Action-trailer udsendt fo...

Lanceringstrailer for Dow...

Ugens Downloads: Uge 2 20...

Det dansk-udviklede Glyph...

New Pokémon Snap udkomme...

Sonic kommer til Puyo Puy...

Interview med designer p...

Overblikstrailer for Supe...

Nærmere kig på LEGO Sup...

Pakkelegen slut for i år

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

New Pokémon Snap

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Kickstarter Tråden

Dit seneste køb

Pokémon-tråd

Mario Kart Tour

Problem med sd kort

K: Wii remote plus

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Analyse: Ingen ny konsol før 2013

Skrevet af Thomas Christensen - 04-05-2009 19:00

Michael Pachter, der er analytiker indenfor underholdningsbranchen ved Wedbush-Morgan, har i en ny analyse konkluderet, at vi ikke får nogen next-gen konsol at se fra hverken Sony, Microsoft eller Nintendo før 2013.

Den eneste mulighed for en ny konsol inden skulle være den længe rygtede Wii HD, der skulle få Wii'en op på current-gen standarder i forhold til grafik og computerkraft. Dette begrundes med, at firmaerne ikke er interesseret i at udvikle helt ny teknologi foreløbig og at der først skal tjenes penge på de konsoller, der allerede er ude.

Michael Patcher er tidligere kendt for at sige Playstation 3'en vil vinde det nuværende konsolrace i sidste ende. Dette på trods af næsten dødt løb mellem de tre konkurrenter.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonas

Level: 15 (Geega)

04-05-2009 19:16

Damn, efter verdens undergang Smiley

Anyway, disse rygter om Wii HD er vel egentlig kun opstået af et ønske om en sådan maskine. Der har da aldrig været nogle lækkede informationer om det, vel? :/
0
1ups givet

#2 - Stokbro

Level: 1 (Goomba)

04-05-2009 19:18

Det kan jeg sku godt forstå wiien og DSien er jo fantastiske dem kan de tjæne penge på i mange år. Smiley
0
1ups givet

#3 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

04-05-2009 19:18

Super, så kan jeg godt nå at få et par år ud af den Xbox jeg skal have.
0
1ups givet

#4 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

04-05-2009 20:22

^ Jeg har præcis samme tanke.

Dette er kun positivt for mig - så jeg håber at ham Michael Patcher har bare nogenlunde ret Smiley
0
1ups givet

#5 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

04-05-2009 20:35

hvorfor overhovedet høre efter Michael Pachter? Har Nintendo ikke aldrende afvist af de ikke er ved af lave en Wii HD?

Jeg ville ikke stole på den mand.
0
1ups givet

#6 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

04-05-2009 20:45

^ Det med Wii HD er jo heller ikke nyhedens omdrejningspunkt - og som jeg ser det, spår han på ingen måde, at Nintendo udgiver en Wii med HD-kompatibilitet.
0
1ups givet

#7 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

04-05-2009 21:01

nej der står bare af den enste konsol der måske kan komme før 2013 er Wii HD, som jeg ellers husker af nintendo har sagt de ikke laver, så det er jo tosset af skrive det.

dette er jo heller ikke ligefrem en god analyse, når sony f.eks har sagt de vil have ps3 skal have en levetid som ps2, wii er stadig stærk gåerne, hvorfor lave en ny midt i dens ned dalings tid. den enste usikker der er af de 3 er Xbox360, men istedet for den, bliver der nævnt en konsol som der ikke bliver lavet.

Michael Pachter, blander tit ting in i hans såkaldt analyser der få folk danner media dækkelse istedet for fakta.
Der er folk der er langt bedre til dette end han er.
0
1ups givet

#8 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

04-05-2009 21:37

Hvis jeg må komme med en anmodning så jeg gerne at der blev linket direkte til kilden, så jeg slipper for at sidde og rode mere eller mindre overskuelige hjemmesider igennem.
0
1ups givet

#9 - Statustekst

Level: 10 (Bomchu)

04-05-2009 21:45

MegaGame: Markedsføring fungere sådan. Du har en ko (Xbox, wii eller whatever). Landmanden (Microsoft, Nintendo osv) malker koen indtil den ikke kan mere, så skaffer han en ny. Hvis nintendo ligepludselig taber en masse på Wii, af den ene eller den anden grund, så er koen brugt, og de, skal have en ny at malke. Så Wii HD kunne sagtens gøre sin entré.
0
1ups givet

#10 - L'er

Level: 6 (Cucco)

04-05-2009 22:16

Jeg tror nu stadigvæk på at PS3 vil få en ligeså lang levetid som PS2 har/havde. PS2 bliver jo solgt stadigvæk selvom det er PS3 der er deres nyeste konsol. PS3 vil nok også stadigvæk blive solgt samtidig med PS4 hvis der kommer sådan en.
0
1ups givet

#11 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

04-05-2009 22:44

Prozel, men kan ikke bare udgive noget sådan lige, som man ikke har arbejder på, og vist de har sagt de ikke er ved af lave en WII HD, er de nok ikke ved af lave den, Nintendo har også tit gjort opmærksom på af de førest vil udgive en HD konsol når der er et stort nok antal der har HD tv, ikke bare af gamres, men casual folk også.
Og det er svært af tabe penge på noget der aldrende har tjent så mange penge.

Og det er ikke måden "Markedsføring" virker vi snakker om, men taktikken og analysen bag det, hvad de forskellige vil gøre i given situation.


0
1ups givet

#12 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

05-05-2009 03:03

Megagame, du kan jo lave din egen analyse hvis du ikke synes om denne.
Jeg kan ikke forestille mig at Microsoft eller Sony har tænkt sig at lancere en ny konsol foreløbig. De har nu fat på størstedelen af hardcore gamers, og derfor kan de nu fokusere på spillene.
Nintendo derimod har fat på en masse casualgamers som ikke er særligt interesserede i nye spil. Deres hovedindtjening er via konsollerne, som godt nok idag sælger fint, men hvad med når "moden" med at have en Wii lige pludselig er gammel.

Det er mine tanker, ingen kan spå fremtiden, og ingen af os har insiderviden fra nogen af konsolfirmaerne.
0
1ups givet

#13 - Statustekst

Level: 10 (Bomchu)

05-05-2009 19:17

Megagame da en gruppe på nettet (kan ikke huske deres navn) splittet en iPod Touch ad, fandt de bl.a. en Bluetooth-chip indbygget. Apple sagde self. at det ikke havde noget med Bluetooth at gøre, men for ca. en måned siden, kunne apple annoncere at de vil aktivere denne chip. Så bare fordi Nintendo ligenu siger at de ikke vil lave en Wii HD så ved man aldrig, du er ihvertfald naiv hvis du tror på alt hvad Nintendo siger.....
0
1ups givet

#14 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

05-05-2009 20:26

M60 nye spil sælger på wii, de sælger ikke så godt på føreste dag, ja det er rigtig, men tilgengæld sælger de bedre over tid end f.esk de gøre på xbox og ps.
Og jeg gav netop mit modstykke til denne analyse.

Prozel, der er stor forskel på de 2 ting, ipod hade aldrede det indbygget, wii har ikke HD indbygget der bare kan aktivers, samtidet kender jeg grunden for nintendo afviste Wii HD, simplehen fordi de fleste af deres kunner ikke har HD tv, eller ikke gider betale for den funktion er vil gøre den dyrere, samme grund til de droppet dvd afspiller funktion i wii.

Prozel, jeg overså dit føreste forsøg på af virke beviden end mig, men jeg gider ikke høre på fornærmelser da ikke har nogen sammenhæng. fint du vil blande dig i en debat, men kom med ordenlig kommatar, og gøre det pænt!
0
1ups givet

#15 - Statustekst

Level: 10 (Bomchu)

05-05-2009 21:35

Hold dog op Megagame, vær dog lidt voksen. Jeg fornærmer dig, og hvis det er tilfældet, så lyt til dig selv engang. Bare fordi du sluger alt hvad nintendo siger, og tror fuld og fast på dem, så er vi nogle andre som også vælger at kigge i andre retninger istedet for kun en..

HVIS, jeg gentager, HVIS at wii'en ligepludselig står i problemer, så ville jeg ihvertfald ikke udelukke muligheden for at Wii HD kunne komme.


0
1ups givet

#16 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

06-05-2009 16:03

Prozel, jeg gå ud fra du kan læse, da du jo kan skrive, så prøv igen af læse hvad jeg skriver, jeg sluger ikke hvad nintendo siger, jeg kigger på det og ser deres begrundelser, og ser om det giver mening.

men du bare gentager hvad andre nintendo fanboys siger, selv efter de fik afvide det ikke ville ske.

og selv om Wii fik problemer, ville en HD version ikke løse det, fordi indtil der er nok casual folk der har et HD tv, er der ikke et stort nok market for nintendo indefor HD.

Om deres næste konsol få HD er en anden snak, vist der til den tid er nok HD tv i hænderne på deres kunder, men selve ideen "WII HD" er nogen fanboys drøm.

Omkring voksen, så kommer jeg med begrundelser, mens du bare siger det vil ske.
0
1ups givet

#17 - Thomas Christensen

Level: 1 (Goomba)

07-05-2009 17:07

Den originale kilde er her Smiley Link
0
1ups givet