Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Aldrig sig aldrig, siger Capcom!

Skrevet af aidbit - 15-06-2009 21:50

Street Fighter IV er som mange sikkert ved kun lanceret til Xbox 360, PlayStation 3, PC og arkade. Naturligvis har mange af os Wii-ejere savlet efter en version af spillet til Wii, men mange har nok opgivet håbet. Capcom har postet et par interessante kommentarer på sit forum, som langt fra bekræfter en Wii-version, men heller ikke udelukker det.

Diskussionerne har været lange og hårde omkring en Wii-version af spillet. Nogle bruger Tatsunoko vs. Capcom som et eksempel på at Wii virkelig kan køre kampspil, mens andre mener at Wii er for dårlig til at køre noget som Street Fighter IV. Den første kommentar fra Capcom kommer fra Christian Svensson som arbejder med strategisk planlægning og han siger følgende:

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

"Aldrig" er så frygtelig længe. Mere end det kan jeg ikke udtale mig om.

- Christian Svensson, Capcom


Vi kan trygt sige at Capcom ikke er det selskab, som ignorerer Wiis muligheder, bare se på Dead Rising og at Tatsunoko vs. Capcom nu er bekræftet, sidstnævnte noget som mange antog aldrig kom til at ske.

Videre kan Capcoms community manager, Seth Killian, tænde håbet endda lidt mere:

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Selv om ikke alle aspekter i Street Fighter IV er mulige at få på Wii, er kerneelementerne helt klart mulige. Når det gælder "kommer aldrig til at ske!"... Jeg håber at hvis Tatsunoko vs. Capcom har lært os noget, så er det at man aldrig skal sige aldrig, når det kommer til Capcom.

- Seth Killian, Capcom


Dette betyder ikke nødvendigvis, at man kan finde en Wii-version kørende på demo-maskinerne hos Capcom, men at chancerne for en Wii-version definitivt er til stede.

[i]Skrevet af Ole Røsand fra N-club.no.
Oversat af Bjarne Brunsgaard.[/i]

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

15-06-2009 22:18

Et eller andet sted håber jeg sku på at det kommer til Wii... så ville der være endnu et godt fighting game til Wii'en Smiley
0
1ups givet

#2 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

15-06-2009 22:22

Har selv 360 versionen, så for min skyld kan de porte det til hvad de vil. Smiley
0
1ups givet

#3 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

16-06-2009 00:26

Problemet er vidst bare at GC controlleren ikke har nok knapper (og de er placeret dårligt til SF), og det samme gælder sådan set classic (medmindre de 2 z-knapper bruges... Og de er ret små så det ville være besværligt) og wiimote+nunchuck... Ja... Smiley

Derfor så bliver de praktisk talt nødt til at lave en controller som man så skulle have med spillet for at det kunne fungere... Sandt nok gøres det da også med guitar hero så måske... Men det at ingen controllere til wiien faktisk ville fungere med spillet får mig til at tvivle en smule. Well de kunne selvfølgelig også bare vælge ikke at have 2 genvejstaster som man normalt har.

Anyway så har jeg det også allerede til ps3 så jeg er lidt ligeglad Smiley
0
1ups givet

#4 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

16-06-2009 10:52

Jeg kunen selvfølgelig også bare købe det til min PS3... men på en måde gad jeg godt se det på Wii Smiley
0
1ups givet

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

16-06-2009 15:09

Hvis de laver det, så bliver der sikkert implementeret motion control, ellers vil mange komme til at købe det, for så at opdage at de ikke kan spille det... Men de kunne jo så også bare gøre som ved det kommende Monster Hunter, og simpelthen bundle det med spillet, altså med en speciel Classic Controller.

Bliver spændende at se om det kommer til Wii Smiley
0
1ups givet

#6 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

17-06-2009 12:21

Street Fighter IV er hovedårsagen til at jeg overvejer at købe en Playstation 3. Hvis spillet kommer til Wii, så glemmer jeg hurtigt den idé.

Jeg er overbevist om at der er blevet købt en hel del Street Fighter titler på Wiiens Virtual Console, så Capcom burde tydeligt kunne se potentialet i at lave en port af Street Fighter IV til Wii.

Umiddelbart kan jeg ikke se nogen ulemper ved at udgive titlen til Wii. Den største fordel ved at udgive spillet til Wii derimod, det er at vi er mange flere der har en Wii og på den måde er vi mange flere, der har mulighed for at komme til at spille matches i Street Fighter IV online Smiley

Hvis Capcom vælger at give os det vi vil have, så håber jeg at de fastholder alle de grundlæggende muligheder fra den originale version og at de udgiver spillet med Classic Controller - gerne stylet med Street Fighter art Smiley
0
1ups givet