LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ace Attorney Investigations 2 bekræftet

Skrevet af Lukas Skywalker - 08-09-2010 21:00

Så skal der endnu engang leges advokat i Ace Attorney-serien. En efterfølger til Ace Attorney Investigations til Nintendo DS er nemlig på vej, og Ace Attorney Investigations 2 er navnet.

Endnu engang skal Miles Edgeworth vinde de sager som serien er så kendt for, og det sidste spil fik i høj grad ros fra spillere verden over. Det er Famitsu der har løftet sløret for denne titel, men der er blevet sparet meget på detaljerne. Se en (lidt utydelig) indscaning af magasinet herunder:


Ace Attorney Investigations 2 udkommer som sagt til Nintendo DS, men det vides ikke hvornår. Mere vil dog blive afsløret ved det kommende Tokyo Game Show.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Thomas Christensen

Level: 1 (Goomba)

09-09-2010 13:43

SÅDAN! Smiley Elsker Ace Attorney serien, også de mere alternative investigation titler. Smiley
0
1ups givet

#2 - Kristian Mols

Level: ()

09-09-2010 14:49

hmm... så hellere at de fortsatte Apollo...
0
1ups givet

#3 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

09-09-2010 14:49

retsalen



Retssalen, og nej, det skal han ikke.

Og ja, det er en lidt blandet fornøjelse. Det betyder nemlig, at vi ikke får den længe ventede AA5 annoncering, som vi alle gerne vil have. =[

0
1ups givet

#4 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

09-09-2010 15:12

Jeg gik i stå med Apollo Justice for knap to år siden. Det var ligesom om at det sjove i serien blev mindre og mindre for hvert spil, de smed ud.

Dermed ikke sagt at jeg ikke vil være interesseret i et AA5. Det kræver nok bare, at de strammer historieskrivningen lidt og tilføjer nogle radikalt nye ting.
0
1ups givet

#5 - Bota

Level: 20 (Moblin)

09-09-2010 16:41

AAI2 var også til at forudse, nu hvor Takumi (ham der lavede PW-trilogien og GS4) ikke længere vil arbejde med Ace Attorney. Eshiro, som lavede AAI, ytrede nemlig for noget tid siden, at han gerne ville lave et nyt AAI spil og måske endda GS5.

Glæder mig meget til denne titel, synes især investigationdelen og musikken udmærkede sig... og selvfølgelig sidsteskurken. Smiley
Omend jeg håber, at Eshiro vil give sig i kast med GS5 efter AAI2, da GS4 fik en meget åben og ufuldent afslutning imo. Bliver spændende at se, hvad han vælger. Hvis han har lyst, laver han sandsynligvis GS5 og afslutter serien der.

0
1ups givet

#6 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

09-09-2010 17:35

Lidt et øv fra min side af. Har elsket alle spillene i serien, men er gået pænt meget i stå med Investigations. Synes ganske enkelt der er for lidt flow i historien, og så savner jeg at kæmpe i retssalen i stedet for de halv-akavede "Hey, du og mig herude om fem minutter!"-scener, som reelt set foregår ligesom en afhøring bare uden en jury.
0
1ups givet

#7 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

09-09-2010 17:45

Hvis jeg var Capcom, havde jeg beordret Takumi, Eshiro eller en helt tredje til at lave AA5. Det er jo tydeligvis det, folk gerne vil have.
0
1ups givet

#8 - Bota

Level: 20 (Moblin)

09-09-2010 18:42

De ville da aldrig få noget ud af at beordre nogen til at lave spillene. Det skal være lysten, der driver værket.
En ting der også er værd at nævne, er at Takumi slet ikke havde tænkt sig at putte Phoenix ind i GS4. Jury-idéen var heller ikke hans idé - det blev påtvunget fra Capcom, at begge skulle være med.
Jury-ideen er noget så tåbelig, da det drejer alt det, som Ace Attorney har handlet om hele tiden - at kunne bevise sin klients uskyld med bevisførelse. "In a court of law, you are nothing without evidence." Alt det bliver jo rykket med juryen, hvor personer skal afgøre, hvorvidt din klient er uskyldig efter deres egen subjektive vurdering, og det fjerner grundelementet i gameplayet. Alene af den grund tror jeg det bliver svært at lave GS5.
0
1ups givet

#9 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

09-09-2010 20:20

^It's all about the money, selvom du har ret, Bota, det BURDE være lysten fra udviklerne og ikke alene lysten fra fansne.

Jeg synes det er fet nok, fordi GS4 (AA4) er det eneste spil i serien jeg har sprunget over. Jeg synes ikke Investigations bød på så meget nyt i længden som jeg havde håbet på, men de klassiske figurer var et kærkomment syn, og de skal være lige så velkommen i fortsættelsen.
Er det øverste artwork fra PW3 eller er det nyt artwork? Jeg håber der kommer noget mere Mia action *ahem* forstå mig ret. Og Armando er en af mine yndlingspersonligheder, så hans fortid kunne også være fed at få nogle sager om.
0
1ups givet

#10 - Kristian Mols

Level: ()

09-09-2010 20:59

Tvivler nu på at Mia (død) og Armando (fængslet) kommer tilbage...

0
1ups givet

#11 - Bota

Level: 20 (Moblin)

09-09-2010 21:03

Men man kan jo ikke tvinge en mand til at sætte sig ned og lave et Ace Attorney spil, hvis han ikke vil. Smiley Spillet vil nok også blive dårligere, hvis ham der lavede det ikke havde lyst. Og så er det vel ikke længere "hvad folk vil have".
0
1ups givet

#12 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

09-09-2010 21:29

@ Mols, har du hørt om prequels i spilserier? Hvis du havde spillet 3'eren ville du nok ikke skrive sådan.
@ Bota, det har du da ret i og jeg siger dig heller ikke imod, hvis det er det du tror, men det jeg siger, er bare at penge kan få mennesker til at gøre mange ting. Hvis der er penge i det, tør de gøre det og omvendt. Selv udviklere kan gøre noget som de "ikke har lyst til" hvis der står mere på spil end inspiration, nemlig at tjene penge.
0
1ups givet

#13 - Bota

Level: 20 (Moblin)

09-09-2010 21:35

Det er skam rigtigt (desværre), da det vel i sidste ende betyder dårligere spil, hvis den eneste lyst man kan have til at lave et spil er pengeindtjening. Beskeden var nu egentlig også mere henvendt til Alexander Brock og lidt en udvidelse af det jeg skrev før.
0
1ups givet

#14 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

09-09-2010 22:36

Bota >>

Hvis Takumi ikke gider at lave serien mere, så bør Capcom finde en ny. Der burde være nok af unge spiludviklere, der brænder for at få chancen i spilindustrien - for at få chancen til at lave AA5.

Det er jo tydeligt for enhver, at folk gerne vil have en efterfølger til den originale serie og ikke Investigations. Så hvad virker mest rationalt - at få en spiludvikler til at lave det, han kun selv vil - eller få en spiludvikler lave det, som en stor gruppe af brugere efterspørger?

It's all about the costumers.
0
1ups givet

#15 - Bota

Level: 20 (Moblin)

09-09-2010 23:04

Folk vil gerne have AAI2. AAI solgte som varmt brød især i Japan, så det blev en kommerciel succes, og siden Eshiro havde lyst til at lave en 2'er, hvorfor skulle Capcom så stoppe ham? Efter Takumi's exit, havde man forudset, at serien helt ville holde op med at eksistere, så AAI2 er bestemt en god nyhed. Hvis han ytrer ønsker om at lave GS5 efter AAI2, bliver han med garanti hyret - hvis ikke, så er jeg enig med dig i, at de skal prøve at finde en ny for at holde serien i live. Det er også meget sandsynligt, at han vil lave en Edgeworth-trilogi, men nu må vi se. Jeg tror bare det blive ufattelig svært at lave en ordentlig efterfølger til GS4 for en, der ikke har beskæftiget sig med AA før, og det kan let blive et spil, der bliver et godt stykke under niveau af GS4, og det er ikke hvad "the costumers" vil have - i hvert fald ikke mig.
0
1ups givet

#16 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

09-09-2010 23:21

Hvis det at sælge 50 % mindre end Apollo Justice er "at sælge som varmt brød", jamen så okay. Apollo Justice har solgt omkring 600.000 eksemplar i Japan, mens Investigations har solgt 300.000. I Nordamerika solgte Apollo 220.000 mod Investigations kun 95.000.

Én mands ønsker bør aldrig være styrende i sådan en proces. Videospil skabes i et samarbejde mellem mange udviklere og involverede parter. Blot fordi én designer ikke ønsker at lave noget mere, fordi det keder ham, så bør Capcom ikke stoppe med at lave det.

Takumi er ikke noget geni og derved den eneste, der kan udvikle et nyt AA. Andre kan tage over. Ligesom andre har taget over for Miyamoto, hvad angår Mario-serien hos Nintendo.
0
1ups givet

#17 - Bota

Level: 20 (Moblin)

09-09-2010 23:44

Jeg er skam enig i at Capcom skal finde en ny til jobbet, men jeg tror, at deres førstevalg lige nu er Eshiro, da han selv ikke har afvist, at han gerne vil lave GS5 og han har bevist, at han er kompetent til at lave AA-spil. Jeg tror ikke Capcom tør risikere at hyre den forkerte mand til GS5, så de venter sandsynligvis på et udspil fra Eshiro. Men som sagt er jeg enig med, at de skal prøve at finde en til jobbet, hvis da Eshiro ikke ønsker at lave GS5. Måske solgte Apollo Justice mere, men AAI var stadig en kommerciel succes (og det bliver i øvrigt betragtet som værende et af, hvis ikke dét bedste spil i serien af mange fans)... derfor kan jeg ikke se nogen grund til at brokke sig over en efterfølger til det. Hvis det bare var så let at håndplukke en ny udvikler til GS5, så kan man spørge sig selv, hvorfor Capcom ikke bare gjorde det, lige så snart de hørte, at Takumi ikke længere var med på vognen, nu hvor GS4 endda har salgstallene med sig.
0
1ups givet

#18 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

10-09-2010 00:13

(og det bliver i øvrigt betragtet som værende et af, hvis ikke dét bedste spil i serien af mange fans)



what

Desuden var AAI jo udviklet på et noget mindre budget med langt mindre planer, så at sammenligne salgstal er langt fra en nøjagtig sammenligning.

0
1ups givet

#19 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

10-09-2010 00:20

Jeg bragte også kun salgstal på banen, fordi Bota skrev at AAI "solgte som varmt brød" i Japan.

Vi kommer dog næppe videre i denne diskussion. Min klare opfattelse er dog stadig, at langt de fleste holder mest af de tre originale spil i serien, og derfor mener jeg, at den rette beslutning må være at lave en efterfølger til de originale spil (samt måske puste noget fornyelse ind i det), fremfor at køre videre med AAI - blot fordi Takumi ønsker det.

Objection! (... og godnat!)
0
1ups givet

#20 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

10-09-2010 00:43

Min klare opfattelse er dog stadig, at langt de fleste holder mest af de tre originale spil i serien



Jeg har også indtryk af, at det er den generelle holdning (derefter mit "what" til Bota). Desværre brændte Capcom nærmest alle broer for eventuelle efterfølgere historiemæssigt.

Det samme gamle koncept burde dog sagtens kunne holde i en ny setting af en eller anden art. Jeg er som sagt glad for et nyt spil i serien (selvom det er en efterfølger af et spin-off), men ak, nu må vi vente endnu længere på en rigtig efterfølger.

0
1ups givet

#21 - Bota

Level: 20 (Moblin)

10-09-2010 17:08

Hold it!
Det var såmænd bare noget jeg læste på Ace Attorney fansiden court-records, hvor mange fans ytrede deres mening om bedste spil i serien. Mange sagde AAI var eller var tæt på at være deres favorit i hele serien. Jeg er dog ikke af samme mening. Smiley

For nu at snakke om noget helt andet og mere on-topic:
Spoilers om AAI2
Der kommet flere scans, der bl.a. viser at De Killer er med, og at spillets første sag vil foregå ved Gourd Lake. Edgeworth har nok ikke gode minder derfra...
0
1ups givet

#22 - Kristian Mols

Level: ()

11-09-2010 15:42

Tomas: lidt svært at vide om Armando uden at have spillet 3'eren måske... Og hvordan ville du lave en prequel med ham og Mia? de havde kun en sag sammen der sluttede med at han *spoiler!!!!!* blev forgiftet og gik i koma. Det er vidst dig der skal spille 3'eren ;p
0
1ups givet

#23 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

13-09-2010 15:18

Fx hvordan de mødtes? Det er altså ikke så svært som du gør det til.
0
1ups givet