Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo 64 mini

KHFan
KHFan

38
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

Skrevet 06-01-2020 17:00

Tror I at vi får en Nintendo 64 mini i 2020? Det er et godt stykke tid siden vi fik Snes mini, og snes- spil er lige udgivet på switch. Så det ville være et oplagt skridt at tage? Smiley

  HinKyto
  HinKyto

  852
  Offline
  Level: 8 (Pirahna Plant)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 07-01-2020 08:15

  Jeg er 100% sikker på, at det kommer til at ske, men om det bliver i år eller ej, det kan jeg ikke udtale mig om. Er overbevist om, at 64 spil nok skal komme til Switch'en før eller siden, og hvis det sker før en 64 Classic udkommer, så vil det jo minimere salget af Classic modellen Smiley


  Krisp
  Krisp

  1628
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 07-01-2020 08:50

  Har de ikke udtalt noget med at de ikke har i sinde at lave flere retro konsoller end NES og SNES?

  Selv håber jeg da på det, hvis de kan gøre det ordentligt og få rettighederne til at give nogle lidt mere sjældne spil med, som vi ikke har set genudgivet så tit. Det kunne være overdrevet fedt hvis de kunne samarbejde med Microsoft og få Banjo Kazooie, Banjo Tooie, Diddy Kong Racing. Overvej hvis det også kunne lykkedes at få GoldenEye med, det ville være overdrevet fedt. Men er det ikke noget af et "rettigheds rod"? Er det ActiVision som har rettighederne til det?


  HinKyto
  HinKyto

  852
  Offline
  Level: 8 (Pirahna Plant)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 07-01-2020 09:25

  Baseret på en hurtigt Google søgning, så kan jeg ikke umiddelbart finde nogen kilde, som siger, at Nintendo har udtalt, at de ikke vil udgive det. Tilgengæld var der en masse artikler som spekulerede, at det nok ikke ville udgive den og hvorfor. Måske er mine Google-evner bare ikke særligt gode, det er også en mulighed :b


  JOEP
  JOEP

  74782
  Online
  Level: 50 (Torizo)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 07-01-2020 10:06

  ^Der står noget om det her: https://kotaku.com/nintendo-s-reggie-fils-aime-on-hopes-for-an-n64-classic-1830465672


  HinKyto
  HinKyto

  852
  Offline
  Level: 8 (Pirahna Plant)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 07-01-2020 10:39

  #4
  Okay, det link fandt jeg ikke lige i min søgning. Tja, så dårligt et forretningstræk, som jeg nu mener, at det er, så ændrer det vel ikke ved at Nintendo (for nu, i hvert fald) ikke har i sinde at lave den.

  #5
  Det kommer helt an på, hvad for et slags spil, det er, hvis du spørger mig. Der er nogle 3D spil på 1'eren, som jeg nu synes stadig ser (æstetisk) ret godt ud. Grafisk er de jo noget bag ud, men hvis de har fokuseret på at være stilistiske i stedet for realistiske, så vil jeg mene, at nogle af dem stadig ser fine ud Smiley


  martinmartin
  martinmartin

  1033
  Offline
  Level: 12 (Fire Keese)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 07-01-2020 10:42 - Redigeret 07-01-2020 10:51

  Jeg er virkelig enig med Retrolasse, når det kommer til en N64 mini. Et spil som Perfect Dark er virkelig svært at genspille i sin N64 form, da frameraten nærmest er ulidelig med moderne øjne. Samtidigt er det noget, som også er problematisk at fikse, da det pludseligt gør oplevelsen mindre autentisk.

  Der er dog gode spil på konsollen, men jo længere væk, jeg selv kommer fra den tid, jo mindre bliver listen. Dog kunne Pokémon Puzzle League og Sin & Punishment begge godt få lov til at komme i en ny rotation igen efter at Wii Shoppen blev lukket.

  Hvis det en dag sker, er jeg dog interesseret i hvordan de kommer omkring N64'erens særheder og hvilke løsninger de laver.

  @HinKyto

  Nu er jeg godt nok ikke Retrolasse, men jeg kan godt følge Retrolasses pointe. Der er selvfølgelig undtagelser, men jeg synes vitterligt der er langt flere spil, der ikke har klaret tiden særlig godt. Jeg er ret vild med Metal Gear Solids lave polygon modeller, men det er nok mere en blanding af # æ s t e t i k og nostalgi, end meget andet. Jeg mindes endda at synes det var lidt grynet dengang...

  Derudover er 3D modellerne i et spil som Xenogears jo totalt hæslige. Heldigvis har det spil så sprite karakterer, som har klaret tiden ekstremt godt, men de der gears altså ...


  Krisp
  Krisp

  1628
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  1
  1ups givet

  #7 - Skrevet 07-01-2020 22:47

  #5: Det samme kan siges om NES. Hvorfor har de så lavet en NES classic?

  Jeg kan ikke nævne et eneste NES spil som jeg kan finde på at gå tilbage og bruge tid på (måske lige med undtagelse af Yoshi) Og hvis man vil spille de klassiske 2D Mario spil, så hellere dem fra Super Mario Allstars på SNES.

  Hvis man er vokset op med N64’eren, så vil man elske en N64 mini. Hvis man ikke har nostalgiske følelser for den era, så nej, så er det sikkert ikke tiltalende. Men det er jo netop dem der er vokset op med de originale maskiner man forsøger at ramme med mini modellerne.

  Personligt elsker jeg den tidlige 3D grafik i spil som Super Mario 64, Mortal Kombat 4 (stadigt det bedste spil i MK serien), Diddy Kong Racing, Ocarina of Time m.fl.

  Jeg synes Ps1/N64 generationen er den fedeste jeg har oplevet i mit liv som gamer og jeg tror desværre ikke man kommer til at opleve det igen i nær fremtid. Skridtet fra 2D til 3D var fantastisk. At gå fra Super Mario World til Super Mario 64. Det kan sgu ikke beskrives. Første gang man hoppede ind i et maleri og kom dumpende ind i Bob Omb Battlefield. Musikken spiller allerede i mit hovede. Smiley.

  Jeg købte en N64 igen i efteråret 2016 og det var fantastisk at spille på en rigtig maskine igen. Det er desværre bare pænt bøvlet, fordi man skal koste en formue på at modde maskinen eller sidde med et gammelt billedrørs TV for at det ser godt ud. Jeg var desværre nødt til at skille mig af med den pga plads mangel. Så jeg er helt klart interesseret i en mini.

  ...Og så er Ocarina of Time stadigt et af de bedste spil som nogensinde er lavet.


  stelzig
  stelzig

  4830
  Online
  Level: 24 (Whomp)

  2
  1ups givet

  #8 - Skrevet 08-01-2020 12:31 - Redigeret 08-01-2020 12:32

  Enig i at de fleste N64 spil er ældede rigtig dårligt. Men for mig er det mere på styringen end på grafikken (særligt også for et spil som perfect dark. Kan huske mit billede/minde af goldeneye64 døde fuldstændig da jeg genspillede det til et nintendoarrangement for et par år siden pga. styringen).
  Samme gælder forresten for NES. Det er også controls som for mig blev betydeligt bedre på SNES, men helt sikkert grafikken er da også blevet bedre.
  Men ja der er undtagelser som oot, som også stadig er mit foretrukne zelda. Det spil er dog genudgivet et hav af gange allerede. Den eneste anden undtagelse jeg lige kan komme på på stående ben er mario party 1-3, som stadig ligger et niveau over de senere i min bog.

  Kunne godt finde på at købe en n64 mini og genkøbe oot endnu engang, men ville også have det fint med at de sprang den over og gik direkte til GC, som har en del flere spil jeg gerne så genudgivet - særligt ssbm, som mange jo har efterspurgt i en evighed til et punkt hvor det er blevet et meme, heh.


  ThePatrickBay
  ThePatrickBay

  8192
  Offline
  Level: 33 (Hammer Bro)

  3
  1ups givet

  #9 - Skrevet 08-01-2020 20:00

  Specielt de tidlige konsol-FPS'er som Goldeneye har ældet dårligt. Det må være fordi, det føltes så revolutionerende dengang, men at vi har gennemgået endnu en revolution med dual thumb sticks.

  Jeg ville nok købe en N64 Mini, hvis der kommer sådan en, men mest fordi en lille cute N64 ville se godt ud i mit game room. Controlleren har jeg dog svært ved at blive meget stor tilhænger af, så jeg foretrækker at spille N64-spil på nyere konsoller eller med 3rd party N64-controllere inspireret af moderne controllere, eksempelvis Hori pad eller lignende.