Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Switch Online

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spil vi går glip af på Wii U

KJ85
KJ85

21152
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 18-06-2013 23:20 - Redigeret 21-03-2014 23:35

Tja, desværre lader listen af spil, der ikke bliver udgivet på Wii U kun til at blive større og større, så vi kan vel lige så godt dedikere en hel tråd til emnet. Jeg vil forsøge at kompilere en liste senere, og holde den nogenlunde opdateret i fremtiden.

Listen:
Evolve | 2K Games
______________________________________________

Sniper Elite V3 | 505 Games
______________________________________________

Deadpool | Activision
______________________________________________

Wolfenstein: The New Order | Bethesda
______________________________________________

Ultra Street Fighter IV | Capcom
______________________________________________

F1 2014 | Codemasters
______________________________________________

Battlefield 4 | EA
Dragon Age: Inquisition | EA
FIFA 14 | EA
Madden 25 | EA
Mass Effect 4 | EA
Need for Speed: Rivals | EA
Tiger Woods PGA Tour 14 | EA
______________________________________________

PES 2014 | Konami
______________________________________________

Murdered: Soul Suspect | Namco Bandai
Soul Calibur II HD Online | Namco Bandai
______________________________________________

Alien: Isolation | SEGA
______________________________________________

Final Fantasy XV | Square Enix
Kingdom Hearts 3 | Square Enix
______________________________________________

Assassin's Creed: Unity | Ubisoft
______________________________________________

Batman: Arkham Knight | Warner Bros. Interactive
Dying Light | Warner Bros. Interactive
Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition) | Warner Bros. Interactive
______________________________________________


Post gerne når I støder på nye titler at tilføje til listen, og skriv endelig når der er titler I er særligt kede af at gå glip af. Der skal selvfølgelig være tale om multiplatform-udgivelser..

chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#61 - Skrevet 26-02-2014 17:44

Shajita skrev:

Arnor Willard skrev:
SÅ længe jeg får mine zelda og mario spil så er jeg ligeglad med de der spil SmileyOg det er den der mentalitet der er skyld i, at Nintendo's konsol division er spil industriens nyeste yndlings punchline.Præcis. Den mentalitet er til at brække sig over


Michael
Michael

5181
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#62 - Skrevet 26-02-2014 18:04

Hvis nu maskinen kunne mere end ingenting, hardwarewise, så ville folk måske købe den for at spille 3rd party spil. Jeg er på ingen måde interesseret i at købe ikke-eksklusive spil til min WiiU, da jeg kan få noget bedre på alle andre platforme - bogstaveligt talt.

Nintendos problemer har intet med folk som Arnor at gøre. Det har noget med Nintendos idé om aldrig nogensinde at være up-to-date på hardware og software. Jeg har ikke lyst til at købe noget som helst på eShop af frygt for at noget skulle ske, og jeg ville miste al min data. Og jeg er ellers VILD med at købe mindre spil over PSN, Live, Steam etc.


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#63 - Skrevet 27-02-2014 14:11

^ Sådan som jeg ser på det, så strækker problemet sig helt tilbage til N64, hvor Nintendo gik ned på hardware for at maksimere profit, hvilket er en dårlig vane de har holdt sig til hele vejen op til nu.

Problemet er bare, at når vi kommer og er like "Jeg har ikke brug for andet end mit Mario og Zelda fix", guess what? Så får vi aldrig andet end Mario og Zelda. Hvis nu folk som Arnor, folk som jeg var for et par år siden, havde forlanget mere og bedre tredjepart support, og ikke bare blindt hoppede på Nintendo joysticket (if you catch my drift) så ville Big N have været tvunget til at ændre deres retning.

Med Wii U er det en håbløs situation, maskinen er underpowered og i følge flere udviklere, lidt arkavet at arbejde med. Men hvis vi begynder at brokke os nu, og forlanger mere end bare det snart årlige Mario og Zelda, så kan vi måske være heldige at den næste konsol fra dem bliver bygget med tredjepart support i tankerne. Jeg mener, Sony og Microsoft har begge været i kontakt med et stort udvalg af top tier AAA udviklere, da de arbejdede på PS4/XB1, hvor Nintendo bare byggede noget som Miyamoto troede at han kunne få noget sjov ud af. Den slags er uacceptabelt, og vi bliver ved med at finde os i det, fordi at vi "bare vil have Mario og Zelda".


Michael
Michael

5181
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#64 - Skrevet 27-02-2014 16:40

Problemet er, at jeg ikke er ude på at hjælpe Nintendo med at forstå markedet. De er et kæmpe, internationalt firma, ikke vores venner.

Jeg har købt en Wii U for netop at købe Mario, Zelda, Donkey Kong, whatever, you name it. Alt andet kan jeg købe til min PS4, PC og senere også Xbox One.

Hvordan er det et problem at Arnor og jeg selv ikke vil købe diverse 3. parts spil. Det er helt OK at ønske flere Bayonetta 2, Wonderful 101, ZombiU. Det er til gengæld også HELT OK at være 100% ligeglad med den type spil på sine Nintendo maskiner.

Hver køber er heldigvis forskellig, hvad der i stedet er problemet, er at Nintendo kun tiltaler Arnors og min type, ikke folk som jer der går og venter på de store afvekslere.

Arnor er ikke problemet. Nintendo er.


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#65 - Skrevet 27-02-2014 17:45

Og Nintendo er problemet, fordi fans ikke udpeger at det er et problem.
Men fair nok. Hvis I ikke har noget imod at bruge 3k kroner på en støvsamler der sjovt nok også kan spille spil et par gange om året, more power to ya. Det er bare tydeligvis ikke noget jeg er interesseret i, og det er størstedelen af gamers heller ikke, hvis man sammenligner PS4'erens 4 måneder på markedet med Wii Uens 14 måneder på markedet.

Nintendo er bare for blinde til at indse det, og så hjælper det ikke når Nintendo diehards stolt opreklamere med, at de tredjeparts er irrelevante, så længe de kan få deres Mario og Zelda spil.

Lad os bare holde den der, og komme tilbage on-topic.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#66 - Skrevet 27-02-2014 21:47

Vi har haft det oppe i en weekend-diskussion for nylig, og jeg synes fortsat det er et interessant emne.

Jeg er stadig af samme holdning. Vi kan vel ikke være uenige i at det ville være bedre, hvis Nintendo også fik al tredjepartssupport, men måske de også bare passer sig fint med at ligge og kunne være et billigere alternativ for både udviklere og forbrugere og så fokusere på deres egne mere unikke spil.

Med det sagt, så er det et kæmpe problem at den er svær at udvikle spil til, og hvad der ellers bliver nævnt. Jeg tror dog at succesen de fik med Wii er farlig nu, for det er jo dermed vist at de kan klare sig bedst selv om grafikken halter efter - en observation jeg også personligt kun er stor tilhænger af for den sags skyld! Smiley


martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#67 - Skrevet 01-03-2014 10:45

Tja, de fleste af disse spil er jeg ret ligeglad med. Det eneste jeg godt kunne bruge lidt flere af generelt fra Nintendo er bilspil.
Det er sgu en mangelvare. Jeg har jo skamspillet Sonic & all stars..... som jo er et superfedt kart spil. Det kunne dog nogle gange være godt med lidt afveksling.


stelzig
stelzig

4620
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#68 - Skrevet 01-03-2014 15:24 - Redigeret 01-03-2014 15:25

Jaeh ps2 havde den dårligste hardware for to generationer siden og wii havde den dårligste sidste generation. Ved ikke hvorfor folk her så pludselig mener at det er så super vigtigt, heh. Men nu får vi se hvordan denne generation ender Smiley

Jeg er for sin vis også ret ligeglad med den meste 3.parts support, men det er nok fordi jeg har det med at bruge ret lang tid på hvert enkelte spil eller altid har et eller andet spil jeg stadig godt kan samle op (specielt nu med speedrunning). Jeg er faktisk begyndt at opbygge backlog bare med 3ds og wii u (og PC I guess) lige nu.

(tilgendgæld har det være ret nederen at nintendo ikke engang selv udgav spil til wii u det første år lol. Men det ser i det mindste ud til at være begyndt at vende nu)

Edit: Har så også haft en ps2 og en ps3 ved sin af min nintendo konsol (tror faktisk muligvis jeg fik ps2 før gc), men denne generation har jeg faktisk ikke fået en ps4 endnu.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#69 - Skrevet 04-03-2014 16:35

Det ser ud som om, at vi ikke får det nye Batman: Arkham Knight


KJ85
KJ85

21152
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#70 - Skrevet 04-03-2014 16:37 - Redigeret 04-03-2014 17:04

Den officielle annoncering mangler stadig, men det kunne meget vel se sådan ud. Det kommer til gengæld heller ikke til Xbox360 og PS3, hvis vi skal tro lækket fra Game..

In the explosive finale to the Arkham series, Batman faces the ultimate threat against the city he is sworn to protect. The Scarecrow returns to unite an impressive roster of super villains, including Penguin, Two-Face and Harley Quinn, to destroy The Dark Knight forever.

Batman: Arkham Knight introduces Rocksteady's uniquely designed version of the Batmobile, which is drivable for the first time in the franchise. The addition of this legendary vehicle, combined with the acclaimed gameplay of the Batman Arkham series, offers gamers the ultimate and complete Batman experience as they tear through the streets and soar across the skyline of the entirety of Gotham City.


Der er også den mulighed, at Rocksteady udvikler spillet til PC, PS4 og Xbox One mens et andet studie bringer spillet til andre konsoller, men bliver spændende at se senere på dagen..

Edit: Det er nu officielt, og spillet tilføjes listen Smiley


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#71 - Skrevet 04-03-2014 17:40

Jeg var ikke spor hyped på Origins, men siden Rocksteady er tilbage hopper jeg nok på denne gang.


KJ85
KJ85

21152
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#72 - Skrevet 04-03-2014 18:11

Her har vi så en trailer, der også slår det med versionerne fast:

<iframe width="500" height="281" src="//www.youtube.com/embed/NkuD0Inb9Gs?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


JOEP
JOEP

72617
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#73 - Skrevet 04-03-2014 18:29

Kæft, en fed teaser! Kunne godt finde på at købe next-gen for dette spil alene, hvis det holder det, teaseren lover.

Men damn, at det ikke kommer til Wii U. Det er der absolut ingen grund til, at det ikke gør.


Michael
Michael

5181
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#74 - Skrevet 04-03-2014 18:35

^ Fordi Wii U ikke er next-gen, naturligvis.


JOEP
JOEP

72617
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#75 - Skrevet 04-03-2014 18:42

Wii U er måske ikke helt så stærk som XBox One og PS4, men den er fuldt ud kapabel til at klare deres spil, hvis man sætter noget af detaljegraden ned.