Pokémon Legends: Z-A ann...

Reynatis kommer til Veste...

Pokémon Presents - alle ...

Shin Megami Tensei V: Ven...

Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Pokémon Unite

Switch 2 - rygter og disk...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad er det bedste Wii U spil?

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 11-05-2014 17:43

Som en forlængelse af Eagles tråd fra forleden, som gik under navnet "Hvad er det bedste 3DS-spil", tænkte jeg, at det måske kunne være sjovt at dække nogenlunde samme emne med henblik på Wii U.

I må gerne komme med en uddybende forklaring på, hvorfor det er at netop jeres valgte spil er det bedste. Desuden håber jeg ikke folk går for meget op i scores eller lader sig distrahere af tanken om, at dette skal ses fra en objektiv vinkel. Det er ikke tilfældet. Hvis du synes Angry Birds på Wii U er det fedeste, så skriv endelig hvorfor! Hvis i har mere end én favorit, så lad det ikke holde jer igen.


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
  O-train
  O-train

  326
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 11-05-2014 17:44

  Mit umiddelbare favoritspil på konsollen er ikke nogen eksklusiv titel, men såmænd den bedste kart-racer jeg har spillet til dato! Sonic All-Star Racing Transformed!  Hvorfor: Fordi Transformed stort set formår at gøre alt rigtigt. Dynamiske baner sikre en varieret oplevelse, og får dig aldrig til at tænke "gid det her ville tage ende!". Single-player delen kan være noget så udfordrende, og til tider frygtindgydende, men når man overvinde sin mål, så føles det altså fantastisk! Sega har hevet fra alle hjørner af deres univers, og evnen til at opgradere og tilpasse sin favorit racer, det er jeg helt nede med! Banerne er desuden fantastisk flotte, og jeg er vild med de transformerende køretøjer, som føles betydelig anderledes når man er i vand, på jorden eller i luften! Den her titel har fået overraskende mange timer, og selvom det oprindeligt skulle servicere mig i ventetiden op til Mario Kart (en ventetid på over et år ganske vist), så blev det altså en titel som jeg holdte meget af, og en titel som jeg føler overgik tidligere Mario Kart spil!

  Runner up: Super Mario 3D World. Jeg er sikker på at nogle vil vælge denne titel, og derfor skal jeg ikke sige for meget. Spektakulær platforming, og jeg ved ikke hvorfor jeg var sky for at købe det i starten. Katte-mario er simpelthen iorden! Smiley


  Erbser
  Erbser

  220
  Offline
  Level: 11 (Octorok)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 13-05-2014 18:55

  Som ny Wii U ejer følger jeg lige med her i håbet om at finde nogle skjulte skatte Smiley

  Håber der er flere der vil dele deres Wii U bibliotek med os Smiley


  LocoLogo
  LocoLogo

  3
  Offline
  Level: 7 (Korok)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 14-05-2014 15:42

  Den er nem. Donkey Kong Country Tropical Freeze!
  Det er et af de bedste spil, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at spille. Den bedste 2D platformer sammen med Super Mario Bros. 3.

  Level design: Helt eminent. Hvis man har tålmodigheden til at blive rigtig god til spillet, kan man stort set fare igennem de fleste levels uden at skulle stoppe op og vente, men ved første playthrough er dette umuligt, hvilket er et stort plus. De forskellige levels er også meget afvekslende i forhold til hvordan de "føles".

  Gameplay Mechanics: Indeholder også meget variation. Rullet+hoppet udover en afgrund giver mange muligheder, Diddy's jetpack, Dixie's propelhår og Cranky's stok bidrager alle på hver deres måde til hvordan spillet spilles. Både minecart levels og rocket levels er tilbage, hvilket bidrager til afveksling af spillets "pacing". Undervandsbaner, som ikke var med i DKCR, gør et positivt comeback. Isbanerne har også deres helt eget liv, hvor man glider rundt.

  Soundtrack: Wow. Noget af det bedste jeg har oplevet i flere år. David Wise er tilbage på dette spil, og det kan mærkes. Spillet indeholder både remixes af gamle soundtracks og helt nye originale ditto. De er i sig selv fantastiske, men måden de komplementerer banen er det der gør dem decideret geniale, da det skaber den helt rette stemning. Wise + Yamamoto combo too strong!

  Sværhedsgrad: Jeg er af den opfattelse, at for mange moderne spil er unødigt nemme, og når man har gennemført dem, føler man sig ikke "belønnet" for sit slid. Dette spil bryder med den tendens, og det bør klart fremhæves. Har man ikke tålmodigheden, kan man benytte sig af diverse items der gør det hele væsentligt nemmere. Man bør derfor ikke blive negativt påvirket af spillets forholdsvis højere sværhedsgrad.

  Det var nogle af de ting der er værd at fremhæve, men listen er noget længere, hvis man vil have alle detaljer med.


  Aneira
  Aneira

  531
  Offline
  Level: 18 (Twhomp)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 14-05-2014 15:53 - Redigeret 14-05-2014 17:49

  Bedste oplevelse af de retail games jeg har spillet indtil nu har nok været Pikmin 3. Men også New Super Luigi/Mario Bros U fik nogen gode timer.

  Når vi er flere samlet har Wii Play U og Nintendo Land været gode at spille.

  Men ellers synes jeg, at der er mange titler som virkelig er fede. Specielt i e-shoppen er det nærmest endless fun med Zen Pinball 2.

  Ellers ligger der forhåbentlig nogen gode oplevelser og venter i skabet, når tiden er til det. Her i blandt har jeg flg. liggende i folie, som glæder sig til at blive prøvet af:

  Rayman Legends
  Donkey Kong Tropical Freeze
  Monster Hunter 3 Ultimate
  Scribblenauts Unlimited
  Super Mario 3D World

  Men jeg tør næsten love, at når Mario Kart 8 kommer, så går det direkte ind på 1. pladsen her i hjemmet.


  Chibi
  Chibi

  475
  Offline
  Level: 12 (Fire Keese)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 14-05-2014 17:32

  Altså jeg er vild med alle nintendospil... mario, zelda m.m. de har alle et univers for sig selv og de er kvalitet hele vejen igennem. mario kart 8 skal nok gå ind og blive det bedste spil der er på markedet når det kommer.

  ellers er der Assassins creed for mig, ok grafik, ikke et vildt svært gameplay men en god historie og meget godt til at rode rundt i den åbne verden og udforske , slippe af med aggressioner m.m. Smiley


  AND
  AND

  345
  Online
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 15-05-2014 10:00

  Jeg hælder også mest til Tropical Freeze, men synes at 3D World kommer tæt på. Wind Waker er bestemt også værd at investere i, selvom det stadig lider af mange af de børnesygdomme, som originalen også havde.


  Lorvald
  Lorvald

  200
  Offline
  Level: 23 (Skree)

  0
  1ups givet

  #7 - Skrevet 14-06-2014 23:22

  Mit favoritspil på Wii U er nok The Wind Waker HD eller Super Mario 3D World. Har completet 3D World 4 gange og Wind Waker 2 gange.
  Wind Waker har længe været et spil jeg har været interesseret i men som jeg aldrig har haft mulighed for at spille. Da jeg så fandt ud af at der kom en HD remake til Wii U, måtte jeg bare have en.
  Super Mario 3D World er nok det bedste 3D mario spil jeg har spillet (Jeg har kun spillet Super Mario Galaxy og Super Mario 64 DS udover det). Selvom Super Mario 64 DS længe har været mit yndlingsspil på grund a nostalgi, er gameplay i 3D World bare SÅ godt.


  AND
  AND

  345
  Online
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 15-06-2014 02:14 - Redigeret 15-06-2014 12:08

  ^Jeg synes at Wind Waker er skuffede, da jeg genspillede det på Wii U. Det topper lige omkring Dragon Roost Island... Og så er det bare ned af bakke derfra. Spillet er stort, tomt og der er alt for få templer! Reelt set er der jo kun fem (plus final-ting og to gange Forsaken Snorktress!). Der er fine minispil, men altså - det spil er slet ikke hvad det kunne have været og de minimale, ligegyldige ændringer som remaket medførte er bestemt ikke besværet værd, hvis I spørger mig.

  Egentlig synes jeg at Wind Waker lider af mange af de mangler, som Twilight Princess blev anklaget for i sin tid: tom overworld, manglende content, bla bla bla.

  EDIT: til gengæld er der ikke en finger at sætte på 3D World! <3