KuvertMinecraft fejrer 15 års ...

KuvertLEGO annoncerer LEGO Lege...

KuvertSuika Game får ny multip...

KuvertN-club Streams: Uge 21

KuvertNintendo World Championsh...

KuvertTre nye Game Boy-titler l...

KuvertN-cast #218: Endelig tale...

KuvertSalgstal for perioden mar...

KuvertNintendo Switch-efterføl...

KuvertAnimal Well ude nu - se l...

KuvertLegend of Zelda: Tears of...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAmiibo!

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSuper Mario 3D World + Bo...

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertNintendo Switch

KuvertAnnonceringer af annoncer...

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U – de mange officielle controllere

KJ85
KJ85

21633
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 09-12-2013 12:03 - Redigeret 08-10-2014 17:23

Intet andet firma end Nintendo tilbyder så mange officielle controllere som tilfældet er og som konsekvens deraf kan det både være forvirrende for forbrugerne og spilproducenterne, der ikke ved hvilke kontrolskemaer de skal vælge at fokusere på. I denne tråd kan man få sig et overblik, og så synes jeg da også den skal bruges til at diskutere, hvilke muligheder I bedst kan lide, og hvilken controller I mest benytter. Hvor mange af controllerne ejer I? Kunne sagtens gå hen og blive spændende med det varierede udvalg der findes.

Wii U GamePad: Den primære nye controller til Wii U er tablet-controlleren med hvilken udviklerne kan implementere spændende og alternative funktioner, men ofte kæmper for at gøre dem relevante. Den er trådløs, men skal ofte lades op, da skærmen i controlleren konstant er tændt og bruger meget strøm.Wii U Pro Controller: Det nye trådløse alternativ til tablet-controlleren, der på mange måder minder om de controllere, der findes til konkurrerende platforme. Til forskel fra Wii U GamePad kan man spille meget længe uden at skulle oplade batterierne.Wii Remote Plus: Den nyeste form af Wii Remote’en indeholder alle de bevægelsescensorer, der skal til for at foretage en mere præcis gengivelse af dine bevægelser. Teknologien blev ikke benyttet i mange spil på den gamle Wii, men er allerede påkrævet i flere udgivelser til Wii U. At Wii Remote’en er af Plus-udgaven er angivet nederst på controlleren med teksten Wii MotionPlus INSIDE.Wii Remote: Den originale Wii Remote, som de fleste nok ligger inde med nogle stykker af. Den nu gamle teknologi var ret afhængig af sensorbaren, som Wii Remote Plus ikke er i samme grad. Controlleren kan opgraderes med Wii MotionPlus-forlængelsen og således fungere præcis som en Wii Remote Plus. På billedet herunder ses controlleren med og uden MotionPlus-forlængelsen.Nunchuk: Tilkoblingsudstyr til Wii Remoten, der ud over en analog styrepind har et par knapper på bagsiden. Mange Wii-spil skulle spilles med Wii Remote og Nunchuk og kontrolmuligheden eksisterer stadig i nogle udgivelser til Wii U.
Wii Classic Controller: Et mere klassisk alternativ til Wii Remote + Nunchuk, der tilkobles Wii Remote’en. Controlleren var ofte påkrævet i Virtual Console-spil på Wii’en, men også mange af de almindelige spil understøttede den. På Wii U er den uundværlig, hvis du har overført dine VC-spil til konsollen, da en Game Cube-controller ikke kan kobles til den nye konsol.Wii Classic Controller Pro: Denne udgave af den klassiske controller kan som sådan beskrives præcis som den lille model, men udover et forbedret grib har den ekstra knapper, der på Wii U gør den til et reelt og fuldt ud funktionsdygtigt alternativ til Wii U GamePad eller Wii U Pro Controller.GameCube Controller: Denne controller blev genoplivet på grund af efterspørgslen fra fans af Super Smash Bros.-serien, da mange har brugt dem siden udgivelsen af Melee på Nintendo GameCube. For at anvende den kræves det, at man investerer i en adaptor, som tilsluttes to af konsollens fire USB-porte. Den kan udelukkende anvendes til Super Smash Bros. for Wii U.Diskussionen er åben Smiley

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 22-08-2014 00:13

Det skuffer mig, at de ikke bare kan lave en Wavebird v.2 - hvor besværligt kan det være med en bluetooth dongle ind i USB'et foran? Nintendo finder altid måder at besværliggøre alting på.. PDP i dette tilfælde, selvom de da også må have tænkt på dette og undladt at gøre det af mystiske dumme grunde.


[8-Bit] MoNkEy
[8-Bit] MoNkEy

1939
Online
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 22-08-2014 00:59 - Redigeret 22-08-2014 05:28

Lækker tråd, KayJay!
...og hvorfor støder jeg først på den nu? d[o__0]b

Jeg bruger Wiimote-und-Nunchuck setup'et, på aaalt hvad det kan bruges til, da jeg synes det er en genial måde at spille på!
Motion controls er så lækkert, at kunne navigere rundt på skærmen, som med en alm. computermus, med den infrarøde thingy er så super nemt, intuitivt og KLART at foretrække frem for en thumb stick.
-Og når der skal games retro smider man bare nunchuck på bordet og vender hr. Wiimote horisontalt... GENIALT!

Og dét var abens to cent for i aften.
God nat derude. SmileyO-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 22-08-2014 14:10

So...

Den her controller har Komplett på deres hjemmeside. Ingen dato bekræftet (står d. 2 januar, men jeg tror, at det er en placeholder)

Det er jo tydeligvis en trådløs:https://www.komplett.dk/gamecube-controller/818799


KJ85
KJ85

21633
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 22-08-2014 14:14

^Men det er en fake, som komplett, så åbenbart tror er ægte.

Læs her...


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 22-08-2014 14:18

Hahaha alright. Den findes så slet ikke den der? Argh vil bare have en trådløs GC controller..


KJ85
KJ85

21633
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 22-08-2014 14:21

Nope - den er lavet af en bruger på IGN..

De eneste controllere vi ved der er annonceret er den fra Nintendo, som kræver adapter, og den fra PDP, som egentlig er en Classic Controller Pro i en anden indpakning..


Fox4Fun
Fox4Fun

5270
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 09-10-2014 16:52

Jeg spiller altid med mit Gamepad på Wii U. Men jeg kunne godt bruge en controller eller flere til multiplayer. Og efter min mening må det blive Wii U Pro Controlleren, som der er bedst der. Jeg ved godt, at man kan bruge Wiimotes også. Men jeg synes bare ikke, at Wiimotes er ligeså gode som en almindelig controller. Jeg er nemlig vant til at spille med almindelige controllere på andre spillekonsoller. Men Wiimoten kan dog sagtens fungere fint i nogle spil. Det fungerede rigtig godt med Wiimotes i mange Wii spil. Godt nok mest med en Nunchuk controller tilsat. Men især spil som Mario Kart og Super Smash Bros. på Wii, var det altså bedst at spille med en Gamecube controller: Fint hvis man er ejer af en Gamecube som mig. Men det må da have været møgirriterende for andre. Tvunget til køb af gammel controller for optimal spilindlevelse. Nå men udover mit Gamepad, så har jeg også 4 Wiimotes. Det skyldes selvfølgelig, at jeg også har Wii. For jeg bruger stort set ikke Wiimotes på Wii U. Det er kun blevet til lidt multiplayer på Wii U med dem. Men det ville helt sikkert blive til mere, hvis jeg anskaffede mig Wii U Pro Controllere. Mine Wiimotes er 1 hvid med 1 hvid Nunchuk Controller, 1 sort med Motion+, 1 guldfarvet Wiimote+ Zelda Edition, og 1 rød/blå Wiimote+ Mario Edition. Men jeg har faktisk også tænkt mig at købe Peach, Yoshi, og Luigi Edition bare for sjov. Ja de Wiimotes er simpelthen så flotte synes jeg. Smiley


JOEP
JOEP

75074
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 17-12-2014 12:25

Synes den her passer ind her: