel.

Blast Corps synes jeg aldrig rigtig jeg kunne komme i gang med, selv om det er blevet rost meget. Sammen med Shadowman. Omvendt så har jeg godt nok spillet absurd mange kampe indendørs i FIFA Road to World Cup '98, der til dato stadig er mit yndlings realistiske fodboldspil.

Mario Party-serien har jeg også spillet virkelig meget, hvor jeg har favoritminispil fra alle de tre udgaver på N64, men det første nok vinder i sidste ende. Samlet set er 3'eren dog min yndlings grundet RPG-spildelen, som jeg virkelig elskede!

Pokémon Stadium-spillene var okay, men havde ikke det store at byde på synes jeg. Pokémon Puzzle League var fint, men kunne ikke måle sig med Panel de Pon, til gengæld var jeg ret vild med Pokémon Snap, selv om det kunne have været endnu bedre med nogle få ændringer.

Mit yndlingsspil ikke tidligere nævnt må dog være Mario Golf. Jeg elskede alt ved det, inklusiv at den gemte ens bedste skud og minigolfbanerne. Har gennemført det fuldt ud to gange på N64 og sidenhen købt det på VC til Wii, hvor det igen var en fornøjelse at gennemføre.

Af spil jeg aldrig fik prøvet, men gerne ville have er der

- Excitebike 64
- Jet Force Gemini
- Kirby 64: The Crystal Shards
- Mischief Makers

Hvis jeg skulle samle op og kunne med en urangeret Top 10, så bliver det nok

Banjo-Kazooie
Conker's Bad Fur Day
Donkey Kong 64
GoldenEye 007
Mario Golf
Mario Party 3
Paper Mario
Perfect Dark
Super Mario 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Alt i alt en genial maskine med mange gode spil på.


AND
AND

330
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 05-01-2015 07:22

Super fed liste, Bo - og lækkert at få lidt gang i tråden igen. Jeg købte selv Jet Force Gemini for et par år siden, men må indrømme at førstehåndsindtrykket var ret skuffende. Skal dog have givet det et fair forsøg igen på et tidspunkt.

Du nævner Ocarina, men slet ikke Majora - hva synes du om det? Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

1
1ups givet

#33 - Skrevet 05-01-2015 07:26 - Redigeret 05-01-2015 07:27

Jeg synes Majora's Mask er et godt spil, men ikke nær så godt som Ocarina of Time, så det er grunden til at det ikke er på listen. Hader det ikke, men som med Mario Kart 64, Banjo-Tooie, Pokémon Snap og Smash synes jeg bare de andre titler overgår det i underholdningsværdi Smiley


AND
AND

330
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 05-01-2015 08:59

Fair nok Smiley

Hvad er folks generelle indtryk af Shadow Man? Har hørt en del godt, men aldrig selv prøvet det.