KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Anmeldelse: Fire Emblem: Path of Radiance

Anmeldelse: Fire Emblem: Path of Radiance

Skrevet af BonusNinja - 13-01-2006 18:35

Troldmændene hos Intelligent Systems tog en stor taktisk fantasy-gryde og tilføjede elementer fra Advance Wars samt en velskrevet og engagerende historie, drager (og diverse andre fabeldyr) og en teskefuld rollespilselementer. De lod det stå og simre i en rum tid ... Det færdige produkt er et underholdende og helstøbt eventyr om en dreng, der ufrivilligt bliver kastet ud i et eventyr for prinsessen, kongeriget og æren.

N-clubs anmelder Lazarus har denne gang haft kig på Fire Emblem: Path of Radiance til Nintendo GameCube.
Læs hele anmeldelsen lige her ...

0
1ups givet

Kommentarer:

Silmon

#1 - Silmon

Level: 1 (Goomba)

14-01-2006 10:00

nice Smiley
well done lazarus Smiley
0
1ups givet
Pieyanthikos

#2 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

14-01-2006 13:16

Fin anmeldelse, men ingen af jeres anmeldelser har fået under 8.5... - måske skulle i anmelde lidt andet end toptitler? Smiley
0
1ups givet
BonusNinja

#3 - BonusNinja

Level: 5 (Cheep)

14-01-2006 13:21

De er på vej, Piey. Det kan jeg love dig. Smiley Og vi har faktisk anmeldelser med karakterer der er under 8,5. Smiley
0
1ups givet
Kaptajn Knudsen

#4 - Kaptajn Knudsen

Level: 1 (Goomba)

14-01-2006 13:29

Har jeg også lagt mærke til Pieyanthikos Smiley lover et spil på under 8 næste gang X)

Men tak for rosen, ris vil jeg da også gerne have hvis i har noget Smiley Bare post mig hvis i har lyst, så ville jeg blive glad Smiley
0
1ups givet
Bo130

#5 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

14-01-2006 13:53

"lover et spil på under 8 næste gang X)"

Som en storside ville jeg mene dette er meget dumt at gøre. Ligefrem love en dårlig karakter til et spil?

Og ved også der er noget på vej - har undercover samtaler med Jan Smiley
0
1ups givet
Kaptajn Knudsen

#6 - Kaptajn Knudsen

Level: 1 (Goomba)

14-01-2006 13:57

Det var nu mest også i spøg Smiley Men der er vel en del spil der ikke fortjener højere end 8 så det er der vel ikke noget i vejen for Smiley

Tror også grunden til at de spil vi anmelder har så høje karakterer er at vi anmeldere tilsyneladende har god smag for spil og derfor vælger at spille de gode spil Smiley
0
1ups givet
Eagle

#7 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

14-01-2006 14:10

Fedt spil - det ærger mig dog virkelig, at de fjernede Mania-sværhedsgraden fra US- og EU-versionen...
0
1ups givet
Christian Jessen

#8 - Christian Jessen

Level: 2 (Keese)

14-01-2006 14:33

Pieyanthikos, hvor se du dog at ingen af vores anmeldelser har fået under 8.5? Please - kom ikke og sig du kun har kigget på vores Top 10, vel?....
5 af vores anmeldelser har fået under 8.5 - så det er da en latterlig beskyldning at komme med. Smiley

Anyways - pt. har vi ikke resourcer til at sende anmelder-kopier ud til vores anmeldere, og derfor kan vi ikke forlange at anmelderne anmelder andre end deres egne spil. Dette har selvfølgelig også en påvirkning på de spil der bliver anmeldt.

Vi arbejder dog på snarest muligt at få sendt anmelder-kopier ud.
0
1ups givet
Pieyanthikos

#9 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

14-01-2006 14:54

Rolig rolig... havde ikke set, at der stod top 10, så de 5 anmeldelser havde jeg ikke lige opdaget. Andet er der ikke i det. Lazarus må også have overset det i farten, når han skriver "Har jeg også lagt mærke til".

Desuden har det aldrig været en beskyldning, bare en idé som jo er ligegyldig nu.
0
1ups givet